Autonvuokraukset kohteessa Windhoek, Khomas

Haussa halpa vuokra-auto Windhoek, Khomas? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Windhoek, Namibia
4. lokakuu — 11. lokakuu
Sama palautus
Windhoek, Namibia
ke 4/10
Keskipäivä
ke 11/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Windhoek

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Windhoek

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Windhoek?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Windhoek löytyvät yleensä Hertz kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaHertz, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 35 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Windhoek on 35 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Windhoek?

Toyota Urban Cruiser ja Volkswagen T-Cross automallit kaupungissa Windhoek ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Toyota Urban Cruiser vuokrahinnat kaupungissa Windhoek voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 48 €/päivä ja alhaisimmillaan 44 €/päivä. Volkswagen T-Cross vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 62 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 46 €/pvä.

Tärkeää tietoa Windhoek autonvuokrauksesta

Voinko ajaa muihin Afrikan maihin vuokra-autolla Windhoekista?

Vuokra-autoyhtiöillä Windhoekissa on melko vapaamielinen politiikka autojen viemisen suhteen ulkomaille. Suurimmaksi osaksi voit ajaa Windhoekin vuokra-autollasi Botswanaan, Lesothoon, Mosambikiin, Etelä-Afrikkaan ja Swazimaahan. Yleensä ainoa lähimaa, jolla on rajat ylittäviä rajoituksia, on Zimbabwe. Siellä voi kuitenkin olla rajoituksia sen suhteen, minkä tyyppisen auton voit viedä rajan yli. Muista, että tarvitset kirjallisen luvan autovuokraamolta, jos haluat viedä ajoneuvon lähtömaan ulkopuolelle, ja olet vastuussa kaikista maksuista, jotka peritään autosta sen ollessa maan ulkopuolella. Huomaa, että vuokra-auton vieminen rajan yli voi aiheuttaa lisämaksuja.

Voinko vuokrata auton Windhoekista ilman luottokorttia?

Vaikka on mahdollista, että jotkut paikalliset autovuokraamot antavat sinun maksaa autonvuokrauksen käteisellä, useimmat suuret autovuokraamot vaativat luottokortin, jopa halpoja autonvuokrauksia varten Windhoekissa. Jos haluat käyttää pankkikorttia autonvuokraukseen, saatat silti tarvita luottokorttia ajoneuvon vakuudeksi. Jos yrität vuokrata ajoneuvon joko pankkikortilla tai käteisellä, varaudu maksamaan erittäin korkea takuumaksu, joka voi tulla pankkikorttisi pantiksi tai suurena käteismaksuna autovuokraamolle ennen auton vuokraamista. Useimmat yhtiöt antavat sinun maksaa vuokra-auton pankkikortilla vuokrauksen päätyttyä. Joidenkin korkealuokkaisten tai erikoistuneiden vuokra-autojen osalta saatat tarvita kaksi luottokorttia auton vuokraamiseen.

Mitä liikennelakeja minun pitäisi noudattaa Windhoekissa?

Vuokra-auton kuljettajien Windhoekissa on hyvä tietää, että ajaminen tapahtuu tien vasemmalla puolella, ja jokaisen ajoneuvossa olevan henkilön on käytettävä turvavyötä vuokrasähköautossa. Kun ajat Windhoekin luksusvuokra-autolla, et saa käyttää minkäänlaisia kannettavia elektronisia laitteita, kuten matkapuhelinta. Kun tulet nelisuuntaiseen risteykseen, sinne ensimmäisenä saapuvalla henkilöllä on etuajo-oikeus. Erikoinen piirre henkilöauton vuokraamisessa tässä osassa maailmaa on se, että kuljettajien on oltava valmiita väistelemään tiellä olevia eläimiä, jotka ovat hyvin yleisiä Windhoekissa, erityisesti maaseudulla. Sadekauden aikana tällä alueella tiet voivat olla tulvien takia kulkukelvottomia. Muista välttää veden peittämien teiden ylittämistä, koska veden syvyyttä on vaikea tietää ennen ylittämistä. Kaikki liikennemerkit Namibiassa ovat englanninkielisiä. Kuljettajat saattavat kohdata tiesulkuja ajellessaan taloudellisella vuokra-autollaan Windhoekissa, joten on tärkeää pitää aina mukana ajokorttia, jotta voit antaa sen viranomaisille, kun ylität tiesulun.

