Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Faro

Haussa halpa vuokra-auto Faro? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kuljettajan ikä: 26-65
ti 28/5
ti 4/6

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Faro

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Faro

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Faro?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Faro löytyvät yleensä Auto Prudente Rent A Car kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaAuto Prudente Rent A Car, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 8 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Faro on 8 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Faro?

Kun vuokraat autoa kaupungista Faro, suurin osa käyttäjistämme valitsee Seat Arona keskimääräiseen hintaan 14 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Ford Focus 15 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Seat Arona vuokra-autoja kaupungista Faro niinkin alhaiseen hintaan kuin 6 €/pvä ja Ford Focus hintaan 7 €/pvä.

Autonvuokraustarjoukset Faro

Löydä kohteesta Faro juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

7 € - 64 €

Kaikki autotyypit

9 € - 65 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Faro, Portugalin on 18 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Faro, Portugalin on tammikuuta. Hinta on 62 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 7 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 46 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Faro, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Faro voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Faro, Portugalin on 23 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Faro, Portugalin on helmikuuta. Hinta on 5 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 23 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 28 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Faro, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Faro voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Faro, Portugalin on 41 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Faro, Portugalin on helmikuuta. Hinta on 15 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 36 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 22 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Faro, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Faro voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Faro, Portugalin on 9 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Faro, Portugalin on joulukuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 6 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 70 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Faro, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Faro voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Faro, Portugalin on 40 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Faro, Portugalin on helmikuuta. Hinta on 20 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 20 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Faro, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Faro voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Faro autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Faro

DRIVEONHOLIDAYS

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

9,3

Nouto/palautus

9,3

Value

8,0

Hertz

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,6

Value

8,3

Europcar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,3

Value

7,3

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

5,3

Nouto/palautus

6,6

Value

6,0

SURPRICE CAR RENTAL

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

5,0

Nouto/palautus

4,0

Value

6,0

keddy by Europcar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Sunnycars

5 sijaintia

Free2Move

3 sijaintia

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Faro - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Faro, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Faro, Portugali autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Faro. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Faro valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Faro, Portugali?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Faro on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Faro ovat yleensä 100 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Renault Captur vuokra-autoja kaupungissa Faro?

Millainen sää on kohteessa Faro, Portugali kuukauden toukokuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Faro kuukauden toukokuu aikana voivat odottaa 18 °C lämpötiloja ja 20 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Onko sää kaupungissa Faro samanlainen kuin muualla Faro alueella?

Jos etsit Faro vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden toukokuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Faro lämpötila on yleensä 17 °C ja sademäärä vastaavasti 21,5 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Faro hinnat?

autoa Faro hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Faro?

toukokuuta 2024 alkaen 114 toimijaa on valittavissa autoa Faro osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Faro?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Faro. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Faro?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Faro. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Faro?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Faro voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Faro?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Faro antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Faro, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Faro ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Faro momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Faro.

Löytyykö kohteesta Faro autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Faro.

Voinko etsiä Faro vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Faro autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Faro

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ti 28/5
Keskipäivä
ti 4/6
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Faro

Suositut autovuokraamot Farossa