Uusimmat tarjoukset
Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Lissabon, Lissabonin piiri

Haussa halpa vuokra-auto Lissabon, Lissabonin piiri? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kuljettajan ikä: 26-65
pe 24/5
pe 31/5

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Lissabon, Lissabonin piiri autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Lissabon, Lissabonin piiri
Edullinen6 €/pvä
Pienikokoinen6 €/pvä
Keskikokoinen11 €/pvä
Mini5 €/pvä
Avoauto10 €/pvä
Keskikokoinen maasturi7 €/pvä
Pienikokoinen maasturi7 €/pvä
Pienikokoinen farmari8 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Lissabon

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Lissabon

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Lissabon?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Lissabon löytyvät yleensä Ace kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaAce, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 5 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Lissabon on 7 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Lissabon?

Vuokraamolla keddy by Europcar on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Lissabon 17 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Lissabon?

Fiat 500 ja Peugeot 3008 automallit kaupungissa Lissabon ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Fiat 500 vuokrahinnat kaupungissa Lissabon voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 12 €/päivä ja alhaisimmillaan 3 €/päivä. Peugeot 3008 vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 19 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 10 €/pvä.

Autonvuokraustarjoukset Lissabon, Lissabonin piiri

Löydä kohteesta Lissabon juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

9 € - 29 €

Kaikki autotyypit

13 € - 49 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lissabon, Portugalin on 17 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Lissabon, Portugalin on tammikuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 9 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 42 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lissabon, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lissabon voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Lissabon pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lissabon, Portugalin on 38 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Lissabon, Portugalin on helmikuuta. Hinta on 64 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 14 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 19 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lissabon, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lissabon voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Lissabon keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lissabon, Portugalin on 90 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Lissabon, Portugalin on helmikuuta. Hinta on 57 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 40 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 66 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lissabon, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lissabon voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lissabon, Portugalin on 24 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Lissabon, Portugalin on tammikuuta. Hinta on 63 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 9 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 23 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lissabon, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lissabon voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Lissabon Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lissabon, Portugalin on 76 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Lissabon, Portugalin on huhtikuuta. Hinta on 57 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 60 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lissabon, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lissabon voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

luksus auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lissabon, Portugalin on 98 €. Halvin aika vuokrata luksus auto kohteessa Lissabon, Portugalin on maaliskuuta. Hinta on 26 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 73 € per päivä. luksus autovuokraus on tyypillisesti 69 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lissabon, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lissabon voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lissabon, Portugalin on 41 €. Halvin aika vuokrata avoauto kohteessa Lissabon, Portugalin on huhtikuuta. Hinta on 79 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 9 € per päivä. avoautovuokraus on tyypillisesti 27 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lissabon, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lissabon voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Toyota Aygo
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

5 €/pvä

22 Touko - 29 Touko
Toyota Aygo
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

6 €/pvä

22 Touko - 29 Touko
Ford Fiesta
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

6 €/pvä

22 Touko - 29 Touko
Volkswagen Polo

Lissabon autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Lissabon, Lissabonin piiri

Enterprise Rent-A-Car

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,4

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

8,5

Nouto/palautus

8,0

Value

8,5

Sixt

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,1

Value

7,1

DRIVEONHOLIDAYS

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

7,1

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,4

Value

7,1

Avis

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,5

Value

5,9

Budget

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

6,0

Value

6,2

Europcar

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

6,1

Value

6,0

SURPRICE CAR RENTAL

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,4

Comfort

6,4

Kokonaisarvosana

6,2

Nouto/palautus

4,8

Value

5,7

keddy by Europcar

17 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Lissabon

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Lissabon

Suosituin vuokraamo

Klass Wagen

Suositut autotyypit

Compact, Economy, Intermediate

Halvin vuokra-auto

10 €

Suosituin malli

Fiat 500
Suosituin Lissabon autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Klass Wagen. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Rent a Star ja DRIVEONHOLIDAYS .
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Lissabon viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, Economy, Intermediate.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Lissabon on 10 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 17 €/pvä.
Kohteen Lissabon suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Fiat 500. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Peugeot 3008.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Lissabon - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Lissabon, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa kesäkuu kohteessa Lissabon, Portugali?

Ajankohtana kesäkuu, parhaat tarjoukset viikonloppuvuokraukselle kohteessa Lissabon ovat 27 € ja 27 € välillä. Käyttäjien löytämä keskihinta viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Lissabon ajankohtana kesäkuu oli 31 € – mutta jopa 8 € hintaisia tarjouksia löytyi, riippuen päivämääristä ja autovaihtoehdoista.

Peritäänkö Lissabon, Portugali autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Lissabon on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Lissabon suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Hertz, Budget ja SADORENT, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Lissabon kesäkuu ajaksi?

Kuukauden kesäkuu aikana lämpötilat kaupungissa Lissabon pyörivät 23 °C ympärillä - mikä on juuri sopiva avoauton vuokraamiseen. Sademäärä on yleensä noin 6 mm cm kesäkuu aikana kaupungissa Lissabon, joten sateesta ei tarvitse huolehtia liikaa vaan voit kruisailla avoautolla vapaasti nähtävyyksiä katsellen. Haluat ehkä tarkistaa sääennusteen ennen matkaasi tästäkin huolimatta. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Lissabon maksaa keskimäärin 56 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Lissabon, Portugali?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Lissabon, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Lissabon ovat 100 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Lissabon huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Renault Trafic vuokra-autoja kaupungissa Lissabon?

Millainen sää on kohteessa Lissabon, Portugali kuukauden toukokuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Lissabon kuukauden toukokuu aikana voivat odottaa 17 °C lämpötiloja ja 56 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Onko sää kaupungissa Lissabon samanlainen kuin muualla Lissabonin piiri alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Lissabon road triplle alueelle Lissabonin piiri tai sitä ympäröiville alueille kuukauden toukokuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 17 °C ja sademäärän vastaavasti 56 mm koko kuukauden ajan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Lissabon hinnat?

autoa Lissabon hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Lissabon?

toukokuuta 2024 alkaen 205 toimijaa on valittavissa autoa Lissabon osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Lissabon?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Lissabon. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Lissabon?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Lissabon. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Lissabon?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Lissabon käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Lissabon?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Lissabon antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Lissabon, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Lissabon, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Lissabon momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Lissabon, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Lissabon autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Lissabon.

Voinko etsiä Lissabon vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Lissabon, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Lissabon

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
pe 24/5
Keskipäivä
pe 31/5
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Lissabon

Suositut vuokra-autotyypit Lissabonissa