Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Biarritz

Etsi halpoja lentoja Biarritz alk. 229 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 28/2
ke 6/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Biarritz

Yhteenveto Biarritz lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

229 €

Nopein lentoaika

15t 35m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Biarritz kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 229 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Biarritz Parme).
Nopein lento kohteeseen Biarritz kohteesta Suomi kestää 15t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Biarritz Parme).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Biarritz mukaan lukien Air France.

Biarritz lentotiedot ja trendit

Tutustu Biarritz lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Biarritz?

Datamme mukaan keskiviikko on halvin päivä lentää lentokentälle Biarritz kentältä Suomi. Halvin viimeksi keskiviikko lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 416 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä sunnuntai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 593 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Biarritz.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Biarritz?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Biarritz on aamulla. Lennot reitille Suomi - Biarritz voi maksaa jopa niin vähän kuin 459 €. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 589 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Biarritz?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Biarritz (Biarritz Parme), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 9t 55m ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Biarritz?

Paras aika varata lento kohteeseen Biarritz kohteesta Suomi on 31 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 457 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 132 €.

Halvimmat lennot kaupungin Biarritz lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Biarritz lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Biarritz

HALVIN REITTI Helsinki - Biarritz

Helsinki (HEL) - Biarritz (BIQ)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Biarritz kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Biarritz Parme, jolloin hinta on keskimääräinen 457 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BIARRITZjoulukuu11% halvempijoulukuu aikana Helsinki - Biarritz lennot maksavat keskimäärin vain 376 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BIARRITZ KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu42% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Biarritz lentojen keskimääräinen hinta on 596 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BIARRITZ KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu677% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Biarritz kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Biarritz

Viehättävä Biarritz puhkeaa kukkaan aina kesäisin, ja vilkkaimmillaan ranskalaiskaupunki on kesä-syyskuun välillä. Kaupunki kuhisee turisteja erityisesti heinä- ja elokuussa, jolloin lentojen ja majoitusten hinnat ovat huipussaan. Biskajanlahden rannalla sijaitseva ylellisestä maineestaan tunnettu kaupunki on kesäisin myös surffareiden suosiossa. Sesonki aalloilla ulottuu maaliskuusta marraskuuhun.

Mikä sitten on paras aika matkustaa kohteeseen? Valinta riippuu siitä, kuinka paljon olet valmis maksamaan matkastasi. Lennot Biarritziin ja hotellit kohteessa ovat halvimmillaan pääsesongin ulkopuolella joko alkukesästä tai loppusyksystä. Välttääksesi kalliit lentolippujen hinnat, lennot Biarritziin kannattaa ostaa myöhäiselle loppukesälle. Biarritzin sää syyskuussa on vielä 20 °C:n hujakoilla. Muista kuitenkin, että halvat lennot Biarritziin saat parhaiten ostamalla liput hyvissä ajoin ennen matkaa.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Biarritz?

joulukuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Biarritz kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 376 €. Jos et pysty lentämään kohteeseen Biarritz joulukuu aikana, on kesäkuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Biarritz reitillä kesäkuu aikana maksavat keskimäärin 378 €.

Löytyykö kaupungin Biarritz lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Biarritz on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Biarritz harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Pau Pyrénées lentokenttä (93 km Biarritz keskustasta) tai Tarbes Ossun Lourdes lentokenttä (130 km Biarritz keskustasta).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Biarritz Parme lentokenttä hinnat?

lentoa Biarritz Parme lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Biarritz Parme lentokenttä?

helmikuuta 2024 alkaen 3 toimijaa on valittavissa lentoa Biarritz Parme lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Biarritz Parme lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Biarritz Parme lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Biarritz Parme lentokenttä?

Matkalla kohteeseen Biarritz Parme lentokenttä tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Biarritz Parme lentokenttä saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Biarritz

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Biarritz
Air France
7. huhtikuuta
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 25m
1 välilasku
BIQ14:05Biarritz Parme
11. huhtikuuta
BIQ07:10Biarritz Parme
8t 30m
1 välilasku
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
7. huhtikuuta
HEL06:40Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 35m
2 välilaskua
BIQ21:15Biarritz Parme
11. huhtikuuta
BIQ07:10Biarritz Parme
8t 30m
1 välilasku
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
7. huhtikuuta
HEL06:40Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 35m
2 välilaskua
BIQ21:15Biarritz Parme
11. huhtikuuta
BIQ06:30Biarritz Parme
15t 50m
2 välilaskua
HEL23:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
9. maaliskuuta
HEL18:10Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 05m
2 välilaskua
BIQ21:15Biarritz Parme
13. maaliskuuta
BIQ06:30Biarritz Parme
26t 40m
2 välilaskua
HEL10:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
9. maaliskuuta
HEL18:10Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 05m
2 välilaskua
BIQ21:15Biarritz Parme
13. maaliskuuta
BIQ07:10Biarritz Parme
8t 30m
1 välilasku
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
9. maaliskuuta
HEL17:50Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 25m
3 välilaskua
BIQ21:15Biarritz Parme
13. maaliskuuta
BIQ19:25Biarritz Parme
20t 10m
2 välilaskua
HEL16:35Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Biarritz

