Etsi halvat lennot Pekingiin

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 25/3
la 1/4

Tietoja lennoista Pekingiin

Yhteenveto Pekingin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

938 €

Nopein lentoaika

17t 05m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Peking kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 938 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Pekingin Capital kansainvälinen).
Nopein lento kohteeseen Peking kohteesta Suomi kestää 17t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Pekingin Capital kansainvälinen).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Peking mukaan lukien Lufthansa ja KLM.

Pekingin lentotiedot ja trendit

Tutustu Pekingin lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Peking?

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Peking?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Peking on keskiviikko. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Peking keskiviikko löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 819 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä tiistai, voit odottaa näkeväsi 1531 € lentohinnan reitille Suomi - Peking.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Peking?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Peking on keskipäivällä. Lennot reitille Suomi - Peking voi maksaa jopa niin vähän kuin 969 €. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Peking, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 1169 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Peking?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Peking vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Pekingin Capital kansainvälinen (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 15t 40m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Peking on lentää kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Pekingin Capital kansainvälinen lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Pekingiin

Lähes 19 miljoonan asukkaan Peking on uskomaton metropoli, jossa et taatusti kyllästy. Vaella pitkin Kiinan muuria, maistele kaupungin lukemattomia herkkuja, tutustu palatsialueisiin ja sukella ihmisiä vilisevien katujen sykkeeseen. Mikä tahansa vuodenaika sopii Pekingin matkalle. Jos haluat varata erityisen halvat lennot Pekingiin, on lentoja tarjolla edullisesti esimerkiksi tammikuusta maaliskuuhun sekä marraskuulle.

Säät ovat Pekingissä vaihtelevat ja vuodenajat selkeät. Kesät ovat kuumia ja lämpötilat usein 20 asteen paremmalla puolella. Kesälomamatkailijoiden on kuitenkin varauduttava myös sateisiin. Talvet ovat puolestaan kylmiä, lumisateetkin ovat kaupungissa tavallisia. Kevät ja syksy, huhti-toukokuu ja syys-lokakuu, ovat hyvää aikaa hankkia lentoliput Pekingiin, mikäli etsit leppoisia kaupunkilomasäitä ilman ääripäitä.

Kalleimmillaan Pekingin hotellit ja lennot ovat eurooppalaisen kesälomakauden aikaan, kesäkuusta syyskuulle – sekä joulukuisin. Näille vilkkaille matkailukuukausille lento ja majoitus kannattaa varata ajoissa. Edullisimmillaan lennot ovat keskimäärin noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

marraskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Peking, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 788 €.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Peking on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Peking harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Peking Beijing Daxing Intl lentokenttä (44 km Peking keskustasta).

Kyllä, pääset Xicheng naapurustoon lentämällä kaupungin Peking Pekingin Capital kansainvälinen lentokentälle, mikä sijaitsee 26,4 km päässä.


momondosta löytyneet halvat lennot: Peking

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Peking
Useita lentoyhtiöitä
22. toukokuuta
HEL17:20Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 15m
2 välilaskua
PEK21:35Pekingin Capital kansainvälinen
8. kesäkuuta
PEK20:10Pekingin Capital kansainvälinen
28t 25m
3 välilaskua
HEL00:35Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
22. toukokuuta
HEL06:50Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 05m
1 välilasku
PEK23:55Pekingin Capital kansainvälinen
9. kesäkuuta
PEK06:55Pekingin Capital kansainvälinen
18t 30m
1 välilasku
HEL01:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
22. toukokuuta
HEL03:15Helsinki-Vantaan lentoasema
42t 20m
3 välilaskua
PEK21:35Pekingin Capital kansainvälinen
8. kesäkuuta
PEK20:10Pekingin Capital kansainvälinen
28t 25m
3 välilaskua
HEL00:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
22. toukokuuta
HEL02:20Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 35m
2 välilaskua
PEK23:55Pekingin Capital kansainvälinen
9. kesäkuuta
PEK06:55Pekingin Capital kansainvälinen
18t 30m
1 välilasku
HEL01:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
22. toukokuuta
HEL17:20Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 15m
2 välilaskua
PEK21:35Pekingin Capital kansainvälinen
9. kesäkuuta
PEK04:45Pekingin Capital kansainvälinen
30t 55m
2 välilaskua
HEL11:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. toukokuuta
HEL11:30Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 05m
2 välilaskua
PEK21:35Pekingin Capital kansainvälinen
28. toukokuuta
PEK17:10Pekingin Capital kansainvälinen
32t 10m
3 välilaskua
HEL01:20Helsinki-Vantaan lentoasema

Muut matkustamoluokat Peking lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Peking lennollasi

Peking ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Peking lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Peking keskustaan

