Halvat lennot Bordeaux

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Bordeaux (BOD)
ke 15.7.
ke 22.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Bordeaux lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Bordeaux lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Bordeauxiin?

Idyllisessä Bordeauxissa voit siemailla laatuviinejä, nauttia paikallisesta ruokakulttuurista sekä ihailla elävää Unescon maailmanperintökohdetta. Garonne-joen varrella sijaitseva satamakaupunki on vilkkaimmillaan kesäisin, mutta myös kevät ja syksy ovat suosittuja ajankohtia Bordeauxiin matkustamiselle.

Milloin kannattaa ostaa lennot Bordeauxiin? Halvat lennot Bordeauxiin kannattaa ostaa 1–2 kuukautta ennen matkaa. Halvimmat lennot ja hotellit löydät kohteesta välttämällä sesonkiaikaa, joka huipentuu Bordeauxissa touko-heinäkuun välille. Bordeauxin sää huhtikuussa alkaa lämmetä, ja kesäsesonkina kaupungin lämpötilat kohoavat parhaimmillaan 25 °C paremmalle puolelle. Halvat lennot Bordeauxiin voit bongata myös tammi-maaliskuulle tai vasta marras-joulukuulle, jos et pidä viileitä ilmoja ja vesi- tai lumisadetta pahana. Lentolippujen hinnat ovat kohtuullisen edulliset huhtikuun alkuun saakka, jolloin voit vielä saada halvat lennot Bordeauxiin – jos varaat lippusi hyvissä ajoin ennen matkaasi.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Bordeaux?

Yleensä tammikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Bordeaux. Lennot maksavat noin 183 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kohteeseen Bordeaux tammikuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen maaliskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 200 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Bordeaux?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Bordeaux on 23 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 228 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Bordeaux milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 206 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Bordeaux?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Bordeaux on sunnuntai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Bordeaux sunnuntai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 222 €. Varmista, että et varaa lähtöä perjantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Bordeaux perjantai aikana on 285 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Bordeaux?

Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Bordeaux lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 193 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Bordeaux, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Ajankohtana keskipäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Bordeaux, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 293 € lippua kohden.


momondosta löytyneet halvat lennot: Bordeaux

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Bordeaux
Halvin
Sopivin
Nopein
Lufthansa
23. heinäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 45m
2 välilaskua
BOD
Bordeaux
3. elokuuta
BOD
Bordeaux
12t 45m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
11. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 10m
1 välilasku
BOD
Bordeaux
1. syyskuuta
BOD
Bordeaux
6t 05m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
30. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 20m
1 välilasku
BOD
Bordeaux
30. elokuuta
BOD
Bordeaux
17t 50m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
8. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 00m
2 välilaskua
BOD
Bordeaux
29. elokuuta
BOD
Bordeaux
8t 00m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
11. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 15m
1 välilasku
BOD
Bordeaux
1. syyskuuta
BOD
Bordeaux
11t 25m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
25. heinäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 00m
2 välilaskua
BOD
Bordeaux
3. elokuuta
BOD
Bordeaux
12t 45m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Bordeaux

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Bordeaux, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä KLM
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
14. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 45m
2 välilaskua
BOD
Bordeaux
KLM
14. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 15m
1 välilasku
BOD
Bordeaux
Useita lentoyhtiöitä
18. heinäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
38t 40m
3 välilaskua
BOD
Bordeaux

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Bordeauxiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Bordeaux

Suorat lennot Bordeauxiin Suomesta liikennöi Finnair, joka lentää Helsingistä kaupunkiin kesäaikaan. Bordeauxin lennot Helsinki-Vantaalta Bordeaux-Mérignac -lentokentälle kestävät suorina parhaimmillaan 3 h 35 min. Finnairin edullisin Light-lipputyyppi ei sisällä ruumaan meneviä matkatavaroita. Ostamalla Value-lentolipun, saat yhden ruumaan kirjattavan matkatavaran mukaasi.

Yhdellä välilaskulla esimerkiksi Tukholman kautta kohteeseen lennät Helsingistä Norwegianilla myös kesä-elokuussa. Ympäri vuoden lentoja liikennöi lisäksi KLM, jonka matkassa voit lentää Helsingistä Bordeauxiin yhdellä välilaskulla vajaassa kuudessa tunnissa. Lentoliput Bordeauxiin löydät myös muilta kansainvälisiltä lentoyhtiöiltä kuten Air Francelta tai Air Balticilta yhdellä tai useammalla välilaskulla.