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Biarritz, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air France
Air France
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
9t 55m
BIQBiarritz Parme

Muut matkustamoluokat Biarritz lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Biarritz lennollasi

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Biarritz

Biarritzissa liikut helposti paikasta toiseen Chronoplus-paikallisbusseilla, joilla on kattavat reitit kaupungissa. Voit ostaa suoraan kuljettajalta 1 EUR tai 2 EUR hintaisen bussilipun, jolla voit matkustaa busseilla joko tunnin tai vuorokauden ajan. Chronoplusin toimipisteistä tai lippuja myyvistä kioskeista eli tabaceista saat sen sijaan ostettua 10 matkan lippuja, ryhmälippuja ja viikkolippuja. Lisätietoja reiteistä, aikatauluista, lippujen myyntipisteistä ja hinnoista löydät Chronoplusin kotisivuilta. Keskustassa liikennöi myös busseja, joiden kyytiin voit hypätä ilmaiseksi. Kaupungissa liikut luontevasti myös kävellen tai polkupyörillä, joita voit vuokrata eri pisteistä ympäri kaupunkia. Biarritzin turistitoimistosta, Square d’Ixelles -kadulla, voit saada pyörän lainaan ilmaiseksi vuorokaudeksi henkilöllisyystodistusta, passia tai ajokorttia vastaan. Auto ja moottoripyöräkin ovat sopivia menopelejä Biarritzissa, sillä keskustasta löytyy useampi kaupungin ylläpitämä pysäköintialue.


Kohteen Biarritz viisumivaatimukset

Suomen kansalaisena et tarvitse Biarritziin passia tai viisumia, sillä Ranska kuuluu Euroopan unioniin ja Schengen-maihin. Mukana on kuitenkin oltava virallinen matkustusasiakirja, joka Biarritziin matkustettaessa on joko voimassa oleva passi tai henkilökortti. Tarkistathan ennen matkaasi, että matkustusasiakirjasi on varmasti voimassa. Jos et ole minkään EU-maan kansalainen, saatat tarvita kohteessa passia ja mahdollisesti myös viisumia.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Biarritz

Kiinnostavatko Biarritzin nähtävyydet?

Biarritzin ja sen lähialueiden parasta antia ovat tyylikkäät ravintolat ja kahvilat sekä upeat hiekkarannat kuten Port Vieux, La Côte des Basques, Grande Plage ja Plage de la Milady. Nauti Biarritzin silmiä hivelevistä maisemista rannalta toiselle kävellen tai ihaile auringonlaskua La Côte des Basques -rannan kukkulalta. Varsinaisia nähtävyyksiä kaupungissa ovat esimerkiksi historiallinen Phare de Biarritz -majakka ja Église Sainte Eugénie -kirkko.

Mitä mukaan matkalle Biarritziin?

Kesällä Biarritzissa porottaa aurinko ja päiväsaikaan lämpötilat ovat parhaimmillaan 30 °C. Illat saattavat kuitenkin olla viileitä, joten mukaan kannattaa ottaa myös lämmintä vaatetta. Jos taas matkustat kohteeseen talvea vasten, muista ottaa matkaan kunnollinen sadetakki. Marras-maaliskuussa kaupungissa saattaa olla sateista.

Tippi- ja juomarahakäytännöt Biarritzissa?

Jos olet tyytyväinen ravintolan palveluun, Biarritzissa voit jättää halutessasi tippiä noin 10 % laskun loppusummasta. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Kahviloissa tai baareissa tippiä ei normaalisti edellytetä.

Millainen on Biarritzin hintataso?

Kaupungin hintataso alkaa olla nykyisin Suomen luokkaa varsinkin suosituimpina kesäkuukausina. Biarritzissa kannattaa herkutella tuoreilla merenelävillä. Ravintolan laskussa voit säästää poikkeamalla pääkaduilta pikkukatujen ravintoloihin. Biarritz on täynnä myös hienostuneita pikkuputiikkeja, joissa hinnat voivat olla yllättävän korkeita.

Mikä on aikaero Suomi–Ranska?

Ranskassa ja Biarritzissa kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Biarritz?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Biarritz. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Biarritz joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Löydät lennot kohteeseen Biarritz joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Biarritz?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Biarritz. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Biarritz juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Biarritz lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Biarritz

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Biarritz

Lennä suosikkilentoyhtiölläsi Biarritz
Lentoyhtiöt lajitellaan ja näytetään momondon sivuilla viimeisten 7 päivän aikana tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Biarritz
1 aikuinen
ke 28/2
ke 6/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.