Lennot Unkari

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Unkari

Yhteenveto Unkari lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

24 €

Halvin meno-paluulennon hinta

65 €

Nopein lentoaika

2t 20m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Unkari kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 24 € (Tampere-Pirkkala - Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Unkari kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 65 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen).
Nopein lento kohteeseen Unkari kohteesta Suomi kestää 2t 20m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Unkari mukaan lukien Finnair ja Ryanair.

Halvimmat lennot Unkari kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Unkari
Budapest
Budapest

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Unkari

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Unkari

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Unkari ovat lentoyhtiön Ryanair tarjoama 10 €, lentoyhtiön easyJet tarjoama 71 € sekä lentoyhtiön Wizz Air tarjoama 83 €.

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Unkari kestää yleensä 2t 20m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen kentälle (Unkari suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Tampere-Pirkkala kohteeseen Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen, lentoaika on noin 4t 55m.

Lentojen hinnat kohteeseen Unkari vaihtelevat useiden tekijöiden mukaan, mutta voit odottaa löytäväsi niinkin alhaisia hintoja kuin 19 € tai jopa 849 €. Viimeaikaisten lentolipputietojen perusteella olemme havainneet, että lippu kohteeseen Unkari hintaan 234 € tai alle on hyvä tarjous 246 € ollessa keskihinta.

maanantaina on paras viikonpäivä lentää kohteeseen Unkari lentohintojen perusteella. sunnuntaina on toinen edullinen vaihtoehto. Jos haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Unkari, yritä välttää lentämistä torstaina, sillä silloin hinnat ovat korkeimmillaan.Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Unkari kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Unkari kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Unkari: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Unkari, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiBudapest2t 20m75 €
TampereBudapest4t 55m209 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Unkari

Suorat lennot Unkariin liikennöidään Helsinki-Vantaan lentokentältä Budapestiin. Suoria lentoja operoi suomalainen Finnair, ja lentoyhteydet ovat tiiviit. Suoria reittilentoja on tarjolla päivittäin jopa kolme tai neljä. Määränpäässä lennot laskeutuvat Ferenc Lisztin kansainväliselle lentoasemalle (Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér) Budapestissa. Suomessa Unkariin lähtevät lennot starttaavat matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta Vantaalla, Helsingin tuntumassa. Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Budapestin välillä operoidaan myös välilaskullisia lentoreittejä. Vaihtolentoja tarjoaa esimerkiksi saksalainen Lufthansa ja lentoreittiä operoivat yhteistyössä halpalentoyhtiöt Norwegian ja Ryanair. Lähes kaikki halvat lennot Unkariin liikennöidään Suomesta Budepestiin. Muihin maan kaupunkeihin reittilentoliikennettä on vähän. Budapestin lisäksi Helsinki-Vantaalta on mahdollista lentää välilaskullisilla lennoilla Pohjois-Unkarissa sijaitsevaan Debrecenin kaupunkiin. Lentoja liikennöi muun muassa Lufthansa yhteistyössä eri lentoyhtiöiden kanssa. Vertaa lentoreittejä tarkkaan, sillä mikäli lentoon kuuluu pitkä välilasku, matka-aika Debreceniin voi venyä hyvinkin pitkäksi. Lennot laskeutuvat Debrecenin kansainväliselle lentokentälle (Debreceni nemzetközi repülőtér).

Mikäli haluat nauttia Unkarissa lämpimistä säistä ja edullisista lento- ja hotellihinnoista, halvat lennot Unkariin kannattaa ostaa esimerkiksi loppukeväälle tai alkusyksylle. Ennen kesälomasesonkia ja sen jälkeen lentojen ja majoitusten hinnat ovat edullisia. Mikäli haluat nauttia Unkarin lämpimästä keskikesästä, lennoista ja majoituksesta on hyvä varautua maksamaan keskimääräistä korkeampi hinta. Keskikesällä Unkarin turistikohteissa on usein ruuhkaa, mutta toisaalta esimerkiksi maan järvialueet ovat kesäkuukausina parhaimmillaan. Auringonpalvojalle kesä onkin paras matkustusajankohta. Jos haluat saada kesälomalentosi halvalla, varaa ne hyvissä ajoin. Talvella matkat kannattaa tehdä Unkarin kaupunkikohteisiin, esimerkiksi Budapestiin, jossa on paljon nähtävää pakkaspäivillekin. Esimerkiksi Budapestissa lämpötilat pysyttelevät talvikuukausina yleensä noin nollan asteen tuntumassa, eli paukkupakkasia Unkarissa on harvemmin.

Suorat lennot Unkariin ovat parhaimmillaan nopeita ja helppoja. Lentoaika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Budapestiin on suorilla lennoilla vain noin kaksi tuntia ja 20 minuuttia. Jos valitset Budapestiin yhden välilaskun lennot, matka-aika venyy usein noin neljään tai viiteen tuntiin. Helsinki-Vantaalta Unkarin Debreceniin lentoaika on yhden välilaskun lennoilla alkaen noin viisi tuntia, tosin monilla reiteillä matka-aika on selvästi pidempi. Reittivertailu kannattaa niin matka-ajan kuin hintojenkin vuoksi. Pitkät, välilaskulliset lennot voivat toisinaan tulla suoria lentoja edullisemmiksi, mutta lyhyttä lomaa ei välttämättä kannata käyttää lentokentillä istumiseen. Suorat lennot Budapestiin lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta, mutta halutessasi voit aloittaa lentomatkan Unkariin muiltakin Suomen lentoasemilta. Käytä hyväksesi esimerkiksi Finnairin tai Norwegianin käteviä kotimaan lentoja.

Matkat Unkariin ovat helppoja, sillä maa kuuluu Euroopan unioniin ja Schengen-alueeseen. Suomalaisten ei tarvitse hankkia Unkarin matkoille viisumia, jos matkan kesto on alle kolme kuukautta (90 päivää). Mikäli suunnittelet tätä pidempää Unkarin matkaa, viisumiasioista kannattaa kysyä hyvissä ajoin lisätietoa Unkarin Helsingissä sijaitsevalta suurlähetystöltä. Suomen ja Unkarin välillä ei järjestetä varsinaisia rajatarkastuksia, eli passin voit jättää halutessasi kotiin. Mukana Unkarissa on kuitenkin siinä tapauksessa oltava virallinen henkilökortti, sillä lentoyhtiöt voivat pyytää matkustajiaan todistamaan henkilöllisyytensä lentokentillä. Esimerkiksi ajokortti ei riitä henkilöllisyystodistukseksi Unkariin matkustettaessa.


Unkari: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Budapest reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 20m
Halvin hinta75 €
Tampere - Budapest reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 55m
Halvin hinta209 €

Etsi lentoja kohteeseen Unkari

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Unkari


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Unkari. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Unkari tällä käytännöllä.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Unkari.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Unkari on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.