0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Unkari

Etsi halpoja lentoja Unkariin alk. 69 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 28/2
ke 6/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Unkariin

Yhteenveto Unkarin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

69 €

Halvin meno-paluulennon hinta

137 €

Nopein lentoaika

2t 20m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Unkari kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 69 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Unkari kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 137 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen).
Nopein lento kohteeseen Unkari kohteesta Suomi kestää 2t 20m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Unkari mukaan lukien Lufthansa, Finnair ja airBaltic.

Unkarin lentotiedot ja trendit

Tutustu Unkarin lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mikä lento on halvin kohteeseen Unkari?

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Unkari ovat lentoyhtiön Ryanair tarjoama 37 €, lentoyhtiön Wizz Air tarjoama 44 € sekä lentoyhtiön airBaltic tarjoama 77 €.
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Unkari?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Unkari kestää yleensä 2t 20m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen kentälle (Unkari suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen, lentoaika on silloin noin .

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Unkari?

Datamme mukaan Finnair, Lufthansa ja airBaltic ovat kolme suosituinta lentoyhtiötä, jotka lentävät kohteeseen Unkari. Finnair on käyttäjiemme keskuudessa ykkösvaihtoehto, koska 87 % ihmisistä valitsee tämän lentoyhtiön lennon matkustaessaan kohteeseen Unkari. Huomioithan, että 6 eri lentoyhtiötä, jotka lentävät alueelle Unkari säännöllisesti, joten voit valita muutamasta lisävaihtoehdosta tarvittaessa.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Unkari? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet
Budapest

Budapest

Széchenyin ketjusilta

Buda Castle

Hungaroring

Unkarin valtionooppera

Liszt Ferenc Ter

Debrecen

Debrecen

Protestant Great Church

Deri Museum

Nagyerdei Park


Halvimmat lennot Unkari kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Unkari
Budapest
Budapest

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Unkari

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Unkari

Mille lentokentälle kannattaa lentää, kun haluat vierailla Deak Ferenc Ter?

Kun vierailet Deak Ferenc Ter kaupungissa Budapest, sitä lähimpänä oleva lentokenttä on Budapest lentokenttä.

Mikä on alueen Unkari suosituin lentokenttä?

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Unkari?

Lentojen hinnat kohteeseen Unkari vaihtelevat useiden tekijöiden mukaan, mutta voit odottaa löytäväsi niinkin alhaisia hintoja kuin 72 € tai jopa 793 €. Viimeaikaisten lentolipputietojen perusteella olemme havainneet, että lippu kohteeseen Unkari hintaan 138 € tai alle on hyvä tarjous 167 € ollessa keskihinta.

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Unkari?

tiistaina on paras viikonpäivä lentää kohteeseen Unkari lentohintojen perusteella. lauantaina on toinen edullinen vaihtoehto. Jos haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Unkari, yritä välttää lentämistä keskiviikkona, sillä silloin hinnat ovat korkeimmillaan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Unkari hinnat?

lentoa Unkari hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Unkari?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä lentoa Unkari osiossa on 9 helmikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Unkari?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Unkari matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Unkari?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Unkari matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Unkari kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Unkari kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Unkari lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Unkari lennollasi

Halvat lennot Unkari: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Unkari, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiBudapest2t 20m137 €
TampereBudapest7t 05m338 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Unkari

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Unkariin?

Suorat lennot Unkariin liikennöidään Helsinki-Vantaan lentokentältä Budapestiin. Suoria lentoja operoi suomalainen Finnair, ja lentoyhteydet ovat tiiviit. Suoria reittilentoja on tarjolla päivittäin jopa kolme tai neljä. Määränpäässä lennot laskeutuvat Ferenc Lisztin kansainväliselle lentoasemalle (Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér) Budapestissa. Suomessa Unkariin lähtevät lennot starttaavat matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta Vantaalla, Helsingin tuntumassa. Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Budapestin välillä operoidaan myös välilaskullisia lentoreittejä. Vaihtolentoja tarjoaa esimerkiksi saksalainen Lufthansa ja lentoreittiä operoivat yhteistyössä halpalentoyhtiöt Norwegian ja Ryanair. Lähes kaikki halvat lennot Unkariin liikennöidään Suomesta Budepestiin. Muihin maan kaupunkeihin reittilentoliikennettä on vähän. Budapestin lisäksi Helsinki-Vantaalta on mahdollista lentää välilaskullisilla lennoilla Pohjois-Unkarissa sijaitsevaan Debrecenin kaupunkiin. Lentoja liikennöi muun muassa Lufthansa yhteistyössä eri lentoyhtiöiden kanssa. Vertaa lentoreittejä tarkkaan, sillä mikäli lentoon kuuluu pitkä välilasku, matka-aika Debreceniin voi venyä hyvinkin pitkäksi. Lennot laskeutuvat Debrecenin kansainväliselle lentokentälle (Debreceni nemzetközi repülőtér).

Milloin on paras aika matkustaa Unkariin?

