Halvat lennot Pariisiin

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Pariisi (ORY)
to 24.6.
to 1.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Pariisi lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Pariisi lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Pariisi Orlyn lentoasema lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Pariisi

Helsinki (HEL) - Pariisi Orlyn lentoasema lentokenttä (ORY)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Pariisi kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Pariisi Orlyn lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 165 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ PARIISItoukokuu10% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Pariisi lennot maksavat keskimäärin vain 161 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE PARIISI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu27% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Pariisi lentojen keskimääräinen hinta on 227 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN PARIISI KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu256% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Pariisi kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Pariisiin?

Romanttinen Pariisi on Euroopan kauneimpia matkakohteita, ja halvat lennot Pariisiin antavat suomalaismatkailijoille erinomaisen syyn vierailla kaupungissa minä vuodenaikana tahansa. Hintojen puolesta paras aika matkustaa Pariisiin on syystalvi. Matkat Pariisiin ovat edullisimmillaan tammi- ja marraskuussa. Halvimmat lennot ja hotellit buukataankin lähes poikkeuksetta kesäkuukausien ulkopuolelle.

Eurooppalaiset kesälomakuukaudet näkyvät Pariisin hinnoissa, ja lentoliput Pariisiin ovat kalleimmillaan heinäkuussa. Myös hotellit ja muut palvelut tulevat lomakuukausina usein normaalia kalliimmaksi. Kesämatkailua kuitenkin puoltaa ilmasto, sillä sää Pariisissa on kesäkuusta elokuulle aurinkoinen ja lämpötila 20 asteen paremmalla puolella. Lentotarjouksia seuraamalla pelkät lennot Pariisiin on helppo löytää kesällekin edullisesti, ja kaupungin laajasta tarjonnasta löytyy taatusti myös majoitus.

Milloin halvat lennot Pariisin kannattaa ostaa? Pidä silmät tarkkana lentotarjouksien varalta ja vertaa hintoja. Noin kaksi kuukautta ennen lentoa on hyvä ostoaika, mikäli toiveissa on saada halvat lennot Pariisiin.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Pariisi?

75 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Pariisi. Tämän lennon lähtölentokenttä on Alicante, ja se on 64 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Pariisi. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Pariisi omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Pariisi?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Pariisi kohteeseen Suomi on toukokuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 161 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. kesäkuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Pariisi, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 161 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Pariisi?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Pariisi kohteesta Suomi, kun varaat 60 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Pariisi hintaan, joka on noin 179 €, kun etsit 60 päivää etukäteen. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Pariisi milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 118 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Pariisi?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Pariisi on maanantai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 175 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä lauantai, voit odottaa näkeväsi 200 € lentohinnan reitille Suomi - Pariisi.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Pariisi?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Pariisi ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Pariisi keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 167 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä illalla hintojen ollessa keskimäärin 212 €. Lennot kohteeseen Pariisi kohteesta Suomi illalla ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Löytyykö kaupungin Pariisi lähettyviltä muita lentokenttiä?

Pariisi kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Pariisi Orlyn lentoasema lentokenttä (15 km kaupungin Pariisi keskustasta), Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä (23 km kaupungin Pariisi keskustasta), Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema lentokenttä (68 km kaupungin Pariisi keskustasta) tai Châlons-en-Champagne Chalons-Vatry lentokenttä (135 km kaupungin Pariisi keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Pariisi lentää jotenkin halvemmalla?

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Pariisi keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 154 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Pariisi

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Pariisi
Lufthansa
19. marraskuuta
HEL12:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 00m
1 välilasku
CDG17:55Pariisi Charles de Gaulle
29. marraskuuta
CDG02:45Pariisi Charles de Gaulle
4t 25m
1 välilasku
HEL07:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
17. elokuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 05m
1 välilasku
CDG07:35Pariisi Charles de Gaulle
7. syyskuuta
CDG14:00Pariisi Charles de Gaulle
4t 45m
1 välilasku
HEL18:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
20. marraskuuta
HEL07:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 45m
1 välilasku
CDG13:20Pariisi Charles de Gaulle
2. joulukuuta
CDG02:45Pariisi Charles de Gaulle
4t 25m
1 välilasku
HEL07:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
20. marraskuuta
HEL07:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 45m
1 välilasku
CDG13:20Pariisi Charles de Gaulle
26. marraskuuta
CDG01:10Pariisi Charles de Gaulle
4t 40m
1 välilasku
HEL05:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
17. heinäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 15m
1 välilasku
CDG09:45Pariisi Charles de Gaulle
25. heinäkuuta
CDG02:45Pariisi Charles de Gaulle
4t 55m
1 välilasku
HEL07:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
19. heinäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 15m
1 välilasku
CDG09:45Pariisi Charles de Gaulle
26. heinäkuuta
CDG03:15Pariisi Charles de Gaulle
5t 05m
1 välilasku
HEL08:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Pariisi

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Pariisi, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Norwegian
SAS
16. elokuuta
HEL05:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 05m
1 välilasku
CDG10:20Pariisi Charles de Gaulle
SAS
16. elokuuta
HEL04:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 20m
1 välilasku
CDG10:20Pariisi Charles de Gaulle
Norwegian
15. heinäkuuta
HEL16:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 20m
1 välilasku
CDG06:40Pariisi Charles de Gaulle

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Pariisiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Pariisi

