Halvat lennot Frankfurt lentokenttä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 5/12
su 12/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Frankfurt lentokenttä?

Hinta

161 € - 261 €

Kuinka kauan kestää lentää Frankfurt am Mainin lentokentälle?

Suomesta voit lentää Frankfurt am Mainin (FRA) lentokentälle useilta lentokentiltä. Tämä Saksan suurin lentokenttä on kohteena Helsingistä, Kuopiosta, Vaasasta, Jyväskylästä, Joensuusta, Rovaniemeltä, Tampereelta, Turusta, Kokkolasta ja Oulusta lähtevillä lentoreiteillä. Suora lento Helsingistä kestää noin 2 tuntia 30 minuuttia. Oulusta lento kestää välilaskun kanssa alkaen noin 4 tuntia 30 minuuttia. Muistakin Suomen kaupungeista Frankfurtin lennot sisältävät yleensä välilaskun. Tavallisesti välilasku on Helsinki-Vantaan lentoasemalla (HEL). Lentoajat riippuvat välilaskujen kestosta ja määrästä sekä lentoreitistä, joten lentoja kannattaa vertailla tarkkaan.

Mistä voit lentää suoraan Frankfurt am Mainin lentokentälle?

Tällä hetkellä Suomesta voi lentää suoraan Frankfurt am Main lentokentälle ainoastaan Helsingistä, Helsinki-Vantaan lentoasemalta (HEL). Kotimainen lentoyhtiö Finnair lentää tälle Euroopan kolmanneksi suurimmalle lentokentälle suorin lennoin. Suora lento kestää yleensä noin 2 tuntia ja 30 minuuttia. Mikäli lähdet matkaan pääkaupunkiseudun ulkopuolelta ja olet valmis matkaamaan pidemmän lennon yhdellä tai useammalla välilaskulla, löydät varmasti varteenotettavia vaihtoehtoja. Useimmat Helsingin ulkopuolelta – esimerkiksi Oulusta, Kuopiosta ja Turusta – lähtevät lennot tekevät välilaskun Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Voitko nukkua Frankfurt am Mainin lentokentällä?

Lyhyesti: Kyllä voit. My Cloud Transit Hotel löytyy terminaalista 1, portin Z25 luota. Voidaksesi yöpyä tässä hotellissa, sinulle tulee olla lentolippu, joka todistaa, että olet saapunut Schengen-alueelta tai lentämässä Schengen-alueelle. Huoneet ovat pienehköjä, mutta niissä on kaikki tarpeellinen, kuten sänky, wifi-yhteys, pöytä ja oma kylpyhuone suihkulla. Lyhyin mahdollinen varausaika huoneelle on kolme tuntia ja pisin 24 tuntia. Lentokentältä löytyy kolme muuta hotellia, jotka ovat avoinna kaikille matkustajille. Yöpymisen sijasta voit myös varata päivähuoneen Sheraton Frankfurt Airport Hotelista tai Hilton Garden Inn -hotellista. Esimerkiksi Sheraton Frankfurt Airport Hotel on yhdistetty terminaaliin 1 (lähtöhallit A ja C) katetun kävelysillan kautta. Hilton Garden Inn sijaitsee ICE-rautatieaseman yläpuolella, Hilton Frankfurt Airport -hotellin vieressä. Hotelli on liitetty terminaaliin 1 kävelysillan avulla. Kolmeen lentokentän lähellä sijaitsevaan hotelliin on ilmainen bussikuljetus, mutta lyhyt matka on helppo taittaa myös kävellen. Nämä hotellit ovat Park Inn by Radisson, Steigenberger Airport Hotel ja Meininger Hotel Frankfurt Airport (FRA). Voit myös matkustaa taksilla tai lähijunalla kauempana sijaitseviin lentokenttähotelleihin.

  • Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Frankfurt lentokenttä?

