Halvat lennot Pariisiin

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Pariisi (PAR)
su 11.4.
su 18.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Pariisi lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Pariisi lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Pariisi Orlyn lentoasema lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Pariisi

Helsinki (HEL) - Pariisi Orlyn lentoasema lentokenttä (ORY)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Pariisi kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Pariisi Orlyn lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 165 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ PARIISItoukokuu10% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Pariisi lennot maksavat keskimäärin vain 161 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE PARIISI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu27% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Pariisi lentojen keskimääräinen hinta on 227 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN PARIISI KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu256% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Pariisi kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Pariisiin?

Romanttinen Pariisi on Euroopan kauneimpia matkakohteita, ja halvat lennot Pariisiin antavat suomalaismatkailijoille erinomaisen syyn vierailla kaupungissa minä vuodenaikana tahansa. Hintojen puolesta paras aika matkustaa Pariisiin on syystalvi. Matkat Pariisiin ovat edullisimmillaan tammi- ja marraskuussa. Halvimmat lennot ja hotellit buukataankin lähes poikkeuksetta kesäkuukausien ulkopuolelle.

Eurooppalaiset kesälomakuukaudet näkyvät Pariisin hinnoissa, ja lentoliput Pariisiin ovat kalleimmillaan heinäkuussa. Myös hotellit ja muut palvelut tulevat lomakuukausina usein normaalia kalliimmaksi. Kesämatkailua kuitenkin puoltaa ilmasto, sillä sää Pariisissa on kesäkuusta elokuulle aurinkoinen ja lämpötila 20 asteen paremmalla puolella. Lentotarjouksia seuraamalla pelkät lennot Pariisiin on helppo löytää kesällekin edullisesti, ja kaupungin laajasta tarjonnasta löytyy taatusti myös majoitus.

Milloin halvat lennot Pariisin kannattaa ostaa? Pidä silmät tarkkana lentotarjouksien varalta ja vertaa hintoja. Noin kaksi kuukautta ennen lentoa on hyvä ostoaika, mikäli toiveissa on saada halvat lennot Pariisiin.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Pariisi?

76 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Pariisi. Tämän lennon lähtölentokenttä on Alicante, ja se on 64 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Pariisi. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Pariisi omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Pariisi?

toukokuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Pariisi kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 161 €. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Pariisi kuukauden toukokuu aikana, niin lentäminen kesäkuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 161 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Pariisi?

Paras aika varata lento kohteeseen Pariisi kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 179 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Pariisi milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 124 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Pariisi?

Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää lentokentälle Pariisi kentältä Suomi. Halvin viimeksi maanantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 175 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. lauantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 200 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Pariisi?

Keskipäivällä on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Pariisi. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 167 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on keskipäivällä. Ajankohtana illalla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Pariisi, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 212 € lippua kohden.

Löytyykö kaupungin Pariisi lähettyviltä muita lentokenttiä?

Pariisi kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä (23 km kaupungin Pariisi keskustasta), Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema lentokenttä (68 km kaupungin Pariisi keskustasta) tai Châlons-en-Champagne Chalons-Vatry lentokenttä (135 km kaupungin Pariisi keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Pariisi lentää jotenkin halvemmalla?

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Pariisi keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Pariisi Beauvais-Tillén lentoasema lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 155 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Pariisi

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Pariisi
Lufthansa
22. huhtikuuta
14:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 25m
1 välilasku
19:45Pariisi Charles de Gaulle
25. huhtikuuta
03:00Pariisi Charles de Gaulle
4t 40m
1 välilasku
07:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
29. huhtikuuta
09:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 05m
1 välilasku
17:00Pariisi Charles de Gaulle
3. toukokuuta
13:50Pariisi Charles de Gaulle
5t 05m
1 välilasku
18:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
14. elokuuta
02:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 05m
1 välilasku
09:15Pariisi Charles de Gaulle
12. syyskuuta
07:20Pariisi Charles de Gaulle
5t 15m
1 välilasku
12:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
SAS
10. elokuuta
02:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 50m
1 välilasku
07:00Pariisi Charles de Gaulle
13. elokuuta
09:50Pariisi Charles de Gaulle
7t 55m
1 välilasku
17:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
24. huhtikuuta
08:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 50m
1 välilasku
17:35Pariisi Charles de Gaulle
25. huhtikuuta
03:00Pariisi Charles de Gaulle
4t 40m
1 välilasku
07:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
23. huhtikuuta
08:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 35m
1 välilasku
20:20Pariisi Charles de Gaulle
25. huhtikuuta
03:00Pariisi Charles de Gaulle
4t 40m
1 välilasku
07:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Pariisi

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Pariisi, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Blue Air
Blue Air
28. toukokuuta
10:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 35m
1 välilasku
18:00Pariisi Charles de Gaulle
Blue Air
20. toukokuuta
10:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 35m
1 välilasku
18:00Pariisi Charles de Gaulle
Vueling
1. kesäkuuta
16:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 10m
1 välilasku
05:50Pariisi Orlyn lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Pariisiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Pariisi

Suorat lennot Pariisiin tarjoaa ainakin suomalainen Finnair, ranskalainen Air France ja norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian, ja jos kaupunkiin matkaa yhden vaihtokentän kautta, on valikoima tätäkin laajempi. Vaihtoyhteyksin halvat lennot Pariisiin tarjoaa esimerkiksi Scandinavian Airlines (SAS), Lufthansa, CSA, KLM ja airBaltic – monien muiden lisäksi. Lentoliput Pariisiin on helppo löytää laajasta tarjonnasta edullisinkin hinnoin. Suomesta Pariisiin lähtevät suorat lennot starttaavat toistaiseksi poikkeuksetta Helsinki-Vantaalta, muilta lentoasemilta yhteyksiä ei ole. Lentoaika Pariisiin on vain noin kolme tuntia, eli kaupunkiin on helppo lähteä esimerkiksi pitkän viikonlopun viettoon. Lentoa varatessasi valitse itsellesi parhaiten sopiva lipputyyppi. Edullisimpiin lipputyyppeihin, esimerkiksi Finnairin Light-lippuun, eli kuulu matkatavaraa, eli osta tarpeen tullen lennolle ruumaan kirjattava lisämatkatavara.


