Autonvuokraus Cahors, Ranska

Haussa halpa vuokra-auto Cahors, Ranska? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Cahors, Lot, Ranska
29. tammikuu — 5. helmikuu
Sama palautus
Cahors, Lot, Ranska
la 29/1
Keskipäivä
la 5/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Cahors: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Cahors, Ranska
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Cahors, Ranska kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Toulouse-Blagnacin lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Cahors

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Cahors noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Cahors. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Cahors, Ranska?

  Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Cahors huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Cahors taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 80 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Cahors rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 130 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Cahors?

  Kun vuokraat autoa kaupungista Cahors, suurin osa käyttäjistämme valitsee Hyundai Accent keskimääräiseen hintaan 71 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Fiat 500 49 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Accent vuokra-autoja kaupungista Cahors niinkin alhaiseen hintaan kuin 26 €/pvä ja Fiat 500 hintaan 24 €/pvä.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Cahors kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Cahors.

 • Onko sää kaupungissa Cahors samanlainen kuin muualla Occitanie alueella?

  Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Cahors ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Occitanie lämpötila kuukauden aikana tammikuu on 7 °C ja mahdollinen sademäärä 52,3 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Cahors