Halvat lennot Peking

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Peking (BJS)
pe 9.4.
pe 16.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Peking lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Peking lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Pekingin Capital kansainvälinen lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Peking

Helsinki (HEL) - Peking (BJS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Peking kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Peking, jolloin hinta on keskimääräinen 462 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ PEKINGkesäkuu29% halvempikesäkuu aikana Helsinki - Peking lennot maksavat keskimäärin vain 327 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE PEKING KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu34% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Peking lentojen keskimääräinen hinta on 618 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN PEKING KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu322% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Peking kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Pekingiin?

Lähes 19 miljoonan asukkaan Peking on uskomaton metropoli, jossa et taatusti kyllästy. Vaella pitkin Kiinan muuria, maistele kaupungin lukemattomia herkkuja, tutustu palatsialueisiin ja sukella ihmisiä vilisevien katujen sykkeeseen. Mikä tahansa vuodenaika sopii Pekingin matkalle. Jos haluat varata erityisen halvat lennot Pekingiin, on lentoja tarjolla edullisesti esimerkiksi tammikuusta maaliskuuhun sekä marraskuulle.

Säät ovat Pekingissä vaihtelevat ja vuodenajat selkeät. Kesät ovat kuumia ja lämpötilat usein 20 asteen paremmalla puolella. Kesälomamatkailijoiden on kuitenkin varauduttava myös sateisiin. Talvet ovat puolestaan kylmiä, lumisateetkin ovat kaupungissa tavallisia. Kevät ja syksy, huhti-toukokuu ja syys-lokakuu, ovat hyvää aikaa hankkia lentoliput Pekingiin, mikäli etsit leppoisia kaupunkilomasäitä ilman ääripäitä.

Kalleimmillaan Pekingin hotellit ja lennot ovat eurooppalaisen kesälomakauden aikaan, kesäkuusta syyskuulle – sekä joulukuisin. Näille vilkkaille matkailukuukausille lento ja majoitus kannattaa varata ajoissa. Edullisimmillaan lennot ovat keskimäärin noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Peking?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Peking kaupungista Ulan Bator oli 145 €. Tämä on 74 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Peking. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Peking omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Peking?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Peking kohteeseen Suomi on kesäkuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 327 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et pysty lentämään kohteeseen Peking kesäkuu aikana, on toukokuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Peking reitillä toukokuu aikana maksavat keskimäärin 413 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Peking?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Peking noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 462 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Peking?

Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää lentokentälle Peking kentältä Suomi. Halvin viimeksi maanantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 431 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä lauantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 533 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Peking.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Peking?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Peking on keskipäivällä, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 400 €. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 531 €.

Löytyykö kaupungin Peking lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Peking on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Peking harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Peking Beijing Daxing Intl lentokenttä (44 km kaupungin Peking keskustasta).

Voiko kaupunkiin Peking lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 551 € henkilöä kohti ja Peking Beijing Daxing Intl lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Peking. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Peking

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Peking
Finnair
10. kesäkuuta
14:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 35m
21:55Pekingin Capital kansainvälinen lentokenttä
1. elokuuta
06:55Pekingin Capital kansainvälinen lentokenttä
8t 20m
15:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
12. kesäkuuta
14:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 35m
21:55Pekingin Capital kansainvälinen lentokenttä
1. elokuuta
06:55Pekingin Capital kansainvälinen lentokenttä
8t 20m
15:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
17. elokuuta
18:20Vaasa
27t 35m
1 välilasku
21:55Pekingin Capital kansainvälinen lentokenttä
20. elokuuta
06:55Pekingin Capital kansainvälinen lentokenttä
16t 00m
1 välilasku
22:55Vaasa
1623 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
13. kesäkuuta
02:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 45m
2 välilaskua
06:20Pekingin Capital kansainvälinen lentokenttä
31. heinäkuuta
20:10Pekingin Capital kansainvälinen lentokenttä
16t 40m
1 välilasku
12:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1844 €
Etsi vastaava
SAS
10. kesäkuuta
07:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 50m
1 välilasku
02:55Pekingin Capital kansainvälinen lentokenttä
3. elokuuta
10:50Pekingin Capital kansainvälinen lentokenttä
24t 40m
1 välilasku
11:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. kesäkuuta
01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 45m
3 välilaskua
06:20Pekingin Capital kansainvälinen lentokenttä
31. heinäkuuta
20:10Pekingin Capital kansainvälinen lentokenttä
16t 40m
1 välilasku
12:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1832 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Peking

