Etsi halpoja lentoja Bordeaux alk. 124 €.

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 3/10
ti 10/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Bordeaux

Yhteenveto Bordeaux lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

124 €

Nopein lentoaika

5t 20m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Bordeaux kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 124 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bordeaux).
Nopein lento kohteeseen Bordeaux kohteesta Suomi kestää 5t 20m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bordeaux).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Bordeaux mukaan lukien Lufthansa ja Ryanair.

Bordeaux lentotiedot ja trendit

Tutustu Bordeaux lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Bordeaux?

Yleensä maaliskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Bordeaux. Lennot maksavat noin 231 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. tammikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Bordeaux, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 253 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Bordeaux?

Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää lentokentälle Bordeaux kentältä Suomi. Halvin viimeksi maanantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 267 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä perjantai, voit odottaa näkeväsi 373 € lentohinnan reitille Suomi - Bordeaux.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Bordeaux?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Bordeaux on aamulla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Bordeaux aamulla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 322 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Bordeaux, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 368 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Bordeaux?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Bordeaux lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Bordeaux lento kestää keskimäärin 9t 55m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Bordeaux kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Bordeaux?

Paras aika varata lento kohteeseen Bordeaux kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 300 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Bordeaux milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 273 €.

Halvimmat lennot kaupungin Bordeaux lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Bordeaux lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bordeaux

HALVIN REITTI Helsinki - Bordeaux

Helsinki (HEL) - Bordeaux (BOD)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Bordeaux kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bordeaux, jolloin hinta on keskimääräinen 300 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BORDEAUXmaaliskuu24% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Bordeaux lennot maksavat keskimäärin vain 231 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BORDEAUX KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu38% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Bordeaux lentojen keskimääräinen hinta on 415 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BORDEAUX KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu594% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Bordeaux kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Bordeaux

Idyllisessä Bordeauxissa voit siemailla laatuviinejä, nauttia paikallisesta ruokakulttuurista sekä ihailla elävää Unescon maailmanperintökohdetta. Garonne-joen varrella sijaitseva satamakaupunki on vilkkaimmillaan kesäisin, mutta myös kevät ja syksy ovat suosittuja ajankohtia Bordeauxiin matkustamiselle.

Milloin kannattaa ostaa lennot Bordeauxiin? Halvat lennot Bordeauxiin kannattaa ostaa 1–2 kuukautta ennen matkaa. Halvimmat lennot ja hotellit löydät kohteesta välttämällä sesonkiaikaa, joka huipentuu Bordeauxissa touko-heinäkuun välille. Bordeauxin sää huhtikuussa alkaa lämmetä, ja kesäsesonkina kaupungin lämpötilat kohoavat parhaimmillaan 25 °C paremmalle puolelle. Halvat lennot Bordeauxiin voit bongata myös tammi-maaliskuulle tai vasta marras-joulukuulle, jos et pidä viileitä ilmoja ja vesi- tai lumisadetta pahana. Lentolippujen hinnat ovat kohtuullisen edulliset huhtikuun alkuun saakka, jolloin voit vielä saada halvat lennot Bordeauxiin – jos varaat lippusi hyvissä ajoin ennen matkaasi.

Löytyykö kaupungin Bordeaux lähettyviltä muita lentokenttiä?

Bordeaux kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Bergerac Roumanieres lentokenttä (86 km Bordeaux keskustasta), Perigueux lentokenttä (116 km Bordeaux keskustasta), Agen La Garenne lentokenttä (118 km Bordeaux keskustasta) tai La Rochelle Laleu lentokenttä (157 km Bordeaux keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Bordeaux lentokenttä hinnat?

lentoa Bordeaux lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Bordeaux lentokenttä?

syyskuuta 2023 alkaen 3 toimijaa on valittavissa lentoa Bordeaux lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Bordeaux lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Bordeaux lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Bordeaux lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Bordeaux lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Bordeaux

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Bordeaux
Ryanair
18. lokakuuta
HEL16:25Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 00m
2 välilaskua
BOD14:25Bordeaux
29. marraskuuta
BOD05:30Bordeaux
9t 05m
1 välilasku
HEL14:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
20. lokakuuta
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 25m
1 välilasku
BOD12:05Bordeaux
26. lokakuuta
BOD02:05Bordeaux
16t 20m
2 välilaskua
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. lokakuuta
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 25m
1 välilasku
BOD12:05Bordeaux
24. lokakuuta
BOD02:10Bordeaux
11t 25m
2 välilaskua
HEL13:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
23. lokakuuta
HEL17:00Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 45m
1 välilasku
BOD12:45Bordeaux
26. lokakuuta
BOD16:45Bordeaux
12t 30m
1 välilasku
HEL05:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
20. lokakuuta
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 25m
1 välilasku
BOD12:05Bordeaux
26. lokakuuta
BOD16:45Bordeaux
12t 30m
1 välilasku
HEL05:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
17. tammikuuta
HEL09:00Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 40m
1 välilasku
BOD14:40Bordeaux
22. tammikuuta
BOD08:15Bordeaux
22t 50m
1 välilasku
HEL07:05Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Bordeaux

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Bordeaux, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air France
Air France
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
9t 55m
BODBordeaux

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bordeaux?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Bordeaux

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bordeaux?

