Halvat lennot La Rochelle

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
pe 20/5
pe 27/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot kaupungin La Rochelle lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille La Rochelle lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bordeaux

HALVIN REITTI Helsinki - La Rochelle

Helsinki (HEL) - Bordeaux (BOD)

Tyypillisesti lennot kohteeseen La Rochelle kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bordeaux, jolloin hinta on keskimääräinen 263 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen La Rochelle?

La Rochelle on kaupunki Ranskan lounaisrannikolla. Kaupunki on erityisesti tunnettu postikorttimaisen kauniista vanhasta satamastaan. Lennot La Rochelleen vaativat Suomesta lähdettäessä vähintään yhden välilaskun. Helsingistä ja Helsinki-Vantaan lentoasemalta pääsee La Rochelleen yhdellä välilaskulla ja lyhimmän matkustusajan tarjoaa yleensä reitti, jossa lennetään ensin Portugaliin, Porton lentoasemalle, ja sieltä La Rochelleen. Näin matkustaessa matkustusaika on noin kahdeksan tuntia, josta hieman yli kuusi tuntia ollaan koneessa. Toinen vaihtoehto on lentää ensin Dublinin lentokentälle ja jatkaa sieltä. Näin matkustaessa matka kestää noin yhdeksän tuntia. Muut yhden välilaskun vaihtoehdot, kuten lento Helsinki-Vantaalta Lontooseen, Heathrown kentälle, nostaa matkustusajan vielä hieman korkeammalle ja lisäksi saattaa joutua vaihtamaan lentokenttää välilaskun aikana. Muualta Suomesta kannattaa ensin matkustaa bussilla, lentäen tai junalla Helsinki-Vantaan lentokentälle ja jatkaa sieltä matkaa. Esimerkiksi Turusta nopein vaihtoehto on mennä ensin junalla hieman alle kolmen tunnin matka Helsinki-Vantaalle. Vaihtoehtona on myös, mikäli lähes vuorokauden matkanteko ei haittaa, lentää Turusta Gdańskin lentoasemalle, sieltä Lontooseen ja sieltä La Rochelleen.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta La Rochelleen ei tällä hetkellä ole saatavilla. Jos lähtö tapahtuu pääkaupunkiseudulta, selviää matkasta yhdellä välilaskulla. Nopein reitti kulkee Porton kautta tai hieman matkustusaikaa lisäämällä esimerkiksi tekemällä välilaskun Dublinissa. Muilta Suomen kentiltä, kuten Turusta, Oulusta ja Rovaniemeltä, lennot Ranskan La Rochelleen vaativat vähintään kaksi välilaskua. Monesti nopein tapa matkustaa La Rochelleen on aloittaa matka juna- tai bussikuljetuksella Helsinki-Vantaan lentokentälle. Näin on esimerkiksi matkustettaessa Tampereelta: matka alkaa noin kahden tunnin junamatkalla Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja sieltä kohti päämäärää. Mikäli pitkä matkustusaika ja mahdollinen yöpyminen jossain Euroopan kaupungissa ei haittaa, ovat esimerkiksi kaksi koneen vaihtoa sisältävät reittilennot oiva ja monesti hinnaltaankin todella houkutteleva vaihtoehto.

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen La Rochelle paikasta Porto ovat löytäneet lentoja 79 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen La Rochelle. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin La Rochelle alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia La Rochelle on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen La Rochelle harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Nantesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (115 km kaupungin La Rochelle keskustasta), Poitiers Biard lentokenttä (121 km kaupungin La Rochelle keskustasta), Saint-Nazaire Montoir lentokenttä (148 km kaupungin La Rochelle keskustasta) tai Bordeaux lentokenttä (153 km kaupungin La Rochelle keskustasta).

Halvin lentokenttä lähellä La Rochelle on tyypillisesti La Rochelle Laleu lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 124 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen La Rochelle?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen La Rochelle

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen La Rochelle?

Tietojemme mukaan suosituin lentoyhtiö, joka lentää kohteeseen La Rochelle kohteesta Suomi on Ryanair. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.


