Autonvuokraus Lissabon, Portugali

Haussa halpa vuokra-auto Lissabon, Portugali? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Lissabon, Portugali
24. kesäkuu — 1. heinäkuu
Sama palautus
Lissabon, Portugali
to 24/6
Keskipäivä
to 1/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Lissabon, Portugali

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni Cars

7 € - 31 €

All Car Types

8 € - 78 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lissabon, Portugali on 17 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Lissabon, Portugali on helmikuuta. Hinta on 59 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 7 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 50 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lissabon. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lissabon voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Lissabon Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lissabon, Portugali on 31 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Lissabon, Portugali on helmikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 9 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lissabon. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lissabon voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Lissabon Keskikoko vuokra-autohinnat.

Suuri auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lissabon, Portugali on 60 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Lissabon, Portugali on helmikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 44 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lissabon. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lissabon voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Lissabon Suuri vuokra-autohinnat.

Maasturi auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lissabon, Portugali on 27 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Lissabon, Portugali on helmikuuta. Hinta on 63 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 10 € päivässä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 21 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lissabon. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lissabon voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Lissabon Maasturi vuokra-autohinnat.

Pakettiauto auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lissabon, Portugali on 46 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Lissabon, Portugali on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 28 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Lissabon. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lissabon voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Lissabon Pakettiauto vuokra-autohinnat.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
Fits 1 laukku
4-5 oven ajoneuvot
34 €/päivä
Lissabon
Lisbon Airport
Chevrolet Sonic Sedan
34 €/päivä
Tarjoushinta
Citroen C2
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2-3 oven ajoneuvot
35 €/päivä
Lissabon
Largo Machado De Assis, 1C Esc. 4
Citroen C2
35 €/päivä
Tarjoushinta
Kia Rio Hatchback
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
35 €/päivä
Lissabon
Lisbon Airport
Kia Rio Hatchback
35 €/päivä
Tarjoushinta

Autovuokraamo Lissabon: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Lissabon, Portugali
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Mukavuus

8,1

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,5

Hinta-laatusuhde

7,4
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Mukavuus

7,3

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

7,3

Hinta-laatusuhde

8,6
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Mukavuus

7,8

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

6,8

Hinta-laatusuhde

7,2
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Mukavuus

7,5

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

6,7

Hinta-laatusuhde

7,2
10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Mukavuus

7,1

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,2

Hinta-laatusuhde

6,4
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Mukavuus

6,8

Kokonaisarvosana

6,1

Nouto/palautus

5,9

Hinta-laatusuhde

6,5
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Mukavuus

8,4

Kokonaisarvosana

5,6

Nouto/palautus

4,0

Hinta-laatusuhde

6,0

Tietoja matkastasi kohteeseen Lissabon

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Lissabonissa?

Auton vuokraus Lissabonissa onnistuu 21-vuotiailta. Ajokortin tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden. Alle 25-vuotiailta kuljettajilta voidaan veloittaa lisämaksu. Seniorikansalaisten kannattaa kysyä autovuokraamon yläikärajaa: osassa yrityksiä autoa ei vuokrata yli 70-vuotiaille. Auton vuokraaminen voi onnistua edullisesti, etenkin jos tekee hintavertailuja tai hyvä tarjous osuu kohdalle.

