Etsi halvat lennot Pariisiin

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 7/2
ti 14/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Pariisiin

Yhteenveto Pariisin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

23 €

Halvin meno-paluulennon hinta

48 €

Nopein lentoaika

3t 05m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Pariisi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 23 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Pariisi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 48 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Pariisi kohteesta Suomi kestää 3t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Pariisi mukaan lukien Ryanair.

Pariisin lentotiedot ja trendit

Tutustu Pariisin lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Pariisi?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Pariisi kohteeseen Suomi on tammikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 131 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. helmikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Pariisi, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 151 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Pariisi?

16 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Pariisi. Tämän lennon lähtölentokenttä on Tallinna, ja se on 86 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Pariisi. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Pariisi omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Pariisi?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Pariisi on sunnuntai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 175 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä torstai, voit odottaa näkeväsi 224 € lentohinnan reitille Suomi - Pariisi.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Pariisi?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Pariisi ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Pariisi keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 120 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä iltapäivällä hintojen ollessa keskimäärin 232 €. Lennot kohteeseen Pariisi kohteesta Suomi iltapäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Pariisi?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Pariisi vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Pariisi Charles de Gaulle (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 3t 05m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Pariisi on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Pariisi Charles de Gaulle lentoajan ollessa noin 5t 20m. Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Pariisi?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Pariisi kohteesta Suomi, kun varaat 60 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Pariisi hintaan, joka on noin 189 €, kun etsit 60 päivää etukäteen. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Pariisi milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 174 €.

Halvimmat lennot kaupungin Pariisi lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Pariisi lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Pariisi Orly lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Pariisi

Helsinki (HEL) - Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema lentokenttä (BVA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Pariisi kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 71 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ PARIISItammikuu31% halvempitammikuu aikana Helsinki - Pariisi lennot maksavat keskimäärin vain 131 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE PARIISI KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu27% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Pariisi lentojen keskimääräinen hinta on 239 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN PARIISI KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu328% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Pariisi kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Pariisiin

Romanttinen Pariisi on Euroopan kauneimpia matkakohteita, ja halvat lennot Pariisiin antavat suomalaismatkailijoille erinomaisen syyn vierailla kaupungissa minä vuodenaikana tahansa. Hintojen puolesta paras aika matkustaa Pariisiin on syystalvi. Matkat Pariisiin ovat edullisimmillaan tammi- ja marraskuussa. Halvimmat lennot ja hotellit buukataankin lähes poikkeuksetta kesäkuukausien ulkopuolelle.

Eurooppalaiset kesälomakuukaudet näkyvät Pariisin hinnoissa, ja lentoliput Pariisiin ovat kalleimmillaan heinäkuussa. Myös hotellit ja muut palvelut tulevat lomakuukausina usein normaalia kalliimmaksi. Kesämatkailua kuitenkin puoltaa ilmasto, sillä sää Pariisissa on kesäkuusta elokuulle aurinkoinen ja lämpötila 20 asteen paremmalla puolella. Lentotarjouksia seuraamalla pelkät lennot Pariisiin on helppo löytää kesällekin edullisesti, ja kaupungin laajasta tarjonnasta löytyy taatusti myös majoitus.

Milloin halvat lennot Pariisin kannattaa ostaa? Pidä silmät tarkkana lentotarjouksien varalta ja vertaa hintoja. Noin kaksi kuukautta ennen lentoa on hyvä ostoaika, mikäli toiveissa on saada halvat lennot Pariisiin.

Pariisi kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Pariisi Orly lentokenttä (15 km Pariisi keskustasta), Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä (23 km Pariisi keskustasta), Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema lentokenttä (68 km Pariisi keskustasta) tai Châlons-en-Champagne Chalons-Vatry lentokenttä (135 km Pariisi keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Pariisi keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 66 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Kyllä, voit lentää kentälle Pariisi Le Bourget kaupungissa Pariisi (13,6 km naapurustosta Le Marais).

Nähtävyyskohdetta Paris City Centre lähinnä oleva lentokenttä on Pariisi Le Bourget. Se on 14,2 km päässä ja sijaitsee kaupungissa Pariisi.


momondosta löytyneet halvat lennot: Pariisi

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Pariisi
Ryanair
15. maaliskuuta
HEL06:25Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 10m
BVA09:35Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema
22. maaliskuuta
BVA02:05Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema
2t 55m
HEL05:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
19. maaliskuuta
HEL06:25Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 10m
BVA09:35Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema
22. maaliskuuta
BVA02:05Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema
2t 55m
HEL05:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
15. maaliskuuta
HEL06:25Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 10m
BVA09:35Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema
22. maaliskuuta
BVA02:05Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema
2t 55m
HEL05:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
24. toukokuuta
HEL16:25Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 05m
BVA19:30Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema
28. toukokuuta
BVA02:45Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema
2t 50m
HEL05:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
15. maaliskuuta
HEL06:25Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 10m
BVA09:35Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema
22. maaliskuuta
BVA02:05Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema
2t 55m
HEL05:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
28. toukokuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 05m
BVA10:05Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema
31. toukokuuta
BVA12:10Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema
2t 50m
HEL15:00Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Pariisi

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Pariisi, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
8. helmikuuta
HEL05:25Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 10m
BVA08:35Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema
Ryanair
8. helmikuuta
HEL05:25Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 10m
BVA08:35Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema
Ryanair
8. helmikuuta
HEL05:25Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 10m
BVA08:35Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema

Muut matkustamoluokat Pariisi lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Pariisi lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Pariisi?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Pariisi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Pariisi?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Pariisi kohteesta Suomi ovat Finnair, Ryanair, Air France ja Norwegian Air International. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.