Mikäli haluat nauttia Unkarissa lämpimistä säistä ja edullisista lento- ja hotellihinnoista, halvat lennot Unkariin kannattaa ostaa esimerkiksi loppukeväälle tai alkusyksylle. Ennen kesälomasesonkia ja sen jälkeen lentojen ja majoitusten hinnat ovat edullisia. Mikäli haluat nauttia Unkarin lämpimästä keskikesästä, lennoista ja majoituksesta on hyvä varautua maksamaan keskimääräistä korkeampi hinta. Keskikesällä Unkarin turistikohteissa on usein ruuhkaa, mutta toisaalta esimerkiksi maan järvialueet ovat kesäkuukausina parhaimmillaan. Auringonpalvojalle kesä onkin paras matkustusajankohta. Jos haluat saada kesälomalentosi halvalla, varaa ne hyvissä ajoin. Talvella matkat kannattaa tehdä Unkarin kaupunkikohteisiin, esimerkiksi Budapestiin, jossa on paljon nähtävää pakkaspäivillekin. Esimerkiksi Budapestissa lämpötilat pysyttelevät talvikuukausina yleensä noin nollan asteen tuntumassa, eli paukkupakkasia Unkarissa on harvemmin.

Kuinka kauan kestää lento Unkariin?

Suorat lennot Unkariin ovat parhaimmillaan nopeita ja helppoja. Lentoaika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Budapestiin on suorilla lennoilla vain noin kaksi tuntia ja 20 minuuttia. Jos valitset Budapestiin yhden välilaskun lennot, matka-aika venyy usein noin neljään tai viiteen tuntiin. Helsinki-Vantaalta Unkarin Debreceniin lentoaika on yhden välilaskun lennoilla alkaen noin viisi tuntia, tosin monilla reiteillä matka-aika on selvästi pidempi. Reittivertailu kannattaa niin matka-ajan kuin hintojenkin vuoksi. Pitkät, välilaskulliset lennot voivat toisinaan tulla suoria lentoja edullisemmiksi, mutta lyhyttä lomaa ei välttämättä kannata käyttää lentokentillä istumiseen. Suorat lennot Budapestiin lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta, mutta halutessasi voit aloittaa lentomatkan Unkariin muiltakin Suomen lentoasemilta. Käytä hyväksesi esimerkiksi Finnairin tai Norwegianin käteviä kotimaan lentoja.

Tarvitaanko Unkariin passi tai viisumi?

Matkat Unkariin ovat helppoja, sillä maa kuuluu Euroopan unioniin ja Schengen-alueeseen. Suomalaisten ei tarvitse hankkia Unkarin matkoille viisumia, jos matkan kesto on alle kolme kuukautta (90 päivää). Mikäli suunnittelet tätä pidempää Unkarin matkaa, viisumiasioista kannattaa kysyä hyvissä ajoin lisätietoa Unkarin Helsingissä sijaitsevalta suurlähetystöltä. Suomen ja Unkarin välillä ei järjestetä varsinaisia rajatarkastuksia, eli passin voit jättää halutessasi kotiin. Mukana Unkarissa on kuitenkin siinä tapauksessa oltava virallinen henkilökortti, sillä lentoyhtiöt voivat pyytää matkustajiaan todistamaan henkilöllisyytensä lentokentillä. Esimerkiksi ajokortti ei riitä henkilöllisyystodistukseksi Unkariin matkustettaessa.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Unkari

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Unkari?

    Etsi lentotarjouksia kohteeseen Unkari. Katsoessasi tarjouksia voit myös luoda hintavahdin.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Unkari momondon avulla?

    Suunnittele matkasi älykkäästi lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla, joka käyttää lentodataa auttaaksesi sinua valitsemaan parhaat päivät lentääksesi halvimmalla hinnalla. Hintakalenterimme auttaa sinua saamaan eniten vastinetta rahoillesi osoittamalla sinulle, milloin on edullisinta lentää. Suunnittele oma matkasi onnistuneesti “Explore”-työkalun avulla. Asiantuntijoiden matkatärpit ovat vain yhden klikkauksen päässä momondon Discover-blogissa. Tilaa hintavahteja seurataksesi hintamuutoksia ja varataksesi lennot, kun hinnat ovat alimmillaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Vertaamme yli 700 kilpailijan hintoja auttaaksemme sinua löytämään parhaiten sopivan hinnan. momondo toimii yli 30:llä kansainvälisellä markkinalla, minkä ansiosta sinulla on pääsy laajaan valikoimaan hintoja ja tarjouksia. Etsi matkasi useiden vaihtoehtojen joukosta lentoyhtiöistä muihin varaussivustoihin käyttämällä momondon sivua.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Unkari?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Unkari. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Unkari joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Unkari tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Unkari?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Unkari.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Unkari juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Unkari on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Unkari

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Unkarissa

Suositut lennot Unkariin
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Unkariin
1 aikuinen
ke 28/2
ke 6/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.