Autonvuokraus Orlando - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Orlando? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

ti 4.8.
Keskipäivä
ke 5.8.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Milloin on edullisinta vuokrata auto kohteessa Orlando?

Kaikki
22 € - 55 €

Halvin aika vuokrata auto kohteessa Orlando on elokuuta. Hinta on 17 % alhaisempi kuin vuoden muina kuukausina, vain 22 € per päivä. Kallein kuukausi on taas vastaavasti joulukuuta. Autonvuokrauksen hinta kohteessa Orlando voi vaihdella monien tekijöiden vuoksi, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja miten paljon etukäteen varaat auton.

Autovuokraamo Orlando: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Orlando

Takaisin

alamo

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8,8

Pisteet perustuvat 1 342 arvosteluihin

Katso kaikki 6 sijaintia

dollar

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,3

Pisteet perustuvat 1 063 arvosteluihin

Katso kaikki 4 sijaintia

enterprise

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8,2

Pisteet perustuvat 798 arvosteluihin

Katso kaikki 16 sijaintia

sixtrentacar

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,5

Pisteet perustuvat 603 arvosteluihin

Katso kaikki 3 sijaintia

avis

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,4

Pisteet perustuvat 227 arvosteluihin

Katso kaikki 15 sijaintia

thrifty

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,2

Pisteet perustuvat 661 arvosteluihin

Katso kaikki 4 sijaintia

budget

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,1

Pisteet perustuvat 720 arvosteluihin

Katso kaikki 10 sijaintia

hertz

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6,9

Pisteet perustuvat 917 arvosteluihin

Katso kaikki 20 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Orlandon kansainvälinen lentoasema lentokenttä
Orlando, Florida, Yhdysvallat
Läheiset nähtävyydet:
Walt Disney World Resort 26.1 km
Orlando Sanford Intl lentokenttä
Orlando, Florida, Yhdysvallat
Läheiset nähtävyydet:
Walt Disney World Resort 55 km
Hertz
1 Grand Cypress Blvd
Läheiset nähtävyydet:
Walt Disney World Resort 5.7 km

Tietoja matkastasi kohteeseen Orlando

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Orlandossa?

Floridan osavaltiossa sijaitsevassa Orlandossa, samoin kuin muuallakin Yhdysvalloissa, autovuokraamojen ikäraja asiakkaille on tyypillisesti 21 vuotta. Joillakin vuokraamoilla ikäraja voi olla korkeampikin. Alle 21-vuotiaille auton vuokraus Orlandossa voi olla vaikeaa, mutta ei mahdotonta. Jotkut vuokraamot palvelevat kaikkia yli 18-vuotiaita kuskeja, tosin heiltä peritään yleensä nuoren kuskin lisämaksu jokaiselta vuokrapäivältä. Jonkinlainen lisämaksu voidaan periä kaikilta alle 25-vuotiailta kuskeilta, mutta kalleimmaksi auton vuokraaminen tulee yleensä 18–21-vuotiaille. 21–25-vuotiaille kuskeille tyypillinen lisämaksu on noin 20–25 dollaria (noin 17,30–21,60 euroa) jokaista vuokrapäivää kohden. Tarkista myös, onko autovuokraamolla rajoitusta siihen, kuinka pitkään asiakkaan ajokortin on täytynyt olla vuokraushetkellä voimassa. Floridassa auton vuokraajalla on velvollisuus ilmoittaa vuokraamolle aina kaikki autoa mahdollisesti ajavat kuskit ja heidän ikänsä. Jokaisesta lisäkuskista maksetaan yleensä lisämaksu.

