Autonvuokraus Faro, Portugali

Haussa halpa vuokra-auto Faro, Portugali? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Faro, Portugali
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Faro, Portugali
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Faro, Portugali autonvuokrauksille

Löydä sinulle sopiva autonvuokraus
Mini Hatch
tai vastaava Avoauto
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
INTERRENT

12 €/pvä

26 helmi - 5 maalis
Mini Hatch
Chevrolet Equinox
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
OK RENT A CAR

8 €/pvä

26 helmi - 5 maalis
Chevrolet Equinox
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
SURPRICE CAR RENTAL

6 €/pvä

26 helmi - 5 maalis
Chevrolet Sonic Sedan
Kia Sedona
tai vastaava Pieni tila-auto
Maks. 5 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
SURPRICE CAR RENTAL

21 €/pvä

26 helmi - 5 maalis
Kia Sedona
Chevrolet Equinox
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
OK RENT A CAR

12 €/pvä

26 helmi - 5 maalis
Chevrolet Equinox
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
SURPRICE CAR RENTAL

8 €/pvä

26 helmi - 5 maalis
Chevrolet Sonic Sedan
BMW X5
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Rent a Star

11 €/pvä

26 helmi - 5 maalis
BMW X5

Autonvuokraustarjoukset Faro, Portugali

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

4 € - 17 €

Kaikki autotyypit

5 € - 41 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Faro, Portugali on 6 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Faro, Portugali on tammikuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 4 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 60 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Faro. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Faro voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Faro Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Faro, Portugali on 17 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Faro, Portugali on tammikuuta. Hinta on 65 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 6 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 12 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Faro. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Faro voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Faro Keskikoko vuokra-autohinnat.

Kia Rio Hatchback
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Turisprime

5 €/pvä

26 helmi - 5 maalis
Kia Rio Hatchback
Kia Rio Hatchback
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
SURPRICE CAR RENTAL

5 €/pvä

26 helmi - 5 maalis
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
SURPRICE CAR RENTAL

6 €/pvä

26 helmi - 5 maalis
Chevrolet Sonic Sedan

Autovuokraamo Faro: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Faro, Portugali
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Value

7,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

8,3

Kokonaisarvosana

6,0

Value

6,3
5 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Tietoja matkastasi kohteeseen Faro

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Farossa?

Auton vuokraus tuo vapautta matkallesi. Huomaa kuitenkin, että autonvuokraus Farossa edellyttää tavallisesti, että auton vuokraaja on vähintään 21-vuotias. Osalla autoluokista ikäraja on tätäkin korkeampi. Myös ajokorttisi tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden ajan. Jotkin autovuokraamot veloittavat lisämaksua alle 25-vuotiailta.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Farossa

Autonvuokraus Farosssa on hyvä tapa tutustua kaupunkiin, kunhan muistat noudattaa varovaisuutta. Portugalilainen liikennekulttuuri poikkeaa nimittäin suomalaisesta. Ajotyyli on sangen tempoilevaa ja tilannenopeudet voivat nousta korkeiksi. Liikennesäännöt ovat kuitenkin onneksi hyvin samankaltaiset kuin Suomessa. Yleiset nopeusrajoitukset ovat taajama-alueella 50 km/h, moottoriliikenneteillä 90 km/h ja moottoriteillä (auto-estradas) 120 km/h. Ajovalojen käyttö on pakollista tunneleissa. Kuten Suomessa, myös Portugalissa promilleraja on 0,5. Huomioi myös muutama paikallisen lainsäädännön erityispiirre. Jos sinun pitää käyttää ajaessa silmälaseja, sinulle tulee olla varalasit mukana aina ajon aikana. Puhelimen käyttö on sallittua vain hands free -laitteilla, muutoin kuulokkeiden käyttö ajaessa on kiellettyä. Jos suuntaat vuokra-autollasi kaupungin ulkopuolelle, huomioi, että A22-moottoritiellä on käytössä sähköinen tietulli. Monissa vuokra-autoissa on jo valmiiksi laite, jolla tietullimaksut maksetaan. Toinen tapa tietullin maksamiseen on tehdä se postitoimistossa tai Pay Shopissa. Maksu tulee hoitaa 48 t sisällä tien käyttämisestä. Tiemaksun voi maksaa myös ennakkoon ostamalla postitoimistosta maksukortti. Kadunvarsipysäköinti on Farossa pääsääntöisesti maksullista. Maksu maksetaan pysäköintimittareihin ja pysäköintilipuke jätetään auton kojelaudalle. Jos pysäköintimerkissä lukee “Residentes”, on pysäköinti sallittua vain asukkaille. Keskustassa on myös maksullinen maanalainen pysäköintialue. Kävelymatkan päässä keskustasta, läheltä Largo de Sao Franciskoa, löytyy ilmainen pysäköintialue. Blue zone -alueilla saa pysäköidä ilmaiseksi pysäköintikiekolla. Kiekkoja saa poliisilaitokselta tai paikallisen Autoliiton toimipisteistä.

Nähtävyyksiä Farossa ja sen lähellä

Faro sijaitsee Algarven alueella, josta löytyvät Portugalin parhaat rannat. Fargostakin löytyy upea, noin seitsemän kilometriä pitkä, hienohiekkainen ranta Praia de Faro, jossa voi harrastaa erilaisia aktiviteetteja. Praia de Faro on osa alueen kansallispuistoa, Ria Formosaa. Ria Formosa on erinomainen paikka muun muassa lintujen bongaamiseen. Faron keskusta jakautuu vanhaan kaupunkiin viehättävine mukulakivikatuineen sekä modernimpaan kävelykeskustaan, josta löytyy mukavasti erilaisia ravintoloita ja kauppoja. Kaupungissa kannattaa ehdottomasti tutustua sen erikoiseen, jopa selkäpiitä karmivaan nähtävyyteen, Capela dos Ossosiin. Se on Karmeliittakirkon luukappeli, joka on vuorattu yli 1 200 munkkien pääkallolla ja luulla. Kappeli rakennettiin aikoinaan munkkien muistoksi, kun vuonna 1816 heidän luunsa jouduttiin siirtämään alkuperäisestä paikastaan kirkon hautausmaalta. Suosittu käyntikohde on myös kaupungin kauppahalli. Golfin ystävät löytävät Algarvesta runsaasti pelipaikkoja. Alueen suurin gofkeskittymä sijaitsee Faron ja Albufeiran välissä. Esimerkiksi Ria Formosan kansallispuistosta löytyy hieno golfkenttä, San Lorenzo. Se on kahdeksikon muotoinen ja laguunien ympäröimä. Autonvuokraus Farossa mahdollistaa tutustumisen Algarven muihinkin kohteisiin, tai voit lähteä halutessasi seikkailemaan Portugaliin laajemminkin. Algarvesta löytyy muun muassa Lagosin kaupunki, jonka ympäristössä on idyllisiä, jyrkkien kallioseinämien suojaamia hiekkarantoja. Kaupungin keskustassa voi piipahtaa syömässä tai ostoksilla. Vanhakaupunki on ympäröity maurien rakentamilla muureilla. Sen kuuluisa nähtävyys on talo, jossa järjestettiin yhdet Euroopan ensimmäisistä orjamarkkinoista vuonna 1444. Nykyään rakennuksessa toimii taidegalleria. Lagosissa kannattaa tutustua myös Ponta de Piedadeen, rantakallioalueeseen. Algarvesta löytyy myös Pyhä Vincenten niemi eli Cabo de Sao Vicente, joka on koko Manner-Euroopan lounaisin reuna. Jo muinaiset roomalaiset ja kreikkalaiset pitivät paikkaa pyhänä ja ennen löytöretkiä uskottiin, että maailma päättyi juuri tähän paikkaan. Mielenkiintoinen kaupunki alueella on myös Silves, josta löytyy hieno maurilaisajan linna sekä katedraali. Lähellä Espanjan rajaa sijaitsee Taviran kaupunki, jossa on hurmaavia värikkäitä taloja, kauniita kirkkoja ja näyttäviä siltoja. Lasten kanssa matkustavat voivat suunnata Algarven alueen vesipuistoihin. Suurimpia niistä ovat Aquashow, Aqualand sekä Slide & Splash.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Autovakuutuksen valintaan kannattaa käyttää hieman aikaa ja huomiota. Tutustu eri vakuutusten ehtoihin ja harkitse, tarvitsetko lisävakuutuksia. Perustason vakuutukset eivät ole aina kovinkaan kattavia. Matkallasi muista, että vuokra-autoon ei saa koskaan jättää mitään arvotavaroita tai esimerkiksi passia.

Voiko Farossa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Voi ajaa. EU-mallinen, voimassaoleva ajokortti soveltuu Portugalissa ajamiseen.

Mistä auton nouto ja palautus Farossa onnistuu?

Vuokraa auto jo Faron lentokentältä, niin sinun ei tarvitse huolehtia erikseen kuljetuksista hotellille. Suurin osa autovuokraamoista löytyy lentokentältä samasta paikasta, eli poistuessasi matkatavaroiden hakualueelta terminaalin oikealta puolelta. Osassa autovuokraamoita henkilökunta tulee sinua vastaan ja opastaa sinut vuokra-autosi luo. Auton vuokraaminen onnistuu myös esimerkiksi Faron keskustassa. Käytäntönä on, että auton noudossa ja palautuksessa käytetään samaa toimipistettä. Jos haluat palauttaa autosi muuhun paikkaan, tarkista käykö se autovuokraamollesi ja millainen lisämaksu siitä mahdollisesti peritään.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Faro, Portugali kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Faro lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Faro

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Faro noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Faro. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Missä Faro autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

  Vuokraamon SURPRICE CAR RENTAL päivähinnat ovat tyypillisesti halvimmat keskimääräisen hinnan ollessa 8 €/päivä vuokra-autolle kaupungissa Faro. Kaikkein halvin hinta, mikä vuokra-autolle on löytynyt heidän 3 toimipisteistä kaupungissa Faro on 3 €/päivä.

 • Peritäänkö Faro, Portugali autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Faro. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Faro valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

 • Kuinka monta SURPRICE CAR RENTAL autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Faro?

  3 toimipaikkaa löytyy kaupungista Faro, Portugali. Näistä SURPRICE CAR RENTAL vuokraamoista momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 8 €/päivä maksavia vuokra-autoja.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Faro, Portugali?

  Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Faro on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Faro ovat yleensä 100 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Faro?

  Hyundai Accent ja Ford Ka automallit kaupungissa Faro ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Hyundai Accent vuokrahinnat kaupungissa Faro voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 13 €/päivä ja alhaisimmillaan 0 €/päivä. Ford Ka vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 11 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 0 €/pvä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Opel Vivaro vuokra-autoja kaupungissa Faro?

  Vuokraamolla AV Rent on Opel Vivaro (ja muita vastaavia Luksus ajoneuvoja) tarjolla vuokralle kaupungissa Faro. Voit odottaa vuokraavasi Opel Vivaro kaupungissa Faro vuokraamosta AV Rent 80 €/pvä keskimäärin.

 • Millainen sää on kohteessa Faro, Portugali kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Faro kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 12 °C lämpötiloja ja 63 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Faro kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Faro. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Faro vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Ford Ka tai Fiat 500.

 • Onko sää kaupungissa Faro samanlainen kuin muualla Faro alueella?

  Jos etsit Faro vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Faro lämpötila on yleensä 11 °C ja sademäärä vastaavasti 70,7 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Faro lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Faro

Aloita matkan suunnittelu - Faro