Pekingin lennot suuntaavat jommallekummalle kaupungin kahdesta lentokentästä. Valtaosa lennoista laskeutuu Pekingin kansainväliselle lentokentälle, joka on kansainväliseltä nimeltään Beijing Capital International Airport (BCIA). Pienen osan lennoista ottaa vastaan kaupungin kakkoskenttä, Beijing Nanyuan Airport. Suomesta lähtevistä lennoista käytännössä kaikki suuntaavat Pekingin kansainväliselle lentokentälle. Se sijaitsee noin 32 km Pekingin keskustasta koilliseen. Lentokentältä kaupunkialueelle pääsee kätevästi esimerkiksi Express Railway -metrolinjalla. Linja kulkee terminaalien T3 ja T2 kautta Pekingin keskustaan. Välipysäkkejä ovat Sanyuanqiao ja Dongzhimen. Matka-aika keskustaan on noin 20 minuuttia ja metromatkan hinta noin 25 renminbiä. Aamuisin metrolinja aukeaa noin kello 6.20–6.30 ja viimeiset metrot lähtevät iltaisin noin kello 22.50–23.10. Pekingin kansainväliseltä BCIA-lentokentältä kaupungin keskustaan, esimerkiksi rautatieasemille, kulkee myös shuttle-busseja. Ne ovat hieman junaa edullisempia, ja hinta on noin 16 renminbiä. Ruuhkien vuoksi ne ovat kuitenkin junia hitaampia. Jos lentosi laskeutuu Beijing Nanyuan Airportille, pääset keskustaan Beijing Airport Bus -linja-autolla. Matkaa keskustaan on kentältä noin 10 km. Bussilipun hinta on noin 18 renminbiä.


Peking: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Peking
Helsinki - Peking reitin lennot
Nopein lentoaika15t 40m
Halvin hinta900 €
Vaasa - Peking reitin lennot
Nopein lentoaika27t 10m
Halvin hinta7561 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Peking

Pekingin kokoisessa suurkaupungissa kaikkiin nähtävyyksiin on mahdotonta tutustua kävellen. Etenkin kaupungin metro on hyödyllinen ja helppo kulkuväline. Yhteensä 19 metrolinjan avulla pääset lähes kaikkiin tärkeimpiin kaupunginosiin. Tungosta metrossa on lähinnä ruuhkahuippuina. Mikäli haluat kuitenkin nauttia Pekingin katuelämästä ja liikkua perinteiseen kiinalaiseen tyyliin, vuokraa polkupyörä. Pyörävuokrat ovat todella halpoja, maksimissaan noin 10 renminbiä vuorokaudelta. Ensimmäinen tunti on usein ilmainen. Ruuhkaisessa kaupungissa pyörä on selvästi bussia tai autoa parempi vaihtoehto. Pyöräkaistoja on kaikkialla ja kaupunki on melko tasainen, mikä helpottaa pyöräilemistä.

Pekingin metroverkosto kattaa kaikkiaan lähes 600 kilometrin matkan. Asemia on eri puolilla kaupunkia lähes 350. Metromatkan hinnan määrittää kuljettava välimatka; esimerkiksi ensimmäiset 6 km maksavat 3 renminbiä. Matkoja varten kannattaa ostaa Smart Card -matkakortti, jonne matkat voi ladata. Metrossa liikkumista helpottavat englanninkieliset kuulutukset ja opasteet. Kaupungissa liikennöi myös noin tuhat tavallista linja-autoa ja trolley-bussia. Joidenkin bussilinjojen liikkumista nopeuttavat pikakaistat. Bussilippujen hinta on alkaen noin 2 renminbiä, jolla voi kulkea noin 10 km:n matkan.


Kohteen Peking viisumivaatimukset

Pekingiin ja muihin kiinalaiskaupunkeihin matkustava Suomen kansalainen tarvitsee aina sekä passin että viisumin. Viisumihakemuksia käsittelee Helsingissä sijaitseva Kiinan suurlähetystö. Yleensä viisumihakemus käsitellään ja viisumi myönnetään noin neljässä vuorokaudessa. Sen hinta on noin 60 euroa. Kun haet viisumia, sinun on oltava paikan päällä Suomessa. Ennen kuin aloitat viisuminhakuprosessin, varmista, että passisi on voimassa vielä puoli vuotta Pekingin reissun jälkeenkin. Koska viisumin hakuohjeet edellytyksineen voivat muuttua, pyydä tarkat tiedot hakuprosessista suoraan Kiinan suurlähetystöltä.


Aloita matkan suunnittelu - Peking


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Peking

Halvat lennot Pekingiin voi napata etenkin helmi-maaliskuulle ja marraskuulle. Jos haluat matkustaa halvalla, välttele sesonkiaikoja, eli kesää ja joulukuuta. Halvimmat lennot myydään usein tiistaille ja keskiviikolle. Keskimäärin hinnat ovat edullisimmillaan noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa. Lisäksi välilaskulliset lennot ovat usein suoria lentoja edullisempia. Mieti siis painaako vaakakupissa enemmän lentoaika vai hinta.

Pekingin tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluu Kiellettynä kaupunkina tunnettu palatsialue. Vieraile Taivaallisen rauhan aukiolla ja tietenkin mahtavalla Kiinan muurilla.

Tästä metropolista saat kaiken tarpeellisen. Varaudu kesäaikaan korkeisiin lämpötiloihin ja runsaisiin sateisiin.

Peking on turvallinen matkakohde, tosin tungoksessa omasta kukkarosta kannattaa pitää hyvä huoli.

Suositeltavaa on juoda pullotettua vettä.

Pekingissä juomarahan jättäminen ei kuulu tapoihin.

Kiinan hintataso on selvästi edullisempi kuin Suomen, mutta Pekingin kokoisessa suurkaupungissa hinnat ovat vaihtelevia.

Kiinan aika on Suomen aikaa edellä. Kesäisin aikaero on 5 tuntia ja talvisin 6 tuntia.

Välimatka on suoraa reittiä 6330 km.


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Peking.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Peking ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Peking, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Kyllä. momondo voi seurata Peking lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.