Halvat lennot Bordeaux

Meno-paluu
Economy
New York (NYC)
Bordeaux (BOD)
ma 8.3.
ma 15.3.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Bordeaux lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Bordeaux lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bordeaux

HALVIN REITTI Helsinki - Bordeaux

Helsinki (HEL) - Bordeaux (BOD)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Bordeaux kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bordeaux, jolloin hinta on keskimääräinen 230 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BORDEAUXmarraskuu15% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Bordeaux lennot maksavat keskimäärin vain 195 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BORDEAUX KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu29% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Bordeaux lentojen keskimääräinen hinta on 297 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BORDEAUX KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu405% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Bordeaux kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Bordeauxiin?

Idyllisessä Bordeauxissa voit siemailla laatuviinejä, nauttia paikallisesta ruokakulttuurista sekä ihailla elävää Unescon maailmanperintökohdetta. Garonne-joen varrella sijaitseva satamakaupunki on vilkkaimmillaan kesäisin, mutta myös kevät ja syksy ovat suosittuja ajankohtia Bordeauxiin matkustamiselle.

Milloin kannattaa ostaa lennot Bordeauxiin? Halvat lennot Bordeauxiin kannattaa ostaa 1–2 kuukautta ennen matkaa. Halvimmat lennot ja hotellit löydät kohteesta välttämällä sesonkiaikaa, joka huipentuu Bordeauxissa touko-heinäkuun välille. Bordeauxin sää huhtikuussa alkaa lämmetä, ja kesäsesonkina kaupungin lämpötilat kohoavat parhaimmillaan 25 °C paremmalle puolelle. Halvat lennot Bordeauxiin voit bongata myös tammi-maaliskuulle tai vasta marras-joulukuulle, jos et pidä viileitä ilmoja ja vesi- tai lumisadetta pahana. Lentolippujen hinnat ovat kohtuullisen edulliset huhtikuun alkuun saakka, jolloin voit vielä saada halvat lennot Bordeauxiin – jos varaat lippusi hyvissä ajoin ennen matkaasi.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Bordeaux?

18 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Bordeaux. Tämän lennon lähtölentokenttä on Kööpenhamina, ja se on 93 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Bordeaux. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Bordeaux omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Bordeaux?

Yleensä marraskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Bordeaux. Lennot maksavat noin 195 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kohteeseen Bordeaux marraskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen tammikuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 204 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Bordeaux?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Bordeaux on 22 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 230 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Bordeaux milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 229 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Bordeaux?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Bordeaux on sunnuntai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Bordeaux sunnuntai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 211 €. Varmista, että et varaa lähtöä perjantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Bordeaux perjantai aikana on 271 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Bordeaux?

Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Bordeaux lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 184 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Bordeaux, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Ajankohtana keskipäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Bordeaux, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 279 € lippua kohden.

Löytyykö kaupungin Bordeaux lähettyviltä muita lentokenttiä?

Bordeaux kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Bergerac Roumanieres lentokenttä (86 km kaupungin Bordeaux keskustasta), Périgueux lentokenttä (116 km kaupungin Bordeaux keskustasta), Agen La Garenne lentokenttä (118 km kaupungin Bordeaux keskustasta) tai La Rochelle Laleu lentokenttä (157 km kaupungin Bordeaux keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Bordeaux lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Bordeaux on tyypillisesti Bergerac Roumanieres lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 192 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Bordeaux

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Bordeaux
Lufthansa
24. toukokuuta
09:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 05m
1 välilasku
14:35Bordeaux
28. toukokuuta
14:15Bordeaux
17t 25m
1 välilasku
07:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
24. toukokuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 35m
1 välilasku
14:35Bordeaux
28. toukokuuta
14:15Bordeaux
17t 25m
1 välilasku
07:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
24. toukokuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 35m
1 välilasku
14:35Bordeaux
28. toukokuuta
14:15Bordeaux
17t 25m
1 välilasku
07:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
24. toukokuuta
01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 15m
2 välilaskua
19:50Bordeaux
28. toukokuuta
02:00Bordeaux
12t 40m
2 välilaskua
14:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
24. toukokuuta
01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 15m
2 välilaskua
19:50Bordeaux
28. toukokuuta
02:00Bordeaux
12t 40m
2 välilaskua
14:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
24. toukokuuta
16:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 25m
2 välilaskua
19:50Bordeaux
28. toukokuuta
02:00Bordeaux
12t 40m
2 välilaskua
14:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Bordeaux

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Bordeaux, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air France
Air France
20. maaliskuuta
09:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 55m
1 välilasku
08:50Bordeaux
Useita lentoyhtiöitä
20. maaliskuuta
16:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 15m
3 välilaskua
15:20Bordeaux
Useita lentoyhtiöitä
20. maaliskuuta
09:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 40m
2 välilaskua
11:35Bordeaux

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Bordeauxiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Bordeaux

Suorat lennot Bordeauxiin Suomesta liikennöi Finnair, joka lentää Helsingistä kaupunkiin kesäaikaan. Bordeauxin lennot Helsinki-Vantaalta Bordeaux-Mérignac -lentokentälle kestävät suorina parhaimmillaan 3 h 35 min. Finnairin edullisin Light-lipputyyppi ei sisällä ruumaan meneviä matkatavaroita. Ostamalla Value-lentolipun, saat yhden ruumaan kirjattavan matkatavaran mukaasi.

Yhdellä välilaskulla esimerkiksi Tukholman kautta kohteeseen lennät Helsingistä Norwegianilla myös kesä-elokuussa. Ympäri vuoden lentoja liikennöi lisäksi KLM, jonka matkassa voit lentää Helsingistä Bordeauxiin yhdellä välilaskulla vajaassa kuudessa tunnissa. Lentoliput Bordeauxiin löydät myös muilta kansainvälisiltä lentoyhtiöiltä kuten Air Francelta tai Air Balticilta yhdellä tai useammalla välilaskulla.


