Halvat lennot Helsinki Bordeaux alk. 108 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 10/12
su 17/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Helsinki-Bordeaux lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Bordeaux

Paras löydetty hinta

108 €

Lyhyin lentoaika

6t 35m

Suora lento

Ei yhtään
Paras Bordeaux - Helsinki yhdensuuntainen lento, joka on löydetty viimeisten 72 tunnin aikana on 108 €. Paras momondon sivuilta viimeisten 72 tunnin aikana löydetty menoo-paluulennon tarjous kohteesta Helsinki kohteeseen Bordeaux on 193 €.
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Bordeaux on 6t 35m.
Helsinki - Bordeaux ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Bordeaux lentokenttä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Bordeaux

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Bordeaux?

Tammikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Bordeaux on tammikuu ja kallein heinäkuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Bordeaux?

Tiistai. Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein sunnuntai

Milloin on halvin aika lentää Bordeaux?

Keskipäivällä. Helsinki - Bordeaux lennot ovat noin 8 % kalliimpia aamulla kuin keskipäivällä

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Bordeaux?

Air France. Air France, KLM ja Lufthansa ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Bordeaux reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Bordeaux reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Bordeaux. Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Bordeaux ja saat parhaat Helsinki - Bordeaux lentohinnat

Milloin on halvinta varata Helsinki - Bordeaux lento?

32 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Bordeaux on noin 32 päivää ennen lähtöä

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Bordeaux

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Bordeaux, katso joitain tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
4. helmikuuta
HEL22:20Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 45m
1 välilasku
BOD09:05Bordeaux
Useita lentoyhtiöitä
4. helmikuuta
HEL09:15Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 55m
2 välilaskua
BOD22:10Bordeaux
Useita lentoyhtiöitä
4. helmikuuta
HEL20:55Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 05m
3 välilaskua
BOD22:00Bordeaux

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Helsinki - Bordeaux

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Bordeaux momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
Air FranceHintaalk. 207 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,3
492 arvostelua
Etsi Air France lentoja
KLMHintaalk. 234 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,4
371 arvostelua
Etsi KLM lentoja
LufthansaHintaalk. 271 €Ilmainen peruutusArvostelut
6,8
1 085 arvostelua
Etsi Lufthansa lentoja

 • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Bordeaux etäisyys lentäen?

  Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Bordeaux välinen etäisyys on noin 2395,6 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Bordeaux lentokenttä hinnat?

  lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Bordeaux lentokenttä hinnat saatetaan ajan tasalle päivittäin.

 • Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Bordeaux lentokenttä?

  Valittavissa olevien toimijoiden määrä lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Bordeaux lentokenttä osiossa on 3 joulukuuta 2023 alkaen.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Bordeaux lentokenttä?

  Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kautta varaat Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Bordeaux lentokenttä matkan.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Bordeaux lentokenttä?

  Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Bordeaux lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Bordeaux?

Lennot Helsingistä Bordeauxiin löydät usealta eri palveluntarjoajalta. Suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä ovat muun muassa Norwegian, airBaltic ja Finnair. Löydät Helsinki–Bordeaux lennot myös KLM:n, Air Francen, Lufthansan tai EasyJetin tarjonnasta. Suorista lennoista kyseiselle reitille vastaa Finnair, joka lentää Bordeauxin kaupunkiin joka viikko. Mikäli haluat löytää palveluntarjoajien lentotarjonnasta mahdollisimman halvat lennot Helsingistä Bordeauxiin, olethan ajoissa liikkeellä! Näin mahdollisuutesi ovat entistä paremmat.

Lähtö: Miten päästä Helsinki-Vantaan lentokentälle?

Helsinki-Vantaan lentokenttä löytyy helposti autolla, taksilla tai julkisilla liikennevälineillä. Mikäli tarvitset matkasi ajaksi pysäköintipaikkaa kentältä, se tulisi varata etukäteen. Ennakkovarauksen avulla voit säästää rahaa sekä halutessasi käyttää tarjottuja lisäpalveluja. Julkisen liikenteen palvelut (linja-autot sekä junat) vievät sinut ihan lähelle terminaalia ja lentokentälle on nopea ja helppo yhteys esimerkiksi Tikkurilan asemalta ja Helsingin keskustasta. Kentälle on joustavia yhteyksiä myös muilta Suomen lähialueilta, mukaan lukien Pietari, Tallinna ja Tukholma. Lähijunat P ja I toimivat päivittäin ja vievät sinut Helsingin keskustasta suoraan lentokentälle seutulipun hinnalla (5,50 EUR). Pääset lähelle terminaalia kätevästi HSL:n busseilla Helsingin keskustasta (Elielinaukio tai Rautatientori) sekä useiden yhtiöiden kyydissä Turusta, Tampereelta ja muualta Suomesta. Lentokenttäbussit, mukaan lukien Finnair City Bus, ajavat päivittäin useita kertoja lentokentälle ja takaisin. Lentokentän ja Helsingin keskustan sekä muiden lähikaupunkien välillä toimii myös erilaisia lentokenttäkuljetuksista huolehtivia taksiyhtiöitä. Selvitä etukäteen, mistä terminaalista lentosi lähtee, niin taksit tuovat sinut suoraan oikean terminaalin eteen.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Bordeauxissa?