    Useimmat matkailijat ovat löytäneet halvimman meno-paluulennon kohteeseen Frankfurt lentokenttä, kun he ovat tehneet varauksen kuun elokuu aikana.

  • Milloin on paras aika varata lento kohteeseen Frankfurt lentokenttä?

    Yleensä suurin osa lentojen varaajista löytää halvimmat tarjoukset kohteeseen Frankfurt lentokenttä 91 päivää etukäteen.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Frankfurt lentokenttä?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Frankfurt lentokenttä
  • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Frankfurt lentokenttä?

    Lentäessäsi kohteeseen Frankfurt lentokenttä kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Finnair, Lufthansa, SAS tai airBaltic. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.


Frankfurt lentokenttä ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lähellä Frankfurt lentokenttä sijaitsevat lentoasemat sekä niiden etäisyydet keskustasta

Frankfurt lentokenttä on 12 km keskustasta


Frankfurt lentokenttä: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Frankfurt lentokenttä
Helsinki - Frankfurt lentokenttä reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 40m
Halvin hinta58 €
Tampere - Frankfurt lentokenttä reitin lennot
Lyhyin lentoaika13t 20m
Halvin hinta269 €

Suositut lennot kentältä Frankfurt lentokenttä

Useimmin haetut lennot lentokentältä Frankfurt lentokenttä halvimman hinnan ja lyhyimmän keston mukaan
Helsinki - Istanbul reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 25m
Halvin hinta127 €
Helsinki - Málaga reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 35m
Halvin hinta59 €
Zürich - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 40m
Halvin hinta109 €
Frankfurt lentokenttä - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 20m
Halvin hinta35 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Frankfurt lentokenttä

Kuinka pääset Frankfurtin keskustaan Frankfurt am Mainin lentokentältä?

Frankfurt am Mainin lentokentältä pääsee Frankfurtin keskustaan taksilla, bussilla tai lähijunalla. Tässä vaiheessa on hyvä muistaa, että lentokentällä on kaksi terminaalia, ja terminaalien välisen matkan voi kävellä. Käytettävissä on myös terminaalien väliä tiheään tahtiin liikennöivä SkyLine-pikajuna. Takseja on odottamassa vuorokauden ympäri molempien terminaalien ulkopuolella. Useimmat bussit pysähtyvät terminaalin 1 ulkopuolella ja osa myös terminaalin 2 tuntumassa. Frankfurtin keskustaan liikennöivät useat bussilinjat, joten valitse sopiva linja määränpääsi mukaan. Keskustaan pääset busseilla numero 61, 77, 72, 58 ja 62 sekä yöbusseilla N81 ja N7. Osta matkalippu suoraan bussista kuljettajalta. Bussilippua ei tarvitse leimata. Nopein kulkuväline lentokentältä Frankfurtin keskustaan on kuitenkin juna. Frankfurt am Mainin lentokentällä on kaksi juna-asemaa. Toiselta juna-asemalta liikennöivät pitkän matkan junat muualle Saksaan ja Eurooppaan. Lähijuna-asema taas sijaitsee katutasossa, terminaalin 1 alapuolella. Seuraa lentokentällä kylttejä, joissa lukee Airport City Mall / Regionalbahnhof. Lähijuna-asemalta liikennöivät S-Bahn, paikallisjunat ja pendolino-junat. Pääset Frankfurtin keskustaan käyttämällä S-Bahnin junalinjaa S8 tai S9. Valitse juna, jonka suuntana lukee Offenbach Ost. tai Hanau, niin pääset Frankfurtin päärautatieasemalle, eli Frankfurt Hauptbahnhoffille. Junaliput ovat hyvin edullisia. Muista myös leimata lippusi tai voit saada sakon. Voit myös vuokrata auton lentokentältä ja ajaa itse Frankfurtin keskustaan.


Aloita matkan suunnittelu - Frankfurt lentokenttä


Lennot muille lentokentille Saksa

Katso lentoja muille Saksa lentokentille