Autonvuokraukset kohteessa Lissabon, Lissabonin piiri

Haussa halpa vuokra-auto Lissabon, Lissabonin piiri? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Lissabon, Portugali
15. kesäkuu — 22. kesäkuu
Sama palautus
Lissabon, Portugali
to 15/6
Keskipäivä
to 22/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Lissabon

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Lissabon

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Lissabon?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Lissabon löytyvät yleensä BRAVACAR kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaBRAVACAR , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 3 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Lissabon on 5 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Lissabon?

Vuokraamolla keddy by Europcar on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Lissabon 15 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Lissabon?

Nissan Qashqai ja Volkswagen Polo automallit kaupungissa Lissabon ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Nissan Qashqai vuokrahinnat kaupungissa Lissabon voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 37 €/päivä ja alhaisimmillaan 9 €/päivä. Volkswagen Polo vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 44 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 5 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Lissabon, Lissabonin piiri autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Lissabon, Lissabonin piiri
Hyundai i10
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

7 €/pvä

25 kesä - 30 kesä
Hyundai i10
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

7 €/pvä

25 kesä - 30 kesä
Opel Corsa
Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

7 €/pvä

25 kesä - 30 kesä
Fiat Panda
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

8 €/pvä

25 kesä - 30 kesä
Toyota Corolla
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

11 €/pvä

25 kesä - 30 kesä
Vauxhall Mokka
Nissan Qashqai
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

12 €/pvä

25 kesä - 30 kesä
Nissan Qashqai
Citroen C4 Picasso
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

12 €/pvä

25 kesä - 30 kesä
Citroen C4 Picasso
Volkswagen Golf SportWagen
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

14 €/pvä

25 kesä - 30 kesä
Volkswagen Golf SportWagen
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

21 €/pvä

25 kesä - 30 kesä
Ford Fiesta

Tärkeää tietoa Lissabon autonvuokrauksesta

Auton vuokraus Lissabonissa onnistuu 21-vuotiailta. Ajokortin tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden. Alle 25-vuotiailta kuljettajilta voidaan veloittaa lisämaksu. Seniorikansalaisten kannattaa kysyä autovuokraamon yläikärajaa: osassa yrityksiä autoa ei vuokrata yli 70-vuotiaille. Auton vuokraaminen voi onnistua edullisesti, etenkin jos tekee hintavertailuja tai hyvä tarjous osuu kohdalle.

Auton vuokraus Lissabonissa on siinäkin mielessä kätevä vaihtoehto, että liikennesäännöt ovat hyvin samanlaiset kuin Suomessa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että vaikka ohitus tapahtuu muuten tavalliseen tapaan vasemmalta, raitiovaunut tulee ohittaa aina oikealta. Turvavöiden käyttö on pakollista kaikille matkustajille ja 12-vuotiaiden ja sitä nuorempien on matkustettava lastenistuimessa. Noudata liikennesääntöjä jo senkin vuoksi, että sakot ovat suurempia kuin kotomaassamme. Nopeusrajoitukset ovat taajamassa 50 km/h, moottoriliikenneteillä 90 km/h ja moottoriteillä 120 km/h. Pakollisia auton turvavarusteita ovat heijastinliivi sekä varoituskolmio. Kannattaa myös huomioida muutama erikoisuus Portugalin lainsäädännössä. Kuulokkeiden käyttö on kiellettyä ajaessa, kännykkään puhuttaessa käytettävää hands free -laitetta lukuun ottamatta. Jos sinun pitää käyttää silmälaseja ajaessasi, sinulla tulee olla varasilmälasit mukanasi aina autolla ajaessasi. Kaikki laitteet, jotka voivat paikantaa nopeuskameroita, ovat kiellettyjä. Portugalilainen liikennekulttuuri poikkeaa jonkin verran suomalaisesta. Kuskit voivat ajaa liian lähellä ja vilkkua ei aina käytetä. Kannattaa siis pysyä valppaana. Tämä on fiksua jo senkin vuoksi, että Lissabonissa on runsaasti yhdensuuntaisia katuja. Seuraa tieviittoja ja käytä navigaattoriin tai karttaa. Pysäköintipaikan löytäminen Lissabonista voi olla haasteellista. Kannattaa hyödyntää kaupungin autohalleja ja maksullisia pysäköintialueita. Kadun varrelle pysäköinti on yleensä ilmaista lauantaisin ja sunnuntaisin. Blue zone -pysäköintialueilla tulee olla pysäköintikiekko. Se on ilmainen, ja sen saa poliisilaitokselta tai autoliiton toimipisteistä. Muista, että autoon ei saa jättää näkyville mitään arvokasta!