Tärkeää tietoa Lissabonin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Auton vuokraus Lissabonissa on siinäkin mielessä kätevä vaihtoehto, että liikennesäännöt ovat hyvin samanlaiset kuin Suomessa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että vaikka ohitus tapahtuu muuten tavalliseen tapaan vasemmalta, raitiovaunut tulee ohittaa aina oikealta. Turvavöiden käyttö on pakollista kaikille matkustajille ja 12-vuotiaiden ja sitä nuorempien on matkustettava lastenistuimessa. Noudata liikennesääntöjä jo senkin vuoksi, että sakot ovat suurempia kuin kotomaassamme. Nopeusrajoitukset ovat taajamassa 50 km/h, moottoriliikenneteillä 90 km/h ja moottoriteillä 120 km/h. Pakollisia auton turvavarusteita ovat heijastinliivi sekä varoituskolmio. Kannattaa myös huomioida muutama erikoisuus Portugalin lainsäädännössä. Kuulokkeiden käyttö on kiellettyä ajaessa, kännykkään puhuttaessa käytettävää hands free -laitetta lukuun ottamatta. Jos sinun pitää käyttää silmälaseja ajaessasi, sinulla tulee olla varasilmälasit mukanasi aina autolla ajaessasi. Kaikki laitteet, jotka voivat paikantaa nopeuskameroita, ovat kiellettyjä. Portugalilainen liikennekulttuuri poikkeaa jonkin verran suomalaisesta. Kuskit voivat ajaa liian lähellä ja vilkkua ei aina käytetä. Kannattaa siis pysyä valppaana. Tämä on fiksua jo senkin vuoksi, että Lissabonissa on runsaasti yhdensuuntaisia katuja. Seuraa tieviittoja ja käytä navigaattoriin tai karttaa. Pysäköintipaikan löytäminen Lissabonista voi olla haasteellista. Kannattaa hyödyntää kaupungin autohalleja ja maksullisia pysäköintialueita. Kadun varrelle pysäköinti on yleensä ilmaista lauantaisin ja sunnuntaisin. Blue zone -pysäköintialueilla tulee olla pysäköintikiekko. Se on ilmainen, ja sen saa poliisilaitokselta tai autoliiton toimipisteistä. Muista, että autoon ei saa jättää näkyville mitään arvokasta!

Nähtävyyksiä Lissabonissa ja sen lähellä

Vuokraa auto ja tutustu sekä Lissaboniin että sen lähiseutuihin. Lissabonista löytyy paljon nähtävää. Kaupungissa on runsaasti niin museoita ja taidegallerioita kuin kiinnostavia ostosmahdollisuuksiakin. Suosittuja nähtävyyksiä ovat muun muassa Alfaman vanhakaupunki, Rossio-aukio, Castelo de Sao Jorge -linnoitus sekä Hieronymuksen luostari (Mosteiro dos Jeronimos). Tunnettuja puistoja ja luonnonnähtävyyksiä ovat pääpuisto Parque Eduardo VII, kasvitieteellinen puutarha sekä Tejo-joki. Lapsia ja nuoria kiinnostavia matkakohteita ovat esimerkiksi Oceanário de Lisboan akvaariomaailma sekä kaupungin eläintarha. Kannattaa nauttia myös alueen ravintoloiden hyvästä portugalilaisesta ruuasta ja halutessaan myös kaupungin vireästä yöelämästä. Auton vuokraus mahdollistaa reissut myös lähialueille. Portugalissa on hienoja rantoja ja mielenkiintoisia merenrantakaupunkeja, kuten esimerkiksi Nazare. Näkemisen arvoinen on varmasti myös Sintran vuoristokylä, jossa on upea Quinta da Regaleiran linna, joka on kuin suoraan sadusta. Ajaminen Portugalissa on varsin miellyttävää. Vaikka Lissabonin keskustan kadut ovat kapeita, heti kaupungin ulkopuolella tieverkosto on hyvässä kunnossa. Moottoritiet ovat suhteellisen uusia ja hyväkuntoisia, ja myös vuoristoalueiden tiet on pidetty hyvässä kunnossa. Öisin kaikkia teitä ei ole välttämättä valaistu, joten kannattaa olla varovainen. Vuokra-autolla liikkuessa on hyvä huomioida, että moottoritiet ovat maksullisia. Suurimmassa osassa maksullisia teitä on käytössä automatisoidut tietullimaksut. Tämä tarkoittaa sitä, että autossa on oltava sähköinen tunniste maksujen keräämistä varten. Tällaisen laitteen saa tavallisesti autovuokraamosta pienestä lisämaksusta. Vaihtoehto sähköiselle tunnisteelle on tietullikortti. Voit tilata sen netistä ennen matkaasi tai ostaa paikan päältä postitoimistosta. Sille ladataan rahaa ja se on autokohtainen. Ilman laitetta tai tietullikorttia ei kannata maksullisilla teillä huristella, sillä voit saada sakon matkasi jälkeen.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Tarkasta aina vakuutussuojan kattavuus autovuokraamosta ja ota tarvittaessa perustasoa kattavampi vakuutus. Automurrot eivät ole harvinaisia Lissabonissa, mikä kannattaa huomioida myös vakuutusta ottaessa. Ilmoita aina hyvissä ajoin käyttämällesi autovuokraamolle, jos haluat tehdä rajanylityksiä. Vuokra-autolla liikuttaessa maasta poistumisen suhteen voi olla rajoituksia ja rajanylitykset voivat vaikuttaa myös vakuutuksiin.

