Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Marrakech, Marrakesh-Safi

Haussa halpa vuokra-auto Marrakech, Marrakesh-Safi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Marrakech, Marokko
4. huhtikuu — 11. huhtikuu
Marrakech, Marokko
to 4/4
Keskipäivä
to 11/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Marrakech

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Marrakech

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Marrakech?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Marrakech löytyvät yleensä AbbyCar Car Rentals kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaAbbyCar Car Rentals, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 7 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Marrakech on 7 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Marrakech?

Vuokraamolla ADDCAR RENTAL on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Marrakech 8 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Marrakech?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Dacia Lodgy kaupungista Marrakech, ja datamme mukaan Hyundai i10 on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Dacia Lodgy, hinnat ovat 23 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Dacia Lodgy autonvuokraustarjousta kaupungista Marrakech niinkin alhaiseen hintaan kuin 18 € per päivä. Hyundai i10 autonvuokraukset kaupungista Marrakech ovat yleensä keskimäärin 16 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 10 € per päivä.

Parhaat tarjoukset Marrakech, Marrakesh-Safi autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Marrakech, Marrakesh-Safi
Edullinen19 €/pvä
Pienikokoinen15 €/pvä
Keskikokoinen41 €/pvä
Pieni tila-auto39 €/pvä
Mini15 €/pvä
Tila-auto31 €/pvä
Keskikokoinen maasturi42 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Marrakech autonvuokrauksesta

Marrakeshissa ja kaupungin liepeillä on yli kymmenen vuokra-autopaikkaa, joten voit ottaa vuokra-auton missä tahansa matkan vaiheessa. Vuokra-auto on loistava tapa varmistaa autonomia ja helppo pääsy moniin jännittäviin nähtävyyksiin kaikkialla muinaisessa kaupungissa. Monissa merkittävimmissä kaupunginosissa on tarjolla laaja valikoima julkisia pysäköintivaihtoehtoja, joten auton pysäköinti on helppoa, ja voit lähteä tutkimaan näitä nähtävyyksiä. Harkitse hyppäämistä Marrakeshin vuokra-auton kyytiin ja suuntaa Jemaa el-Fna-aukiolle tai Bahian palatsiin, jotka molemmat sijaitsevat Medinan alueella. Henkilöauton tai halvan autonvuokrauksen varmistaminen Marrakeshissa on hyvä tapa päästä edullisesti myös muihin lähikaupunkeihin. Suuret moottoritiet, kuten N8, N7, R203, R212 ja muut, toimivat kaupungin liikenneväylinä, joten on helppo hypätä tien päälle ja tutustua kaupungin rajojen ulkopuolelle - yritä ehkä suunnitella autossa viettämäsi aika kaupungin ruuhka-aikojen ulkopuolelle ennen ja jälkeen töiden.

Onko syytä vuokrata ajoneuvo Marrakeshissa vieraillessani?

Marrakeshin Economy-autonvuokraus on loistava tapa tarjota itsellesi paras mahdollisuus saada kokonaisvaltainen kokemus kaupungissa. Koska tarjolla on paljon pysäköintitiloja, voit jättää autosi ja lähteä tutkimaan yhtä paikkaa, hypätä sitten takaisin kyytiin ja lähteä tutkimaan seuraavaa. Muista pysäköidä Medinan sydämeen, joka on melko helposti käveltävä alue, joka on täynnä mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja jopa katuviihteen, kuten käärmeen hurmaajien ja kansantanssijoiden, tarjontaa. Nähdäksesi nämä nähtävyydet, jotka löytyvät Jemaa el-Fna-aukiolta, sinun on kuljettava jalan. Kun olet valmis kokemaan joitakin Marrakeshin ulkopuolisia maaseutumaisempia paikkoja, hyppää tien päälle ja ota suunnaksi Desert Agafay tai Ourikan laakso - molemmat sijaitsevat korkeintaan kahden tunnin ajomatkan päässä kaupungista.

Mitä eri liikennelakeja minun olisi hyvä pitää mielessä ajaessani Marrakeshissa?

Ennen kuin hyppäät Marrakeshin vuokra-autolla rattiin, on olemassa muutamia liikennelakeja ja -ohjeita, jotka sinun kannattaa ymmärtää. Esimerkiksi, kuten suuressa osassa länsimaista maailmaa, Marokon tiet on suunniteltu niin, että kuljettajien on ajettava tien oikealla puolella. Lisäksi Marokko ei ole runsas alkoholinkäyttöinen maa, ja sallittu veren alkoholipitoisuus on paljon alhaisempi kuin useimmissa muissa maissa - henkilöt, joiden veren alkoholipitoisuus on 0,2 promillea tai enemmän, eivät saa ajaa autoa. Marrakeshin autonvuokraamoissa vain etupenkillä istuvien matkustajien (kuljettaja mukaan lukien) on kuitenkin käytettävä turvavyötä. Maan nopeusrajoitukset ovat myös hyvin samanlaiset kuin Euroopassa. Ennen kuin lähdet Marrakeshiin, Marokkoon, kannattaa tarkistaa kaupungin moottoriajoneuvo-osastolta, jotta ymmärrät, mitkä lait ovat saattaneet muuttua hiljattain.

Tarvitsenko ajokortin tai erityisen ajokortin ajaakseni vuokra-autolla Marrakeshissa, jos olen ulkomailta tulossa?

Jos toivot vuokraavasi auton Marrakeshissa, sinun on laadittava muutama asiakirja, jotta voit noutaa avaimet. Kaikkien kansainvälisten matkustajien on toimitettava passi, voimassa oleva ja hallituksen myöntämä ajokortti, IDP (yleisesti käytetty nimitys International Driver's Permit) ja suuremman luottokorttiyhtiön luottokortti, jolla on huomattava määrä käytettävissä olevia varoja. Marrakeshissa autonvuokrausta tarjoavien yritysten asettamat ikävaatimukset vaihtelevat. Jotkin vuokraamot sallivat kuljettajien olla jopa 18-vuotiaita, kunhan ajokortti on ollut hallussa vähintään vuoden ajan. Toiset taas saattavat vaatia, että sinun on oltava vähintään 21-vuotias.


Autonvuokraustarjoukset Marrakech, Marrakesh-Safi

Löydä kohteesta Marrakech juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

12 € - 44 €

Kaikki autotyypit

12 € - 44 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Marrakech, Marokon on 20 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Marrakech, Marokon on helmikuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 12 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Marrakech, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Marrakech voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Marrakech pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Marrakech, Marokon on 16 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Marrakech, Marokon on helmikuuta. Hinta on 13 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 14 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 28 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Marrakech, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Marrakech voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Marrakech keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

15 €/pvä

10 kesä - 16 kesä
Ford Ka
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

15 €/pvä

10 kesä - 16 kesä
Ford Focus
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

19 €/pvä

10 kesä - 16 kesä
Toyota Yaris

Marrakech autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Marrakech, Marrakesh-Safi

Autounion Car Rental

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Budget

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

6,2

Nouto/palautus

6,7

Value

6,5

GREEN MOTION

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

3,7

Kokonaisarvosana

3,7

Nouto/palautus

3,7

Value

4,0

ADDCAR RENTAL

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

AIRCAR

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Hire Automotive Group

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Sunnycars

5 sijaintia

AbbyCar Car Rentals

4 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Marrakech

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Marrakech

Suositut autotyypit

Economy, Mini, Compact

Halvin vuokra-auto

43 €

Suosituin malli

Dacia Lodgy
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Marrakech viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Mini, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Marrakech on 43 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 43 €/pvä.
Kohteen Marrakech suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Dacia Lodgy. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Class Intermediate Crossover.

Vuokraa auto läheltä kohteen Marrakech suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Marrakech
La Mamounia

