Autonvuokraus Bratislava, Slovakia

Haussa halpa vuokra-auto Bratislava, Slovakia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Bratislava, Slovakia
31. tammikuu — 7. helmikuu
Sama palautus
Bratislava, Slovakia
ma 31/1
Keskipäivä
ma 7/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Bratislava: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Bratislava, Slovakia
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

6,6

Value

6,6
6 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Bratislava, Slovakia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Bratislava - M. R. Štefánik lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Bratislava

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Bratislava noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Monet autovuokraamot kohteessa Bratislava noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Avis ja Budget. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Bratislava. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Missä Bratislava autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

  Voit odottaa löytäväsi halvimmat vuokra-autohinnat kaupungissa Bratislava Budget vuokraamolta, jolla on 1 toimipiste kaupungissa. momondo-käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaiset päivähinnat kuin 12 €, mutta Budget keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kaupungissa Bratislava on 12 €/päivä.

 • Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Bratislava helmikuu ajaksi?

  Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Bratislava kuukauden helmikuu aikana. Kohteessa Bratislava sataa keskimäärin 30 mm cm ja lämpötila on noin 6 °C helmikuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Standardi vuokraaminen kaupungissa Bratislava maksaa keskimäärin 73 €/päivä.

 • Kuinka monta Budget autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Bratislava?

  1 toimipaikka löytyy kaupungista Bratislava, Slovakia. Näistä Budget vuokraamoista momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 12 €/päivä maksavia vuokra-autoja.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Bratislava, Slovakia?

  Kun ajat Bratislava kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Bratislava kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 130 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Bratislava?

  Datamme perusteella Ford Focus on suosituin vuokra-auto kaupungissa Bratislava.Käyttäjämme ovat löytäneet Ford Focus vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 7 €/pvä kaupungissa Bratislava, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 18 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Bratislava on Fiat Panda keskimääräisen hinnan ollessa 12 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 6 €/pvä.

 • Millainen sää on kohteessa Bratislava, Slovakia kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Bratislava kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 0 °C lämpötiloja ja 30 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  tammikuu kuukauden aikana kohteessa Bratislava lämpötilat ovat yleensä pakkasen puolella ja mahdollisuus jäähän ja lumeen pn suuri. On todennäköisesti parasta vuokrata nelivetoinen maasturi matkalle kohteeseen Bratislava.

 • Onko sää kaupungissa Bratislava samanlainen kuin muualla Bratislavan alue alueella?

  Ilmasto alueella Bratislavan alue kuukauden tammikuu aikana on yleensä 0 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 30 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Bratislava lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Slovakia


Autonvuokraukset kaupungin Bratislava lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Bratislava

Aloita matkan suunnittelu - Bratislava