Suorat lennot Pariisiin tarjoaa ainakin suomalainen Finnair, ranskalainen Air France ja norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian, ja jos kaupunkiin matkaa yhden vaihtokentän kautta, on valikoima tätäkin laajempi. Vaihtoyhteyksin halvat lennot Pariisiin tarjoaa esimerkiksi Scandinavian Airlines (SAS), Lufthansa, CSA, KLM ja airBaltic – monien muiden lisäksi. Lentoliput Pariisiin on helppo löytää laajasta tarjonnasta edullisinkin hinnoin. Suomesta Pariisiin lähtevät suorat lennot starttaavat toistaiseksi poikkeuksetta Helsinki-Vantaalta, muilta lentoasemilta yhteyksiä ei ole. Lentoaika Pariisiin on vain noin kolme tuntia, eli kaupunkiin on helppo lähteä esimerkiksi pitkän viikonlopun viettoon. Lentoa varatessasi valitse itsellesi parhaiten sopiva lipputyyppi. Edullisimpiin lipputyyppeihin, esimerkiksi Finnairin Light-lippuun, eli kuulu matkatavaraa, eli osta tarpeen tullen lennolle ruumaan kirjattava lisämatkatavara.


Miten pääsen lentokentältä Pariisiin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Pariisi lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Pariisin metropolialueella matkailijoita palvelee kolme lentokenttää, joista Charles de Gaullen kansainvälinen lentoasema on vilkkaimmin liikennöity. Tälle kentälle saapuvat muun muassa kaikki Air Francen Pariisin-lennot, sillä lentokenttä on yhtiön tukikohta Ranskassa. Vaihtolentojen kautta voit kuitenkin päätyä muillekin Pariisin kentille, ja halvat lennot Pariisiin saapuvat usein Orlyyn. Kaikilta kentiltä on hyvät julkiset kulkuyhteydet Pariisiin, tosin Beauvais-Tillén lentoasemalta välimatka Pariisiin on pitkä: noin 100 kilometriä.


Suositut lentoreitit Pariisi

Etsityimmät lennot Pariisi sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Pariisi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
3t 05m
Halvin hinta
119 €
Rovaniemi - Pariisi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
11t 40m
Halvin hinta
450 €

Liikkuminen Pariisissa?

Historiallisen Pariisin kaduilla on ehdottomasti seikkailtava jalkaisin. Kaupungissa matkailijoille järjestetään myös erilaisia kävelykierroksia, joissa tutustutaan keskustan alueen tärkeimpiin nähtävyyksiin. Jos haluat käyttää hyväksesi joukkoliikennevälineitä, kuten metroa ja busseja, hyvä valinta on hankkia yhdeksi, kahdeksi tai useammaksikin päiväksi Paris Visite Pass, jonka hinta alkaa noin 13 eurosta. Yksittäislipun hinta on noin 2 euroa. Kymmenen matkan lippu puolestaan maksaa noin 8 euroa. [Tarkistettu 2.6.2017]

Pariisin metroa on helppo käyttää, ja 14 linjansa avulla se kuljettaa matkailijat kaikkialle Pariisissa. Metrolinjat avautuvat aamulla kello 5.30 ja liikennöinti loppuu illalla kello 00.40. Metroon on mahdollista hankkia useamman matkan kortti, Carte Paris Visite, jonka voi valita haluamalleen alueelle Pariisissa. Alue määritellään vyöhykkeiden (zone) avulla. Metrolinjoja kauemmas ulottuu RER-junaverkko, jota kannattaa hyödyntää esimerkiksi matkustaessa Pariisista Versaillesiin. Pariisissa voit matkustaa lisäksi bussilla ja joillakin alueilla raitiovaunulla, ja myös taksit ovat kohtuuhintaisia.


Tarvitaanko Pariisiin passi?

Ranska on Euroopan unionin jäsenmaa, ja maa kuuluu Suomen tavoin myös Schengen-alueeseen. Rajatarkastuksia ei tehdä Schengen-maiden välillä, joten suomalaismatkailija ei tarvitse mukaansa passia. Pariisin lentävillä on kuitenkin aina oltava mukanaan jokin matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti. Matkustusasiakirjasta kannattaa ottaa myös kopio, esimerkiksi katoamisen varalta. Ajokortti tai muu vastaava, esimerkiksi Kela-kortti, ei sovi matkustusdokumentiksi. Ranskan ajankohtaisia matkustustiedotteita voit seurata kätevästi Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivulle kannattaa jättää myös matkustusilmoitus omasta matkasta, tämä auttaa Suomen kansalaisten paikantamisessa erilaisissa kriisitilanteissa. Pariisissa on myös Suomen Ranskan-suurlähetystö, joka auttaa suomalaisia tarpeen tullen esimerkiksi passien varkaustapauksissa ja muissa vastaavissa ongelmissa. Suurlähetystön yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finlande.fr.


Vinkkejä Pariisiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Pariisiin?

Etsi hyviä lentotarjouksia ja osta lennot noin 50 päivää ennen matkaa.

Kiinnostavatko Pariisin nähtävyydet?

Eiffel-torni, Notre Damen katedraali ja lapsiperheille Disneyland Paris – näitä et voi jättää väliin.

Mitä mukaan matkalle Pariisiin?

Ranska-suomi-sanakirja voi olla tarpeen, samoin hyvät kävelykengät.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Pariisissa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Kannattaa tarkastaa oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Pariisissa turvallista?

Pariisi on yleisesti ottaen turvallinen, taskuvarkauksia on varottava.

Voiko Pariisissa juoda kraanavettä?

Kraanavesi on juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Pariisissa?

Juomarahan jättäminen ei ole pakollista, mutta kohteliasta.

Millainen on Pariisin hintataso?

Pariisin hintataso on samankaltainen tai hieman kalliimpi kuin Helsingin.

Mikä on aikaero Suomi-Ranska?

Kello on Ranskassa tunnin jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Pariisi?

Teitä pitkin välimatka on noin 2600 kilometriä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka