Autonvuokraus Orlando, Florida - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Orlando, FL? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Orlando, FL, Yhdysvallat
15. huhtikuu — 22. huhtikuu
Sama palautus
Orlando, FL, Yhdysvallat
to 15/4
Keskipäivä
to 22/4
Keskipäivä

Autovuokraamo Orlando: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Orlando, FL
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.8

Pisteet perustuvat 1398 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.0

Pisteet perustuvat 1217 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.6

Pisteet perustuvat 1028 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.2

Pisteet perustuvat 863 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.4

Pisteet perustuvat 690 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.2

Pisteet perustuvat 251 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.0

Pisteet perustuvat 794 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.8

Pisteet perustuvat 756 arvosteluihin


Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Läheiset nähtävyydet:

Walt Disney World Resort26,1 km

Läheiset nähtävyydet:

Walt Disney World Resort55,4 km

Läheiset nähtävyydet:

Walt Disney World Resort5,7 km

Tietoja matkastasi kohteeseen Orlando

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Orlandossa?

Floridan osavaltiossa sijaitsevassa Orlandossa, samoin kuin muuallakin Yhdysvalloissa, autovuokraamojen ikäraja asiakkaille on tyypillisesti 21 vuotta. Joillakin vuokraamoilla ikäraja voi olla korkeampikin. Alle 21-vuotiaille auton vuokraus Orlandossa voi olla vaikeaa, mutta ei mahdotonta. Jotkut vuokraamot palvelevat kaikkia yli 18-vuotiaita kuskeja, tosin heiltä peritään yleensä nuoren kuskin lisämaksu jokaiselta vuokrapäivältä. Jonkinlainen lisämaksu voidaan periä kaikilta alle 25-vuotiailta kuskeilta, mutta kalleimmaksi auton vuokraaminen tulee yleensä 18–21-vuotiaille. 21–25-vuotiaille kuskeille tyypillinen lisämaksu on noin 20–25 dollaria (noin 17,30–21,60 euroa) jokaista vuokrapäivää kohden. Tarkista myös, onko autovuokraamolla rajoitusta siihen, kuinka pitkään asiakkaan ajokortin on täytynyt olla vuokraushetkellä voimassa. Floridassa auton vuokraajalla on velvollisuus ilmoittaa vuokraamolle aina kaikki autoa mahdollisesti ajavat kuskit ja heidän ikänsä. Jokaisesta lisäkuskista maksetaan yleensä lisämaksu.

Tärkeää tietoa Orlandon liikenteestä ja liikennesäännöistä

Orlandon seudulla auton vuokraaminen on matkailijoiden keskuudessa suosittu vaihtoehto, sillä alueen suosituimmat vierailukohteet sijaitsevat melko kaukana toisistaan. GPS:n avulla Orlandossa autoilu on yleensä helppoa, vaikkakin ydinkeskustan liikenteessä ja moottoriteillä kannattaa olla tarkkana. Jos suuntaat moottoriteille, kannattaa reitti katsoa läpi etukäteen yllättävien tilanteiden välttämiseksi. Autoilijoiden onneksi pysäköinti Orlandossa on yleensä helppoa. Esimerkiksi Walt Disney World Resort -teemapuiston alueella paikoitustilaa on reilusti sekä puistossa vieraileville että sen lähettyvillä yöpyvillekin. Orlandon kaupunkialueella ja asuinalueilla nopeusrajoitus on yleensä 30 mailia tunnissa, mikäli kadulle ei ole merkitty poikkeavaa rajoitusta. Kaupungin ja taajamien ulkopuolisilla suuremmilla teillä nopeusrajoitus on yleensä 55–60 mailia tunnissa ja moottoriteillä 60–70 mailia tunnissa. Muista, ettei moottoriteillä saa ajaa liian hitaasti, sillä moottoritieliikenteen hidastamisesta voi rapsahtaa kuskille sakot. Floridassa voit kääntyä risteyksestä oikealle vaikka liikennevalo olisikin punainen. Bensa-asemilla tankkaus on yleensä maksettava etukäteen.

Nähtävyyksiä Orlandossa ja sen lähellä

Orlando on yksi lapsiperheiden suosikkikohteista Yhdysvalloissa, ja kaupungin ehdottomasti suurin vetonaula on Walt Disney World Resort -teemapuisto. Kaupungin keskustasta on noin 20 minuutin automatka laajalle puistoalueelle. Toinen teemapuisto, joka vetää puoleensa varsinkin elokuvien ystäviä, on Universal Orlando Resort. Sen alueella on tarjolla kaikki tarvittava koko perheen hauskanpitoon aina vesipuistoista elokuvateattereihin ja ravintoloihin. Keskustasta teemapuistoon on noin vartin automatka. Perheen pienimmät eivät takuulla pääse kyllästymään Orlandon matkalla, sillä myös muunlaisia huvi- ja teemapuistoja on kaupungin alueella laidasta laitaan. Kaikkiin niihin pääset kätevimmin autolla, eli auton vuokraus Orlandossa on avain joustavaan liikkumiseen. Lisävarusteena vuokra-autoon voi pyytää lastenistuimen. Varmista myös, että autossa on ilmastointi, sillä viileä auto takaa mukavan matkanteon myös kuumina päivinä. Luonnon ystävän kannattaa suunnata teemapuistojen sijaan esimerkiksi Tibet-Butler Nature Preserve -luonnonsuojelualueelle, jossa päivän voi viettää retkeillen. Myös viehättävä Winter Park -puisto on vain noin 20 minuutin automatkan päässä Orlandosta. Mikäli kaipaat pidemmälle automatkalle, suuntaa esimerkiksi Miamiin, jonne pääset autolla kolmessa tunnissa. Mitä pidemmäksi aikaa vuokraat auton, sitä halvemmaksi se suhteessa vuokra-aikaan yleensä tulee. Jos suunnitelmissasi on vierailla useammassa paikassa, auto kannattaa vuokrata vaikkapa viikoksi.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Auton vuokraus vieraassa maassa on turvallisinta, jos autolla on kattava vakuutus. Varsinkin kokemattoman kuskin kannattaa varmistaa, että autolla on riittävä vakuutusturva esimerkiksi kolareiden varalle. Useimpien vuokra-autojen hintaan kuuluu vakuutus, joka kattaa tyypillisimmät vahinkotilanteet, esimerkiksi kolarit ja varkaudet. Vakuutuksessa voi kuitenkin olla iso omavastuuosuus, joka laskutetaan vahingon hetkellä vuokraajan rahapussista. Yhdysvaltojen autovuokraamoiden vakuutuskäytännöt eivät ole yhdenmukaisia, vaan ne vaihtelevat vuokaamosta toiseen. Selvitä siis hyvissä ajoin etukäteen, minkä tasoinen vakuutus kuuluu harkitsemassasi autovuokraamossa automaattisesti vuokra-auton hintaan ja mitä lisävakuutuksia autolle olisi hyvä hankkia. Lisävakuutuksilla voit yleensä pienentää vakuutuksen omavastuuosuutta tai jopa poistaa sen kokonaan.

Voiko Orlandossa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Paras vaihtoehto Yhdysvalloissa autoileville on hankkia etukäteen Autoliiton kautta kansainvälinen ajokortti. Suomalaisella ajokortilla voi ajaa Yhdysvalloissa, mutta sen seuraksi on haettava Autoliitolta niin kutsuttu USA-käännösliite. Kaikki Floridan autovuokraamot eivät välttämättä hyväksy USA-liitettä, eli yleensä kansainvälinen ajokortti on autoilijalle varmempi vaihtoehto.

Mistä auton nouto ja palautus Orlandossa onnistuu?

Auton vuokraus Orlandossa onnistuu helpoiten heti kaupungin lentokentälle, Orlando International Airportille saavuttaessa. Auto kannattaa varata etukäteen, ja sen nouto onnistuu kätevästi lentokentältä. Kun suuntaat paluulennolle takaisin Suomeen, voit palauttaa auton takaisin lentoasemalle. Kentän autovuokraamoista suurin osa palvelee asiakkaitaan 24h, myös öisin. Autovuokraamoita on myös kaupungin keskustassa ja monien suurien hotellien yhteydessä. Autoilu on Orlandossa niin suosittu liikkumismuoto, että auton vuokraaminen on tehty alueella lomaileville mahdollisimman helpoksi. Jos et pääse noutamaan autoa, toimittavat useimmat autovuokraamot auton suoraan asiakkaalle. Tästä peritään kuitenkin lisämaksu. Osa vuokraamoista mahdollistaa auton palauttamisen myös johonkin toiseen kaupunkiin Floridan osavaltiossa tai muualla Yhdysvalloissa, mikäli lähdet paluulennolle jostain muualta kuin Orlandosta.

Tiedot tarkistettu 15.10.2018


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Orlando, FL kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Orlando lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Orlando

43 käyttäjää on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Orlando momondon avulla ajankohtana huhtikuu.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Orlando noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Alamo, Enterprise ja Avis ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Orlando. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Orlando autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa toukokuu kohteessa Orlando, Florida?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Orlando ajankohtana toukokuu on keskihinnaltaan 24 €, ja halvimmat tarjoukset alkaen 23 €. Vuokrausjakson venyttäminen seitsemän päivän ajalle muuttaa hintaluokan 23 € ja 24 € välille.

Missä Orlando autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit olettaa löytäväsi parhaat tarjoukset Easirent vuokraamolta, kun vierailet kaupungissa Orlando. Keskimääräisillä 25 €/päivä hinnoilla, jotka ovat saatavilla heidän toimipisteessään, Easirent on loistava yritys, miltä vuokrata auto.

Peritäänkö Orlando, FL autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Orlando olevat suositut autovuokraamot, kuten Alamo, Enterprise ja Avis tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Orlando, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Orlando toukokuu ajaksi?

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Orlando toukokuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 28 °C ja sademäärä 221 mm cm toukokuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Orlando maksaa keskimäärin 24 €/päivä.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Orlando?

Yrityksellä Avis on eniten vuokraamoja kaupungissa Orlando, FL, josta löytyy yhteensä 15 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 50 €/päivä tarjouksia Avis vuokra-autoille kaupungissa Orlando, FL.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Orlando, FL?

Kun ajat Orlando kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Orlando kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 120 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Millainen sää on kohteessa Orlando, FL kuukauden huhtikuu aikana?

Kuukauden huhtikuu aikana kaupungin Orlando sademäärä on 64 mm ja keskilämpötila 22 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Orlando parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen huhtikuu sään perusteella?

Ottaen huomioon se, että lämpötilat kohteessa Orlando ovat yleensä korkeat huhtikuu aikana ja sateen mahdollisuus on melkoisen alhainen, momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

Onko sää kaupungissa Orlando samanlainen kuin muualla Florida alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Orlando ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Florida lämpötila kuukauden aikana huhtikuu on 22 °C ja mahdollinen sademäärä 67,5 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Orlando lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Orlando

Tutustu alueen Florida muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Daytona Beach, Fort Lauderdale ja Fort Myers maan Florida sisällä

Lentolippu varattuna kohteeseen Orlando? Aloita matkan suunnittelu!