Lennot Eurooppa Ranska Uusi-Akvitania Bordeaux Helsinki lento kohteeseen Bordeaux

Halvat lennot Helsinki - Bordeaux

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Bordeaux (BOD)
ke 28.10.
ke 4.11.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Bordeaux

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Bordeaux

Paras löydetty hinta 168 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Bordeaux viimeisen 72 tunnin aikana on 168 €
Lyhyin lentoaika 5h 50m Lyhyin lentoaika Helsinki Bordeaux on 5h 50m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Bordeaux ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema - Bordeaux.
Lentokentät kohteessa Bordeaux 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Bordeaux: Bordeaux (BOD)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Bordeaux

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Bordeaux?
tammikuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Bordeaux on tammikuu ja kallein joulukuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Bordeaux?
sunnuntai
Viikon halvin päivä on sunnuntai ja kallein perjantai
Milloin on halvin aika lentää Bordeaux?
illalla
Helsinki - Bordeaux lennot ovat noin 35 % kalliimpia keskipäivällä kuin illalla
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Bordeaux?
airBaltic
airBaltic, TAP AIR PORTUGAL ja KLM ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Bordeaux reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki-Vantaan lentoasema - Bordeaux
Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Bordeaux ja saat parhaat Helsinki - Bordeaux lentohinnat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
BOD
Bordeaux
Milloin on halvinta varata lennot Bordeaux?
23 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Bordeaux on noin 23 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Bordeaux: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Bordeaux lennot vaihtamalla välilehteä
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
15. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 20m
1 välilasku
BOD
Bordeaux
18. lokakuuta
BOD
Bordeaux
6t 05m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
4. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 20m
1 välilasku
BOD
Bordeaux
8. lokakuuta
BOD
Bordeaux
5t 40m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
15. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 30m
2 välilaskua
BOD
Bordeaux
18. lokakuuta
BOD
Bordeaux
17t 25m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Bordeaux

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Bordeaux, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Lufthansa
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
20. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 15m
1 välilasku
BOD
Bordeaux
Lufthansa
20. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 00m
2 välilaskua
BOD
Bordeaux

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Bordeaux?

Lennot Helsingistä Bordeauxiin löydät usealta eri palveluntarjoajalta. Suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä ovat muun muassa Norwegian, airBaltic ja Finnair. Löydät Helsinki–Bordeaux lennot myös KLM:n, Air Francen, Lufthansan tai EasyJetin tarjonnasta. Suorista lennoista kyseiselle reitille vastaa Finnair, joka lentää Bordeauxin kaupunkiin joka viikko. Mikäli haluat löytää palveluntarjoajien lentotarjonnasta mahdollisimman halvat lennot Helsingistä Bordeauxiin, olethan ajoissa liikkeellä! Näin mahdollisuutesi ovat entistä paremmat.

Lähtö: Miten päästä Helsinki-Vantaan lentokentälle?

Helsinki-Vantaan lentokenttä löytyy helposti autolla, taksilla tai julkisilla liikennevälineillä. Mikäli tarvitset matkasi ajaksi pysäköintipaikkaa kentältä, se tulisi varata etukäteen. Ennakkovarauksen avulla voit säästää rahaa sekä halutessasi käyttää tarjottuja lisäpalveluja. Julkisen liikenteen palvelut (linja-autot sekä junat) vievät sinut ihan lähelle terminaalia ja lentokentälle on nopea ja helppo yhteys esimerkiksi Tikkurilan asemalta ja Helsingin keskustasta. Kentälle on joustavia yhteyksiä myös muilta Suomen lähialueilta, mukaan lukien Pietari, Tallinna ja Tukholma. Lähijunat P ja I toimivat päivittäin ja vievät sinut Helsingin keskustasta suoraan lentokentälle seutulipun hinnalla (5,50 EUR).

Pääset lähelle terminaalia kätevästi HSL:n busseilla Helsingin keskustasta (Elielinaukio tai Rautatientori) sekä useiden yhtiöiden kyydissä Turusta, Tampereelta ja muualta Suomesta. Lentokenttäbussit, mukaan lukien Finnair City Bus, ajavat päivittäin useita kertoja lentokentälle ja takaisin. Lentokentän ja Helsingin keskustan sekä muiden lähikaupunkien välillä toimii myös erilaisia lentokenttäkuljetuksista huolehtivia taksiyhtiöitä. Selvitä etukäteen, mistä terminaalista lentosi lähtee, niin taksit tuovat sinut suoraan oikean terminaalin eteen.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Bordeauxissa?

