Etsi halvat lennot Caen

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 26/9
ti 3/10

Caen lentotiedot ja trendit

Tutustu Caen lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Caen?


Halvimmat lennot kaupungin Caen lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Caen lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Rennes

HALVIN REITTI Helsinki - Caen

Helsinki (HEL) - Rennes (RNS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Caen kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Rennes St Jacques, jolloin hinta on keskimääräinen 339 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Caen

Miten kauan kestää lentää Caeniin?

Ranskassa sijaitseva Caen on satamakaupunki ja Calvadosin hallintoalueen pääkaupunki Pohjois-Ranskan Normandian alueella. Lennot Suomesta Caeniin vievät yli 10 tuntia aikaa riippumatta siitä, mistä kaupungista olet lähdössä. Tampereelta ja Turusta lennot vievät vähimmillään yli 13 tuntia, Helsingistä lento kestää tavallisesti noin 11 tuntia. Lentotarjoukset Caeniin kannattaa varata Helsingistä alkaen, sillä näin tulet säästämään aikaa, jos olet lähdössä muista Suomen kaupungeista Caeniin.

Mistä voit lentää suoraan Caeniin?

Valitettavasti tällä hetkellä suoria lentoja Caeniin ei ole saatavilla Suomesta. Vaikka Caenin lentokenttä on kansainvälinen, sieltä ei lähde suoria lentoja muualle Eurooppaan. Lennoissa tulee olemaan aina vähintään kaksi välilaskua, ja nämä ovat syynä pitkille lentoajoille. Helsingistä lähtevien ensimmäinen välilasku on jollakin Euroopan isoista lentokentistä, josta jatkolento päämäärään starttaa Lyonista. Täältä pääset hieman yli tunnissa Caeniin. Vaihtoajat Lyonin lentoihin muilla lentokentillä ovat yleensä useamman tunnin, joten kannattaa harkita suorien lentojen sijaan lentämistä suoraan Pariisiin, josta pääset junalla Caeniin. Pystyt näin säästämään jopa tunteja. Tampereelta sekä Turusta matkataan ensin Helsinkiin, josta välilaskut noudattavat samaa kaavaa kuin Helsinki-Vantaan lentokentältä suoraan lähtevät. Myös näistä kaupungeista saat nopeimmin lennot Ranskan Caeniin kun lennät ensin Pariisiin, josta julkisilla kulkuneuvoilla pääsee nopeammin kaupunkiin. Etsi itsellesi sopivin lentoyhdistelmä kätevästi momondon sivustolta.

Löytyykö kaupungin Caen lähettyviltä muita lentokenttiä?

Deauville St Gatien lentokenttä, Le Havre – Octeville lentokenttä, Rouen lentokenttä, Dinard Pleurtuit lentokenttä tai Le Mans Arnage lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Caen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Caen Carpiquet lentokenttä hinnat?

lentoa Caen Carpiquet lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Caen Carpiquet lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Caen Carpiquet lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Caen Carpiquet lentokenttä?

Matkalla kohteeseen Caen Carpiquet lentokenttä tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Caen Carpiquet lentokenttä saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Caen viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- ja viisumivaatimukset matkustettaessa Caeniin?

Suomalaisten ei tarvitse hakea Caenin matkalle viisumia lainkaan, sillä Ranska on osa Euroopan Unionia sekä Schenhen-aluetta. Yleisesti matkustukseen tarvitaan vain valokuvallinen henkilökortti, joten edes passi ei ole välttämätön matkustamiseen. Passi on kuitenkin hyvä olla mukana, jos sitä sattuu tarvitsemaan esimerkiksi autonvuokrausta varten.


Aloita matkan suunnittelu - Caen


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Caen

Mitä voit nähdä ja tehdä Caenissa?

Caen on Normandian kolmanneksi suurin kaupunki ja sen perusti William Valloittaja 1100-luvulla. Kaupunki on kokenut keskeisiä historiallisia hetkiä, esimerkiksi kuningas Edward III:n piirityksen 100 vuoden sodan aikana ja Caenin taistelun toisen maailmansodan aikana. Nykyään vierailijat löytävät Caenista joukon muistoja ja nähtävyyksiä, jotka kunnioittavat kaupungin historiaa. Historian ystäville kaupunki tarjoaa myös museoita, kirkkoja ja luostareita. Kaupungin keskustassa, modernin sodanjälkeisen arkkitehtuurin ympäröimänä, on Chateau de Caen eli Caenin linna, jonka William Valloittaja rakensi vuonna 1060. Se toimi Normandian herttuoiden ja Englannin kuninkaiden kokoontumispaikkana, ja oli merkittävä tukikohta Englannille sadan vuoden sodan aikana. Linnan sisällä on Normandian museo, joka keskittyy Normandian alueen historiaan sekä kulttuuriin, ja siellä on esillä arkeologisia ja etnologisia kokoelmia. Museo vie kävijöitä läpi Caenin alueen aina gallialaisista alkuajoista roomalaisiin vaiheisiin saakka sekä pysyvien että väliaikaisten näyttelyiden kautta. Pegasuksen silta ylittää Caen-kanavan, ja se on tärkeä maamerkki Normandiassa toisen maailmansodan takia. Vaikka silta itsessään ei ole kaupungin upein nähtävyys, sen takana oleva historia on kiinnostava. Orne-joen varrella kulkeva polku Caenista Pegasus-sillalle tekee siitä myös ihanteellisen reitin pyöräretkelle. Nauti kahvitauosta sillan vieressä sijaitsevassa Café Gondréessa, jota edelleen hoitaa Gondréen perhe. Caenin D-vuosipäivän muistomerkki on omistettu Normandian maihinnousulle. Nyt se toimii sekä sotamuseona että muistomerkkinä. Joka vuosi 6. kesäkuuta museo järjestää puutarhassaan muistojuhlan kaatuneiden vastarintataistelijoiden ja liittoutuneiden sotilaiden kunniaksi. Colline aux Oiseaux'n ruusupuutarha on upea ruusutarha, josta löytyy piknik-alueita, pieni eläintila, ruusupuutarha ja labyrintti. Se sijaitsee lähellä Caenin muistomerkkiä, joten se on täydellinen paikka kävellä, ihailla eläimiä sekä ruusuja tai nauttia lounasta vierailusi jälkeen.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Caen?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Caen. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Caen joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Caen ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Caen?

Kun kaikki mahdolliset Caen lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Caen juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Caen niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Caen lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Caen

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.