Etsi ja löydä halvat lennot Slovakiaan

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Slovakiaan

Yhteenveto Slovakian lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

145 €

Halvin meno-paluulennon hinta

122 €

Nopein lentoaika

10t 15m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Slovakia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 145 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bratislava - M. R. Štefánik).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Slovakia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 122 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bratislava - M. R. Štefánik).
Nopein lento kohteeseen Slovakia kohteesta Suomi kestää 10t 15m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bratislava - M. R. Štefánik).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Slovakia mukaan lukien Ryanair.

Slovakian lentotiedot ja trendit

Tutustu Slovakian lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Slovakia?

Halvin momondosta löydetty lento kohteeseen Slovakia oli 84 €. Jos et löydä näin halpaa lentotarjousta, muista, että alle 399 € oleva hinta on vielä hyvä hinta lennolle kohteeseen Slovakia. 404 € on keskimääräinen lentohinta kohteeseen Slovakia, kun taas 1203 € on kallein.
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Slovakia suosituimmat kaupungit?

Slovakia on täynnä mielenkiintoisia kaupunkeja, jos olet kiinnostunut kiertämään maata enemmänkin. Suurin osa käyttäjistämme (121 %) vierailee kaupungissa Bratislava useammin kuin muissa maan kaupungeissa. Alueen Slovakia muita suosittuja kaupunkeja ovat muun muassa Košice ja Poprad.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Slovakia?

Keskimääräinen Suomi–Slovakia lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Bratislava - M. R. Štefánik kestää keskimäärin 12t 30m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Bratislava - M. R. Štefánik kestää keskimäärin . Bratislava - M. R. Štefánik on alueen Slovakia suosituin lentokenttä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Slovakia?

Czech Airlines on suosituin lentoyhtiö, joka lentää kohteeseen Slovakia, ja 32 % käyttäjistämme valitsi heidän lennon matkustaessaan Slovakia alueelle. Muita suosittuja vaihtoehtoja ovat Ryanair ja Turkish Airlines. Kohteeseen Slovakia lentää yhteensä Slovakia eri lentoyhtiötä.

Halvimmat lennot Slovakia kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Slovakia
Bratislava
Bratislava

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Slovakia

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Slovakia

Parhaat momondo-sivustolta löytyneet hinnat lennoille kohteeseen Slovakia ovat:
24 € per henkilö Ryanair-lennolle
101 € per henkilö LOT-lennolle
154 € per henkilö Czech Airlines-lennolle

Harkitse lennon varaamista kohteeseen Slovakia torstaina, joka on viikon halvin päivä. Huomioithan myös, että tiistaina lentäminen on myös halpa vaihtoehto. Yritä välttää varaamasta lentoa kohteeseen Slovakia keskiviikkona, joka on yleensä viikon kallein päivä.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Slovakia kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Slovakia kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Slovakia lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Slovakia lennollasi

Halvat lennot Slovakia: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Slovakia, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiBratislava12t 30m122 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Slovakia

Suomesta Slovakiaan ei ole tarjolla suoria reittilentoja. Halvat lennot Slovakiaan voit kuitenkin saada helposti yhden tai useamman välilaskun kautta. Parhaat lentoyhteydet Helsinki-Vantaan lentoasemalta on Slovakian pääkaupunkiin Bratislavaan. Lentoliput Slovakian Bratislavaan voit saada kätevin yhteyksin esimerkiksi tšekkiläisiltä lentoyhtiöiltä Czech Airlinesilta (CSA) ja halpalentoyhtiö SmartWingsiltä. Lentoreittejä Bratislavaan liikennöivät myös monet muut halpalentoyhtiöt, esimerkiksi irlantilainen Ryanair, norjalainen Norwegian ja unkarilainen Wizz Air. Useimmat lennot Slovakiaan operoidaan yhteistyössä ainakin kahden lentoyhtiön voimin. Bratislavassa lennot laskeutuvat Bratislavan lentokentälle (Letisko M. R. Štefánika), joka sijaitsee noin yhdeksän kilometriä kaupungin ulkopuolella. Helsinki-Vantaan lentoasemalta voit lentää kätevin yhteyksin myös Slovakian Košiceen. Kaupunkiin on Suomesta tarjolla lentoreittejä yhden tai kahden vaihtokentän kautta. Košicen lentoja operoivat Helsinki-Vantaan lentokentältä ainakin CSA ja saksalainen Lufthansa. Lennot ottaa kaupungissa vastaan Košicen kansainvälinen lentokenttä (Medzinárodné letisko Košice). Mikäli valitset Slovakiaan halpalentoyhtiön lennot, ota kokonaiskustannuksissa huomioon ruumaan laitettavista matkatavaroista perittävät mahdolliset lisäkustannukset. Low cost -lentoliput eivät välttämättä pidä sisällään yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa.

Slovakia kutsuu matkailijoita vuoden ympäri. Mikäli matkabudjettisi on pieni ja kriteerinäsi on löytää mahdollisimman halvat lennot Slovakiaan, matkat kannattaa suunnitella joko alkuvuodelle, tammi-helmikuulle, tai loppuvuodelle, etenkin marraskuulle. Näinä kuukausina lennot ja hotellit voi saada Slovakiaan edullisesti. Slovakian vilkkain matkailusesonki alkaa keväällä, noin toukokuussa, ja jatkuu pitkälle syksyyn. Näinä kuukausina matkat Slovakiaan ovat kalleimmillaan, ja varsinkin kesä-elokuussa matkailijoiden suosimissa kohteissa voi olla tungosta. Kesä-elokuu on Slovakian kuuminta ja kosteinta aikaa, eli vaikka kesälomamatkailijat saavat nauttia Slovakiassa lämmöstä, myös sateet ovat mahdollisia. Erityisen hyvää aikaa matkustaa Slovakiaan on alkukevät, jolloin maa on vehreimmillään ja lentojen hinnat ovat edullisia. Luontomatkailijoiden kannattaa matkustaa maahan joko keväällä tai syksyllä. Talvella sää Slovakiassa on viileä, mutta esimerkiksi Bratislavan talvinen tunnelma voittaa monet matkailijat puolelleen. Maaseudulla matkailu voi olla talvikuukausina hankalaa, sillä monet kaupunkien ulkopuoliset turistikohteet ja majoituspaikat sulkevat ovensa joulukuun ja maaliskuun välillä.

Suomen ja Slovakian välinen lentoaika vaihtelee valitun lentoreitin mukaan. Esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentokentältä Bratislavaan matka-aika on yhden vaihdon lennoilla alkaen noin neljä tuntia. Mikäli valitset lentoreitin erityisen pitkällä vaihtoajalla tai kahdella välilaskulla, venyy matka-aika helposti noin kuuteen tai seitsemään tuntiin. Pidempiäkin lentoreittejä on tarjolla. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Košiceen lentoaika on puolestaan lyhimmillään noin neljä tuntia. Kaupunkiin on tarjolla myös paljon lentoreittejä, joilla lentoaika on noin viidestä kuuteen tuntiin. Koska Slovakiaan ei lennetä suoria reittilentoja, kannattaa lentoreittejä ja niiden hintoja verrata tarkkaan. Lentojen kestoissa on suuriakin eroja. Esimerkiksi viikonloppulomalle Bratislavaan kannattaa valita mahdollisimman suorat ja nopeat lentoreitit.

Matkat Slovakiaan ovat helppoja, sillä Suomen kansalaiset eivät tarvitse maahan matkatessaan viisumia. Slovakia kuuluu EU- ja Schengen-alueeseen, eli suomalaismatkailijoille ei järjestetä sen lentokentillä varsinaisia rajatarkastuksia. Mukana on silti pidettävä joko Suomen passi tai virallinen henkilökortti. Esimerkiksi pelkän ajokortin kanssa Slovakiaan ei voi matkustaa.


Slovakia: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Bratislava reitin lennot
Nopein lentoaika12t 30m
Halvin hinta122 €

Etsi lentoja kohteeseen Slovakia

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Slovakia


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Slovakia. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Slovakia, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Slovakia. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Slovakia lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.