0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Nantes

Etsi halvat lennot Nantes

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 25/2
su 3/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Nantes lentotiedot ja trendit

Tutustu Nantes lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Nantes?

Yleensä helmikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Nantes. Lennot maksavat noin 200 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa helmikuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Nantes kohteesta Suomi elokuu ajanjaksolle. elokuu aikana lennot kaupunkiin Nantes ovat vielä keskimäärin 351 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin helmikuu.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Nantes?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Nantes on tiistai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 377 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Lennot reitille Suomi - Nantes maanantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 614 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Nantes?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Nantes on aamulla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Nantes aamulla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 416 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä iltapäivällä hintojen ollessa keskimäärin 499 €. Lennot kohteeseen Nantes kohteesta Suomi iltapäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Halvimmat lennot kaupungin Nantes lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Nantes lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Nantes

HALVIN REITTI Helsinki - Nantes

Helsinki (HEL) - Nantes (NTE)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Nantes kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Nantesin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 411 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ NANTEShelmikuu52% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Nantes lennot maksavat keskimäärin vain 200 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE NANTES KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu41% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Nantes lentojen keskimääräinen hinta on 582 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN NANTES KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu675% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Nantes kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Nantes

Miten kauan kestää lentää Nantesiin?

Suomesta ei valitettavasti tällä hetkellä ole saatavilla suoria lentoja Ranskan Nantesiin. Helpoiten sinne pääsee Helsingistä yhdellä välilaskulla joko Pariisissa, Amsterdamissa tai Frankfurtissa. Muista Suomen kaupungeista lennettäessä joutuu matkustamaan kahdella välilaskulla Helsingin kautta. Nopeimmat vaihdot Euroopan isojen kenttien kautta pitävät matka-ajan reilussa viidessä tunnissa, mikä on vielä mukavan lyhyt aika. Puolivälissä matkaa pääsee sopivasti myös jaloittelemaan ja kenties jotain pientä purtavaakin ehtii lentokentältä nappaamaan matkaan. Lennot Nantesin Atlantique-lentokentälle muilta Suomen lentoasemilta kestävät lennon ja vaihdon verran pidempään. Tällöin matka-aika venyy helposti vielä muutamalla tunnilla Helsinki-Vantaan konevaihdon takia. Onneksi lentokenttä on mukavan kokoinen ja siellä viettää helposti pidemmänkin välilaskun esimerkiksi saunoen tai uiden.

Mistä voit lentää suoraan Nantesiin?

Valitettavasti miltään Suomen lentokentältä ei ole pääse suorilla lennoilla Nantes Atlantiquen lentokentälle. Lennot Nantesiin joutuu lentämään välilaskun kautta. Onneksi perille pääsee kuitenkin parhaimmillaan yhdellä välilaskulla ja matka-aikakin on lyhimmillään vain reilut viisi tuntia. Tällöin lentoasemalla ei tarvitse viettää kauaakaan, vaan aikaa jää korkeintaan lyhyelle kahvitauolle. Helsingistä lentäessä yhdellä välilaskulla pääsee perille ainoastaan Amsterdamin, Pariisin tai Frankfurtin kautta. Nämä ovat onneksi kaikki suuria lentokenttiä, ja niillä viettää mukavasti vähän aikaa seuraavaa lentoa odotellessa. Kannattaa myös huomioida tiukat vaihdot, sillä aikaa portilta toiselle siirtymiseen joutuu varaamaan hieman enemmän verrattuna esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentokenttään. Nantesin lentotarjoukset löydät helposti momondon kautta.

Löytyykö kaupungin Nantes lähettyviltä muita lentokenttiä?

Saint-Nazaire Montoir lentokenttä, Rennes St Jacques lentokenttä, Angers Marce lentokenttä, La Rochelle Laleu lentokenttä tai Bangor Belle-Île-en-Mer lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Nantes.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Nantesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Nantesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Nantesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

helmikuuta 2024 alkaen 3 toimijaa on valittavissa lentoa Nantesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Nantesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Nantesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Nantesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Nantesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Nantesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Muut matkustamoluokat Nantes lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Nantes lennollasi

Kohteen Nantes viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- tai viisumivaatimukset, jos haluat vierailla Nantesissa?

Nantes sijaitsee Ranskassa, joka on Suomen lailla EU-maa. Molemmat kuuluvat myös Schengenin sopimukseen, joka takaa vapaan liikkuvuuden molempien maiden välillä. Suomesta Ranskaan matkustettaessa matkustusasiakirjaksi riittää näin ollen henkilökortti, mutta passi kelpaa asiakirjaksi yhtä lailla. Molempien tarvitsee tietenkin olla voimassa ennen matkan alkua. Jos mielii jatkaa matkaa Ranskasta johonkin kaukaisempaan maahan, voi olla hyvä ajatus ottaa passi mukaan. Maiden välillä ei myöskään ole rajatarkastuksia. On kuitenkin aina mahdollisuus, että rajalla tehtäisiin satunnainen pistotarkastus matkustusasiakirjoihin, joten ne on hyvä ottaa mukaan, vaikka niitä ei yleensä kysytäkään.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Nantes

Mitä voit nähdä ja tehdä Nantesissa?

Nantes on kaunis vanha kaupunki, jossa nähtävää riittää useammaksi päiväksi. Pelkästään kaupungilla voisi kävellä päiväkaupalla ja nauttia upeasta ranskalaisesta arkkitehtuurista. Loiren suuri joki virtaa Nantesin läpi ja keskustassa on Pariisiin tyyliin joen keskellä Île de Nantes -saari. Yksi kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä on Château des Ducs de Bretagne, joka on vanha Bretagnen alueen hallitsijoiden koti. Siellä asuivat 1600-luvulle asti Bretagnea hallitsevat herttuat. Tämän jälkeen se toimi Ranskan kuninkaallisten linnana. Toinen ehdottomasti vierailun arvoinen paikka on Passage Pommeraye. Tämä 1800-luvun ostospromenadi on kävelyn ja valokuvan arvoinen paikka aivan keskustan tienoilla. Luontoystävälle koko kaupungin vaikuttavin paikka on todennäköisesti Jardin des Plantes eli kasvipuutarha. Tähän seitsemän hehtaarin kokoiseen puutarhaan on onnistuttu istuttamaan yli 10 000 eri kasvilajia. Muita vierailun arvoisia paikkoja ovat esimerkiksi luonnontieteellinen museo, Nantesin upea katedraali – joka hieman muistuttaa Notre Damen katedraalia Pariisissa – sekä Jules Verne -museo. Jos kaikki tämä kuulostaa mahtavalta ja mielesi tekee matkata Ranskaan, lennot Nantesiin löydät helposti momondon kautta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Nantes?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Nantes on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Nantes nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Nantes joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Nantes ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Nantes?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Nantes tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Nantes juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Nantes lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Nantes

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.