Autonvuokraus Faro, Portugali - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Faro, Portugali? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Faro, Portugali
12. toukokuu — 19. toukokuu
Sama palautus
Faro, Portugali
ke 12/5
Keskipäivä
ke 19/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Faro: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Faro, Portugali
8,1
Erinomainen
3 arvostelua1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

6,0

Hinta-laatusuhde

8,6
7,4
Hyvä
2 arvostelua1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

7,0

Hinta-laatusuhde

7,0
7,2
Hyvä
6 arvostelua3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

8,3

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Hinta-laatusuhde

6,3
0,0
Kauhea
5 sijaintia
0,0
Kauhea
3 sijaintia
0,0
Kauhea
3 sijaintia
0,0
Kauhea
2 sijaintia
0,0
Kauhea
2 sijaintia

Tietoja matkastasi kohteeseen Faro

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Farossa?

Auton vuokraus tuo vapautta matkallesi. Huomaa kuitenkin, että autonvuokraus Farossa edellyttää tavallisesti, että auton vuokraaja on vähintään 21-vuotias. Osalla autoluokista ikäraja on tätäkin korkeampi. Myös ajokorttisi tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden ajan. Jotkin autovuokraamot veloittavat lisämaksua alle 25-vuotiailta.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Farossa

Autonvuokraus Farosssa on hyvä tapa tutustua kaupunkiin, kunhan muistat noudattaa varovaisuutta. Portugalilainen liikennekulttuuri poikkeaa nimittäin suomalaisesta. Ajotyyli on sangen tempoilevaa ja tilannenopeudet voivat nousta korkeiksi. Liikennesäännöt ovat kuitenkin onneksi hyvin samankaltaiset kuin Suomessa. Yleiset nopeusrajoitukset ovat taajama-alueella 50 km/h, moottoriliikenneteillä 90 km/h ja moottoriteillä (auto-estradas) 120 km/h. Ajovalojen käyttö on pakollista tunneleissa. Kuten Suomessa, myös Portugalissa promilleraja on 0,5. Huomioi myös muutama paikallisen lainsäädännön erityispiirre. Jos sinun pitää käyttää ajaessa silmälaseja, sinulle tulee olla varalasit mukana aina ajon aikana. Puhelimen käyttö on sallittua vain hands free -laitteilla, muutoin kuulokkeiden käyttö ajaessa on kiellettyä. Jos suuntaat vuokra-autollasi kaupungin ulkopuolelle, huomioi, että A22-moottoritiellä on käytössä sähköinen tietulli. Monissa vuokra-autoissa on jo valmiiksi laite, jolla tietullimaksut maksetaan. Toinen tapa tietullin maksamiseen on tehdä se postitoimistossa tai Pay Shopissa. Maksu tulee hoitaa 48 t sisällä tien käyttämisestä. Tiemaksun voi maksaa myös ennakkoon ostamalla postitoimistosta maksukortti. Kadunvarsipysäköinti on Farossa pääsääntöisesti maksullista. Maksu maksetaan pysäköintimittareihin ja pysäköintilipuke jätetään auton kojelaudalle. Jos pysäköintimerkissä lukee “Residentes”, on pysäköinti sallittua vain asukkaille. Keskustassa on myös maksullinen maanalainen pysäköintialue. Kävelymatkan päässä keskustasta, läheltä Largo de Sao Franciskoa, löytyy ilmainen pysäköintialue. Blue zone -alueilla saa pysäköidä ilmaiseksi pysäköintikiekolla. Kiekkoja saa poliisilaitokselta tai paikallisen Autoliiton toimipisteistä.

Nähtävyyksiä Farossa ja sen lähellä

Faro sijaitsee Algarven alueella, josta löytyvät Portugalin parhaat rannat. Fargostakin löytyy upea, noin seitsemän kilometriä pitkä, hienohiekkainen ranta Praia de Faro, jossa voi harrastaa erilaisia aktiviteetteja. Praia de Faro on osa alueen kansallispuistoa, Ria Formosaa. Ria Formosa on erinomainen paikka muun muassa lintujen bongaamiseen. Faron keskusta jakautuu vanhaan kaupunkiin viehättävine mukulakivikatuineen sekä modernimpaan kävelykeskustaan, josta löytyy mukavasti erilaisia ravintoloita ja kauppoja. Kaupungissa kannattaa ehdottomasti tutustua sen erikoiseen, jopa selkäpiitä karmivaan nähtävyyteen, Capela dos Ossosiin. Se on Karmeliittakirkon luukappeli, joka on vuorattu yli 1 200 munkkien pääkallolla ja luulla. Kappeli rakennettiin aikoinaan munkkien muistoksi, kun vuonna 1816 heidän luunsa jouduttiin siirtämään alkuperäisestä paikastaan kirkon hautausmaalta. Suosittu käyntikohde on myös kaupungin kauppahalli. Golfin ystävät löytävät Algarvesta runsaasti pelipaikkoja. Alueen suurin gofkeskittymä sijaitsee Faron ja Albufeiran välissä. Esimerkiksi Ria Formosan kansallispuistosta löytyy hieno golfkenttä, San Lorenzo. Se on kahdeksikon muotoinen ja laguunien ympäröimä. Autonvuokraus Farossa mahdollistaa tutustumisen Algarven muihinkin kohteisiin, tai voit lähteä halutessasi seikkailemaan Portugaliin laajemminkin. Algarvesta löytyy muun muassa Lagosin kaupunki, jonka ympäristössä on idyllisiä, jyrkkien kallioseinämien suojaamia hiekkarantoja. Kaupungin keskustassa voi piipahtaa syömässä tai ostoksilla. Vanhakaupunki on ympäröity maurien rakentamilla muureilla. Sen kuuluisa nähtävyys on talo, jossa järjestettiin yhdet Euroopan ensimmäisistä orjamarkkinoista vuonna 1444. Nykyään rakennuksessa toimii taidegalleria. Lagosissa kannattaa tutustua myös Ponta de Piedadeen, rantakallioalueeseen. Algarvesta löytyy myös Pyhä Vincenten niemi eli Cabo de Sao Vicente, joka on koko Manner-Euroopan lounaisin reuna. Jo muinaiset roomalaiset ja kreikkalaiset pitivät paikkaa pyhänä ja ennen löytöretkiä uskottiin, että maailma päättyi juuri tähän paikkaan. Mielenkiintoinen kaupunki alueella on myös Silves, josta löytyy hieno maurilaisajan linna sekä katedraali. Lähellä Espanjan rajaa sijaitsee Taviran kaupunki, jossa on hurmaavia värikkäitä taloja, kauniita kirkkoja ja näyttäviä siltoja. Lasten kanssa matkustavat voivat suunnata Algarven alueen vesipuistoihin. Suurimpia niistä ovat Aquashow, Aqualand sekä Slide & Splash.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Autovakuutuksen valintaan kannattaa käyttää hieman aikaa ja huomiota. Tutustu eri vakuutusten ehtoihin ja harkitse, tarvitsetko lisävakuutuksia. Perustason vakuutukset eivät ole aina kovinkaan kattavia. Matkallasi muista, että vuokra-autoon ei saa koskaan jättää mitään arvotavaroita tai esimerkiksi passia.

Voiko Farossa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Voi ajaa. EU-mallinen, voimassaoleva ajokortti soveltuu Portugalissa ajamiseen.

Mistä auton nouto ja palautus Farossa onnistuu?

Vuokraa auto jo Faron lentokentältä, niin sinun ei tarvitse huolehtia erikseen kuljetuksista hotellille. Suurin osa autovuokraamoista löytyy lentokentältä samasta paikasta, eli poistuessasi matkatavaroiden hakualueelta terminaalin oikealta puolelta. Osassa autovuokraamoita henkilökunta tulee sinua vastaan ja opastaa sinut vuokra-autosi luo. Auton vuokraaminen onnistuu myös esimerkiksi Faron keskustassa. Käytäntönä on, että auton noudossa ja palautuksessa käytetään samaa toimipistettä. Jos haluat palauttaa autosi muuhun paikkaan, tarkista käykö se autovuokraamollesi ja millainen lisämaksu siitä mahdollisesti peritään. (Tarkastettu 24/05/2019).


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Faro, Portugali kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Faro lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Faro

Tähän mennessä ajankohtana toukokuu on momondossa ollut 83 vuokra-autohakua kohteessa Faro.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Faro noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Faro. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Faro autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Vuokraamon SURPRICE CAR RENTAL päivähinnat ovat tyypillisesti halvimmat keskimääräisen hinnan ollessa 7 €/päivä vuokra-autolle kaupungissa Faro. Kaikkein halvin hinta, mikä vuokra-autolle on löytynyt heidän 3 toimipisteistä kaupungissa Faro on 2 €/päivä.

Peritäänkö Faro, Portugali autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Faro. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Faro valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Faro kesäkuu ajaksi?

Paras tapa nauttia kaupungin Faro nähtävyyksistä kuukauden kesäkuu aikana on hypätä avoauton rattiin. Kylmän sään tai vesisateen ei pitäisi häiritä sinua, koska keskilämpötila kesäkuu kaupungissa Faro on 24 °C sekä keskimääräinen sademäärä 2 mm. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Faro maksaa keskimäärin 117 €/päivä.

Kuinka monta SURPRICE CAR RENTAL autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Faro?

3 toimipaikkaa löytyy kaupungista Faro, Portugali. Näistä SURPRICE CAR RENTAL vuokraamoista momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 7 €/päivä maksavia vuokra-autoja.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Faro, Portugali?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Faro on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Faro ovat yleensä 100 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Millainen sää on kohteessa Faro, Portugali kuukauden toukokuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Faro kuukauden toukokuu aikana voivat odottaa 18 °C lämpötiloja ja 20 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen toukokuu sään perusteella?

Ottaen huomioon se, että lämpötilat kohteessa Faro ovat yleensä korkeat toukokuu aikana ja sateen mahdollisuus on melkoisen alhainen, momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

Onko sää kaupungissa Faro samanlainen kuin muualla Faro alueella?

Jos etsit Faro vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden toukokuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Faro lämpötila on yleensä 17 °C ja sademäärä vastaavasti 21,8 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Faro lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Faro

Lentolippu varattuna kohteeseen Faro? Aloita matkan suunnittelu!