Miten pääsen lentokentältä Bordeauxin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Bordeaux lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Bordeaux-Mérignacin lentoaseman kaupungin keskustaan yhdistää 30’Direct -lentokenttäbussi, joka kulkee noin 11 kilometrin matkan puolessa tunnissa. Linja liikennöi väliä arkisin parhaimmillaan klo 06:25–21:00 kahdesti tunnissa, ja viikonloppuisin harvemmin. Matka lentokentän B- ja 2-halleista Saint-Jeanin asemalle maksaa kuljettajalta käteisellä ostettuna 8 EUR. Voit myös ostaa lippusi etukäteen 30’Direct -linjan verkkosivuilta. Julkisilla keskustaan pääset myös Lianes 1 -bussin kyydissä, joka kulkee lentokentän B-hallin 7-portilta keskustan läpi Saint-Jeanin asemalle. Bussi vie Bordeauxiin parhaimmillaan 10 min välein arkisin klo 04:45–00:20, ja torstaisin, perjantaisin sekä lauantaisin klo 04:45–01:20. 1,70 EUR maksavan lipun voit ostaa suoraan kuljettajalta, Relay-kioskeista tai B-hallin myyntipisteistä lentokentältä. Jos sen sijaan haluat hurauttaa lentokentältä taksilla keskustaan, löydät paikalliset taksit A-hallin sisäänkäynnin edestä. Matka keskustaan maksaa noin 30 EUR päivällä ja 45 EUR yöllä.


Suositut lentoreitit Bordeaux

Etsityimmät lennot Bordeaux sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Bordeaux lennot
Lyhyin lentoaika
13t 30m
Halvin hinta
270 €
Oulu - Bordeaux lennot
Lyhyin lentoaika
17t 50m
Halvin hinta
1 847 €

Liikkuminen Bordeauxissa?

Vaikka Bordeauxissa kuljet helposti paikasta toiseen jalan, liikut kätevästi kaupungissa myös julkisen liikenteen kulkuneuvoilla kuten busseilla, raitiovaunuilla ja jokilautoilla. Voit ostaa vierailusi ajaksi esimerkiksi yhden (1,70 EUR), kahden (3,10 EUR) tai 10 (13,20 EUR) matkan lipun, joka käy kaikissa julkisen liikenteen TBM-kulkuneuvoissa (Transports Bordeaux Métropole) tunnin ajan lipun käyttöönoton jälkeen. Matkalippu busseissa ja raitiovaunuissa maksaa 1,70 EUR ja jokilaivassa 2 EUR. Pidempään kaupungissa viipyvälle matkailijalle sopiva lippuvaihtoehto on sen sijaan seitsemän päivän kortti (13,70 EUR), jolla voit matkustaa kulkuvälineissä viikon ajan rajattomasti. Matkalippuja voit ostaa TBM:n verkkosivuilta, kuljettajilta, myyntipisteistä sekä automaateista paikallisilla bussi- ja raitiovaunuasemilla.

Jos haluat ihailla satamakaupungin maisemia pyöräillen, Bordeauxissa on lisäksi kattava 1 800 polkupyörän V3-kaupunkipyöräverkosto. Voit liittyä palveluun TBM:n verkkosivustolla maksamalla 200 EUR vakuusmaksun, jota vastaan saat pyörän käyttöösi. Vakuusmaksua ei veloiteta, jos palautat pyörän takaisin hyvässä kunnossa.


Tarvitaanko Bordeauxissa passi tai viisumi?

Bordeauxissa et Suomen kansalaisena tarvitse passia tai viisumia, sillä Ranska kuuluu Euroopan unioniin ja on yksi Schengen-maista. Mukaan matkalle tarvitset sen sijaan matkustusasiakirjan, joka Ranskaan matkustaessa voi olla joko voimassa oleva passi tai henkilökortti. Jos otat matkustusasiakirjaksesi passin, tarkistathan, että se on ehjä, sillä rikkinäisellä passilla matkasi voi loppua lyhyeen.


Lentolippu varattuna kohteeseen Bordeaux? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Bordeauxiin matkustavalle

Kiinnostavatko Bordeauxin nähtävyydet?

Bordeaux tunnetaan maailmankuuluista viineistään, mutta myös Unescon maailmanperintökohteistaan: suuri osa sen kaupunkikaavasta on listattu perintökohteeksi. Bordeauxia ei turhaan kutsuta lisäksi taiteen ja historian kaupungiksi, koska sen vanhasta keskustasta löytyy toinen toistaan upeampia aukioita, monumentteja ja arkkitehtonisia helmiä 1700-luvulta. Niistä näyttävämpiä ovat esimerkiksi Place des Quinconces -puistoaukio, Cathédrale Saint-André de Bordeaux -katedraali ja Place de la Bourse -aukio, jonka ohuen vesikerroksen pinnalta voi ihailla aukion ympäriltä heijastuvien rakennusten peilikuvia.

Mitä mukaan matkalle Bordeauxiin?

Jos matkustat kohteeseen keväällä tai syksyllä, varaudu ottamaan mukaan myös lämmintä vaatetta. Päivät Bordeauxissa ovat lämpimiä, mutta illat viileitä. Jos sen sijaan matkustat Bordeauxiin talvea vasten, ota lämpimän varustuksen lisäksi mukaan sadevaatteet, sillä marras-helmikuussa kaupungissa on viileän kosteaa ja siellä saattaa sataa jopa lunta. (Hinnat tarkistettu 22/04/2019).

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka