Autonvuokraukset kohteessa Porto, Porton piiri

Haussa halpa vuokra-auto Porto, Porton piiri? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Porto, Portugali
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Porto, Portugali
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Porto

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Porto

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Porto?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Porto löytyvät yleensä Tangerine kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaTangerine, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 5 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Porto on 5 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Porto?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Porto 6 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Porto?

momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Porto on Fiat 500 ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Volkswagen Polo. Käyttäjämme ovat löytäneet Fiat 500 tarjouksia kaupungissa Porto keskimääräiseen hintaan 8 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 6 € per päivä. Mallin Volkswagen Polo vuokraaminen kaupungissa Porto maksaa yleensä keskimäärin 9 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 4 € per päivä.

Tärkeää tietoa Porto autonvuokrauksesta

Portugalissa sijaitseva Porto on yksi Euroopan vanhimmista keskuksista, ja se on nimetty Unescon maailmanperintökohteeksi. Se tunnetaan kuvankauniista panoraamastaan ja portviinistään. Kuuluisa Livraria Lello -kirjakauppa ja Duoro-joen ylittävä Luis I -silta ovat varmasti to do -listallasi. Löytämällä halvan autonvuokrauksen Portosta voit tutustua myös kaupungin nähtävyyksiin. Portossa ja sen läheisellä lentokentällä on noin 40 autonvuokrauspaikkaa. Ne tarjoavat sekä tavallisia economy-luokan vuokra-autoja että luksusluokan autonvuokrausta Portossa. Matkastasi tulee täydellinen päiväretkien ansiosta, kuten lähtemällä patikointireissulle reilun tunnin matkan päässä sijaitsevaan Parque Nacional de Peneda-Gerês -puistossa. Kun olet Portossa, muista, että sen kuuluisa Santa Catarinan ostoskatu on itse asiassa kävelykatu. Pysäköinti Portossa voi olla haastavaa, mutta kaupungin muurien ulkopuolella pysäköinnin pitäisi olla helpompaa, ja näin voit kävellä vapaasti ja tutkia paikkoja.

Onko vierailun aikana hyödyllistä vuokrata auto Portossa?

Matkasi Portoon ei ole täydellinen, jos et näe kaikkea nähtävää Portugalin ikonisessa kaupungissa. Joitakin hienoimpia arkkitehtuurikohteita löytyy Bragan kaupungista. Pääset Bragaan Porton vuokra-autollasi alle tunnissa. Lähde ajelulle ja käy viininmaistajaisissa Duoron laaksossa. Portugalin Venetsia, Aveiro, on alle tunnin matkan päässä, jos hankit vuokra-auton Portosta. Porto itsessään ei ole tunnettu rannoistaan, mutta jos sinulla on vuokra-auto Portossa, voit ajaa lyhyellä ajomatkalla Atlantin rannikkoa pitkin hiekkarannoille, kuten Praia da Granjalle. Kun olet kaupungissa, voit jättää autosi pysäköitynä ja kävellä keskustan alueella. Vuokra-auton ajaminen Portossa kapeiden teiden läpi voi olla hankalaa. Kaupungissa on kuitenkin lukuisia parkkihalleja, joista useimmat ovat jopa katettuja.

Mitä erilaisia ajolakeja minun pitäisi pitää mielessä ajaessani Portossa?

Koska ajat uudessa kaupungissa ja uudessa maassa, on aina hyvä tietää kaikki liikennevinkit ja -lait. Portugalissa käytetään metrijärjestelmää, ja siksi kaikki nopeusrajoitukset ja etäisyydet ilmoitetaan kilometreinä. Turvavöiden käyttö on pakollista, ja alle 12-vuotiaiden lasten on oltava tietyn pituisia voidakseen istua etuistuimella. Valtateillä on vihreitä kaistoja, joita ei saa käyttää ilman erityistä lupaa. Kun ajat Portossa vuokra-autoasi, varmista, että sinulla on aina ajokortti mukana. Ennen kuin ajat vuokra-autollasi, tutustu Porton moottoriajoneuvo-osaston tiedotuksiin varmistaaksesi, ettei liikennelakeihin ole tullut muutoksia.

Tarvitsenko erityistä ajokorttia tai lupaa ajaa vuokra-autoa Portossa, jos olen vierailemassa toisesta maasta?

Voidaksesi vuokrata auton Portugalissa sinun on oltava vähintään 21-vuotias. Portugali ei vaadi sinulta mitään erityistä lupaa, kuten kansainvälistä ajokorttia, jotta voit vuokrata auton, jos sinulla on voimassa oleva Euroopan unionin ajokortti tai Yhdysvaltain ajokortti. Varmista tarvittaessa, muita maita koskevat vaatimukset. Jos ajokorttisi on muuila kuin englanninkielisillä aakkosilla, sen kääntäminen voi olla vaatimuksena.


Autonvuokraustarjoukset Porto, Porton piiri

Löydä kohteesta Porto juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni

5 € - 74 €

Kaikki autotyypit

7 € - 113 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Porto, Portugalin on 39 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Porto, Portugalin on tammikuuta. Hinta on 88 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 5 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 24 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Porto, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Porto voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Porto, Portugalin on 34 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Porto, Portugalin on syyskuuta. Hinta on 31 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 46 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 32 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Porto, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Porto voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Porto, Portugalin on 34 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Porto, Portugalin on huhtikuuta. Hinta on 83 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 6 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 32 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Porto, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Porto voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Porto autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Porto, Porton piiri

Hertz

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

SADORENT

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Europcar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0

Sixt

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,4

Nouto/palautus

8,2

Value

8,2

keddy by Europcar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Budget

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,2

Value

6,2

SURPRICE CAR RENTAL

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

2,0

Value

8,0

Dollar

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Porto

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Porto

Suositut autotyypit

Compact, Economy, Mini

Halvin vuokra-auto

18 €

Suosituin malli

Fiat 500
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Porto viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, Economy, Mini.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Porto on 18 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 19 €/pvä.
Kohteen Porto suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Fiat 500. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Volkswagen Polo.

Vuokraa auto läheltä kohteen Porto suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Porto

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Porto - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Porto, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Porto, Portugali autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Porto olevat suositut autovuokraamot, kuten Hertz, SADORENT ja Europcar tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Porto, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Porto lokakuu ajaksi?

Suosittelemme economy-luokan auton varaamista, kun vierailet kohteessa Porto kuukauden lokakuu aikana. Vaikka tällaiset autot eivät kestä jäätä ja lunta hyvin, on se ihanteellinen vuokra-auto kohtuullisempiin lämpötiloihin ja sadesäälle. lokakuu ajan lämpötilat kohteessa Porto ovat keskimäärin 13 °C ja vettä tulee 158 mm cm - ihanteelliset olosuhteet economy-luokan auton vuokraamiseen. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Porto maksaa keskimäärin 53 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Porto, Portugali?

Kun ajat Porto kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Porto kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 100 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Millainen sää on kohteessa Porto, Portugali kuukauden syyskuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Porto kuukauden syyskuu aikana on 19 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 71 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Porto samanlainen kuin muualla Porton piiri alueella?

Jos etsit Porto vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden syyskuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Porton piiri lämpötila on yleensä 19 °C ja sademäärä vastaavasti 71 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Porto hinnat?

autoa Porto hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Porto?

syyskuuta 2023 alkaen 105 toimijaa on valittavissa autoa Porto osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Porto?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Porto. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Porto?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Porto. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Aloita matkan suunnittelu - Porto


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Porto?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Porto voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Porto?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Porto, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Porto, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Porto tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Porto momondo avulla?

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Porto.

Löytyykö kohteesta Porto autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Porto autonvuokrauksissa.

Voinko etsiä Porto vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Porto autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Porto

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.