Etsi halvat lennot Biarritz

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 28/11
ma 5/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Biarritz lentotiedot ja trendit

Tutustu Biarritz lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Biarritz?

syyskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Biarritz kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 307 €. Jos et pysty lentämään kohteeseen Biarritz syyskuu aikana, on lokakuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Biarritz reitillä lokakuu aikana maksavat keskimäärin 310 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Biarritz?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Biarritz hintaan 13 €/henkilö, mikä on 94 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Biarritz. Löydät halvimmat hinnat alueelle Biarritz valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Biarritz?

Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää lentokentälle Biarritz kentältä Suomi. Halvin viimeksi maanantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 323 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä sunnuntai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 506 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Biarritz.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Biarritz?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Biarritz on illalla. Lennot reitille Suomi - Biarritz voi maksaa jopa niin vähän kuin 183 €. Lennot keskipäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 572 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Biarritz?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Biarritz (Biarritz Parme), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 14t 25m ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Biarritz?

Paras aika varata lento kohteeseen Biarritz kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 382 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 274 €.

Halvimmat lennot kaupungin Biarritz lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Biarritz lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Biarritz

HALVIN REITTI Helsinki - Biarritz

Helsinki (HEL) - Biarritz (BIQ)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Biarritz kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Biarritz Parme, jolloin hinta on keskimääräinen 382 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BIARRITZsyyskuu20% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Biarritz lennot maksavat keskimäärin vain 307 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BIARRITZ KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu34% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Biarritz lentojen keskimääräinen hinta on 513 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BIARRITZ KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu411% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Biarritz kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Biarritz

Viehättävä Biarritz puhkeaa kukkaan aina kesäisin, ja vilkkaimmillaan ranskalaiskaupunki on kesä-syyskuun välillä. Kaupunki kuhisee turisteja erityisesti heinä- ja elokuussa, jolloin lentojen ja majoitusten hinnat ovat huipussaan. Biskajanlahden rannalla sijaitseva ylellisestä maineestaan tunnettu kaupunki on kesäisin myös surffareiden suosiossa. Sesonki aalloilla ulottuu maaliskuusta marraskuuhun.

Mikä sitten on paras aika matkustaa kohteeseen? Valinta riippuu siitä, kuinka paljon olet valmis maksamaan matkastasi. Lennot Biarritziin ja hotellit kohteessa ovat halvimmillaan pääsesongin ulkopuolella joko alkukesästä tai loppusyksystä. Välttääksesi kalliit lentolippujen hinnat, lennot Biarritziin kannattaa ostaa myöhäiselle loppukesälle. Biarritzin sää syyskuussa on vielä 20 °C:n hujakoilla. Muista kuitenkin, että halvat lennot Biarritziin saat parhaiten ostamalla liput hyvissä ajoin ennen matkaa.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Biarritz on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Biarritz harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Pau Pyrénées lentokenttä (93 km Biarritz keskustasta) tai Tarbes Ossun Lourdes lentokenttä (130 km Biarritz keskustasta).

Lentojen hinnat kentälle Tarbes Ossun Lourdes lentokenttä ovat keskimäärin 109 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Biarritz. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Biarritz

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Biarritz
0

Muut matkustamoluokat Biarritz lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Biarritz lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Biarritz?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Biarritz

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Biarritz?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Biarritz suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Air France, Ryanair, Scandinavian Airlines ja KLM. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

Air France lennot kohteeseen Biarritz

Air France liikennöi noin 20 lentoa kohteeseen Biarritz normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Pariisi Charles de Gaulle parhaan meno-paluumatkan Air France tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 273 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Biarritz). Käyttäjät ovat arvioineet Air France 7,6/10 276 arvostelun perusteella momondon sivuilla.


Biarritz ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Biarritz lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Aéroport Biarritz Pays Basque -lentokentältä pääsee kaupungin keskustaan Chronoplus-bussilinjalla numero 14. Kenttä sijaitsee kivenheiton päässä keskustasta, joten matka ytimeen taittuu noin vartissa. Yhdensuuntainen matka Chronoplusin kyydissä maksaa 1 EUR ja tunnin voimassa olevan lipun voit ostaa kuljettajalta. Muista tarkistaa, että bussi 14 kulkee Cité Scolairen suuntaan, jotta pääset varmasti keskustaan. Hyppää kyydistä Biarritz Mairie–Edouard 7 -pysäkillä ja olet perillä. Linja 14 liikennöi reittiä parhaimmillaan 20 minuutin välein. Lentoasemalta voit hypätä myös taksiin, jonka kyydissä pääset kohteeseen bussiakin nopeammin. Taksimatka keskustaan maksaa normaalisti noin 10 EUR. Biarritziin voit ajaa myös vuokra-autolla, jonka saat kätevästi vuokrattua suoraan lentokentältä, esimerkiksi Avisin, Europcarin, Hertzin tai Sixtin toimipisteistä.