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Peking, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä SAS
SAS
16. kesäkuuta
16:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 45m
2 välilaskua
02:55Pekingin Capital kansainvälinen lentokenttä
1037 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
16. kesäkuuta
15:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
38t 55m
3 välilaskua
06:20Pekingin Capital kansainvälinen lentokenttä

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Pekingiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Peking

Helsingistä Pekingiin on hyvät lentoyhteydet. Suoria lentoja on tarjolla päivittäin ja vaihtokenttienkin kautta kaupunkiin voi napata edulliset lennot. Suorat lennot Pekingiin tarjoaa suomalainen Finnair. Lähtevät lennot nousevat matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä, ja lentoaika Helsingistä Pekingiin on noin 7 tuntia 50 minuuttia. Mikäli valitset lentoreitin yhden tai useamman vaihtokentän kautta, lentoaika pitenee. Vaihdollisilla lentoreiteillä Pekingiin liikennöivät esimerkiksi kiinalainen Air China, venäläinen Aeroflot, skandinaavinen SAS, latvialainen airBaltic, alankomaalainen KLM, ukrainalainen Ukraine International Airlines ja kiinalainen XiamenAir. Valitse reitit tarkoin, sillä joillakin halvoilla reiteillä matka-aika venyy yli 20 tuntiin. Kiinnitä huomiota hinnan lisäksi myös lennon palveluihin ja matkatavararajoituksiin.


Miten pääsen lentokentältä Pekingin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Peking lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Pekingin lennot suuntaavat jommallekummalle kaupungin kahdesta lentokentästä. Valtaosa lennoista laskeutuu Pekingin kansainväliselle lentokentälle, joka on kansainväliseltä nimeltään Beijing Capital International Airport (BCIA). Pienen osan lennoista ottaa vastaan kaupungin kakkoskenttä, Beijing Nanyuan Airport. Suomesta lähtevistä lennoista käytännössä kaikki suuntaavat Pekingin kansainväliselle lentokentälle. Se sijaitsee noin 32 km Pekingin keskustasta koilliseen. Lentokentältä kaupunkialueelle pääsee kätevästi esimerkiksi Express Railway -metrolinjalla. Linja kulkee terminaalien T3 ja T2 kautta Pekingin keskustaan. Välipysäkkejä ovat Sanyuanqiao ja Dongzhimen. Matka-aika keskustaan on noin 20 minuuttia ja metromatkan hinta noin 25 renminbiä. Aamuisin metrolinja aukeaa noin kello 6.20–6.30 ja viimeiset metrot lähtevät iltaisin noin kello 22.50–23.10. Pekingin kansainväliseltä BCIA-lentokentältä kaupungin keskustaan, esimerkiksi rautatieasemille, kulkee myös shuttle-busseja. Ne ovat hieman junaa edullisempia, ja hinta on noin 16 renminbiä. Ruuhkien vuoksi ne ovat kuitenkin junia hitaampia. Jos lentosi laskeutuu Beijing Nanyuan Airportille, pääset keskustaan Beijing Airport Bus -linja-autolla. Matkaa keskustaan on kentältä noin 10 km. Bussilipun hinta on noin 18 renminbiä.


Liikkuminen Pekingissä?

Pekingin kokoisessa suurkaupungissa kaikkiin nähtävyyksiin on mahdotonta tutustua kävellen. Etenkin kaupungin metro on hyödyllinen ja helppo kulkuväline. Yhteensä 19 metrolinjan avulla pääset lähes kaikkiin tärkeimpiin kaupunginosiin. Tungosta metrossa on lähinnä ruuhkahuippuina. Mikäli haluat kuitenkin nauttia Pekingin katuelämästä ja liikkua perinteiseen kiinalaiseen tyyliin, vuokraa polkupyörä. Pyörävuokrat ovat todella halpoja, maksimissaan noin 10 renminbiä vuorokaudelta. Ensimmäinen tunti on usein ilmainen. Ruuhkaisessa kaupungissa pyörä on selvästi bussia tai autoa parempi vaihtoehto. Pyöräkaistoja on kaikkialla ja kaupunki on melko tasainen, mikä helpottaa pyöräilemistä.

