Etsi halvat lennot Bordeaux

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 28/11
ma 5/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Bordeaux

Yhteenveto Bordeaux lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

44 €

Halvin meno-paluulennon hinta

211 €

Nopein lentoaika

7t 05m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Bordeaux kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 44 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bordeaux).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Bordeaux kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 211 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bordeaux).
Nopein lento kohteeseen Bordeaux kohteesta Suomi kestää 7t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bordeaux).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Bordeaux mukaan lukien Air France ja Ryanair.

Bordeaux lentotiedot ja trendit

Tutustu Bordeaux lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Bordeaux?

Yleensä maaliskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Bordeaux. Lennot maksavat noin 197 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. helmikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Bordeaux, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 218 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Bordeaux?

34 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Bordeaux. Tämän lennon lähtölentokenttä on Porto, ja se on 89 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Bordeaux. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Bordeaux omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Bordeaux?

Datamme mukaan keskiviikko on halvin päivä lentää lentokentälle Bordeaux kentältä Suomi. Halvin viimeksi keskiviikko lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 272 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä lauantai, voit odottaa näkeväsi 324 € lentohinnan reitille Suomi - Bordeaux.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Bordeaux?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Bordeaux on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Bordeaux illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 139 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Ajankohtana keskipäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Bordeaux, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 367 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Bordeaux?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Bordeaux lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Bordeaux lento kestää keskimäärin 9t 30m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Bordeaux kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Bordeaux?

Paras aika varata lento kohteeseen Bordeaux kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 285 €.

Halvimmat lennot kaupungin Bordeaux lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Bordeaux lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bordeaux

HALVIN REITTI Helsinki - Bordeaux

Helsinki (HEL) - Bordeaux (BOD)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Bordeaux kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bordeaux, jolloin hinta on keskimääräinen 285 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BORDEAUXmaaliskuu31% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Bordeaux lennot maksavat keskimäärin vain 197 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BORDEAUX KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu28% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Bordeaux lentojen keskimääräinen hinta on 365 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BORDEAUX KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu547% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Bordeaux kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Bordeaux

Idyllisessä Bordeauxissa voit siemailla laatuviinejä, nauttia paikallisesta ruokakulttuurista sekä ihailla elävää Unescon maailmanperintökohdetta. Garonne-joen varrella sijaitseva satamakaupunki on vilkkaimmillaan kesäisin, mutta myös kevät ja syksy ovat suosittuja ajankohtia Bordeauxiin matkustamiselle.

Milloin kannattaa ostaa lennot Bordeauxiin? Halvat lennot Bordeauxiin kannattaa ostaa 1–2 kuukautta ennen matkaa. Halvimmat lennot ja hotellit löydät kohteesta välttämällä sesonkiaikaa, joka huipentuu Bordeauxissa touko-heinäkuun välille. Bordeauxin sää huhtikuussa alkaa lämmetä, ja kesäsesonkina kaupungin lämpötilat kohoavat parhaimmillaan 25 °C paremmalle puolelle. Halvat lennot Bordeauxiin voit bongata myös tammi-maaliskuulle tai vasta marras-joulukuulle, jos et pidä viileitä ilmoja ja vesi- tai lumisadetta pahana. Lentolippujen hinnat ovat kohtuullisen edulliset huhtikuun alkuun saakka, jolloin voit vielä saada halvat lennot Bordeauxiin – jos varaat lippusi hyvissä ajoin ennen matkaasi.

Bordeaux kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Bergerac Roumanieres lentokenttä (86 km Bordeaux keskustasta), Perigueux lentokenttä (116 km Bordeaux keskustasta), Agen La Garenne lentokenttä (118 km Bordeaux keskustasta) tai La Rochelle Laleu lentokenttä (157 km Bordeaux keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Halvin lentokenttä lähellä Bordeaux on tyypillisesti Bergerac Roumanieres lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 303 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Bordeaux

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Bordeaux
Air France
2. helmikuuta
HEL01:25Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 20m
1 välilasku
BOD13:45Bordeaux
12. helmikuuta
BOD01:00Bordeaux
27t 10m
1 välilasku
HEL04:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
2. helmikuuta
HEL01:25Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 20m
2 välilaskua
BOD13:45Bordeaux
12. helmikuuta
BOD01:00Bordeaux
27t 10m
1 välilasku
HEL04:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. tammikuuta
HEL00:20Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 15m
3 välilaskua
BOD19:35Bordeaux
18. tammikuuta
BOD12:20Bordeaux
25t 55m
2 välilaskua
HEL14:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
2. helmikuuta
HEL01:25Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 20m
2 välilaskua
BOD13:45Bordeaux
12. helmikuuta
BOD08:45Bordeaux
19t 25m
2 välilaskua
HEL04:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. tammikuuta
HEL00:20Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 15m
3 välilaskua
BOD19:35Bordeaux
18. tammikuuta
BOD11:50Bordeaux
20t 20m
3 välilaskua
HEL08:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. tammikuuta
HEL00:20Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 35m
2 välilaskua
BOD10:55Bordeaux
18. tammikuuta
BOD11:50Bordeaux
18t 30m
1 välilasku
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Bordeaux

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Bordeaux, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
21. tammikuuta
HEL15:55Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 35m
1 välilasku
BOD06:30Bordeaux
Ryanair
25. tammikuuta
HEL06:45Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 50m
1 välilasku
BOD08:35Bordeaux
Ryanair
20. tammikuuta
HEL10:55Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 05m
2 välilaskua
BOD19:00Bordeaux

Muut matkustamoluokat Bordeaux lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Bordeaux lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bordeaux?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Bordeaux

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bordeaux?

