Autonvuokraus Lissabon - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Lissabon? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Lissabon, Portugali5. marraskuu — 12. marraskuu
Sama palautus
Lissabon, Portugali
to 5/11
to 12/11

Milloin on edullisinta vuokrata auto kohteessa Lissabon?

Kaikki

1 € - 37 €

Economy

3 € - 25 €

Halvin aika vuokrata auto kohteessa Lissabon on helmikuuta. Hinta on 47 % alhaisempi kuin vuoden muina kuukausina, vain 8 € per päivä. Kallein kuukausi on taas vastaavasti heinäkuuta. Jos etsit tiettyä autotyyppiä, harkitse taloudellisen auton vuokraamista tammikuuta. Autonvuokrauksen hinta kohteessa Lissabon voi vaihdella monien tekijöiden vuoksi, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja miten paljon etukäteen varaat auton.


Autovuokraamo Lissabon: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Lissabon
Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.6

Pisteet perustuvat 110 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.6

Pisteet perustuvat 45 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.5

Pisteet perustuvat 59 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.1

Pisteet perustuvat 43 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.7

Pisteet perustuvat 31 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 9.0

Pisteet perustuvat 2 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.8

Pisteet perustuvat 2 arvosteluihin


Tietoja matkastasi kohteeseen Lissabon

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Lissabonissa?

Auton vuokraus Lissabonissa onnistuu 21-vuotiailta. Ajokortin tulee olla ollut voimassa vähintään vuoden. Alle 25-vuotiailta kuljettajilta voidaan veloittaa lisämaksu. Seniorikansalaisten kannattaa kysyä autovuokraamon yläikärajaa: osassa yrityksiä autoa ei vuokrata yli 70-vuotiaille. Auton vuokraaminen voi onnistua edullisesti, etenkin jos tekee hintavertailuja tai hyvä tarjous osuu kohdalle.

Tärkeää tietoa Lissabonin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Auton vuokraus Lissabonissa on siinäkin mielessä kätevä vaihtoehto, että liikennesäännöt ovat hyvin samanlaiset kuin Suomessa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että vaikka ohitus tapahtuu muuten tavalliseen tapaan vasemmalta, raitiovaunut tulee ohittaa aina oikealta. Turvavöiden käyttö on pakollista kaikille matkustajille ja 12-vuotiaiden ja sitä nuorempien on matkustettava lastenistuimessa. Noudata liikennesääntöjä jo senkin vuoksi, että sakot ovat suurempia kuin kotomaassamme. Nopeusrajoitukset ovat taajamassa 50 km/h, moottoriliikenneteillä 90 km/h ja moottoriteillä 120 km/h. Pakollisia auton turvavarusteita ovat heijastinliivi sekä varoituskolmio. Kannattaa myös huomioida muutama erikoisuus Portugalin lainsäädännössä. Kuulokkeiden käyttö on kiellettyä ajaessa, kännykkään puhuttaessa käytettävää hands free -laitetta lukuun ottamatta. Jos sinun pitää käyttää silmälaseja ajaessasi, sinulla tulee olla varasilmälasit mukanasi aina autolla ajaessasi. Kaikki laitteet, jotka voivat paikantaa nopeuskameroita, ovat kiellettyjä. Portugalilainen liikennekulttuuri poikkeaa jonkin verran suomalaisesta. Kuskit voivat ajaa liian lähellä ja vilkkua ei aina käytetä. Kannattaa siis pysyä valppaana. Tämä on fiksua jo senkin vuoksi, että Lissabonissa on runsaasti yhdensuuntaisia katuja. Seuraa tieviittoja ja käytä navigaattoriin tai karttaa. Pysäköintipaikan löytäminen Lissabonista voi olla haasteellista. Kannattaa hyödyntää kaupungin autohalleja ja maksullisia pysäköintialueita. Kadun varrelle pysäköinti on yleensä ilmaista lauantaisin ja sunnuntaisin. Blue zone -pysäköintialueilla tulee olla pysäköintikiekko. Se on ilmainen, ja sen saa poliisilaitokselta tai autoliiton toimipisteistä. Muista, että autoon ei saa jättää näkyville mitään arvokasta!

