Autonvuokraukset kohteessa Faro

Etsi halpoja vuokra-autotarjouksia Faro

Faro, Portugali
6. huhtikuu — 13. huhtikuu
Sama palautus
Faro, Portugali
to 6/4
Keskipäivä
to 13/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Tärkeää tietoa Faro autonvuokrauksesta

Auton vuokraus tuo vapautta matkallesi. Huomaa kuitenkin, että autonvuokraus Farossa edellyttää tavallisesti, että auton vuokraaja on vähintään 21-vuotias. Osalla autoluokista ikäraja on tätäkin korkeampi. Myös ajokorttisi tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden ajan. Jotkin autovuokraamot veloittavat lisämaksua alle 25-vuotiailta.

Autonvuokraus Farosssa on hyvä tapa tutustua kaupunkiin, kunhan muistat noudattaa varovaisuutta. Portugalilainen liikennekulttuuri poikkeaa nimittäin suomalaisesta. Ajotyyli on sangen tempoilevaa ja tilannenopeudet voivat nousta korkeiksi. Liikennesäännöt ovat kuitenkin onneksi hyvin samankaltaiset kuin Suomessa. Yleiset nopeusrajoitukset ovat taajama-alueella 50 km/h, moottoriliikenneteillä 90 km/h ja moottoriteillä (auto-estradas) 120 km/h. Ajovalojen käyttö on pakollista tunneleissa. Kuten Suomessa, myös Portugalissa promilleraja on 0,5. Huomioi myös muutama paikallisen lainsäädännön erityispiirre. Jos sinun pitää käyttää ajaessa silmälaseja, sinulle tulee olla varalasit mukana aina ajon aikana. Puhelimen käyttö on sallittua vain hands free -laitteilla, muutoin kuulokkeiden käyttö ajaessa on kiellettyä. Jos suuntaat vuokra-autollasi kaupungin ulkopuolelle, huomioi, että A22-moottoritiellä on käytössä sähköinen tietulli. Monissa vuokra-autoissa on jo valmiiksi laite, jolla tietullimaksut maksetaan. Toinen tapa tietullin maksamiseen on tehdä se postitoimistossa tai Pay Shopissa. Maksu tulee hoitaa 48 t sisällä tien käyttämisestä. Tiemaksun voi maksaa myös ennakkoon ostamalla postitoimistosta maksukortti. Kadunvarsipysäköinti on Farossa pääsääntöisesti maksullista. Maksu maksetaan pysäköintimittareihin ja pysäköintilipuke jätetään auton kojelaudalle. Jos pysäköintimerkissä lukee “Residentes”, on pysäköinti sallittua vain asukkaille. Keskustassa on myös maksullinen maanalainen pysäköintialue. Kävelymatkan päässä keskustasta, läheltä Largo de Sao Franciskoa, löytyy ilmainen pysäköintialue. Blue zone -alueilla saa pysäköidä ilmaiseksi pysäköintikiekolla. Kiekkoja saa poliisilaitokselta tai paikallisen Autoliiton toimipisteistä.

Faro sijaitsee Algarven alueella, josta löytyvät Portugalin parhaat rannat. Fargostakin löytyy upea, noin seitsemän kilometriä pitkä, hienohiekkainen ranta Praia de Faro, jossa voi harrastaa erilaisia aktiviteetteja. Praia de Faro on osa alueen kansallispuistoa, Ria Formosaa. Ria Formosa on erinomainen paikka muun muassa lintujen bongaamiseen. Faron keskusta jakautuu vanhaan kaupunkiin viehättävine mukulakivikatuineen sekä modernimpaan kävelykeskustaan, josta löytyy mukavasti erilaisia ravintoloita ja kauppoja. Kaupungissa kannattaa ehdottomasti tutustua sen erikoiseen, jopa selkäpiitä karmivaan nähtävyyteen, Capela dos Ossosiin. Se on Karmeliittakirkon luukappeli, joka on vuorattu yli 1 200 munkkien pääkallolla ja luulla. Kappeli rakennettiin aikoinaan munkkien muistoksi, kun vuonna 1816 heidän luunsa jouduttiin siirtämään alkuperäisestä paikastaan kirkon hautausmaalta. Suosittu käyntikohde on myös kaupungin kauppahalli. Golfin ystävät löytävät Algarvesta runsaasti pelipaikkoja. Alueen suurin gofkeskittymä sijaitsee Faron ja Albufeiran välissä. Esimerkiksi Ria Formosan kansallispuistosta löytyy hieno golfkenttä, San Lorenzo. Se on kahdeksikon muotoinen ja laguunien ympäröimä. Autonvuokraus Farossa mahdollistaa tutustumisen Algarven muihinkin kohteisiin, tai voit lähteä halutessasi seikkailemaan Portugaliin laajemminkin. Algarvesta löytyy muun muassa Lagosin kaupunki, jonka ympäristössä on idyllisiä, jyrkkien kallioseinämien suojaamia hiekkarantoja. Kaupungin keskustassa voi piipahtaa syömässä tai ostoksilla. Vanhakaupunki on ympäröity maurien rakentamilla muureilla. Sen kuuluisa nähtävyys on talo, jossa järjestettiin yhdet Euroopan ensimmäisistä orjamarkkinoista vuonna 1444. Nykyään rakennuksessa toimii taidegalleria. Lagosissa kannattaa tutustua myös Ponta de Piedadeen, rantakallioalueeseen. Algarvesta löytyy myös Pyhä Vincenten niemi eli Cabo de Sao Vicente, joka on koko Manner-Euroopan lounaisin reuna. Jo muinaiset roomalaiset ja kreikkalaiset pitivät paikkaa pyhänä ja ennen löytöretkiä uskottiin, että maailma päättyi juuri tähän paikkaan. Mielenkiintoinen kaupunki alueella on myös Silves, josta löytyy hieno maurilaisajan linna sekä katedraali. Lähellä Espanjan rajaa sijaitsee Taviran kaupunki, jossa on hurmaavia värikkäitä taloja, kauniita kirkkoja ja näyttäviä siltoja. Lasten kanssa matkustavat voivat suunnata Algarven alueen vesipuistoihin. Suurimpia niistä ovat Aquashow, Aqualand sekä Slide & Splash.


Autonvuokraustarjoukset Faro

Löydä kohteesta Faro juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

7 € - 47 €

Kaikki autotyypit

7 € - 66 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Faro, Portugalin on 23 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Faro, Portugalin on marraskuuta. Hinta on 70 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 7 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 35 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Faro, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Faro voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Faro, Portugalin on 32 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Faro, Portugalin on tammikuuta. Hinta on 82 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 6 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 6 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Faro, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Faro voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Faro, Portugalin on 12 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Faro, Portugalin on joulukuuta. Hinta on 42 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 7 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 66 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Faro, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Faro voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Faro autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Faro

DRIVEONHOLIDAYS

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

6,5

Value

7,5

SURPRICE CAR RENTAL

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Hertz

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

6,6

Value

7,3

keddy by Europcar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Sunnycars

5 sijaintia

Resolvcar

3 sijaintia

AIRAUTO

2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Faro

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Faro

Suosituin vuokraamo

Centauro

Suositut autotyypit

Economy, Mini, Compact

Halvin vuokra-auto

20 €

Suosituin malli

Ford Focus Sedan
Suosituin Faro autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Centauro. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat INTERRENT ja AIRAUTO .
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Faro viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Mini, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Faro on 20 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 23 €/pvä.
Kohteen Faro suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Ford Focus Sedan.

Vuokraa auto läheltä kohteen Faro suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Faro

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Faro - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Faro, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Ajankohtana huhtikuu, parhaat tarjoukset viikonloppuvuokraukselle kohteessa Faro ovat 7 € ja 16 € välillä. Viikon pituiselle autonvuokraukselle halvin hinta oli 21 €, ja eniten vaihtoehtoja oli hinnan 33 € ympärillä.

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Faro löytyvät yleensä Klass Wagen kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaKlass Wagen, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 4 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Faro on 4 €/pvä.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Faro

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Faro

Aloita matkan suunnittelu - Faro


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Faro voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Faro antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.