Tärkeää tietoa Orlandon liikenteestä ja liikennesäännöistä

Orlandon seudulla auton vuokraaminen on matkailijoiden keskuudessa suosittu vaihtoehto, sillä alueen suosituimmat vierailukohteet sijaitsevat melko kaukana toisistaan. GPS:n avulla Orlandossa autoilu on yleensä helppoa, vaikkakin ydinkeskustan liikenteessä ja moottoriteillä kannattaa olla tarkkana. Jos suuntaat moottoriteille, kannattaa reitti katsoa läpi etukäteen yllättävien tilanteiden välttämiseksi. Autoilijoiden onneksi pysäköinti Orlandossa on yleensä helppoa. Esimerkiksi Walt Disney World Resort -teemapuiston alueella paikoitustilaa on reilusti sekä puistossa vieraileville että sen lähettyvillä yöpyvillekin. Orlandon kaupunkialueella ja asuinalueilla nopeusrajoitus on yleensä 30 mailia tunnissa, mikäli kadulle ei ole merkitty poikkeavaa rajoitusta. Kaupungin ja taajamien ulkopuolisilla suuremmilla teillä nopeusrajoitus on yleensä 55–60 mailia tunnissa ja moottoriteillä 60–70 mailia tunnissa. Muista, ettei moottoriteillä saa ajaa liian hitaasti, sillä moottoritieliikenteen hidastamisesta voi rapsahtaa kuskille sakot. Floridassa voit kääntyä risteyksestä oikealle vaikka liikennevalo olisikin punainen. Bensa-asemilla tankkaus on yleensä maksettava etukäteen.

Nähtävyyksiä Orlandossa ja sen lähellä

Orlando on yksi lapsiperheiden suosikkikohteista Yhdysvalloissa, ja kaupungin ehdottomasti suurin vetonaula on Walt Disney World Resort -teemapuisto. Kaupungin keskustasta on noin 20 minuutin automatka laajalle puistoalueelle. Toinen teemapuisto, joka vetää puoleensa varsinkin elokuvien ystäviä, on Universal Orlando Resort. Sen alueella on tarjolla kaikki tarvittava koko perheen hauskanpitoon aina vesipuistoista elokuvateattereihin ja ravintoloihin. Keskustasta teemapuistoon on noin vartin automatka. Perheen pienimmät eivät takuulla pääse kyllästymään Orlandon matkalla, sillä myös muunlaisia huvi- ja teemapuistoja on kaupungin alueella laidasta laitaan. Kaikkiin niihin pääset kätevimmin autolla, eli auton vuokraus Orlandossa on avain joustavaan liikkumiseen. Lisävarusteena vuokra-autoon voi pyytää lastenistuimen. Varmista myös, että autossa on ilmastointi, sillä viileä auto takaa mukavan matkanteon myös kuumina päivinä. Luonnon ystävän kannattaa suunnata teemapuistojen sijaan esimerkiksi Tibet-Butler Nature Preserve -luonnonsuojelualueelle, jossa päivän voi viettää retkeillen. Myös viehättävä Winter Park -puisto on vain noin 20 minuutin automatkan päässä Orlandosta. Mikäli kaipaat pidemmälle automatkalle, suuntaa esimerkiksi Miamiin, jonne pääset autolla kolmessa tunnissa. Mitä pidemmäksi aikaa vuokraat auton, sitä halvemmaksi se suhteessa vuokra-aikaan yleensä tulee. Jos suunnitelmissasi on vierailla useammassa paikassa, auto kannattaa vuokrata vaikkapa viikoksi.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Auton vuokraus vieraassa maassa on turvallisinta, jos autolla on kattava vakuutus. Varsinkin kokemattoman kuskin kannattaa varmistaa, että autolla on riittävä vakuutusturva esimerkiksi kolareiden varalle. Useimpien vuokra-autojen hintaan kuuluu vakuutus, joka kattaa tyypillisimmät vahinkotilanteet, esimerkiksi kolarit ja varkaudet. Vakuutuksessa voi kuitenkin olla iso omavastuuosuus, joka laskutetaan vahingon hetkellä vuokraajan rahapussista. Yhdysvaltojen autovuokraamoiden vakuutuskäytännöt eivät ole yhdenmukaisia, vaan ne vaihtelevat vuokaamosta toiseen. Selvitä siis hyvissä ajoin etukäteen, minkä tasoinen vakuutus kuuluu harkitsemassasi autovuokraamossa automaattisesti vuokra-auton hintaan ja mitä lisävakuutuksia autolle olisi hyvä hankkia. Lisävakuutuksilla voit yleensä pienentää vakuutuksen omavastuuosuutta tai jopa poistaa sen kokonaan.

Voiko Orlandossa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Paras vaihtoehto Yhdysvalloissa autoileville on hankkia etukäteen Autoliiton kautta kansainvälinen ajokortti. Suomalaisella ajokortilla voi ajaa Yhdysvalloissa, mutta sen seuraksi on haettava Autoliitolta niin kutsuttu USA-käännösliite. Kaikki Floridan autovuokraamot eivät välttämättä hyväksy USA-liitettä, eli yleensä kansainvälinen ajokortti on autoilijalle varmempi vaihtoehto.

Mistä auton nouto ja palautus Orlandossa onnistuu?