Miten pääsen lentokentältä Bordeauxin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Bordeaux lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Bordeaux-Mérignacin lentoaseman kaupungin keskustaan yhdistää 30’Direct -lentokenttäbussi, joka kulkee noin 11 kilometrin matkan puolessa tunnissa. Linja liikennöi väliä arkisin parhaimmillaan klo 06:25–21:00 kahdesti tunnissa, ja viikonloppuisin harvemmin. Matka lentokentän B- ja 2-halleista Saint-Jeanin asemalle maksaa kuljettajalta käteisellä ostettuna 8 EUR. Voit myös ostaa lippusi etukäteen 30’Direct -linjan verkkosivuilta. Julkisilla keskustaan pääset myös Lianes 1 -bussin kyydissä, joka kulkee lentokentän B-hallin 7-portilta keskustan läpi Saint-Jeanin asemalle. Bussi vie Bordeauxiin parhaimmillaan 10 min välein arkisin klo 04:45–00:20, ja torstaisin, perjantaisin sekä lauantaisin klo 04:45–01:20. 1,70 EUR maksavan lipun voit ostaa suoraan kuljettajalta, Relay-kioskeista tai B-hallin myyntipisteistä lentokentältä. Jos sen sijaan haluat hurauttaa lentokentältä taksilla keskustaan, löydät paikalliset taksit A-hallin sisäänkäynnin edestä. Matka keskustaan maksaa noin 30 EUR päivällä ja 45 EUR yöllä.


Suositut lentoreitit Bordeaux

Etsityimmät lennot Bordeaux sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Bordeaux lennot
Lyhyin lentoaika
11t 35m
Halvin hinta
230 €
Oulu - Bordeaux lennot
Lyhyin lentoaika
12t 50m
Halvin hinta
752 €

Liikkuminen Bordeauxissa?

Vaikka Bordeauxissa kuljet helposti paikasta toiseen jalan, liikut kätevästi kaupungissa myös julkisen liikenteen kulkuneuvoilla kuten busseilla, raitiovaunuilla ja jokilautoilla. Voit ostaa vierailusi ajaksi esimerkiksi yhden (1,70 EUR), kahden (3,10 EUR) tai 10 (13,20 EUR) matkan lipun, joka käy kaikissa julkisen liikenteen TBM-kulkuneuvoissa (Transports Bordeaux Métropole) tunnin ajan lipun käyttöönoton jälkeen. Matkalippu busseissa ja raitiovaunuissa maksaa 1,70 EUR ja jokilaivassa 2 EUR. Pidempään kaupungissa viipyvälle matkailijalle sopiva lippuvaihtoehto on sen sijaan seitsemän päivän kortti (13,70 EUR), jolla voit matkustaa kulkuvälineissä viikon ajan rajattomasti. Matkalippuja voit ostaa TBM:n verkkosivuilta, kuljettajilta, myyntipisteistä sekä automaateista paikallisilla bussi- ja raitiovaunuasemilla.

Jos haluat ihailla satamakaupungin maisemia pyöräillen, Bordeauxissa on lisäksi kattava 1 800 polkupyörän V3-kaupunkipyöräverkosto. Voit liittyä palveluun TBM:n verkkosivustolla maksamalla 200 EUR vakuusmaksun, jota vastaan saat pyörän käyttöösi. Vakuusmaksua ei veloiteta, jos palautat pyörän takaisin hyvässä kunnossa.


Tarvitaanko Bordeauxissa passi tai viisumi?

Bordeauxissa et Suomen kansalaisena tarvitse passia tai viisumia, sillä Ranska kuuluu Euroopan unioniin ja on yksi Schengen-maista. Mukaan matkalle tarvitset sen sijaan matkustusasiakirjan, joka Ranskaan matkustaessa voi olla joko voimassa oleva passi tai henkilökortti. Jos otat matkustusasiakirjaksesi passin, tarkistathan, että se on ehjä, sillä rikkinäisellä passilla matkasi voi loppua lyhyeen.


Vinkkejä Bordeauxiin matkustavalle

Kiinnostavatko Bordeauxin nähtävyydet?

Bordeaux tunnetaan maailmankuuluista viineistään, mutta myös Unescon maailmanperintökohteistaan: suuri osa sen kaupunkikaavasta on listattu perintökohteeksi. Bordeauxia ei turhaan kutsuta lisäksi taiteen ja historian kaupungiksi, koska sen vanhasta keskustasta löytyy toinen toistaan upeampia aukioita, monumentteja ja arkkitehtonisia helmiä 1700-luvulta. Niistä näyttävämpiä ovat esimerkiksi Place des Quinconces -puistoaukio, Cathédrale Saint-André de Bordeaux -katedraali ja Place de la Bourse -aukio, jonka ohuen vesikerroksen pinnalta voi ihailla aukion ympäriltä heijastuvien rakennusten peilikuvia.

Mitä mukaan matkalle Bordeauxiin?

Jos matkustat kohteeseen keväällä tai syksyllä, varaudu ottamaan mukaan myös lämmintä vaatetta. Päivät Bordeauxissa ovat lämpimiä, mutta illat viileitä. Jos sen sijaan matkustat Bordeauxiin talvea vasten, ota lämpimän varustuksen lisäksi mukaan sadevaatteet, sillä marras-helmikuussa kaupungissa on viileän kosteaa ja siellä saattaa sataa jopa lunta. (Hinnat tarkistettu 22/04/2019).


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka