Halvat lennot Caen

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 22/5
su 29/5

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Caen?

Ranskassa sijaitseva Caen on satamakaupunki ja Calvadosin hallintoalueen pääkaupunki Pohjois-Ranskan Normandian alueella. Lennot Suomesta Caeniin vievät yli 10 tuntia aikaa riippumatta siitä, mistä kaupungista olet lähdössä. Tampereelta ja Turusta lennot vievät vähimmillään yli 13 tuntia, Helsingistä lento kestää tavallisesti noin 11 tuntia. Lentotarjoukset Caeniin kannattaa varata Helsingistä alkaen, sillä näin tulet säästämään aikaa, jos olet lähdössä muista Suomen kaupungeista Caeniin.

Valitettavasti tällä hetkellä suoria lentoja Caeniin ei ole saatavilla Suomesta. Vaikka Caenin lentokenttä on kansainvälinen, sieltä ei lähde suoria lentoja muualle Eurooppaan. Lennoissa tulee olemaan aina vähintään kaksi välilaskua, ja nämä ovat syynä pitkille lentoajoille. Helsingistä lähtevien ensimmäinen välilasku on jollakin Euroopan isoista lentokentistä, josta jatkolento päämäärään starttaa Lyonista. Täältä pääset hieman yli tunnissa Caeniin. Vaihtoajat Lyonin lentoihin muilla lentokentillä ovat yleensä useamman tunnin, joten kannattaa harkita suorien lentojen sijaan lentämistä suoraan Pariisiin, josta pääset junalla Caeniin. Pystyt näin säästämään jopa tunteja. Tampereelta sekä Turusta matkataan ensin Helsinkiin, josta välilaskut noudattavat samaa kaavaa kuin Helsinki-Vantaan lentokentältä suoraan lähtevät. Myös näistä kaupungeista saat nopeimmin lennot Ranskan Caeniin kun lennät ensin Pariisiin, josta julkisilla kulkuneuvoilla pääsee nopeammin kaupunkiin. Etsi itsellesi sopivin lentoyhdistelmä kätevästi momondon sivustolta.

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Caen paikasta Stranraer ovat löytäneet lentoja 79 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Caen. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Caen alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Deauville St Gatien lentokenttä, Rouen lentokenttä, Dinard Pleurtuit lentokenttä, Le Mans Arnage lentokenttä tai Rennes St Jacques lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Caen.

Voit löytää tarjouksia kentälle Caen Carpiquet lentokenttä keskimääräiseen hintaan 596 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.Caen ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Caen lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset kaupungin keskustaan Caenin lentokentältä?

Caenin kaupunki sijaitsee vain pienen matkan päässä lentokentältä. Voit valita matkustustavaksi joko taksin tai julkisen liikenteen bussin. Taksiasema sijaitsee lentokentän saapuvien lentojen terminaalin ulkopuolella. Taksipalvelut odottelevat asiakkaitaan kaikkien aikataulun mukaisten lentojen lähtöjen ja saapumisten yhteydessä, joten voit olla varma, että saat itsellesi kyydin, kun olet laskeutunut Caenin lentokentälle. Lentokentälle pääsee myös bussilla, sillä Twisto-bussiyhtiöllä on yksi bussipysäkeistä lentokentällä. Bussi kulkee 15 minuutin välein aina aikaisesta aamusta keskiyöhön ja se kulkee viikon jokaisena päivänä. Caenin lentokentän bussireitti linja 3 pysähtyy Carpiquetin kaupungin aukiolla, Caenin kaupungintalolla, Caen- teatterilla sekä Maréchal Leclercillä. Voit ostaa uudelleenladattavan bussikortin suoraan lentokentän myyntipisteestä tai soittamalla tai laittamalla sähköpostia suoraan Twiston bussiyhtiölle.


Kohteen Caen viisumivaatimukset

Suomalaisten ei tarvitse hakea Caenin matkalle viisumia lainkaan, sillä Ranska on osa Euroopan Unionia sekä Schenhen-aluetta. Yleisesti matkustukseen tarvitaan vain valokuvallinen henkilökortti, joten edes passi ei ole välttämätön matkustamiseen. Passi on kuitenkin hyvä olla mukana, jos sitä sattuu tarvitsemaan esimerkiksi autonvuokrausta varten.


Aloita matkan suunnittelu - Caen


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Caen

Caen on Normandian kolmanneksi suurin kaupunki ja sen perusti William Valloittaja 1100-luvulla. Kaupunki on kokenut keskeisiä historiallisia hetkiä, esimerkiksi kuningas Edward III:n piirityksen 100 vuoden sodan aikana ja Caenin taistelun toisen maailmansodan aikana. Nykyään vierailijat löytävät Caenista joukon muistoja ja nähtävyyksiä, jotka kunnioittavat kaupungin historiaa. Historian ystäville kaupunki tarjoaa myös museoita, kirkkoja ja luostareita. Kaupungin keskustassa, modernin sodanjälkeisen arkkitehtuurin ympäröimänä, on Chateau de Caen eli Caenin linna, jonka William Valloittaja rakensi vuonna 1060. Se toimi Normandian herttuoiden ja Englannin kuninkaiden kokoontumispaikkana, ja oli merkittävä tukikohta Englannille sadan vuoden sodan aikana. Linnan sisällä on Normandian museo, joka keskittyy Normandian alueen historiaan sekä kulttuuriin, ja siellä on esillä arkeologisia ja etnologisia kokoelmia. Museo vie kävijöitä läpi Caenin alueen aina gallialaisista alkuajoista roomalaisiin vaiheisiin saakka sekä pysyvien että väliaikaisten näyttelyiden kautta. Pegasuksen silta ylittää Caen-kanavan, ja se on tärkeä maamerkki Normandiassa toisen maailmansodan takia. Vaikka silta itsessään ei ole kaupungin upein nähtävyys, sen takana oleva historia on kiinnostava. Orne-joen varrella kulkeva polku Caenista Pegasus-sillalle tekee siitä myös ihanteellisen reitin pyöräretkelle. Nauti kahvitauosta sillan vieressä sijaitsevassa Café Gondréessa, jota edelleen hoitaa Gondréen perhe. Caenin D-vuosipäivän muistomerkki on omistettu Normandian maihinnousulle. Nyt se toimii sekä sotamuseona että muistomerkkinä. Joka vuosi 6. kesäkuuta museo järjestää puutarhassaan muistojuhlan kaatuneiden vastarintataistelijoiden ja liittoutuneiden sotilaiden kunniaksi. Colline aux Oiseaux'n ruusupuutarha on upea ruusutarha, josta löytyy piknik-alueita, pieni eläintila, ruusupuutarha ja labyrintti. Se sijaitsee lähellä Caenin muistomerkkiä, joten se on täydellinen paikka kävellä, ihailla eläimiä sekä ruusuja tai nauttia lounasta vierailusi jälkeen.


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Caen. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Caen ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun kaikki mahdolliset Caen lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Caen niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Caen lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.