Nähtävyyksiä Lissabonissa ja sen lähellä

Vuokraa auto ja tutustu sekä Lissaboniin että sen lähiseutuihin. Lissabonista löytyy paljon nähtävää. Kaupungissa on runsaasti niin museoita ja taidegallerioita kuin kiinnostavia ostosmahdollisuuksiakin. Suosittuja nähtävyyksiä ovat muun muassa Alfaman vanhakaupunki, Rossio-aukio, Castelo de Sao Jorge -linnoitus sekä Hieronymuksen luostari (Mosteiro dos Jeronimos). Tunnettuja puistoja ja luonnonnähtävyyksiä ovat pääpuisto Parque Eduardo VII, kasvitieteellinen puutarha sekä Tejo-joki. Lapsia ja nuoria kiinnostavia matkakohteita ovat esimerkiksi Oceanário de Lisboan akvaariomaailma sekä kaupungin eläintarha. Kannattaa nauttia myös alueen ravintoloiden hyvästä portugalilaisesta ruuasta ja halutessaan myös kaupungin vireästä yöelämästä. Auton vuokraus mahdollistaa reissut myös lähialueille. Portugalissa on hienoja rantoja ja mielenkiintoisia merenrantakaupunkeja, kuten esimerkiksi Nazare. Näkemisen arvoinen on varmasti myös Sintran vuoristokylä, jossa on upea Quinta da Regaleiran linna, joka on kuin suoraan sadusta. Ajaminen Portugalissa on varsin miellyttävää. Vaikka Lissabonin keskustan kadut ovat kapeita, heti kaupungin ulkopuolella tieverkosto on hyvässä kunnossa. Moottoritiet ovat suhteellisen uusia ja hyväkuntoisia, ja myös vuoristoalueiden tiet on pidetty hyvässä kunnossa. Öisin kaikkia teitä ei ole välttämättä valaistu, joten kannattaa olla varovainen. Vuokra-autolla liikkuessa on hyvä huomioida, että moottoritiet ovat maksullisia. Suurimmassa osassa maksullisia teitä on käytössä automatisoidut tietullimaksut. Tämä tarkoittaa sitä, että autossa on oltava sähköinen tunniste maksujen keräämistä varten. Tällaisen laitteen saa tavallisesti autovuokraamosta pienestä lisämaksusta. Vaihtoehto sähköiselle tunnisteelle on tietullikortti. Voit tilata sen netistä ennen matkaasi tai ostaa paikan päältä postitoimistosta. Sille ladataan rahaa ja se on autokohtainen. Ilman laitetta tai tietullikorttia ei kannata maksullisilla teillä huristella, sillä voit saada sakon matkasi jälkeen.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Tarkasta aina vakuutussuojan kattavuus autovuokraamosta ja ota tarvittaessa perustasoa kattavampi vakuutus. Automurrot eivät ole harvinaisia Lissabonissa, mikä kannattaa huomioida myös vakuutusta ottaessa. Ilmoita aina hyvissä ajoin käyttämällesi autovuokraamolle, jos haluat tehdä rajanylityksiä. Vuokra-autolla liikuttaessa maasta poistumisen suhteen voi olla rajoituksia ja rajanylitykset voivat vaikuttaa myös vakuutuksiin.

Voiko Lissabonissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Lissabonissa voi ajaa suomalaisella ajokortilla. Jos sinulla on myös kansainvälinen ajokortti, kannattaa se toki ottaa varoiksi mukaan. Se voi helpottaa asiointia paikallisten viranomaisten kanssa.

Mistä auton nouto ja palautus Lissabonissa onnistuu?