La Rochelle ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin La Rochelle lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten kaupungin keskustaan pääsee La Rochellen lentokentältä?

Lennot La Rochelleen laskeutuvat lyhyen matkan päässä kaupungin keskustasta sijaitsevalle pienelle lentokentälle. Helpoin, käytetyin ja halvin tapa matkata lentokentältä kaupungin keskustaan on hypätä lentoaseman ainoan terminaalin vierestä lähtevään bussiin numero 7. Linja-autoja kulkee kaksi kertaa tunnissa arkipäivisin ja lauantaisin. Sunnuntaisinkin linjat ovat toiminnassa, mutta busseja kulkee selkeästi harvemmin. La Rochellen keskustassa pysäkkinä toimivat Place de Verdun ja SNCF-juna-asema, josta voi halutessaan jatkaa matkaa Ranskan muihin kaupunkeihin. Bussiliput ovat erittäin edullisia, ja ne ostetaan pääosin suoraan kuskilta. Yleensä saatavilla on myös menopaluu-lippuja. Mikäli toimivasta bussiyhteydestä huolimatta matkaaja kulkee mielummin taksilla kaupungin keskustaan, sekin luonnollisesti onnistuu. Kentällä ei aina ole monia takseja saatavilla, mutta sellaisen voi nopeasti soittamalla tilata, tai varata etukäteen. Reipas kävelijä tai matkailija, jolla on vain pienet kantamukset, voi hyvin harkita jopa kävelyä kaupunkiin, sillä matkaa ei kovin montaa kilometriä ole. La Rochellen lentoasemalla toimii myös autonvuokrauspalvelu mikäli vuokra-autolle on tarvetta esimerkiksi myöhempää retkeilyä varten. Autonvuokrausta varten tulee luonnollisesti olla mukana voimassaoleva ajokortti.


Kohteen La Rochelle viisumivaatimukset

Ranska on sekä EU-maa että Schengenin sopimukseen kuuluva maa. Matkustaessasi Schengen-alueella on sinun pidettävä mukanaan voimassa oleva kussakin jäsenmaassa hyväksytty matkustusasiakirja eli passi tai henkilökortti. Matkustusasiakirjan voi joutua esittämään poliisiviranomaisen pyytäessä sitä toiseen sopimusvaltioon saapumisen jälkeen. Viisumia ei Suomen kansalainen tarvitse matkustaessaan Ranskaan.


Aloita matkan suunnittelu - La Rochelle


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa La Rochelle

La Rochelle, on kaunis vanha kaupunki Ranskan lounaisrannikolla, jonka vanha satama on yksi koko kaupungin kauneimmista paikoista. Satamasta näkee myös komeat La Rochellen kolme tornia, jotka näyttävät sataman sisääntulo- ja ulosmenopaikan. Kaikkiin kolmeen torniin pääsee tutustumaan yhdellä lipulla. Vanha kaupunki goottityylisine kaupungintaloineen ja upeine yksityiskartanoineen on ehdottomasti rauhallisen käyskentelyn arvoinen. Komeiden kirkkojen ystäville löytyy St. Louisin katedraali vanhan kaupungin läheltä. Katedraali kannattaa katsastaa myös sisältä, sillä sieltä löytyy upeita maalauksia ja ikkunakuvituksia. Museoiden ystäville löytyy esimerkiksi satamakaupungille ominainen merenkulkumuseo, tuhansia esineitä sisältävä luonnonhistorian museo, suuri ja monilta vuosisadoilta taidetta sisältävä taidemuseo, ja toisen maailmansodan aikainen bunkkeri. Perheen kanssa mukava kohde on esimerkiksi La Rochelle Aquarium, jossa voi ihastella tuhansia erilaisia kaloja ja mereneläviä. La Rochellesta löytyy myös ulkoilmaihmisille kolme mainiota rantaa sekä ihastuttava Charruyerin puisto.


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen La Rochelle. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen La Rochelle momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen La Rochelle.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen La Rochelle, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata La Rochelle lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.