Miten pääsen lentokentältä Pariisiin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Pariisi lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Pariisin metropolialueella matkailijoita palvelee kolme lentokenttää, joista Charles de Gaullen kansainvälinen lentoasema on vilkkaimmin liikennöity. Tälle kentälle saapuvat muun muassa kaikki Air Francen Pariisin-lennot, sillä lentokenttä on yhtiön tukikohta Ranskassa. Vaihtolentojen kautta voit kuitenkin päätyä muillekin Pariisin kentille, ja halvat lennot Pariisiin saapuvat usein Orlyyn. Kaikilta kentiltä on hyvät julkiset kulkuyhteydet Pariisiin, tosin Beauvais-Tillén lentoasemalta välimatka Pariisiin on pitkä: noin 100 kilometriä.


Suositut lentoreitit Pariisi

Etsityimmät lennot Pariisi sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Pariisi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
3t 05m
Halvin hinta
124 €
Rovaniemi - Pariisi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
24t 55m
Halvin hinta
450 €

Liikkuminen Pariisissa?

Historiallisen Pariisin kaduilla on ehdottomasti seikkailtava jalkaisin. Kaupungissa matkailijoille järjestetään myös erilaisia kävelykierroksia, joissa tutustutaan keskustan alueen tärkeimpiin nähtävyyksiin. Jos haluat käyttää hyväksesi joukkoliikennevälineitä, kuten metroa ja busseja, hyvä valinta on hankkia yhdeksi, kahdeksi tai useammaksikin päiväksi Paris Visite Pass, jonka hinta alkaa noin 13 eurosta. Yksittäislipun hinta on noin 2 euroa. Kymmenen matkan lippu puolestaan maksaa noin 8 euroa. [Tarkistettu 2.6.2017]

Pariisin metroa on helppo käyttää, ja 14 linjansa avulla se kuljettaa matkailijat kaikkialle Pariisissa. Metrolinjat avautuvat aamulla kello 5.30 ja liikennöinti loppuu illalla kello 00.40. Metroon on mahdollista hankkia useamman matkan kortti, Carte Paris Visite, jonka voi valita haluamalleen alueelle Pariisissa. Alue määritellään vyöhykkeiden (zone) avulla. Metrolinjoja kauemmas ulottuu RER-junaverkko, jota kannattaa hyödyntää esimerkiksi matkustaessa Pariisista Versaillesiin. Pariisissa voit matkustaa lisäksi bussilla ja joillakin alueilla raitiovaunulla, ja myös taksit ovat kohtuuhintaisia.


Tarvitaanko Pariisiin passi?

Ranska on Euroopan unionin jäsenmaa, ja maa kuuluu Suomen tavoin myös Schengen-alueeseen. Rajatarkastuksia ei tehdä Schengen-maiden välillä, joten suomalaismatkailija ei tarvitse mukaansa passia. Pariisin lentävillä on kuitenkin aina oltava mukanaan jokin matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti. Matkustusasiakirjasta kannattaa ottaa myös kopio, esimerkiksi katoamisen varalta. Ajokortti tai muu vastaava, esimerkiksi Kela-kortti, ei sovi matkustusdokumentiksi. Ranskan ajankohtaisia matkustustiedotteita voit seurata kätevästi Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivulle kannattaa jättää myös matkustusilmoitus omasta matkasta, tämä auttaa Suomen kansalaisten paikantamisessa erilaisissa kriisitilanteissa. Pariisissa on myös Suomen Ranskan-suurlähetystö, joka auttaa suomalaisia tarpeen tullen esimerkiksi passien varkaustapauksissa ja muissa vastaavissa ongelmissa. Suurlähetystön yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finlande.fr.


Vinkkejä Pariisiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Pariisiin?

Etsi hyviä lentotarjouksia ja osta lennot noin 50 päivää ennen matkaa.

Kiinnostavatko Pariisin nähtävyydet?

Eiffel-torni, Notre Damen katedraali ja lapsiperheille Disneyland Paris – näitä et voi jättää väliin.

Mitä mukaan matkalle Pariisiin?

Ranska-suomi-sanakirja voi olla tarpeen, samoin hyvät kävelykengät.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Pariisissa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Kannattaa tarkastaa oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Pariisissa turvallista?

Pariisi on yleisesti ottaen turvallinen, taskuvarkauksia on varottava.

Voiko Pariisissa juoda kraanavettä?

Kraanavesi on juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Pariisissa?

Juomarahan jättäminen ei ole pakollista, mutta kohteliasta.

Millainen on Pariisin hintataso?

Pariisin hintataso on samankaltainen tai hieman kalliimpi kuin Helsingin.

Mikä on aikaero Suomi-Ranska?

Kello on Ranskassa tunnin jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Pariisi?

Teitä pitkin välimatka on noin 2600 kilometriä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka