Vertaa autonvuokrauksia kaupungissa: Lissabon

Haussa edullinen vuokra-auto kohteessa Lissabon? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

pe 22.2.
12:00
la 23.2.
12:00
Vertaile vs. momondo |

Autonvuokraustarjoukset kohteessa Lissabon

Tutustu momondon käyttäjien löytämiin autonvuokraustarjouksiin kohteessa Lissabon
Spark
tai vastaava Edullinen
2 1 4-5
2 EUR
maalis 18 - maalis 23
Lissabon
Aeroporto De Lisboa Portela
2 EUR
maalis 18 - maalis 23
Focus Wagon
tai vastaava Pienikokoinen
4 1 4-5
17 EUR
kesä 22 - kesä 29
Lissabon
Rua Salgado Zenha, Lote 1 / 2
17 EUR
kesä 22 - kesä 29

Suosituimmat autonvuokraukset: Lissabon

Parhaat momondo-käyttäjien löytämät hinnat viimeisen 24 tunnin ajalta
Edullinen auto: Lissabon interrent
Edullinen
2 aikuista, 2 laukkua
Pienikokoinen auto: Lissabon flizzr
Pienikokoinen
4 aikuista, 2 laukkua
Keskikokoinen auto: Lissabon drivego
Keskikokoinen
5 aikuista, 3 laukkua
Perusmalli auto: Lissabon goldcar
Perusmalli
5 aikuista, 3 laukkua
Suuri auto: Lissabon avis
Suuri
5 aikuista, 2 laukkua
Maasturi auto: Lissabon centauro
Maasturi
4 aikuista, 2 laukkua

Suosittuja autovuokraamoja: Lissabon

Haussa hyvä autovuokraamo? Nämä vuokraamot ovat suosittuja käyttäjiemme keskuudessa
udrive
Suosittu
U Drive
Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä U Drive vuokraamoon, jolla on 1 toimipiste kaupungissa
keddy
Eniten toimipaikkoja
keddy by Europcar
keddy by Europcar tarjoaa korkealaatuisia ja ylellisiä malleja 11 toimipisteessä

Vuokraa auto kaupungista Lissabon alta näkyvien vuokraamojen kautta

Kaikki suurimmat autovuokraamot kaupungissa Lissabon
$self.agencySymbol
AutoEurope
Erinomainen - 8,9 (3 arvostelua)
2 vuokraamoa
$self.agencySymbol
SURPRICE CAR RENTAL
Erinomainen - 8,8 (2 arvostelua)
3 vuokraamoa
$self.agencySymbol
Valpi Rent
Erinomainen - 8,8 (1 arvostelu)
1 vuokraamo
$self.agencySymbol
Alamo
Erinomainen - 8,7 (6 470 arvostelua)
1 vuokraamo
$self.agencySymbol
Enterprise
Erinomainen - 8,5 (12 813 arvostelua)
3 vuokraamoa
$self.agencySymbol
Global Rent A Car
Erinomainen - 8,4 (1 arvostelu)
2 vuokraamoa
$self.agencySymbol
National
Erinomainen - 8,2 (3 399 arvostelua)
1 vuokraamo
$self.agencySymbol
BENErent Rent-A-Car
Erinomainen - 8,1 (3 arvostelua)
2 vuokraamoa

Lentokentät, joissa on autonvuokraus kaupungissa Lissabon

Löydä vuokra-auto tältä lentokentältä
AUTOT:
Lissabon Portelan lentoasema lentokenttä
LIS

Auton vuokraus Lissabonissa

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Lissabonissa?

Auton vuokraus Lissabonissa onnistuu 21-vuotiailta. Ajokortin tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden. Alle 25-vuotiailta kuljettajilta voidaan veloittaa lisämaksu. Seniorikansalaisten kannattaa kysyä autovuokraamon yläikärajaa: osassa yrityksiä autoa ei vuokrata yli 70-vuotiaille. Auton vuokraaminen voi onnistua edullisesti, etenkin jos tekee hintavertailuja tai hyvä tarjous osuu kohdalle.

Tärkeää tietoa Lissabonin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Auton vuokraus Lissabonissa on siinäkin mielessä kätevä vaihtoehto, että liikennesäännöt ovat hyvin samanlaiset kuin Suomessa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että vaikka ohitus tapahtuu muuten tavalliseen tapaan vasemmalta, raitiovaunut tulee ohittaa aina oikealta. Turvavöiden käyttö on pakollista kaikille matkustajille ja 12-vuotiaiden ja sitä nuorempien on matkustettava lastenistuimessa. Noudata liikennesääntöjä jo senkin vuoksi, että sakot ovat suurempia kuin kotomaassamme. Nopeusrajoitukset ovat taajamassa 50 km/h, moottoriliikenneteillä 90 km/h ja moottoriteillä 120 km/h. Pakollisia auton turvavarusteita ovat heijastinliivi sekä varoituskolmio. Kannattaa myös huomioida muutama erikoisuus Portugalin lainsäädännössä. Kuulokkeiden käyttö on kiellettyä ajaessa, kännykkään puhuttaessa käytettävää hands free -laitetta lukuun ottamatta. Jos sinun pitää käyttää silmälaseja ajaessasi, sinulla tulee olla varasilmälasit mukanasi aina autolla ajaessasi. Kaikki laitteet, jotka voivat paikantaa nopeuskameroita, ovat kiellettyjä. Portugalilainen liikennekulttuuri poikkeaa jonkin verran suomalaisesta. Kuskit voivat ajaa liian lähellä ja vilkkua ei aina käytetä. Kannattaa siis pysyä valppaana. Tämä on fiksua jo senkin vuoksi, että Lissabonissa on runsaasti yhdensuuntaisia katuja. Seuraa tieviittoja ja käytä navigaattoriin tai karttaa. Pysäköintipaikan löytäminen Lissabonista voi olla haasteellista. Kannattaa hyödyntää kaupungin autohalleja ja maksullisia pysäköintialueita. Kadun varrelle pysäköinti on yleensä ilmaista lauantaisin ja sunnuntaisin. Blue zone -pysäköintialueilla tulee olla pysäköintikiekko. Se on ilmainen, ja sen saa poliisilaitokselta tai autoliiton toimipisteistä. Muista, että autoon ei saa jättää näkyville mitään arvokasta!

Nähtävyyksiä Lissabonissa ja sen lähellä

Vuokraa auto ja tutustu sekä Lissaboniin että sen lähiseutuihin. Lissabonista löytyy paljon nähtävää. Kaupungissa on runsaasti niin museoita ja taidegallerioita kuin kiinnostavia ostosmahdollisuuksiakin. Suosittuja nähtävyyksiä ovat muun muassa Alfaman vanhakaupunki, Rossio-aukio, Castelo de Sao Jorge -linnoitus sekä Hieronymuksen luostari (Mosteiro dos Jeronimos). Tunnettuja puistoja ja luonnonnähtävyyksiä ovat pääpuisto Parque Eduardo VII, kasvitieteellinen puutarha sekä Tejo-joki. Lapsia ja nuoria kiinnostavia matkakohteita ovat esimerkiksi Oceanário de Lisboan akvaariomaailma sekä kaupungin eläintarha. Kannattaa nauttia myös alueen ravintoloiden hyvästä portugalilaisesta ruuasta ja halutessaan myös kaupungin vireästä yöelämästä. Auton vuokraus mahdollistaa reissut myös lähialueille. Portugalissa on hienoja rantoja ja mielenkiintoisia merenrantakaupunkeja, kuten esimerkiksi Nazare. Näkemisen arvoinen on varmasti myös Sintran vuoristokylä, jossa on upea Quinta da Regaleiran linna, joka on kuin suoraan sadusta. Ajaminen Portugalissa on varsin miellyttävää. Vaikka Lissabonin keskustan kadut ovat kapeita, heti kaupungin ulkopuolella tieverkosto on hyvässä kunnossa. Moottoritiet ovat suhteellisen uusia ja hyväkuntoisia, ja myös vuoristoalueiden tiet on pidetty hyvässä kunnossa. Öisin kaikkia teitä ei ole välttämättä valaistu, joten kannattaa olla varovainen. Vuokra-autolla liikkuessa on hyvä huomioida, että moottoritiet ovat maksullisia. Suurimmassa osassa maksullisia teitä on käytössä automatisoidut tietullimaksut. Tämä tarkoittaa sitä, että autossa on oltava sähköinen tunniste maksujen keräämistä varten. Tällaisen laitteen saa tavallisesti autovuokraamosta pienestä lisämaksusta. Vaihtoehto sähköiselle tunnisteelle on tietullikortti. Voit tilata sen netistä ennen matkaasi tai ostaa paikan päältä postitoimistosta. Sille ladataan rahaa ja se on autokohtainen. Ilman laitetta tai tietullikorttia ei kannata maksullisilla teillä huristella, sillä voit saada sakon matkasi jälkeen.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Tarkasta aina vakuutussuojan kattavuus autovuokraamosta ja ota tarvittaessa perustasoa kattavampi vakuutus. Automurrot eivät ole harvinaisia Lissabonissa, mikä kannattaa huomioida myös vakuutusta ottaessa. Ilmoita aina hyvissä ajoin käyttämällesi autovuokraamolle, jos haluat tehdä rajanylityksiä. Vuokra-autolla liikuttaessa maasta poistumisen suhteen voi olla rajoituksia ja rajanylitykset voivat vaikuttaa myös vakuutuksiin.

Voiko Lissabonissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Lissabonissa voi ajaa suomalaisella ajokortilla. Jos sinulla on myös kansainvälinen ajokortti, kannattaa se toki ottaa varoiksi mukaan. Se voi helpottaa asiointia paikallisten viranomaisten kanssa.

Mistä auton nouto ja palautus Lissabonissa onnistuu?

Auton vuokraus Lissabonissa onnistuu jo lentokentällä. Kaupungista löytyy myös muita toimipisteitä. Vuokra-auton voi tavallisesti palauttaa myös muuhun toimipisteeseen kuin mistä sen on noutanut. Tarkista kuitenkin asia – ja mahdolliset lisäveloitukset – käyttämältäsi autovuokraamolta.


Aloita matkan suunnittelu Lissabon