Etsi halvat lennot Nantes

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 4/12
su 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Nantes lentotiedot ja trendit

Tutustu Nantes lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Nantes?

Yleensä maaliskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Nantes. Lennot maksavat noin 198 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa maaliskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Nantes kohteesta Suomi toukokuu ajanjaksolle. toukokuu aikana lennot kaupunkiin Nantes ovat vielä keskimäärin 256 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin maaliskuu.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Nantes?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Nantes kaupungista Barcelona oli 9 €. Tämä on 97 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Nantes. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Nantes omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Nantes?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Nantes on keskiviikko, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 253 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Lennot reitille Suomi - Nantes perjantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 586 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Nantes?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Nantes on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Nantes illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 176 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä iltapäivällä hintojen ollessa keskimäärin 534 €. Lennot kohteeseen Nantes kohteesta Suomi iltapäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Nantes?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Nantes reitille 60 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Nantes hintaan 311 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Nantes jopa niin halpaan hintaan kuin 230 €.

Halvimmat lennot kaupungin Nantes lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Nantes lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Nantes

HALVIN REITTI Helsinki - Nantes

Helsinki (HEL) - Nantes (NTE)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Nantes kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Nantesin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 311 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ NANTESmaaliskuu36% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Nantes lennot maksavat keskimäärin vain 198 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE NANTES KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu85% kalliimpikesäkuu aikana Helsinki - Nantes lentojen keskimääräinen hinta on 575 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN NANTES KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu691% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Nantes kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Nantes

Suomesta ei valitettavasti tällä hetkellä ole saatavilla suoria lentoja Ranskan Nantesiin. Helpoiten sinne pääsee Helsingistä yhdellä välilaskulla joko Pariisissa, Amsterdamissa tai Frankfurtissa. Muista Suomen kaupungeista lennettäessä joutuu matkustamaan kahdella välilaskulla Helsingin kautta. Nopeimmat vaihdot Euroopan isojen kenttien kautta pitävät matka-ajan reilussa viidessä tunnissa, mikä on vielä mukavan lyhyt aika. Puolivälissä matkaa pääsee sopivasti myös jaloittelemaan ja kenties jotain pientä purtavaakin ehtii lentokentältä nappaamaan matkaan. Lennot Nantesin Atlantique-lentokentälle muilta Suomen lentoasemilta kestävät lennon ja vaihdon verran pidempään. Tällöin matka-aika venyy helposti vielä muutamalla tunnilla Helsinki-Vantaan konevaihdon takia. Onneksi lentokenttä on mukavan kokoinen ja siellä viettää helposti pidemmänkin välilaskun esimerkiksi saunoen tai uiden.

Valitettavasti miltään Suomen lentokentältä ei ole pääse suorilla lennoilla Nantes Atlantiquen lentokentälle. Lennot Nantesiin joutuu lentämään välilaskun kautta. Onneksi perille pääsee kuitenkin parhaimmillaan yhdellä välilaskulla ja matka-aikakin on lyhimmillään vain reilut viisi tuntia. Tällöin lentoasemalla ei tarvitse viettää kauaakaan, vaan aikaa jää korkeintaan lyhyelle kahvitauolle. Helsingistä lentäessä yhdellä välilaskulla pääsee perille ainoastaan Amsterdamin, Pariisin tai Frankfurtin kautta. Nämä ovat onneksi kaikki suuria lentokenttiä, ja niillä viettää mukavasti vähän aikaa seuraavaa lentoa odotellessa. Kannattaa myös huomioida tiukat vaihdot, sillä aikaa portilta toiselle siirtymiseen joutuu varaamaan hieman enemmän verrattuna esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentokenttään. Nantesin lentotarjoukset löydät helposti momondon kautta.

Saint-Nazaire Montoir lentokenttä, Rennes St Jacques lentokenttä, Angers Marce lentokenttä, La Rochelle Laleu lentokenttä tai Bangor Belle-Île-en-Mer lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Nantes.

Keskimääräinen hinta on 276 € henkilöä kohti ja Rennes St Jacques lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Nantes. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


Muut matkustamoluokat Nantes lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Nantes lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Nantes?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Nantes

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Nantes?

Air France, KLM, Lufthansa ja TAP AIR PORTUGAL ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Nantes rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Nantes näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Air France lennot kohteeseen Nantes

Air France on suosittu valinta kohteeseen Nantes matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 16 lentoa joka viikko kohteeseen Nantes lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Pariisi Charles de Gaulle. Air France lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 219 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 277 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Air France keskimäärin pisteet: 7,6/10.

KLM lennot kohteeseen Nantes

KLM lentää kohteeseen yleensä Nantes 26 kertaa viikossa, mikä tekee siitä s yhden suosituimmista lentoyhtiöistä, jolla lentää varsinkin, kun suuntaat kohteeseen Nantes kohteesta Pariisi Charles de Gaulle. KLM (arviopisteet: 7,5, 175 arvostelua) hinta vaihtelee sen mukaan milloin ja mistä haluat lentää kohteeseen Nantes. Paras momondosta löydetty KLM lipun hinta kohteeseen Nantes oli kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (163 € meno-paluu).


Nantes ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Nantes lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Nantesin lentokentältä?

Nantesin lentokentältä pääsee helposti bussilla kaupungin keskustaan. Bussit lähtevät aivan lentokentän edustalta aulan 2 edestä. Ne kulkevat lentokentältä juna-asemalle ja sieltä edelleen kaupungin keskustaan. Maanantaista lauantaihin bussit kulkevat 20 minuutin välein ja sunnuntaisin 30 minuutin välein. Bussit liikennöivät aamusta iltaan, mutta kannattaa kuitenkin varmistaa niiden aikataulut, jos aikoo käyttää bussia aamuvarhaisella tai iltamyöhään.. Matka kestää noin parikymmentä minuuttia riippuen liikennetilanteesta. Bussilippu on voimassa tunnin ajan ja kelpaa myös muissa Nantesin kaupungin julkisen liikenteen kulkuvälineissä kuten busseissa, raitiovaunuissa ja paikallisjunissa. Jos haluaa matkustaa omalla kulkuvälineellä, voi vaihtoehtoisesti ottaa taksin kaupunkiin. Etuna tässä on se, että pääsee suoraan kohteeseen vaihtamatta kulkuvälinettä. Taksimatka keskustaan kestää noin 20 minuuttia. Jos kaupungissa on paljon ruuhkaa, voi siihen helposti kulua enemmänkin aikaa. Taksit lähtevät aulan 1 edustalta ja etukäteen tilatut taksit löytyvät "Taxis commandés" -kyltin alta. Perinteisten kaupaungin taksien lisäksi ainakin Uber on käytettävissä Nantesin lentokentällä. On suositeltavaa käyttää ainoastaan virallisia takseja tai kyytipalveluiden autoja.


Kohteen Nantes viisumivaatimukset

Nantes sijaitsee Ranskassa, joka on Suomen lailla EU-maa. Molemmat kuuluvat myös Schengenin sopimukseen, joka takaa vapaan liikkuvuuden molempien maiden välillä. Suomesta Ranskaan matkustettaessa matkustusasiakirjaksi riittää näin ollen henkilökortti, mutta passi kelpaa asiakirjaksi yhtä lailla. Molempien tarvitsee tietenkin olla voimassa ennen matkan alkua. Jos mielii jatkaa matkaa Ranskasta johonkin kaukaisempaan maahan, voi olla hyvä ajatus ottaa passi mukaan. Maiden välillä ei myöskään ole rajatarkastuksia. On kuitenkin aina mahdollisuus, että rajalla tehtäisiin satunnainen pistotarkastus matkustusasiakirjoihin, joten ne on hyvä ottaa mukaan, vaikka niitä ei yleensä kysytäkään.


Aloita matkan suunnittelu - Nantes


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Nantes

Nantes on kaunis vanha kaupunki, jossa nähtävää riittää useammaksi päiväksi. Pelkästään kaupungilla voisi kävellä päiväkaupalla ja nauttia upeasta ranskalaisesta arkkitehtuurista. Loiren suuri joki virtaa Nantesin läpi ja keskustassa on Pariisiin tyyliin joen keskellä Île de Nantes -saari. Yksi kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä on Château des Ducs de Bretagne, joka on vanha Bretagnen alueen hallitsijoiden koti. Siellä asuivat 1600-luvulle asti Bretagnea hallitsevat herttuat. Tämän jälkeen se toimi Ranskan kuninkaallisten linnana. Toinen ehdottomasti vierailun arvoinen paikka on Passage Pommeraye. Tämä 1800-luvun ostospromenadi on kävelyn ja valokuvan arvoinen paikka aivan keskustan tienoilla. Luontoystävälle koko kaupungin vaikuttavin paikka on todennäköisesti Jardin des Plantes eli kasvipuutarha. Tähän seitsemän hehtaarin kokoiseen puutarhaan on onnistuttu istuttamaan yli 10 000 eri kasvilajia. Muita vierailun arvoisia paikkoja ovat esimerkiksi luonnontieteellinen museo, Nantesin upea katedraali – joka hieman muistuttaa Notre Damen katedraalia Pariisissa – sekä Jules Verne -museo. Jos kaikki tämä kuulostaa mahtavalta ja mielesi tekee matkata Ranskaan, lennot Nantesiin löydät helposti momondon kautta.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Nantes on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Nantes nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Nantes ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Nantes tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Nantes lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.