Air France on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Bordeaux. KLM, Ryanair ja Lufthansa ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Bordeaux kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Bordeaux, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Air France lennot kohteeseen Bordeaux

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Bordeaux on Air France, ja se liikennöi 30 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Pariisi Charles de Gaulle, ja paras tarjous Air France lennolle kohteeseen Bordeaux on 192 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Bordeaux, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 276 Air France Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,6.

KLM lennot kohteeseen Bordeaux

KLM (7,5/10, 175 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Bordeaux tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 192 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Bordeaux on keskimäärin viikossa 10 KLM lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Bordeaux ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Bordeaux lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Bordeaux-Mérignacin lentoaseman kaupungin keskustaan yhdistää 30’Direct -lentokenttäbussi, joka kulkee noin 11 kilometrin matkan puolessa tunnissa. Linja liikennöi väliä arkisin parhaimmillaan klo 06:25–21:00 kahdesti tunnissa, ja viikonloppuisin harvemmin. Matka lentokentän B- ja 2-halleista Saint-Jeanin asemalle maksaa kuljettajalta käteisellä ostettuna 8 EUR. Voit myös ostaa lippusi etukäteen 30’Direct -linjan verkkosivuilta. Julkisilla keskustaan pääset myös Lianes 1 -bussin kyydissä, joka kulkee lentokentän B-hallin 7-portilta keskustan läpi Saint-Jeanin asemalle. Bussi vie Bordeauxiin parhaimmillaan 10 min välein arkisin klo 04:45–00:20, ja torstaisin, perjantaisin sekä lauantaisin klo 04:45–01:20. 1,70 EUR maksavan lipun voit ostaa suoraan kuljettajalta, Relay-kioskeista tai B-hallin myyntipisteistä lentokentältä. Jos sen sijaan haluat hurauttaa lentokentältä taksilla keskustaan, löydät paikalliset taksit A-hallin sisäänkäynnin edestä. Matka keskustaan maksaa noin 30 EUR päivällä ja 45 EUR yöllä.


Bordeaux: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Bordeaux
Helsinki - Bordeaux reitin lennot
Nopein lentoaika19t 15m
Halvin hinta188 €
Oulu - Bordeaux reitin lennot
Nopein lentoaika19t 20m
Halvin hinta1101 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Bordeaux

Vaikka Bordeauxissa kuljet helposti paikasta toiseen jalan, liikut kätevästi kaupungissa myös julkisen liikenteen kulkuneuvoilla kuten busseilla, raitiovaunuilla ja jokilautoilla. Voit ostaa vierailusi ajaksi esimerkiksi yhden (1,70 EUR), kahden (3,10 EUR) tai 10 (13,20 EUR) matkan lipun, joka käy kaikissa julkisen liikenteen TBM-kulkuneuvoissa (Transports Bordeaux Métropole) tunnin ajan lipun käyttöönoton jälkeen. Matkalippu busseissa ja raitiovaunuissa maksaa 1,70 EUR ja jokilaivassa 2 EUR. Pidempään kaupungissa viipyvälle matkailijalle sopiva lippuvaihtoehto on sen sijaan seitsemän päivän kortti (13,70 EUR), jolla voit matkustaa kulkuvälineissä viikon ajan rajattomasti. Matkalippuja voit ostaa TBM:n verkkosivuilta, kuljettajilta, myyntipisteistä sekä automaateista paikallisilla bussi- ja raitiovaunuasemilla.

Jos haluat ihailla satamakaupungin maisemia pyöräillen, Bordeauxissa on lisäksi kattava 1 800 polkupyörän V3-kaupunkipyöräverkosto. Voit liittyä palveluun TBM:n verkkosivustolla maksamalla 200 EUR vakuusmaksun, jota vastaan saat pyörän käyttöösi. Vakuusmaksua ei veloiteta, jos palautat pyörän takaisin hyvässä kunnossa.


Kohteen Bordeaux viisumivaatimukset

Bordeauxissa et Suomen kansalaisena tarvitse passia tai viisumia, sillä Ranska kuuluu Euroopan unioniin ja on yksi Schengen-maista. Mukaan matkalle tarvitset sen sijaan matkustusasiakirjan, joka Ranskaan matkustaessa voi olla joko voimassa oleva passi tai henkilökortti. Jos otat matkustusasiakirjaksesi passin, tarkistathan, että se on ehjä, sillä rikkinäisellä passilla matkasi voi loppua lyhyeen.


Aloita matkan suunnittelu - Bordeaux


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Bordeaux

Bordeaux tunnetaan maailmankuuluista viineistään, mutta myös Unescon maailmanperintökohteistaan: suuri osa sen kaupunkikaavasta on listattu perintökohteeksi. Bordeauxia ei turhaan kutsuta lisäksi taiteen ja historian kaupungiksi, koska sen vanhasta keskustasta löytyy toinen toistaan upeampia aukioita, monumentteja ja arkkitehtonisia helmiä 1700-luvulta. Niistä näyttävämpiä ovat esimerkiksi Place des Quinconces -puistoaukio, Cathédrale Saint-André de Bordeaux -katedraali ja Place de la Bourse -aukio, jonka ohuen vesikerroksen pinnalta voi ihailla aukion ympäriltä heijastuvien rakennusten peilikuvia.

Jos matkustat kohteeseen keväällä tai syksyllä, varaudu ottamaan mukaan myös lämmintä vaatetta. Päivät Bordeauxissa ovat lämpimiä, mutta illat viileitä. Jos sen sijaan matkustat Bordeauxiin talvea vasten, ota lämpimän varustuksen lisäksi mukaan sadevaatteet, sillä marras-helmikuussa kaupungissa on viileän kosteaa ja siellä saattaa sataa jopa lunta.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Bordeaux on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Bordeaux nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Bordeaux, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Bordeaux tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Bordeaux lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.