30’Direct -bussikuljetus kulkee Bordeaux’n lentokentän B-talolta Bordeaux Saint-Jean-rautatieaseman 2. kerrokseen, ja se auttaa matkustajia siirtymään helposti lentokoneesta junaan ja päinvastoin. Nämä linja-autot toimivat vuoden jokaisena päivänä. Takseja on saapumisterminaalin ulkopuolella, mutta ole valmis odottamaan, mikäli vierailet Bordeauxissa esimerkiksi kesällä. Varmistathan myös, että kuskilla on taksimittari, kun lähdet lentokentältä. Näin et saa turhan hintavaa laskua. Bordeauxiin kulkevan matkan keskihinta on noin 30 EUR. Jos haluat varmistaa, että kuljettaja odottaa sinua, varaa lentokenttäkuljetus. Jos koneesi on myöhässä, yritys tietää sen, sillä he seuraavat lentoaikatauluja reaaliajassa. Bordeauxin lentokentällä on yhteensä 10 yritystä, jotka tarjoavat autonvuokrauspalveluja lentoasemalla, ja kaikki ne sijaitsevat A–B-salissa. Mikäli haluat, että autosi odottaa sinua valmiina, varaa se jo ennakkoon verkosta.

Kuinka kauan Helsinki–Bordeaux-lento kestää?

Lennot Helsingistä Bordeauxiin vaihtelevat kestoltaan. Nopeimman palvelun saat esimerkiksi Finnairin suorilla lennoilla, jotka kestävät 3 t 30 min. Välilaskupaikoista ja jatkoyhteyksistä riippuen matka-aika saattaa vaihdella noin viidestä tunnista 10 tuntiin.

Milloin on paras aika matkustaa Bordeauxiin?

Ranskan Bordeauxissa vilkkain matkailukuukausi on heinäkuu, jonka perässä tulevat lähes yhtä kiireiset toukokuu ja kesäkuu. Hotellit ja lennot ovat usein kysytyimpiä ja kalleimpia näiden kuukausien aikana, mutta saatat säästää, kun ostat esimerkiksi lentoliput Helsingistä Bordeauxiin jo hyvissä ajoin. Monet suosittelevat vierailemaan Bordeauxissa alkusyksystä, jolloin lämpötilat ovat vielä korkealla ja sää on edelleen kuiva, mutta majoitukset paljon edullisempia. Mikäli olet liikkeellä vilkkaimpaan kesäaikaan, mutta olet budjettimatkailija, yritä välttää Tour de France -viikkoa (8.–15.7.) ja Kanadan kesäviikkoa (26.8 .–2.9.), koska majoituksien hinnat ovat korkeimmillaan näinä aikoina. Mikäli vierailet Bordeauxissa tammi-maaliskuun välisenä aikana, tulet tarvitsemaan sateenvarjoa.

Tarvitaanko Bordeauxiin passia/viisumia?

Pääsy Ranskaan muualta EU:sta on yleensä helppoa. Schengen-sopimuksen ansiosta ei edessä ole rajanylityspaikkoja eikä tulleja. EU:n kansalaiset tarvitsevat Ranskaan vain passin tai virallisen henkilötodistuksen, vaikka oleskelu kestäisi jopa yli 90 päivää. Viisumia et suomalaisena lomamatkaa varten tarvitse.


Vinkkejä Bordeauxiin

 • Bordeaux on maailman suosituinta viinialuetta. Se on myös viiniviljelyksistä suurin, sillä seudulla on yli 7 500 erilaista tuottajaa, joilla on yhteensä lähes 120 000 istutettua viiniköynnöshehtaaria. Monet matkailijat ottavatkin ohjelmakseen tutustua ainakin yhteen suosittuun viinitilaan matkansa aikana. Voit sopia tutustumisesta vierailijoita vastaan ottavien tilojen kanssa suoraan tai retkijärjestäjän kanssa.
 • Bordeauxissa on satoja telakointiasemia ja yli 1 800 itsepalvelupyörää paikallisten ja turistien käytettäväksi. V³-telakointiasemia sijaitsee bussi- ja raitiovaunupysäkkien ja rautatieasemien vieressä. Niiden avulla voit integroida pyöräilyn matkustussuunnitelmiisi ja lähteä liikkeelle juuri silloin kun haluat. V³s tarkoittaa nopeampaa matkustamista, sillä pyöriä on saatavilla myös yöllä, kun raitiovaunuja tai busseja ei ole liikenteessä. Pyörällä liikut kätevästi myös ruuhkaisimpina aikoina.
 • Bordeaux on tunnettu viineistään, mutta se on myös ruokaparatiisi kaikille laadukkaan ruoan ystäville. Bordeauxin alueella on verrattain suuri määrä Michelin-tähdellä palkittuja ravintoloita, mikä takaa nautinnolliset ja yksilöidyt annokset vaativaankin makuun. Pelkästään Bordeauxin kaupungissa löytyy jopa parikymmentä Michelin-tähden ravintolaa. Ainutlaatuisia ruokapaikkoja ei matkaltasi puutu, sillä ruokakulttuuri kukoistaa kaikkialla kaupungissa.

(Hinnat tarkistettu 09/05/2019).


Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Bordeaux:

Lennot Eurooppa Ranska Uusi-Akvitania Bordeaux Helsinki lento kohteeseen Bordeaux
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka