Halvat lennot Bordeaux

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
to 28/10
to 4/11

Halvimmat lennot kaupungin Bordeaux lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Bordeaux lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bordeaux

HALVIN REITTI Helsinki - Bordeaux

Helsinki (HEL) - Bordeaux (BOD)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Bordeaux kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bordeaux, jolloin hinta on keskimääräinen 235 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BORDEAUXmarraskuu15% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Bordeaux lennot maksavat keskimäärin vain 199 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BORDEAUX KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu29% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Bordeaux lentojen keskimääräinen hinta on 304 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BORDEAUX KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu405% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Bordeaux kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Bordeaux?

Idyllisessä Bordeauxissa voit siemailla laatuviinejä, nauttia paikallisesta ruokakulttuurista sekä ihailla elävää Unescon maailmanperintökohdetta. Garonne-joen varrella sijaitseva satamakaupunki on vilkkaimmillaan kesäisin, mutta myös kevät ja syksy ovat suosittuja ajankohtia Bordeauxiin matkustamiselle.

Milloin kannattaa ostaa lennot Bordeauxiin? Halvat lennot Bordeauxiin kannattaa ostaa 1–2 kuukautta ennen matkaa. Halvimmat lennot ja hotellit löydät kohteesta välttämällä sesonkiaikaa, joka huipentuu Bordeauxissa touko-heinäkuun välille. Bordeauxin sää huhtikuussa alkaa lämmetä, ja kesäsesonkina kaupungin lämpötilat kohoavat parhaimmillaan 25 °C paremmalle puolelle. Halvat lennot Bordeauxiin voit bongata myös tammi-maaliskuulle tai vasta marras-joulukuulle, jos et pidä viileitä ilmoja ja vesi- tai lumisadetta pahana. Lentolippujen hinnat ovat kohtuullisen edulliset huhtikuun alkuun saakka, jolloin voit vielä saada halvat lennot Bordeauxiin – jos varaat lippusi hyvissä ajoin ennen matkaasi.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Bordeaux?

  36 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Bordeaux. Tämän lennon lähtölentokenttä on München, ja se on 86 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Bordeaux. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Bordeaux omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Bordeaux?

  Yleensä marraskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Bordeaux. Lennot maksavat noin 199 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. tammikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Bordeaux, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 209 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Bordeaux?

  Paras aika varata lento kohteeseen Bordeaux kohteesta Suomi on 22 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 235 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Bordeaux milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 114 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Bordeaux?

  Datamme mukaan sunnuntai on halvin päivä lentää lentokentälle Bordeaux kentältä Suomi. Halvin viimeksi sunnuntai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 211 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä perjantai, voit odottaa näkeväsi 279 € lentohinnan reitille Suomi - Bordeaux.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Bordeaux?

  Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Bordeaux on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Bordeaux illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 202 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Ajankohtana keskipäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Bordeaux, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 294 € lippua kohden.

 • Löytyykö kaupungin Bordeaux lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Bordeaux kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Bergerac Roumanieres lentokenttä (86 km kaupungin Bordeaux keskustasta), Périgueux lentokenttä (116 km kaupungin Bordeaux keskustasta), Agen La Garenne lentokenttä (118 km kaupungin Bordeaux keskustasta) tai La Rochelle Laleu lentokenttä (157 km kaupungin Bordeaux keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

 • Voiko kaupunkiin Bordeaux lentää jotenkin halvemmalla?

  Halvin lentokenttä lähellä Bordeaux on tyypillisesti Bergerac Roumanieres lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 196 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Bordeaux

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Bordeaux
Ryanair
1. joulukuuta
HEL09:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 25m
2 välilaskua
BOD13:35Bordeaux
6. joulukuuta
BOD02:10Bordeaux
26t 05m
2 välilaskua
HEL04:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
1. joulukuuta
HEL09:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 25m
2 välilaskua
BOD13:35Bordeaux
6. joulukuuta
BOD16:20Bordeaux
11t 55m
1 välilasku
HEL04:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
1. joulukuuta
HEL17:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 15m
1 välilasku
BOD13:35Bordeaux
6. joulukuuta
BOD16:20Bordeaux
11t 55m
1 välilasku
HEL04:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. joulukuuta
HEL09:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 25m
2 välilaskua
BOD13:35Bordeaux
6. joulukuuta
BOD10:45Bordeaux
18t 00m
3 välilaskua
HEL04:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
17. maaliskuuta
HEL03:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 25m
1 välilasku
BOD09:45Bordeaux
21. maaliskuuta
BOD09:25Bordeaux
22t 45m
1 välilasku
HEL08:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
17. maaliskuuta
HEL03:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 25m
1 välilasku
BOD09:45Bordeaux
21. maaliskuuta
BOD09:25Bordeaux
8t 40m
2 välilaskua
HEL18:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Bordeaux

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Bordeaux, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Lufthansa ja Ryanair
Ryanair
10. joulukuuta
HEL03:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 05m
2 välilaskua
BOD10:20Bordeaux
Ryanair
10. joulukuuta
HEL16:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 55m
1 välilasku
BOD10:20Bordeaux
Ryanair
10. joulukuuta
HEL03:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 05m
3 välilaskua
BOD07:40Bordeaux

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bordeaux?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Bordeaux
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bordeaux?

  KLM on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Bordeaux. Finnair, Air France ja Lufthansa ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Bordeaux kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Bordeaux, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.


Bordeaux ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Bordeaux lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Bordeaux-Mérignacin lentoaseman kaupungin keskustaan yhdistää 30’Direct -lentokenttäbussi, joka kulkee noin 11 kilometrin matkan puolessa tunnissa. Linja liikennöi väliä arkisin parhaimmillaan klo 06:25–21:00 kahdesti tunnissa, ja viikonloppuisin harvemmin. Matka lentokentän B- ja 2-halleista Saint-Jeanin asemalle maksaa kuljettajalta käteisellä ostettuna 8 EUR. Voit myös ostaa lippusi etukäteen 30’Direct -linjan verkkosivuilta. Julkisilla keskustaan pääset myös Lianes 1 -bussin kyydissä, joka kulkee lentokentän B-hallin 7-portilta keskustan läpi Saint-Jeanin asemalle. Bussi vie Bordeauxiin parhaimmillaan 10 min välein arkisin klo 04:45–00:20, ja torstaisin, perjantaisin sekä lauantaisin klo 04:45–01:20. 1,70 EUR maksavan lipun voit ostaa suoraan kuljettajalta, Relay-kioskeista tai B-hallin myyntipisteistä lentokentältä. Jos sen sijaan haluat hurauttaa lentokentältä taksilla keskustaan, löydät paikalliset taksit A-hallin sisäänkäynnin edestä. Matka keskustaan maksaa noin 30 EUR päivällä ja 45 EUR yöllä.


Bordeaux: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Bordeaux
Helsinki - Bordeaux reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 05m
Halvin hinta114 €
Oulu - Bordeaux reitin lennot
Lyhyin lentoaika14t 30m
Halvin hinta399 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Bordeaux

Vaikka Bordeauxissa kuljet helposti paikasta toiseen jalan, liikut kätevästi kaupungissa myös julkisen liikenteen kulkuneuvoilla kuten busseilla, raitiovaunuilla ja jokilautoilla. Voit ostaa vierailusi ajaksi esimerkiksi yhden (1,70 EUR), kahden (3,10 EUR) tai 10 (13,20 EUR) matkan lipun, joka käy kaikissa julkisen liikenteen TBM-kulkuneuvoissa (Transports Bordeaux Métropole) tunnin ajan lipun käyttöönoton jälkeen. Matkalippu busseissa ja raitiovaunuissa maksaa 1,70 EUR ja jokilaivassa 2 EUR. Pidempään kaupungissa viipyvälle matkailijalle sopiva lippuvaihtoehto on sen sijaan seitsemän päivän kortti (13,70 EUR), jolla voit matkustaa kulkuvälineissä viikon ajan rajattomasti. Matkalippuja voit ostaa TBM:n verkkosivuilta, kuljettajilta, myyntipisteistä sekä automaateista paikallisilla bussi- ja raitiovaunuasemilla.

Jos haluat ihailla satamakaupungin maisemia pyöräillen, Bordeauxissa on lisäksi kattava 1 800 polkupyörän V3-kaupunkipyöräverkosto. Voit liittyä palveluun TBM:n verkkosivustolla maksamalla 200 EUR vakuusmaksun, jota vastaan saat pyörän käyttöösi. Vakuusmaksua ei veloiteta, jos palautat pyörän takaisin hyvässä kunnossa.


Kohteen Bordeaux viisumivaatimukset

Bordeauxissa et Suomen kansalaisena tarvitse passia tai viisumia, sillä Ranska kuuluu Euroopan unioniin ja on yksi Schengen-maista. Mukaan matkalle tarvitset sen sijaan matkustusasiakirjan, joka Ranskaan matkustaessa voi olla joko voimassa oleva passi tai henkilökortti. Jos otat matkustusasiakirjaksesi passin, tarkistathan, että se on ehjä, sillä rikkinäisellä passilla matkasi voi loppua lyhyeen.


Aloita matkan suunnittelu - Bordeaux


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Bordeaux

Kiinnostavatko Bordeauxin nähtävyydet?

Bordeaux tunnetaan maailmankuuluista viineistään, mutta myös Unescon maailmanperintökohteistaan: suuri osa sen kaupunkikaavasta on listattu perintökohteeksi. Bordeauxia ei turhaan kutsuta lisäksi taiteen ja historian kaupungiksi, koska sen vanhasta keskustasta löytyy toinen toistaan upeampia aukioita, monumentteja ja arkkitehtonisia helmiä 1700-luvulta. Niistä näyttävämpiä ovat esimerkiksi Place des Quinconces -puistoaukio, Cathédrale Saint-André de Bordeaux -katedraali ja Place de la Bourse -aukio, jonka ohuen vesikerroksen pinnalta voi ihailla aukion ympäriltä heijastuvien rakennusten peilikuvia.

Mitä mukaan matkalle Bordeauxiin?

Jos matkustat kohteeseen keväällä tai syksyllä, varaudu ottamaan mukaan myös lämmintä vaatetta. Päivät Bordeauxissa ovat lämpimiä, mutta illat viileitä. Jos sen sijaan matkustat Bordeauxiin talvea vasten, ota lämpimän varustuksen lisäksi mukaan sadevaatteet, sillä marras-helmikuussa kaupungissa on viileän kosteaa ja siellä saattaa sataa jopa lunta.