Vuokraa auto ja tutustu sekä Lissaboniin että sen lähiseutuihin. Lissabonista löytyy paljon nähtävää. Kaupungissa on runsaasti niin museoita ja taidegallerioita kuin kiinnostavia ostosmahdollisuuksiakin. Suosittuja nähtävyyksiä ovat muun muassa Alfaman vanhakaupunki, Rossio-aukio, Castelo de Sao Jorge -linnoitus sekä Hieronymuksen luostari (Mosteiro dos Jeronimos). Tunnettuja puistoja ja luonnonnähtävyyksiä ovat pääpuisto Parque Eduardo VII, kasvitieteellinen puutarha sekä Tejo-joki. Lapsia ja nuoria kiinnostavia matkakohteita ovat esimerkiksi Oceanário de Lisboan akvaariomaailma sekä kaupungin eläintarha. Kannattaa nauttia myös alueen ravintoloiden hyvästä portugalilaisesta ruuasta ja halutessaan myös kaupungin vireästä yöelämästä. Auton vuokraus mahdollistaa reissut myös lähialueille. Portugalissa on hienoja rantoja ja mielenkiintoisia merenrantakaupunkeja, kuten esimerkiksi Nazare. Näkemisen arvoinen on varmasti myös Sintran vuoristokylä, jossa on upea Quinta da Regaleiran linna, joka on kuin suoraan sadusta. Ajaminen Portugalissa on varsin miellyttävää. Vaikka Lissabonin keskustan kadut ovat kapeita, heti kaupungin ulkopuolella tieverkosto on hyvässä kunnossa. Moottoritiet ovat suhteellisen uusia ja hyväkuntoisia, ja myös vuoristoalueiden tiet on pidetty hyvässä kunnossa. Öisin kaikkia teitä ei ole välttämättä valaistu, joten kannattaa olla varovainen. Vuokra-autolla liikkuessa on hyvä huomioida, että moottoritiet ovat maksullisia. Suurimmassa osassa maksullisia teitä on käytössä automatisoidut tietullimaksut. Tämä tarkoittaa sitä, että autossa on oltava sähköinen tunniste maksujen keräämistä varten. Tällaisen laitteen saa tavallisesti autovuokraamosta pienestä lisämaksusta. Vaihtoehto sähköiselle tunnisteelle on tietullikortti. Voit tilata sen netistä ennen matkaasi tai ostaa paikan päältä postitoimistosta. Sille ladataan rahaa ja se on autokohtainen. Ilman laitetta tai tietullikorttia ei kannata maksullisilla teillä huristella, sillä voit saada sakon matkasi jälkeen.


Autonvuokraustarjoukset Lissabon, Lissabonin piiri

Löydä kohteesta Lissabon juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

8 € - 70 €

Kaikki autotyypit

17 € - 232 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lissabon, Portugalin on 28 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Lissabon, Portugalin on helmikuuta. Hinta on 72 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 8 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 62 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lissabon, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lissabon voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Lissabon Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lissabon, Portugalin on 54 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Lissabon, Portugalin on helmikuuta. Hinta on 84 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 9 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 25 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lissabon, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lissabon voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Lissabon Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lissabon, Portugalin on 126 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Lissabon, Portugalin on tammikuuta. Hinta on 68 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 41 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 44 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lissabon, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lissabon voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lissabon, Portugalin on 50 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Lissabon, Portugalin on helmikuuta. Hinta on 73 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 14 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 30 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lissabon, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lissabon voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Lissabon Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lissabon, Portugalin on 114 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Lissabon, Portugalin on marraskuuta. Hinta on 46 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 62 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 37 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lissabon, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lissabon voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lissabon, Portugalin on 107 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Lissabon, Portugalin on marraskuuta. Hinta on 46 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 58 € per päivä. Luksusvuokraus on tyypillisesti 33 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lissabon, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lissabon voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lissabon, Portugalin on 61 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Lissabon, Portugalin on tammikuuta. Hinta on 96 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 3 € per päivä. Avoautovuokraus on tyypillisesti 14 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lissabon, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lissabon voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Hyundai i10
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

7 €/pvä

25 kesä - 30 kesä
Hyundai i10
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

7 €/pvä

25 kesä - 30 kesä
Opel Corsa
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

8 €/pvä

25 kesä - 30 kesä
Opel Astra

Lissabon autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Lissabon, Lissabonin piiri

Europcar

10 sijaintia

Avis

5 sijaintia

Ausocar

4 sijaintia

Budget

3 sijaintia

Enterprise Rent-A-Car

3 sijaintia

keddy by Europcar

15 sijaintia

Free2Move

10 sijaintia

Sunnycars

10 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Lissabon

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Lissabon

Suosituin vuokraamo

Sixt

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Mini

Halvin vuokra-auto

14 €

Suosituin malli

Nissan Qashqai
Suosituin Lissabon autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Sixt. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Klass Wagen ja DriveGO.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Lissabon viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Mini.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Lissabon on 14 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 26 €/pvä.
Kohteen Lissabon suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Nissan Qashqai. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Volkswagen Polo.

Vuokraa auto läheltä kohteen Lissabon suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Lissabon

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Lissabon - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Lissabon, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Lissabon on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Lissabon suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Hertz, Budget ja SADORENT, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Kuukauden heinäkuu aikana lämpötilat kaupungissa Lissabon pyörivät 23 °C ympärillä - mikä on juuri sopiva avoauton vuokraamiseen. Sademäärä on yleensä noin 7 mm cm heinäkuu aikana kaupungissa Lissabon, joten sateesta ei tarvitse huolehtia liikaa vaan voit kruisailla avoautolla vapaasti nähtävyyksiä katsellen. Haluat ehkä tarkistaa sääennusteen ennen matkaasi tästäkin huolimatta. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Lissabon maksaa keskimäärin 146 €/päivä.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Lissabon

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Lissabon

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Lissabon

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Lissabon

Aloita matkan suunnittelu - Lissabon


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Lissabon käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Lissabon antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.