Auton vuokraus Lissabonissa onnistuu jo lentokentällä. Kaupungista löytyy myös muita toimipisteitä. Vuokra-auton voi tavallisesti palauttaa myös muuhun toimipisteeseen kuin mistä sen on noutanut. Tarkista kuitenkin asia – ja mahdolliset lisäveloitukset – käyttämältäsi autovuokraamolta.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Lissabon kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Lissabon Portelan lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Vip Grand Lisboa Hotel & Spa

Avenida 5 De Outubro, 197

3,9 km lentokentältä

Radisson Blu Hotel, Lisbon

Avenida Marechal Craveiro Lopes, 390

2,4 km lentokentältä

Holiday Inn Lisbon

Avenida Antonio Jose De Almeida 28-a

4,3 km lentokentältä

Vip Grand Lisboa Hotel & Spa

Avenida 5 De Outubro, 197

3,9 km lentokentältä

Radisson Blu Hotel, Lisbon

Avenida Marechal Craveiro Lopes, 390

2,4 km lentokentältä

Holiday Inn Lisbon

Avenida Antonio Jose De Almeida 28-a

4,3 km lentokentältä

Holiday Inn Lisbon - Continental

Rua Laura Alves 9

4,0 km lentokentältä

NH Lisboa Campo Grande

Campo Grande 7

3,3 km lentokentältä

Altis Grand Hotel

Rua Castilho, 11

6,3 km lentokentältä

Hotel Mundial

Praca Martim Moniz nr. 2

6,8 km lentokentältä

Hotel Real Palacio

Rua Tomas Ribeiro 115

5,0 km lentokentältä

Iberostar Selection Lisboa

Rua Castilho 64

6,0 km lentokentältä

Novotel Lisboa

Avenida José Malhoa 1, Lote 1-A

5,0 km lentokentältä

Evolution Lisboa Hotel

Praça do Duque de Saldanha, 4

4,8 km lentokentältä

Tivoli Oriente

Av. D. João Ii, N.º 27

3,2 km lentokentältä

Hotel Alif Avenidas

Avenida Duque D'Avila, 189

4,8 km lentokentältä

Corinthia Lisbon

Avenida Columbano Bordalo Pinheiro, 105

4,9 km lentokentältä

Hotel White Lisboa

Avenida Da Republica 9

4,7 km lentokentältä

Myriad By Sana Hotels

Cais Das Naus, Lote 2.21.01

3,8 km lentokentältä

Turim Ibéria Hotel

Avenida 5 De Outubro, 160

4,1 km lentokentältä

Epic Sana Lisboa Hotel

Av. Engenheiro Duarte Pacheco 15

6,1 km lentokentältä


Autonvuokraus Lissabon

Ajankohtana lokakuu tähän päivään mennessä, 339 momondon käyttäjää ovat etsineet halpoja vuokra-autoja kohteessa Lissabon.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Lissabon noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Lissabon sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Alamo, Enterprise ja National. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa marraskuu kohteessa Lissabon?

Ajankohtana marraskuu, parhaat tarjoukset viikonloppuvuokraukselle kohteessa Lissabon ovat 18 € ja 18 € välillä. Käyttäjien löytämä keskihinta viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Lissabon ajankohtana marraskuu oli 35 € – mutta jopa 4 € hintaisia tarjouksia löytyi, riippuen päivämääristä ja autovaihtoehdoista.

Missä Lissabon autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit odottaa löytäväsi halvimmat vuokra-autohinnat kaupungissa Lissabon SURPRICE CAR RENTAL vuokraamolta, jolla on 3 toimipistettä kaupungissa. momondo-käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaiset päivähinnat kuin 1 €, mutta SURPRICE CAR RENTAL keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kaupungissa Lissabon on 12 €/päivä.

Peritäänkö Lissabon autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Lissabon on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Lissabon suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Alamo, Enterprise ja National, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Lissabon marraskuu ajaksi?

Suurin osa ihmisistä vuokraa economy-luokan auton Lissabon kuukauden marraskuu aikana. Se ei kuluta paljon ja pärjää märillä teillä, mistä syystä taloudellinen auto on hyvä vaihtoehto, kun sademäärä on keskimäärin 122 mm ja lämpötilat 12 °C. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Lissabon maksaa keskimäärin 14 €/päivä.

Kuinka monta keddy by Europcar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Lissabon?

Kaupungista Lissabon löytyy 12 toimipaikkaa, jotka keddy by Europcar omistaa ja joista auton voi vuokrata päiväksi hintaan 37 € keskimäärin.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Lissabon?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Lissabon, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Lissabon ovat 100 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Lissabon huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.


Lentolippu varattuna kohteeseen Lissabon? Aloita matkan suunnittelu!