Autonvuokraukset kohteessa Orlando, Florida

Haussa halpa vuokra-auto Orlando, Florida? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Orlando, FL, Yhdysvallat
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Orlando, FL, Yhdysvallat
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Orlando

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Orlando

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Orlando?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Orlando löytyvät yleensä Seven Auto Rent & Sale kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaSeven Auto Rent & Sale, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 31 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Orlando on 31 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Orlando?

Vuokraamolla Hertz on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Orlando 24 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Orlando?

Jeep Compass ja Kia Sportage automallit kaupungissa Orlando ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Jeep Compass vuokrahinnat kaupungissa Orlando voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 76 €/päivä ja alhaisimmillaan 38 €/päivä. Kia Sportage vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 78 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 48 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Orlando, Florida autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Orlando, Florida
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

47 €/pvä

24 heinä - 2 elo
Vauxhall Mokka
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

47 €/pvä

24 heinä - 2 elo
Ford Fiesta
Nissan Qashqai
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

49 €/pvä

24 heinä - 2 elo
Nissan Qashqai
Toyota Yaris
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

55 €/pvä

24 heinä - 2 elo
Toyota Yaris
Volvo XC60
tai vastaava Suuri maasturi
Maks. 5 matkustajaa

60 €/pvä

24 heinä - 2 elo
Volvo XC60
BMW X1
tai vastaava Standard-maasturi
Maks. 5 matkustajaa

63 €/pvä

24 heinä - 2 elo
BMW X1
Ford Galaxy
tai vastaava Pieni tila-auto
Maks. 5 matkustajaa

78 €/pvä

24 heinä - 2 elo
Ford Galaxy
Audi A3 Cabriolet
tai vastaava Avoauto
Maks. 5 matkustajaa
2 oven ajoneuvot

78 €/pvä

24 heinä - 2 elo
Audi A3 Cabriolet

Tärkeää tietoa Orlando autonvuokrauksesta

Floridan osavaltiossa sijaitsevassa Orlandossa, samoin kuin muuallakin Yhdysvalloissa, autovuokraamojen ikäraja asiakkaille on tyypillisesti 21 vuotta. Joillakin vuokraamoilla ikäraja voi olla korkeampikin. Alle 21-vuotiaille auton vuokraus Orlandossa voi olla vaikeaa, mutta ei mahdotonta. Jotkut vuokraamot palvelevat kaikkia yli 18-vuotiaita kuskeja, tosin heiltä peritään yleensä nuoren kuskin lisämaksu jokaiselta vuokrapäivältä. Jonkinlainen lisämaksu voidaan periä kaikilta alle 25-vuotiailta kuskeilta, mutta kalleimmaksi auton vuokraaminen tulee yleensä 18–21-vuotiaille. 21–25-vuotiaille kuskeille tyypillinen lisämaksu on noin 20–25 dollaria (noin 17,30–21,60 euroa) jokaista vuokrapäivää kohden. Tarkista myös, onko autovuokraamolla rajoitusta siihen, kuinka pitkään asiakkaan ajokortin on täytynyt olla vuokraushetkellä voimassa. Floridassa auton vuokraajalla on velvollisuus ilmoittaa vuokraamolle aina kaikki autoa mahdollisesti ajavat kuskit ja heidän ikänsä. Jokaisesta lisäkuskista maksetaan yleensä lisämaksu.

Orlandon seudulla auton vuokraaminen on matkailijoiden keskuudessa suosittu vaihtoehto, sillä alueen suosituimmat vierailukohteet sijaitsevat melko kaukana toisistaan. GPS:n avulla Orlandossa autoilu on yleensä helppoa, vaikkakin ydinkeskustan liikenteessä ja moottoriteillä kannattaa olla tarkkana. Jos suuntaat moottoriteille, kannattaa reitti katsoa läpi etukäteen yllättävien tilanteiden välttämiseksi. Autoilijoiden onneksi pysäköinti Orlandossa on yleensä helppoa. Esimerkiksi Walt Disney World Resort -teemapuiston alueella paikoitustilaa on reilusti sekä puistossa vieraileville että sen lähettyvillä yöpyvillekin. Orlandon kaupunkialueella ja asuinalueilla nopeusrajoitus on yleensä 30 mailia tunnissa, mikäli kadulle ei ole merkitty poikkeavaa rajoitusta. Kaupungin ja taajamien ulkopuolisilla suuremmilla teillä nopeusrajoitus on yleensä 55–60 mailia tunnissa ja moottoriteillä 60–70 mailia tunnissa. Muista, ettei moottoriteillä saa ajaa liian hitaasti, sillä moottoritieliikenteen hidastamisesta voi rapsahtaa kuskille sakot. Floridassa voit kääntyä risteyksestä oikealle vaikka liikennevalo olisikin punainen. Bensa-asemilla tankkaus on yleensä maksettava etukäteen.

Orlando on yksi lapsiperheiden suosikkikohteista Yhdysvalloissa, ja kaupungin ehdottomasti suurin vetonaula on Walt Disney World Resort -teemapuisto. Kaupungin keskustasta on noin 20 minuutin automatka laajalle puistoalueelle. Toinen teemapuisto, joka vetää puoleensa varsinkin elokuvien ystäviä, on Universal Orlando Resort. Sen alueella on tarjolla kaikki tarvittava koko perheen hauskanpitoon aina vesipuistoista elokuvateattereihin ja ravintoloihin. Keskustasta teemapuistoon on noin vartin automatka. Perheen pienimmät eivät takuulla pääse kyllästymään Orlandon matkalla, sillä myös muunlaisia huvi- ja teemapuistoja on kaupungin alueella laidasta laitaan. Kaikkiin niihin pääset kätevimmin autolla, eli auton vuokraus Orlandossa on avain joustavaan liikkumiseen. Lisävarusteena vuokra-autoon voi pyytää lastenistuimen. Varmista myös, että autossa on ilmastointi, sillä viileä auto takaa mukavan matkanteon myös kuumina päivinä. Luonnon ystävän kannattaa suunnata teemapuistojen sijaan esimerkiksi Tibet-Butler Nature Preserve -luonnonsuojelualueelle, jossa päivän voi viettää retkeillen. Myös viehättävä Winter Park -puisto on vain noin 20 minuutin automatkan päässä Orlandosta. Mikäli kaipaat pidemmälle automatkalle, suuntaa esimerkiksi Miamiin, jonne pääset autolla kolmessa tunnissa. Mitä pidemmäksi aikaa vuokraat auton, sitä halvemmaksi se suhteessa vuokra-aikaan yleensä tulee. Jos suunnitelmissasi on vierailla useammassa paikassa, auto kannattaa vuokrata vaikkapa viikoksi.


Autonvuokraustarjoukset Orlando, Florida

Löydä kohteesta Orlando juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

26 € - 77 €

Kaikki autotyypit

29 € - 93 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Orlando, Yhdysvaltojen on 53 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Orlando, Yhdysvaltojen on elokuuta. Hinta on 51 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 26 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 14 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Orlando, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Orlando voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Orlando Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Orlando, Yhdysvaltojen on 52 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Orlando, Yhdysvaltojen on elokuuta. Hinta on 37 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 15 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Orlando, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Orlando voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Orlando, Yhdysvaltojen on 54 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Orlando, Yhdysvaltojen on helmikuuta. Hinta on 10 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 50 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Orlando, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Orlando voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Orlando, Yhdysvaltojen on 58 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Orlando, Yhdysvaltojen on joulukuuta. Hinta on 26 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 44 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Orlando, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Orlando voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Orlando Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Orlando, Yhdysvaltojen on 70 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Orlando, Yhdysvaltojen on syyskuuta. Hinta on 48 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 37 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 13 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Orlando, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Orlando voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Orlando Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Orlando, Yhdysvaltojen on 36 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Orlando, Yhdysvaltojen on marraskuuta. Hinta on 5 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 39 € per päivä. Luksusvuokraus on tyypillisesti 40 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Orlando, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Orlando voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Orlando, Yhdysvaltojen on 73 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Orlando, Yhdysvaltojen on marraskuuta. Hinta on 26 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 55 € per päivä. Avoautovuokraus on tyypillisesti 18 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Orlando, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Orlando voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Orlando Avoauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

47 €/pvä

24 heinä - 2 elo
Ford Fiesta
Toyota Yaris
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

55 €/pvä

24 heinä - 2 elo
Toyota Yaris

Orlando autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Orlando, Florida

Enterprise Rent-A-Car

16 sijaintia

Avis

15 sijaintia

Budget

10 sijaintia

Alamo

5 sijaintia

Dollar

4 sijaintia

Advantage

2 sijaintia

Hertz

23 sijaintia

National

7 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Orlando

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Orlando

Suosituin vuokraamo

Alamo

Suositut autotyypit

SUV, Standard, Compact

Halvin vuokra-auto

54 €

Suosituin malli

Jeep Compass
Suosituin Orlando autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Alamo. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Dollar ja Europcar.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Orlando viimeisten 72 tunnin aikana: SUV, Standard, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Orlando on 54 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 70 €/pvä.
Kohteen Orlando suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Jeep Compass. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Kia Sportage.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Orlando autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Walt Disney World Resort26,1 km

Läheiset nähtävyydet:

Walt Disney World Resort55,4 km

Läheiset nähtävyydet:

Walt Disney World Resort5,7 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Orlando suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Orlando

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Orlando - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Orlando, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kaupungissa Orlando olevat suositut autovuokraamot, kuten Alamo, Enterprise Rent-A-Car ja Avis tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Orlando, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Orlando heinäkuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 29 °C ja sademäärä 198 mm cm heinäkuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Standardi vuokraaminen kaupungissa Orlando maksaa keskimäärin 55 €/päivä.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Orlando

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Orlando

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Orlando

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Orlando

Aloita matkan suunnittelu - Orlando


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Orlando voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Orlando helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.