Halvat lennot Strasbourg

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
pe 29/10
pe 5/11

Halvimmat lennot kaupungin Strasbourg lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Strasbourg lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Strasbourg

HALVIN REITTI Helsinki - Strasbourg

Helsinki (HEL) - Strasbourg (SXB)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Strasbourg kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Strasbourg Entzheim, jolloin hinta on keskimääräinen 247 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Strasbourg?

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Strasbourg?

  Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Strasbourg paikasta Helsinki ovat löytäneet lentoja 48 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Strasbourg. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Strasbourg alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Strasbourg?

  Halvin kuukausi lentää kohteesta Strasbourg kohteeseen Suomi on elokuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 171 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. lokakuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Strasbourg, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 186 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Strasbourg?

  Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Strasbourg on 19 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 247 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Strasbourg?

  Datamme mukaan sunnuntai on halvin päivä lentää kaupunkiin Strasbourg. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 172 €. Varmista, että et varaa lähtöä lauantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Strasbourg lauantai aikana on 261 €.

 • Löytyykö kaupungin Strasbourg lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Strasbourg on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Strasbourg harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Mulhouse EuroAirport lentokenttä (110 km kaupungin Strasbourg keskustasta), Metz Metz-Nancy-Lorraine lentokenttä (120 km kaupungin Strasbourg keskustasta) tai Épinal Mirecourt lentokenttä (127 km kaupungin Strasbourg keskustasta).

 • Voiko kaupunkiin Strasbourg lentää jotenkin halvemmalla?

  Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Strasbourg keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Mulhouse EuroAirport lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 343 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Strasbourg?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Strasbourg
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Strasbourg?

  Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Strasbourg kohteesta Suomi ovat Lufthansa, KLM ja Air France. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.


Aloita matkan suunnittelu - Strasbourg