Autonvuokraus Faro - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Faro? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

ke 12.8.
Keskipäivä
to 13.8.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Autovuokraamo Faro: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Faro

Takaisin

flizzr

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 9,6

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Katso kaikki 2 sijaintia

guerin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 9,2

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Katso kaikki 2 sijaintia

keddy

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 9,0

Pisteet perustuvat 2 arvosteluihin

Katso kaikki 2 sijaintia

alamo

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8,6

Pisteet perustuvat 4 arvosteluihin

Katso 1 sijainti

airauto

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8,0

Pisteet perustuvat 6 arvosteluihin

Katso kaikki 2 sijaintia

ace

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,4

Pisteet perustuvat 2 arvosteluihin

Katso 1 sijainti

hertz

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,2

Pisteet perustuvat 13 arvosteluihin

Katso kaikki 3 sijaintia

driveonholidays

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,2

Pisteet perustuvat 7 arvosteluihin

Katso kaikki 2 sijaintia

Tietoja matkastasi kohteeseen Faro

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Farossa?

Auton vuokraus tuo vapautta matkallesi. Huomaa kuitenkin, että autonvuokraus Farossa edellyttää tavallisesti, että auton vuokraaja on vähintään 21-vuotias. Osalla autoluokista ikäraja on tätäkin korkeampi. Myös ajokorttisi tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden ajan. Jotkin autovuokraamot veloittavat lisämaksua alle 25-vuotiailta.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Farossa

Autonvuokraus Farosssa on hyvä tapa tutustua kaupunkiin, kunhan muistat noudattaa varovaisuutta. Portugalilainen liikennekulttuuri poikkeaa nimittäin suomalaisesta. Ajotyyli on sangen tempoilevaa ja tilannenopeudet voivat nousta korkeiksi. Liikennesäännöt ovat kuitenkin onneksi hyvin samankaltaiset kuin Suomessa. Yleiset nopeusrajoitukset ovat taajama-alueella 50 km/h, moottoriliikenneteillä 90 km/h ja moottoriteillä (auto-estradas) 120 km/h. Ajovalojen käyttö on pakollista tunneleissa. Kuten Suomessa, myös Portugalissa promilleraja on 0,5. Huomioi myös muutama paikallisen lainsäädännön erityispiirre. Jos sinun pitää käyttää ajaessa silmälaseja, sinulle tulee olla varalasit mukana aina ajon aikana. Puhelimen käyttö on sallittua vain hands free -laitteilla, muutoin kuulokkeiden käyttö ajaessa on kiellettyä. Jos suuntaat vuokra-autollasi kaupungin ulkopuolelle, huomioi, että A22-moottoritiellä on käytössä sähköinen tietulli. Monissa vuokra-autoissa on jo valmiiksi laite, jolla tietullimaksut maksetaan. Toinen tapa tietullin maksamiseen on tehdä se postitoimistossa tai Pay Shopissa. Maksu tulee hoitaa 48 t sisällä tien käyttämisestä. Tiemaksun voi maksaa myös ennakkoon ostamalla postitoimistosta maksukortti. Kadunvarsipysäköinti on Farossa pääsääntöisesti maksullista. Maksu maksetaan pysäköintimittareihin ja pysäköintilipuke jätetään auton kojelaudalle. Jos pysäköintimerkissä lukee “Residentes”, on pysäköinti sallittua vain asukkaille. Keskustassa on myös maksullinen maanalainen pysäköintialue. Kävelymatkan päässä keskustasta, läheltä Largo de Sao Franciskoa, löytyy ilmainen pysäköintialue. Blue zone -alueilla saa pysäköidä ilmaiseksi pysäköintikiekolla. Kiekkoja saa poliisilaitokselta tai paikallisen Autoliiton toimipisteistä.

Nähtävyyksiä Farossa ja sen lähellä

Faro sijaitsee Algarven alueella, josta löytyvät Portugalin parhaat rannat. Fargostakin löytyy upea, noin seitsemän kilometriä pitkä, hienohiekkainen ranta Praia de Faro, jossa voi harrastaa erilaisia aktiviteetteja. Praia de Faro on osa alueen kansallispuistoa, Ria Formosaa. Ria Formosa on erinomainen paikka muun muassa lintujen bongaamiseen. Faron keskusta jakautuu vanhaan kaupunkiin viehättävine mukulakivikatuineen sekä modernimpaan kävelykeskustaan, josta löytyy mukavasti erilaisia ravintoloita ja kauppoja. Kaupungissa kannattaa ehdottomasti tutustua sen erikoiseen, jopa selkäpiitä karmivaan nähtävyyteen, Capela dos Ossosiin. Se on Karmeliittakirkon luukappeli, joka on vuorattu yli 1 200 munkkien pääkallolla ja luulla. Kappeli rakennettiin aikoinaan munkkien muistoksi, kun vuonna 1816 heidän luunsa jouduttiin siirtämään alkuperäisestä paikastaan kirkon hautausmaalta. Suosittu käyntikohde on myös kaupungin kauppahalli. Golfin ystävät löytävät Algarvesta runsaasti pelipaikkoja. Alueen suurin gofkeskittymä sijaitsee Faron ja Albufeiran välissä. Esimerkiksi Ria Formosan kansallispuistosta löytyy hieno golfkenttä, San Lorenzo. Se on kahdeksikon muotoinen ja laguunien ympäröimä. Autonvuokraus Farossa mahdollistaa tutustumisen Algarven muihinkin kohteisiin, tai voit lähteä halutessasi seikkailemaan Portugaliin laajemminkin. Algarvesta löytyy muun muassa Lagosin kaupunki, jonka ympäristössä on idyllisiä, jyrkkien kallioseinämien suojaamia hiekkarantoja. Kaupungin keskustassa voi piipahtaa syömässä tai ostoksilla. Vanhakaupunki on ympäröity maurien rakentamilla muureilla. Sen kuuluisa nähtävyys on talo, jossa järjestettiin yhdet Euroopan ensimmäisistä orjamarkkinoista vuonna 1444. Nykyään rakennuksessa toimii taidegalleria. Lagosissa kannattaa tutustua myös Ponta de Piedadeen, rantakallioalueeseen. Algarvesta löytyy myös Pyhä Vincenten niemi eli Cabo de Sao Vicente, joka on koko Manner-Euroopan lounaisin reuna. Jo muinaiset roomalaiset ja kreikkalaiset pitivät paikkaa pyhänä ja ennen löytöretkiä uskottiin, että maailma päättyi juuri tähän paikkaan. Mielenkiintoinen kaupunki alueella on myös Silves, josta löytyy hieno maurilaisajan linna sekä katedraali. Lähellä Espanjan rajaa sijaitsee Taviran kaupunki, jossa on hurmaavia värikkäitä taloja, kauniita kirkkoja ja näyttäviä siltoja. Lasten kanssa matkustavat voivat suunnata Algarven alueen vesipuistoihin. Suurimpia niistä ovat Aquashow, Aqualand sekä Slide & Splash.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Autovakuutuksen valintaan kannattaa käyttää hieman aikaa ja huomiota. Tutustu eri vakuutusten ehtoihin ja harkitse, tarvitsetko lisävakuutuksia. Perustason vakuutukset eivät ole aina kovinkaan kattavia. Matkallasi muista, että vuokra-autoon ei saa koskaan jättää mitään arvotavaroita tai esimerkiksi passia.

Voiko Farossa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Voi ajaa. EU-mallinen, voimassaoleva ajokortti soveltuu Portugalissa ajamiseen.

Mistä auton nouto ja palautus Farossa onnistuu?

Vuokraa auto jo Faron lentokentältä, niin sinun ei tarvitse huolehtia erikseen kuljetuksista hotellille. Suurin osa autovuokraamoista löytyy lentokentältä samasta paikasta, eli poistuessasi matkatavaroiden hakualueelta terminaalin oikealta puolelta. Osassa autovuokraamoita henkilökunta tulee sinua vastaan ja opastaa sinut vuokra-autosi luo. Auton vuokraaminen onnistuu myös esimerkiksi Faron keskustassa. Käytäntönä on, että auton noudossa ja palautuksessa käytetään samaa toimipistettä. Jos haluat palauttaa autosi muuhun paikkaan, tarkista käykö se autovuokraamollesi ja millainen lisämaksu siitä mahdollisesti peritään. (Tarkastettu 24/05/2019).

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Faron lentoasema lentokenttä kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Faron lentoasema autonvuokrauspistettä

Eva Senses Hotel

Avenida da Republica, nº1

2.9 km lentokentältä

Hotel Faro & Beach Club

Praca D Francisco Gomes 2

2.8 km lentokentältä

ibis Faro Algarve

E.N. 125 Pontes de Marchil

2.5 km lentokentältä

Hotel Mónaco

Rua Baptista Severino

2.4 km lentokentältä

Best Western Hotel Dom Bernardo

Rua General Teofilo da Trindade 20

3.0 km lentokentältä

Hotel 3K Faro Aeroporto

Estrada do Aeroporto EN 125-10 KM 262+2 Esq, Montenegro

1.4 km lentokentältä

Hospedaria Frangaria

EN 125 - 10 Estrada do Aeroporto Internacional de Faro - Apt 322

2.2 km lentokentältä

Hi Faro- Pousada De Juventude

Rua da Policia de Segurança Pública

3.5 km lentokentältä

The Tiles House

Rua Teofilo Braga, 18

2.7 km lentokentältä

Stay Hotel Faro Centro

Rua de Portugal 17

3.0 km lentokentältä

Aqua Ria Boutique Hotel

Rua da Marinha 12

2.8 km lentokentältä

The Pocket Pillow House

Rua Teofilo Braga, 42

2.7 km lentokentältä

Casa de Estoi

Rua Engenheiro Joaquim Belchior, 80

10.9 km lentokentältä

Faro Cosy Guest House

Rua da Boavista, 8

2.7 km lentokentältä

Rialgarve

Rua Diogo Tavares - Lote 1 - Monte Negro

2.4 km lentokentältä

Faro Urban Downtown Guest House

Rua Caçadores Quatro 33, RC

3.0 km lentokentältä

Ria Terrace

Rua Conselheiro Bivar 105

2.6 km lentokentältä

The Story Guest House

Rua Jose Estevao, 3A

2.8 km lentokentältä

Autonvuokraus Faro

Tähän mennessä ajankohtana elokuu on momondossa ollut 83 vuokra-autohakua kohteessa Faro.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Faro noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Faro. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa syyskuu kohteessa Faro?

Ajankohtana syyskuu, parhaat tarjoukset viikonloppuvuokraukselle kohteessa Faro ovat 5 € ja 7 € välillä. Viikon pituiselle autonvuokraukselle halvin hinta oli 5 €, ja eniten vaihtoehtoja oli hinnan 8 € ympärillä.

Missä Faro autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Vuokraamon SURPRICE CAR RENTAL päivähinnat ovat tyypillisesti halvimmat keskimääräisen hinnan ollessa 7 €/päivä vuokra-autolle kaupungissa Faro. Kaikkein halvin hinta, mikä vuokra-autolle on löytynyt heidän 3 toimipisteistä kaupungissa Faro on 2 €/päivä.

Peritäänkö Faro autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Faro. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Faro valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Faro syyskuu ajaksi?

Paras tapa nauttia kaupungin Faro nähtävyyksistä kuukauden syyskuu aikana on hypätä avoauton rattiin. Kylmän sään tai vesisateen ei pitäisi häiritä sinua, koska keskilämpötila syyskuu kaupungissa Faro on 19 °C sekä keskimääräinen sademäärä 63 mm. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Faro maksaa keskimäärin 119 €/päivä.

Kuinka monta SURPRICE CAR RENTAL autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Faro?

3 toimipaikkaa löytyy kaupungista Faro. Näistä SURPRICE CAR RENTAL vuokraamoista momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 7 €/päivä maksavia vuokra-autoja.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Faro?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Faro on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Faro ovat yleensä 100 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.


Aloita matkan suunnittelu Faro

 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00