KLM lennot kohteeseen Bordeaux

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Bordeaux on KLM, ja se liikennöi 15 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Amsterdam Schiphol, ja paras tarjous KLM lennolle kohteeseen Bordeaux on 239 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Bordeaux, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 355 KLM Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,5.

Air France lennot kohteeseen Bordeaux

Air France (7,3/10, 483 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Bordeaux tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 225 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Bordeaux on keskimäärin viikossa 26 Air France lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Bordeaux: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Bordeaux
Helsinki - Bordeaux reitin lennot
Nopein lentoaika9t 55m
Halvin hinta124 €
Oulu - Bordeaux reitin lennot
Nopein lentoaika15t 50m
Halvin hinta498 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Bordeaux

Vaikka Bordeauxissa kuljet helposti paikasta toiseen jalan, liikut kätevästi kaupungissa myös julkisen liikenteen kulkuneuvoilla kuten busseilla, raitiovaunuilla ja jokilautoilla. Voit ostaa vierailusi ajaksi esimerkiksi yhden (1,70 EUR), kahden (3,10 EUR) tai 10 (13,20 EUR) matkan lipun, joka käy kaikissa julkisen liikenteen TBM-kulkuneuvoissa (Transports Bordeaux Métropole) tunnin ajan lipun käyttöönoton jälkeen. Matkalippu busseissa ja raitiovaunuissa maksaa 1,70 EUR ja jokilaivassa 2 EUR. Pidempään kaupungissa viipyvälle matkailijalle sopiva lippuvaihtoehto on sen sijaan seitsemän päivän kortti (13,70 EUR), jolla voit matkustaa kulkuvälineissä viikon ajan rajattomasti. Matkalippuja voit ostaa TBM:n verkkosivuilta, kuljettajilta, myyntipisteistä sekä automaateista paikallisilla bussi- ja raitiovaunuasemilla.

Jos haluat ihailla satamakaupungin maisemia pyöräillen, Bordeauxissa on lisäksi kattava 1 800 polkupyörän V3-kaupunkipyöräverkosto. Voit liittyä palveluun TBM:n verkkosivustolla maksamalla 200 EUR vakuusmaksun, jota vastaan saat pyörän käyttöösi. Vakuusmaksua ei veloiteta, jos palautat pyörän takaisin hyvässä kunnossa.


Kohteen Bordeaux viisumivaatimukset

Bordeauxissa et Suomen kansalaisena tarvitse passia tai viisumia, sillä Ranska kuuluu Euroopan unioniin ja on yksi Schengen-maista. Mukaan matkalle tarvitset sen sijaan matkustusasiakirjan, joka Ranskaan matkustaessa voi olla joko voimassa oleva passi tai henkilökortti. Jos otat matkustusasiakirjaksesi passin, tarkistathan, että se on ehjä, sillä rikkinäisellä passilla matkasi voi loppua lyhyeen.


Aloita matkan suunnittelu - Bordeaux


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Bordeaux

Kiinnostavatko Bordeauxin nähtävyydet?

Bordeaux tunnetaan maailmankuuluista viineistään, mutta myös Unescon maailmanperintökohteistaan: suuri osa sen kaupunkikaavasta on listattu perintökohteeksi. Bordeauxia ei turhaan kutsuta lisäksi taiteen ja historian kaupungiksi, koska sen vanhasta keskustasta löytyy toinen toistaan upeampia aukioita, monumentteja ja arkkitehtonisia helmiä 1700-luvulta. Niistä näyttävämpiä ovat esimerkiksi Place des Quinconces -puistoaukio, Cathédrale Saint-André de Bordeaux -katedraali ja Place de la Bourse -aukio, jonka ohuen vesikerroksen pinnalta voi ihailla aukion ympäriltä heijastuvien rakennusten peilikuvia.

Mitä mukaan matkalle Bordeauxiin?

Jos matkustat kohteeseen keväällä tai syksyllä, varaudu ottamaan mukaan myös lämmintä vaatetta. Päivät Bordeauxissa ovat lämpimiä, mutta illat viileitä. Jos sen sijaan matkustat Bordeauxiin talvea vasten, ota lämpimän varustuksen lisäksi mukaan sadevaatteet, sillä marras-helmikuussa kaupungissa on viileän kosteaa ja siellä saattaa sataa jopa lunta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Bordeaux?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Bordeaux on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Bordeaux nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Bordeaux joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Bordeaux, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Bordeaux?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Bordeaux tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Bordeaux juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Bordeaux lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Bordeaux

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.