Voiko Lissabonissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Lissabonissa voi ajaa suomalaisella ajokortilla. Jos sinulla on myös kansainvälinen ajokortti, kannattaa se toki ottaa varoiksi mukaan. Se voi helpottaa asiointia paikallisten viranomaisten kanssa.

Mistä auton nouto ja palautus Lissabonissa onnistuu?

Auton vuokraus Lissabonissa onnistuu jo lentokentällä. Kaupungista löytyy myös muita toimipisteitä. Vuokra-auton voi tavallisesti palauttaa myös muuhun toimipisteeseen kuin mistä sen on noutanut. Tarkista kuitenkin asia – ja mahdolliset lisäveloitukset – käyttämältäsi autovuokraamolta.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Lissabon, Portugali kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Lissabon Portelan lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Lissabon

Ajankohtana kesäkuu tähän päivään mennessä, 339 momondon käyttäjää ovat etsineet halpoja vuokra-autoja kohteessa Lissabon.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Lissabon noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Lissabon sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Dollar, Thrifty ja Hertz. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa heinäkuu kohteessa Lissabon, Portugali?

Ajankohtana heinäkuu, parhaat tarjoukset viikonloppuvuokraukselle kohteessa Lissabon ovat 9 € ja 31 € välillä. Käyttäjien löytämä keskihinta viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Lissabon ajankohtana heinäkuu oli 13 € – mutta jopa 4 € hintaisia tarjouksia löytyi, riippuen päivämääristä ja autovaihtoehdoista.

Missä Lissabon autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit odottaa löytäväsi halvimmat vuokra-autohinnat kaupungissa Lissabon SURPRICE CAR RENTAL vuokraamolta, jolla on 3 toimipistettä kaupungissa. momondo-käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaiset päivähinnat kuin 1 €, mutta SURPRICE CAR RENTAL keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kaupungissa Lissabon on 12 €/päivä.

Peritäänkö Lissabon, Portugali autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Lissabon on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Lissabon suosittuja autovuokraamoja ovat mm. SADORENT, Dollar ja Global Rent A Car, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Lissabon heinäkuu ajaksi?

Kuukauden heinäkuu aikana lämpötilat kaupungissa Lissabon pyörivät 23 °C ympärillä - mikä on juuri sopiva avoauton vuokraamiseen. Sademäärä on yleensä noin 7 mm cm heinäkuu aikana kaupungissa Lissabon, joten sateesta ei tarvitse huolehtia liikaa vaan voit kruisailla avoautolla vapaasti nähtävyyksiä katsellen. Haluat ehkä tarkistaa sääennusteen ennen matkaasi tästäkin huolimatta. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Lissabon maksaa keskimäärin 154 €/päivä.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Lissabon?

Kaupungista Lissabon, Portugali löytyy 10 toimipaikkaa, jotka Europcar omistaa ja joista auton voi vuokrata päiväksi hintaan 60 € keskimäärin.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Lissabon, Portugali?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Lissabon, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Lissabon ovat 100 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Lissabon huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Millainen sää on kohteessa Lissabon, Portugali kuukauden kesäkuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Lissabon kuukauden kesäkuu aikana voivat odottaa 20 °C lämpötiloja ja 17 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen kesäkuu sään perusteella?

Kaupungissa Lissabon on yleensä lämmintä kesäkuu aikana, mistä syystä momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

Onko sää kaupungissa Lissabon samanlainen kuin muualla Lissabonin piiri alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Lissabon road triplle alueelle Lissabonin piiri tai sitä ympäröiville alueille kuukauden kesäkuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 20 °C ja sademäärän vastaavasti 17 mm koko kuukauden ajan.


Autonvuokraukset kaupungin Lissabon lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Lissabon

Aloita matkan suunnittelu - Lissabon