Etsi halvat lennot La Rochelle

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 3/10
ti 10/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

La Rochelle lentotiedot ja trendit

Tutustu La Rochelle lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin La Rochelle?


Halvimmat lennot kaupungin La Rochelle lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille La Rochelle lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bordeaux

HALVIN REITTI Helsinki - La Rochelle

Helsinki (HEL) - Bordeaux (BOD)

Tyypillisesti lennot kohteeseen La Rochelle kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bordeaux, jolloin hinta on keskimääräinen 300 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä La Rochelle

Miten kauan kestää lentää La Rochelleen?

La Rochelle on kaupunki Ranskan lounaisrannikolla. Kaupunki on erityisesti tunnettu postikorttimaisen kauniista vanhasta satamastaan. Lennot La Rochelleen vaativat Suomesta lähdettäessä vähintään yhden välilaskun. Helsingistä ja Helsinki-Vantaan lentoasemalta pääsee La Rochelleen yhdellä välilaskulla ja lyhimmän matkustusajan tarjoaa yleensä reitti, jossa lennetään ensin Portugaliin, Porton lentoasemalle, ja sieltä La Rochelleen. Näin matkustaessa matkustusaika on noin kahdeksan tuntia, josta hieman yli kuusi tuntia ollaan koneessa. Toinen vaihtoehto on lentää ensin Dublinin lentokentälle ja jatkaa sieltä. Näin matkustaessa matka kestää noin yhdeksän tuntia. Muut yhden välilaskun vaihtoehdot, kuten lento Helsinki-Vantaalta Lontooseen, Heathrown kentälle, nostaa matkustusajan vielä hieman korkeammalle ja lisäksi saattaa joutua vaihtamaan lentokenttää välilaskun aikana. Muualta Suomesta kannattaa ensin matkustaa bussilla, lentäen tai junalla Helsinki-Vantaan lentokentälle ja jatkaa sieltä matkaa. Esimerkiksi Turusta nopein vaihtoehto on mennä ensin junalla hieman alle kolmen tunnin matka Helsinki-Vantaalle. Vaihtoehtona on myös, mikäli lähes vuorokauden matkanteko ei haittaa, lentää Turusta Gdańskin lentoasemalle, sieltä Lontooseen ja sieltä La Rochelleen.

Mistä voi lentää suoraan La Rochelleen?

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta La Rochelleen ei tällä hetkellä ole saatavilla. Jos lähtö tapahtuu pääkaupunkiseudulta, selviää matkasta yhdellä välilaskulla. Nopein reitti kulkee Porton kautta tai hieman matkustusaikaa lisäämällä esimerkiksi tekemällä välilaskun Dublinissa. Muilta Suomen kentiltä, kuten Turusta, Oulusta ja Rovaniemeltä, lennot Ranskan La Rochelleen vaativat vähintään kaksi välilaskua. Monesti nopein tapa matkustaa La Rochelleen on aloittaa matka juna- tai bussikuljetuksella Helsinki-Vantaan lentokentälle. Näin on esimerkiksi matkustettaessa Tampereelta: matka alkaa noin kahden tunnin junamatkalla Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja sieltä kohti päämäärää. Mikäli pitkä matkustusaika ja mahdollinen yöpyminen jossain Euroopan kaupungissa ei haittaa, ovat esimerkiksi kaksi koneen vaihtoa sisältävät reittilennot oiva ja monesti hinnaltaankin todella houkutteleva vaihtoehto.

Löytyykö kaupungin La Rochelle lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia La Rochelle on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen La Rochelle harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Nantesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (115 km La Rochelle keskustasta), Poitiers Biard lentokenttä (121 km La Rochelle keskustasta), Saint-Nazaire Montoir lentokenttä (148 km La Rochelle keskustasta) tai Bordeaux lentokenttä (153 km La Rochelle keskustasta).

Voiko kaupunkiin La Rochelle lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä La Rochelle on tyypillisesti Bordeaux lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 38 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa La Rochelle Laleu lentokenttä hinnat?

lentoa La Rochelle Laleu lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen La Rochelle Laleu lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet La Rochelle Laleu lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen La Rochelle Laleu lentokenttä?

La Rochelle Laleu lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen La Rochelle Laleu lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen La Rochelle?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen La Rochelle

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen La Rochelle?


Kohteen La Rochelle viisumivaatimukset

Millaisia passi- ja viisumivaatimuksia on matkustettaessa La Rochelleen?

Ranska on sekä EU-maa että Schengenin sopimukseen kuuluva maa. Matkustaessasi Schengen-alueella on sinun pidettävä mukanaan voimassa oleva kussakin jäsenmaassa hyväksytty matkustusasiakirja eli passi tai henkilökortti. Matkustusasiakirjan voi joutua esittämään poliisiviranomaisen pyytäessä sitä toiseen sopimusvaltioon saapumisen jälkeen. Viisumia ei Suomen kansalainen tarvitse matkustaessaan Ranskaan.


Aloita matkan suunnittelu - La Rochelle


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa La Rochelle

Mitä voi nähdä ja tehdä La Rochellessa?

La Rochelle, on kaunis vanha kaupunki Ranskan lounaisrannikolla, jonka vanha satama on yksi koko kaupungin kauneimmista paikoista. Satamasta näkee myös komeat La Rochellen kolme tornia, jotka näyttävät sataman sisääntulo- ja ulosmenopaikan. Kaikkiin kolmeen torniin pääsee tutustumaan yhdellä lipulla. Vanha kaupunki goottityylisine kaupungintaloineen ja upeine yksityiskartanoineen on ehdottomasti rauhallisen käyskentelyn arvoinen. Komeiden kirkkojen ystäville löytyy St. Louisin katedraali vanhan kaupungin läheltä. Katedraali kannattaa katsastaa myös sisältä, sillä sieltä löytyy upeita maalauksia ja ikkunakuvituksia. Museoiden ystäville löytyy esimerkiksi satamakaupungille ominainen merenkulkumuseo, tuhansia esineitä sisältävä luonnonhistorian museo, suuri ja monilta vuosisadoilta taidetta sisältävä taidemuseo, ja toisen maailmansodan aikainen bunkkeri. Perheen kanssa mukava kohde on esimerkiksi La Rochelle Aquarium, jossa voi ihastella tuhansia erilaisia kaloja ja mereneläviä. La Rochellesta löytyy myös ulkoilmaihmisille kolme mainiota rantaa sekä ihastuttava Charruyerin puisto.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen La Rochelle?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen La Rochelle. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen La Rochelle joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen La Rochelle momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen La Rochelle?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen La Rochelle.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen La Rochelle juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen La Rochelle, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata La Rochelle lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen La Rochelle

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.