La Mamounia

Avenue Bab J&Apos;Did, Marrakech, Morocco, 40 040, Marrakech, Morocco

1,4 km kaupungin keskustasta

Savoy Le Grand Hotel

Savoy Le Grand Hotel

Avenue de la Ménara BP 528, Marrakech, Marrakech, Morocco

2,5 km kaupungin keskustasta

Four Seasons Resort Marrakech

Four Seasons Resort Marrakech

1 Boulevard de la Menara, Marrakech, Morocco

3,2 km kaupungin keskustasta

Sofitel Marrakech Lounge & Spa

Sofitel Marrakech Lounge & Spa

Rue Harroun Errachid, Quartier de l Hivernage, 40000, Marrakech, Morocco

1,7 km kaupungin keskustasta

Eden Andalou Suites, Aquapark & Spa

Eden Andalou Suites, Aquapark & Spa

Km 4, Route d'Amezmiz, Marrakech, Morocco

11,2 km kaupungin keskustasta

Movenpick Hotel Mansour Eddahbi Marrakech

Movenpick Hotel Mansour Eddahbi Marrakech

1 Ave. Mohamed Vi, Marrakech, Morocco

2,6 km kaupungin keskustasta

Royal Mirage Deluxe

Royal Mirage Deluxe

Rue Paris, Quartier Hivernage, Marrakech, Morocco

1,5 km kaupungin keskustasta

Hotel Marrakech Le Semiramis

Hotel Marrakech Le Semiramis

Semlalia BP 525, Route de Casablanca, Marrakech, Morocco

3,2 km kaupungin keskustasta

Nobu Hotel Marrakech

Nobu Hotel Marrakech

Ave Echouhada, Angle Rue Des Temples, Marrakech, Morocco

1,5 km kaupungin keskustasta

La Maison Arabe Hotel, Spa And Cooking Workshops

La Maison Arabe Hotel, Spa And Cooking Workshops

1, Derb Assehbé, Bab Doukkala, Marrakech, Morocco

0,7 km kaupungin keskustasta

Radisson Blu Hotel, Marrakech Carre Eden

Radisson Blu Hotel, Marrakech Carre Eden

166-176 Avenue Mohamed V, Marrakech, Morocco

2,1 km kaupungin keskustasta

Le Méridien N'Fis

Le Méridien N'Fis

Avenue Mohammed 6, Marrakech, Morocco

2,3 km kaupungin keskustasta

Aqua Mirage Club

Aqua Mirage Club

Km 5, Route de Tahanaout, Marrakech, Morocco

10,9 km kaupungin keskustasta

Rawabi Hotel Marrakech & Spa

Rawabi Hotel Marrakech & Spa

Lot 6 Zone Touristique Agdal Route d'Ourika, Marrakech, Morocco

4,1 km kaupungin keskustasta

Adam Park Hotel & Spa Marrakech

Adam Park Hotel & Spa Marrakech

7th Avenue Art, Agdal Tourist Area, Marrakech, Morocco

4,5 km kaupungin keskustasta

Riad Granvilier

Riad Granvilier

100 Derb Jamaa - Derb Dabachi, Marrakech, Morocco

0,9 km kaupungin keskustasta

Kenzi Club Agdal Medina

Kenzi Club Agdal Medina

4000 Avenue Mohamed VI Zone de Touristique de l'Agdal Marrakech, Marrakech, Morocco

5,9 km kaupungin keskustasta

Riad Palais des Princesses

Riad Palais des Princesses

37,39 et 41 Rue Derb Jamaa, Marrakech, Morocco

0,9 km kaupungin keskustasta


Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Marrakech - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Marrakech, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Marrakech, Marokko autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Marrakech on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Marrakech suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Autounion Car Rental, Avis ja Routes Car & Truck Rentals, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Marrakech, Marokko?

Kun ajat Marrakech kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 60 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Marrakech kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 100 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Millainen sää on kohteessa Marrakech, Marokko kuukauden maaliskuu aikana?

Kuukauden maaliskuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Marrakech on 16 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 30 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Marrakech.

Onko sää kaupungissa Marrakech samanlainen kuin muualla Marrakesh-Safi alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Marrakech road triplle alueelle Marrakesh-Safi tai sitä ympäröiville alueille kuukauden maaliskuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 16 °C ja sademäärän vastaavasti 30 mm koko kuukauden ajan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Marrakech hinnat?

autoa Marrakech hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Marrakech?

maaliskuuta 2024 alkaen 120 toimijaa on valittavissa autoa Marrakech osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Marrakech?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Marrakech. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Marrakech?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Marrakech. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Marrakech?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Marrakech. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Marrakech?

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Marrakech helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Marrakech, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Marrakech, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Marrakech momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Marrakech, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Marrakech autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Marrakech.

Voinko etsiä Marrakech vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Marrakech vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Marrakech

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Marrakech


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
to 4/4
Keskipäivä
to 11/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.