Biarritz: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Biarritz
Helsinki - Biarritz reitin lennot
Nopein lentoaika14t 25m
Halvin hinta253 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Biarritz

Biarritzissa liikut helposti paikasta toiseen Chronoplus-paikallisbusseilla, joilla on kattavat reitit kaupungissa. Voit ostaa suoraan kuljettajalta 1 EUR tai 2 EUR hintaisen bussilipun, jolla voit matkustaa busseilla joko tunnin tai vuorokauden ajan. Chronoplusin toimipisteistä tai lippuja myyvistä kioskeista eli tabaceista saat sen sijaan ostettua 10 matkan lippuja, ryhmälippuja ja viikkolippuja. Lisätietoja reiteistä, aikatauluista, lippujen myyntipisteistä ja hinnoista löydät Chronoplusin kotisivuilta. Keskustassa liikennöi myös busseja, joiden kyytiin voit hypätä ilmaiseksi. Kaupungissa liikut luontevasti myös kävellen tai polkupyörillä, joita voit vuokrata eri pisteistä ympäri kaupunkia. Biarritzin turistitoimistosta, Square d’Ixelles -kadulla, voit saada pyörän lainaan ilmaiseksi vuorokaudeksi henkilöllisyystodistusta, passia tai ajokorttia vastaan. Auto ja moottoripyöräkin ovat sopivia menopelejä Biarritzissa, sillä keskustasta löytyy useampi kaupungin ylläpitämä pysäköintialue.


Kohteen Biarritz viisumivaatimukset

Suomen kansalaisena et tarvitse Biarritziin passia tai viisumia, sillä Ranska kuuluu Euroopan unioniin ja Schengen-maihin. Mukana on kuitenkin oltava virallinen matkustusasiakirja, joka Biarritziin matkustettaessa on joko voimassa oleva passi tai henkilökortti. Tarkistathan ennen matkaasi, että matkustusasiakirjasi on varmasti voimassa. Jos et ole minkään EU-maan kansalainen, saatat tarvita kohteessa passia ja mahdollisesti myös viisumia.


Aloita matkan suunnittelu - Biarritz


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Biarritz

Biarritzin ja sen lähialueiden parasta antia ovat tyylikkäät ravintolat ja kahvilat sekä upeat hiekkarannat kuten Port Vieux, La Côte des Basques, Grande Plage ja Plage de la Milady. Nauti Biarritzin silmiä hivelevistä maisemista rannalta toiselle kävellen tai ihaile auringonlaskua La Côte des Basques -rannan kukkulalta. Varsinaisia nähtävyyksiä kaupungissa ovat esimerkiksi historiallinen Phare de Biarritz -majakka ja Église Sainte Eugénie -kirkko.

Kesällä Biarritzissa porottaa aurinko ja päiväsaikaan lämpötilat ovat parhaimmillaan 30 °C. Illat saattavat kuitenkin olla viileitä, joten mukaan kannattaa ottaa myös lämmintä vaatetta. Jos taas matkustat kohteeseen talvea vasten, muista ottaa matkaan kunnollinen sadetakki. Marras-maaliskuussa kaupungissa saattaa olla sateista.

Jos olet tyytyväinen ravintolan palveluun, Biarritzissa voit jättää halutessasi tippiä noin 10 % laskun loppusummasta. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Kahviloissa tai baareissa tippiä ei normaalisti edellytetä.

Kaupungin hintataso alkaa olla nykyisin Suomen luokkaa varsinkin suosituimpina kesäkuukausina. Biarritzissa kannattaa herkutella tuoreilla merenelävillä. Ravintolan laskussa voit säästää poikkeamalla pääkaduilta pikkukatujen ravintoloihin. Biarritz on täynnä myös hienostuneita pikkuputiikkeja, joissa hinnat voivat olla yllättävän korkeita.

Ranskassa ja Biarritzissa kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa.


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Biarritz. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Löydät lennot kohteeseen Biarritz joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Biarritz. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Biarritz lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.