Norwegian Air International lennot kohteeseen Pariisi

Norwegian Air International liikennöi noin 1 lento kohteeseen Pariisi normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema parhaan meno-paluumatkan Norwegian Air International tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 63 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Pariisi). Käyttäjät ovat arvioineet Norwegian Air International 9,0/10 37 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

Finnair lennot kohteeseen Pariisi

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Pariisi on Finnair (7,7/10, 328 arvosteluilla). Suurin osa Finnair lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Pariisi saapuvat kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema, mutta kohteeseen Pariisi on maailmanlaajuisesti 18 Finnair lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty Finnair tarjous oli 133 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Pariisi, meno-paluu).


Pariisi ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Pariisi lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Pariisi keskustaan

Pariisin metropolialueella matkailijoita palvelee kolme lentokenttää, joista Charles de Gaullen kansainvälinen lentoasema on vilkkaimmin liikennöity. Tälle kentälle saapuvat muun muassa kaikki Air Francen Pariisin-lennot, sillä lentokenttä on yhtiön tukikohta Ranskassa. Vaihtolentojen kautta voit kuitenkin päätyä muillekin Pariisin kentille, ja halvat lennot Pariisiin saapuvat usein Orlyyn. Kaikilta kentiltä on hyvät julkiset kulkuyhteydet Pariisiin, tosin Beauvais-Tillén lentoasemalta välimatka Pariisiin on pitkä: noin 100 kilometriä.


Pariisi: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Pariisi
Helsinki - Pariisi reitin lennot
Nopein lentoaika3t 05m
Halvin hinta49 €
Rovaniemi - Pariisi reitin lennot
Nopein lentoaika10t 45m
Halvin hinta240 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Pariisi

Historiallisen Pariisin kaduilla on ehdottomasti seikkailtava jalkaisin. Kaupungissa matkailijoille järjestetään myös erilaisia kävelykierroksia, joissa tutustutaan keskustan alueen tärkeimpiin nähtävyyksiin. Jos haluat käyttää hyväksesi joukkoliikennevälineitä, kuten metroa ja busseja, hyvä valinta on hankkia yhdeksi, kahdeksi tai useammaksikin päiväksi Paris Visite Pass, jonka hinta alkaa noin 13 eurosta. Yksittäislipun hinta on noin 2 euroa. Kymmenen matkan lippu puolestaan maksaa noin 8 euroa.

Pariisin metroa on helppo käyttää, ja 14 linjansa avulla se kuljettaa matkailijat kaikkialle Pariisissa. Metrolinjat avautuvat aamulla kello 5.30 ja liikennöinti loppuu illalla kello 00.40. Metroon on mahdollista hankkia useamman matkan kortti, Carte Paris Visite, jonka voi valita haluamalleen alueelle Pariisissa. Alue määritellään vyöhykkeiden (zone) avulla. Metrolinjoja kauemmas ulottuu RER-junaverkko, jota kannattaa hyödyntää esimerkiksi matkustaessa Pariisista Versaillesiin. Pariisissa voit matkustaa lisäksi bussilla ja joillakin alueilla raitiovaunulla, ja myös taksit ovat kohtuuhintaisia.


Kohteen Pariisi viisumivaatimukset

Ranska on Euroopan unionin jäsenmaa, ja maa kuuluu Suomen tavoin myös Schengen-alueeseen. Rajatarkastuksia ei tehdä Schengen-maiden välillä, joten suomalaismatkailija ei tarvitse mukaansa passia. Pariisin lentävillä on kuitenkin aina oltava mukanaan jokin matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti. Matkustusasiakirjasta kannattaa ottaa myös kopio, esimerkiksi katoamisen varalta. Ajokortti tai muu vastaava, esimerkiksi Kela-kortti, ei sovi matkustusdokumentiksi. Ranskan ajankohtaisia matkustustiedotteita voit seurata kätevästi Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivulle kannattaa jättää myös matkustusilmoitus omasta matkasta, tämä auttaa Suomen kansalaisten paikantamisessa erilaisissa kriisitilanteissa. Pariisissa on myös Suomen Ranskan-suurlähetystö, joka auttaa suomalaisia tarpeen tullen esimerkiksi passien varkaustapauksissa ja muissa vastaavissa ongelmissa. Suurlähetystön yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finlande.fr.


Aloita matkan suunnittelu - Pariisi


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Pariisi

Etsi hyviä lentotarjouksia ja osta lennot noin 50 päivää ennen matkaa.

Eiffel-torni, Notre Damen katedraali ja lapsiperheille Disneyland Paris – näitä et voi jättää väliin.

Ranska-suomi-sanakirja voi olla tarpeen, samoin hyvät kävelykengät.

Pariisi on yleisesti ottaen turvallinen, taskuvarkauksia on varottava.

Kraanavesi on juomakelpoista.

Juomarahan jättäminen ei ole pakollista, mutta kohteliasta.

Pariisin hintataso on samankaltainen tai hieman kalliimpi kuin Helsingin.

Kello on Ranskassa tunnin jäljessä.

Teitä pitkin välimatka on noin 2600 kilometriä.


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Pariisi. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Löydät lennot kohteeseen Pariisi joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Pariisi.

Kyllä. momondo voi seurata Pariisi lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.