Auton vuokraus Orlandossa onnistuu helpoiten heti kaupungin lentokentälle, Orlando International Airportille saavuttaessa. Auto kannattaa varata etukäteen, ja sen nouto onnistuu kätevästi lentokentältä. Kun suuntaat paluulennolle takaisin Suomeen, voit palauttaa auton takaisin lentoasemalle. Kentän autovuokraamoista suurin osa palvelee asiakkaitaan 24h, myös öisin. Autovuokraamoita on myös kaupungin keskustassa ja monien suurien hotellien yhteydessä. Autoilu on Orlandossa niin suosittu liikkumismuoto, että auton vuokraaminen on tehty alueella lomaileville mahdollisimman helpoksi. Jos et pääse noutamaan autoa, toimittavat useimmat autovuokraamot auton suoraan asiakkaalle. Tästä peritään kuitenkin lisämaksu. Osa vuokraamoista mahdollistaa auton palauttamisen myös johonkin toiseen kaupunkiin Floridan osavaltiossa tai muualla Yhdysvalloissa, mikäli lähdet paluulennolle jostain muualta kuin Orlandosta.

Tiedot tarkistettu 15.10.2018

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Orlandon kansainvälinen lentoasema lentokenttä kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Orlandon kansainvälinen lentoasema autonvuokrauspistettä

Universal's Cabana Bay Beach Resort

6550 Adventure Way

16.7 km lentokentältä

Universal's Loews Royal Pacific Resort

6300 Hollywood Way

16.1 km lentokentältä

Caribe Royale Orlando

8101 World Center Drive

19.9 km lentokentältä

Universal's Hard Rock Hotel

5800 Universal Boulevard

16.2 km lentokentältä

DoubleTree by Hilton at the Entrance to Universal Orlando

5780 Major Boulevard

15.5 km lentokentältä

Hyatt Regency Orlando

9801 International Drive

15.8 km lentokentältä

Coco Key Hotel & Water Park Resort

7400 International Drive

16.2 km lentokentältä

Universal's Loews Sapphire Falls Resort

6601 Adventure Way

16.6 km lentokentältä

Rosen Centre Hotel

9840 International Drive

15.3 km lentokentältä

Hilton Orlando

6001 Destination Parkway

14.7 km lentokentältä

Rosen Inn at Pointe Orlando

9000 International Drive

16.1 km lentokentältä

Waldorf Astoria Orlando

14200 Bonnet Creek Resort Lane

23.7 km lentokentältä

Westgate Lakes Resort and Spa

9500 Turkey Lake Road

16.4 km lentokentältä

Sheraton Vistana Resort Villas, Lake Buena Vista/Orlando

8800 Vistana Centre Drive

20.5 km lentokentältä

Hyatt Regency Orlando International Airport

9300 Jeff Fuqua Boulevard

0.1 km lentokentältä

Sheraton Vistana Villages Resort Villas, I-Drive/Orlando

12401 International Drive

17.3 km lentokentältä

DoubleTree by Hilton Orlando at SeaWorld

10100 International Drive

15.1 km lentokentältä

Hilton Orlando Bonnet Creek

14100 Bonnet Creek Resort Lane

23.6 km lentokentältä

Autonvuokraus Orlando

43 käyttäjää on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Orlando momondon avulla ajankohtana elokuu.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Orlando noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Alamo, Enterprise ja Avis ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Orlando. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Orlando autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Orlando autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit olettaa löytäväsi parhaat tarjoukset Easirent vuokraamolta, kun vierailet kaupungissa Orlando. Keskimääräisillä 25 €/päivä hinnoilla, jotka ovat saatavilla heidän toimipisteessään, Easirent on loistava yritys, miltä vuokrata auto.

Peritäänkö Orlando autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Orlando olevat suositut autovuokraamot, kuten Alamo, Enterprise ja Avis tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Orlando, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Orlando syyskuu ajaksi?

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Orlando syyskuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 24 °C ja sademäärä 84 mm cm syyskuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Orlando maksaa keskimäärin 24 €/päivä.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Orlando?

Yrityksellä Avis on eniten vuokraamoja kaupungissa Orlando, josta löytyy yhteensä 15 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 50 €/päivä tarjouksia Avis vuokra-autoille kaupungissa Orlando.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Orlando?

Kun ajat Orlando kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Orlando kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 120 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.


Aloita matkan suunnittelu Orlando

 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00