Pekingin metroverkosto kattaa kaikkiaan lähes 600 kilometrin matkan. Asemia on eri puolilla kaupunkia lähes 350. Metromatkan hinnan määrittää kuljettava välimatka; esimerkiksi ensimmäiset 6 km maksavat 3 renminbiä. Matkoja varten kannattaa ostaa Smart Card -matkakortti, jonne matkat voi ladata. Metrossa liikkumista helpottavat englanninkieliset kuulutukset ja opasteet. Kaupungissa liikennöi myös noin tuhat tavallista linja-autoa ja trolley-bussia. Joidenkin bussilinjojen liikkumista nopeuttavat pikakaistat. Bussilippujen hinta on alkaen noin 2 renminbiä, jolla voi kulkea noin 10 km:n matkan.


Tarvitaanko Pekingiin passi tai viisumi?

Pekingiin ja muihin kiinalaiskaupunkeihin matkustava Suomen kansalainen tarvitsee aina sekä passin että viisumin. Viisumihakemuksia käsittelee Helsingissä sijaitseva Kiinan suurlähetystö. Yleensä viisumihakemus käsitellään ja viisumi myönnetään noin neljässä vuorokaudessa. Sen hinta on noin 60 euroa. Kun haet viisumia, sinun on oltava paikan päällä Suomessa. Ennen kuin aloitat viisuminhakuprosessin, varmista, että passisi on voimassa vielä puoli vuotta Pekingin reissun jälkeenkin. Koska viisumin hakuohjeet edellytyksineen voivat muuttua, pyydä tarkat tiedot hakuprosessista suoraan Kiinan suurlähetystöltä.


Vinkkejä Pekingiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Pekingiin voi napata etenkin helmi-maaliskuulle ja marraskuulle. Jos haluat matkustaa halvalla, välttele sesonkiaikoja, eli kesää ja joulukuuta. Halvimmat lennot myydään usein tiistaille ja keskiviikolle. Keskimäärin hinnat ovat edullisimmillaan noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa. Lisäksi välilaskulliset lennot ovat usein suoria lentoja edullisempia. Mieti siis painaako vaakakupissa enemmän lentoaika vai hinta.

Kiinnostavatko Pekingin nähtävyydet?

Pekingin tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluu Kiellettynä kaupunkina tunnettu palatsialue. Vieraile Taivaallisen rauhan aukiolla ja tietenkin mahtavalla Kiinan muurilla.

Mitä mukaan matkalle Pekingiin?

Tästä metropolista saat kaiken tarpeellisen. Varaudu kesäaikaan korkeisiin lämpötiloihin ja runsaisiin sateisiin.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Pekingissä

Tiedustele operaattoriltasi matkapuhelinpalveluiden hintoja maassa. Myös kiinalaisen prepaid-liittymän hankinta on yksi mahdollisuus. Muista, että kaikkialla Kiinassa netin käyttö on voimakkaasti rajoitettua.

Onko Pekingissä turvallista?

Peking on turvallinen matkakohde, tosin tungoksessa omasta kukkarosta kannattaa pitää hyvä huoli.

Voiko Pekingissä juoda kraanavettä?

Suositeltavaa on juoda pullotettua vettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Pekingissä?

Pekingissä juomarahan jättäminen ei kuulu tapoihin.

Millainen on Pekingin hintataso?

Kiinan hintataso on selvästi edullisempi kuin Suomen, mutta Pekingin kokoisessa suurkaupungissa hinnat ovat vaihtelevia.

Mikä on aikaero Suomi-Kiina?

Kiinan aika on Suomen aikaa edellä. Kesäisin aikaero on 5 tuntia ja talvisin 6 tuntia.

Mikä on etäisyys Helsinki-Peking?

Välimatka on suoraa reittiä 6330 km.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka