Autonvuokraus Casper, Wyoming

Haussa halpa vuokra-auto Casper, WY? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Casper, WY, Yhdysvallat
31. tammikuu — 7. helmikuu
Sama palautus
Casper, WY, Yhdysvallat
ma 31/1
Keskipäivä
ma 7/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Casper: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Casper, WY
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,9

Value

8,2
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

8,1

Value

8,1
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Value

9,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

6,0

Value

5,7
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Casper, WY kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Casper Natrona County lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Casper

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Casper noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Avis, Budget ja Hertz ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Casper COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Casper. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Casper, WY autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Suurimmalla osalla niistä Casper vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Casper, kuten Avis, Budget ja Hertz tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Casper, WY?

  Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Casper huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 40 km/t ellei toisin mainita. Casper taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 120 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Casper rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Casper?

  Keskimääräiseen hintaan 60 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 22 €/pvä), Ford Focus vuokra-autot kaupungissa Casper on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Ford Escape vuokraaminen kaupungissa Casper keskimääräiseen hintaan 67 €/pvä (31 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

 • Millainen sää on kohteessa Casper, WY kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Casper kuukauden tammikuu aikana on −4 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 13 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Kuukausien, kuten tammikuu aikana on suositeltavaa vuokrata maasturi kaupungissa Casper. Lämpötila on yleensä pakkasen alapuolella ja lumen sekä jään mahdollisuus on suurempi.


Aloita matkan suunnittelu - Casper