Mitä asiakirjoja kansainvälinen matkustaja tarvitsee vuokratakseen auton Windhoekissa?

Voidaksesi vuokrata auton Windhoekissa tarvitset lähtömaasi voimassa olevan ajokortin. Ajokortin on oltava englanninkielinen; jos se ei ole englanninkielinen, tarvitset myös kansainvälisen ajokortin, joka tarjoaa autovuokraamolle käännöksen ajokortistasi englanniksi. Näiden asiakirjojen lisäksi Windhoekissa matkustavien on esitettävä voimassa oleva passi henkilöllisyystodistuksena autoa vuokratessaan.


Autonvuokraustarjoukset Windhoek, Khomas

Löydä kohteesta Windhoek juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

38 € - 74 €

Kaikki autotyypit

43 € - 86 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Windhoek, Namibian on 41 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Windhoek, Namibian on maaliskuuta. Hinta on 8 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 38 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 36 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Windhoek, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Windhoek voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Windhoek, Namibian on 58 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Windhoek, Namibian on lokakuuta. Hinta on 26 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Windhoek, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Windhoek voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Windhoek, Namibian on 53 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Windhoek, Namibian on syyskuuta. Hinta on 19 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 18 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Windhoek, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Windhoek voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Windhoek autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Windhoek, Khomas

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Hertz

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,8

Comfort

9,1

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,2

Value

7,1

Europcar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,3

Comfort

4,6

Kokonaisarvosana

5,3

Nouto/palautus

5,3

Value

4,6

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

5,3

Kokonaisarvosana

3,3

Nouto/palautus

3,3

Value

4,0

Bidvest

5 sijaintia

Sunnycars

5 sijaintia

keddy by Europcar

4 sijaintia

Dollar

3 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Windhoek

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Windhoek

Suositut autotyypit

Economy, SUV, Full-size

Halvin vuokra-auto

42 €

Suosituin malli

Toyota Urban Cruiser
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Windhoek viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, SUV, Full-size.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Windhoek on 42 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 44 €/pvä.
Kohteen Windhoek suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Toyota Urban Cruiser. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Volkswagen T-Cross.

Vuokraa auto läheltä kohteen Windhoek suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Windhoek

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Windhoek - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Windhoek, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Windhoek, Namibia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Windhoek on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Windhoek suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Budget, Hertz ja Europcar, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Windhoek, Namibia?

Kun ajat Windhoek kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 60 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Windhoek kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 120 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Toyota Fortuner vuokra-autoja kaupungissa Windhoek?

Millainen sää on kohteessa Windhoek, Namibia kuukauden syyskuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Windhoek kuukauden syyskuu aikana on 20 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 0 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Windhoek samanlainen kuin muualla Khomas alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Windhoek ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Khomas lämpötila kuukauden aikana syyskuu on 20 °C ja mahdollinen sademäärä 0 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Windhoek hinnat?

autoa Windhoek hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Windhoek?

syyskuuta 2023 alkaen 33 toimijaa on valittavissa autoa Windhoek osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Windhoek?

Eri maissa, myös kohteessa Windhoek, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Windhoek?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Windhoek. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Tutustu alueen Namibian muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Namibian

Aloita matkan suunnittelu - Windhoek


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Windhoek?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Windhoek voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Windhoek?

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Windhoek suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Windhoek, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Windhoek, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Windhoek momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Windhoek, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Windhoek autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Windhoek.

Voinko etsiä Windhoek vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Windhoek.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Windhoek

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.