30’Direct -bussikuljetus kulkee Bordeaux’n lentokentän B-talolta Bordeaux Saint-Jean-rautatieaseman 2. kerrokseen, ja se auttaa matkustajia siirtymään helposti lentokoneesta junaan ja päinvastoin. Nämä linja-autot toimivat vuoden jokaisena päivänä. Takseja on saapumisterminaalin ulkopuolella, mutta ole valmis odottamaan, mikäli vierailet Bordeauxissa esimerkiksi kesällä. Varmistathan myös, että kuskilla on taksimittari, kun lähdet lentokentältä. Näin et saa turhan hintavaa laskua. Bordeauxiin kulkevan matkan keskihinta on noin 30 EUR. Jos haluat varmistaa, että kuljettaja odottaa sinua, varaa lentokenttäkuljetus. Jos koneesi on myöhässä, yritys tietää sen, sillä he seuraavat lentoaikatauluja reaaliajassa. Bordeauxin lentokentällä on yhteensä 10 yritystä, jotka tarjoavat autonvuokrauspalveluja lentoasemalla, ja kaikki ne sijaitsevat A–B-salissa. Mikäli haluat, että autosi odottaa sinua valmiina, varaa se jo ennakkoon verkosta.

Kuinka kauan Helsinki–Bordeaux-lento kestää?

Lennot Helsingistä Bordeauxiin vaihtelevat kestoltaan. Nopeimman palvelun saat esimerkiksi Finnairin suorilla lennoilla, jotka kestävät 3 t 30 min. Välilaskupaikoista ja jatkoyhteyksistä riippuen matka-aika saattaa vaihdella noin viidestä tunnista 10 tuntiin.

Milloin on paras aika matkustaa Bordeauxiin?

Ranskan Bordeauxissa vilkkain matkailukuukausi on heinäkuu, jonka perässä tulevat lähes yhtä kiireiset toukokuu ja kesäkuu. Hotellit ja lennot ovat usein kysytyimpiä ja kalleimpia näiden kuukausien aikana, mutta saatat säästää, kun ostat esimerkiksi lentoliput Helsingistä Bordeauxiin jo hyvissä ajoin. Monet suosittelevat vierailemaan Bordeauxissa alkusyksystä, jolloin lämpötilat ovat vielä korkealla ja sää on edelleen kuiva, mutta majoitukset paljon edullisempia. Mikäli olet liikkeellä vilkkaimpaan kesäaikaan, mutta olet budjettimatkailija, yritä välttää Tour de France -viikkoa (8.–15.7.) ja Kanadan kesäviikkoa (26.8 .–2.9.), koska majoituksien hinnat ovat korkeimmillaan näinä aikoina. Mikäli vierailet Bordeauxissa tammi-maaliskuun välisenä aikana, tulet tarvitsemaan sateenvarjoa.

Tarvitaanko Bordeauxiin passia/viisumia?

Pääsy Ranskaan muualta EU:sta on yleensä helppoa. Schengen-sopimuksen ansiosta ei edessä ole rajanylityspaikkoja eikä tulleja. EU:n kansalaiset tarvitsevat Ranskaan vain passin tai virallisen henkilötodistuksen, vaikka oleskelu kestäisi jopa yli 90 päivää. Viisumia et suomalaisena lomamatkaa varten tarvitse.


 • Bordeaux on maailman suosituinta viinialuetta. Se on myös viiniviljelyksistä suurin, sillä seudulla on yli 7 500 erilaista tuottajaa, joilla on yhteensä lähes 120 000 istutettua viiniköynnöshehtaaria. Monet matkailijat ottavatkin ohjelmakseen tutustua ainakin yhteen suosittuun viinitilaan matkansa aikana. Voit sopia tutustumisesta vierailijoita vastaan ottavien tilojen kanssa suoraan tai retkijärjestäjän kanssa.
 • Bordeauxissa on satoja telakointiasemia ja yli 1 800 itsepalvelupyörää paikallisten ja turistien käytettäväksi. V³-telakointiasemia sijaitsee bussi- ja raitiovaunupysäkkien ja rautatieasemien vieressä. Niiden avulla voit integroida pyöräilyn matkustussuunnitelmiisi ja lähteä liikkeelle juuri silloin kun haluat. V³s tarkoittaa nopeampaa matkustamista, sillä pyöriä on saatavilla myös yöllä, kun raitiovaunuja tai busseja ei ole liikenteessä. Pyörällä liikut kätevästi myös ruuhkaisimpina aikoina.
 • Bordeaux on tunnettu viineistään, mutta se on myös ruokaparatiisi kaikille laadukkaan ruoan ystäville. Bordeauxin alueella on verrattain suuri määrä Michelin-tähdellä palkittuja ravintoloita, mikä takaa nautinnolliset ja yksilöidyt annokset vaativaankin makuun. Pelkästään Bordeauxin kaupungissa löytyy jopa parikymmentä Michelin-tähden ravintolaa. Ainutlaatuisia ruokapaikkoja ei matkaltasi puutu, sillä ruokakulttuuri kukoistaa kaikkialla kaupungissa.

Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Bordeaux -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Oulu - Bordeaux reitin lennot
Nopein lentoaika15t 50m
Halvin hinta484 €
Helsinki - Biarritz reitin lennot
Nopein lentoaika14t 15m
Halvin hinta369 €

Vastaavia ​​Helsinki - Bordeaux lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Bordeaux vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Helsinki - Bordeaux lentotarjous?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen Helsinki - Bordeaux lennon. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja reitille Helsinki - Bordeaux joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kaikki momondo lentohaut reitille Helsinki - Bordeaux voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Helsinki - Bordeaux?

Kun olet hakenut lentoja reitille Helsinki - Bordeaux, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lentoja voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan Helsinki - Bordeaux lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja reitin Helsinki - Bordeaux lennoille. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetukset. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Bordeaux

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.