Autonvuokraus Funchal - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Funchal? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Funchal, Portugali
2. helmikuu — 9. helmikuu
Sama palautus
Funchal, Portugali
ti 2/2
Keskipäivä
ti 9/2
Keskipäivä

Autovuokraamo Funchal: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Funchal
Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.6

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.2

Pisteet perustuvat 9 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.6

Pisteet perustuvat 3 arvosteluihin


Tietoja matkastasi kohteeseen Funchal

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Funchalissa?

Autonvuokraus Funchalissa on yleensä mahdollista kaikille 18-vuotiaille ajokortin suorittaneille. Joissakin Funchalin vuokraamoissa voi olla korkeampi ikäraja tai vaatimuksena saattaa olla esimerkiksi vähintään vuoden voimassa ollut ajokortti. Pääsääntöisesti auton vuokraus on kuitenkin mahdollista Madeiran saaressa sijaitsevassa kaupungissa kaikenikäisille kuskeille. Nuorten kuskien on kuitenkin varauduttava Funchalissa maksamaan vuokrauksesta hieman tavallista enemmän. Nuoren kuljettajan lisämaksu veloitetaan kaupungissa yleensä kaikilta alle 22–24-vuotiailta kuskeilta. Lisämaksun tarkka ikäraja vaihtelee vuokraamoittain. Koska lisämaksu maksetaan jokaiselta vuokrapäivältä, voi se vaikuttaa selvästi vuokrauksen kokonaishintaan. Ota se siis huomioon autovuokrauksen kokonaishintaa laskiessasi ja hintavertailua tehdessäsi.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Funchalissa

Funchalin kaupungissa ajavien kannattaa varautua hieman nopeatahtisempaan ja arvaamattomampaan liikenteeseen kuin Suomessa. Kaiken kaikkiaan Portugalin Madeira on kuitenkin kutsuva autoilusaari, ja saaren osasta toiseen pääset kätevimmin autolla. Teiden kunto on saarella melko hyvä. Funchalissa ja muualla kaupunkialueilla maksiminopeus on 50 km/h. Monilla kaduilla nopeus on rajoitettu 30–40 km/h. Maanteillä nopeusrajoitus on 90–100 km/h ja moottoriteillä 120 km/h. Rattijuopumuksen promilleraja on Madeiralla ja muualla Portugalissa yhtä tiukka kuin Suomessa: 0,5 promillea. Älä siis istu rattiin alkoholia nauttineena. Vaikka muualla Portugalissa tulliteitä on paljon, Madeiran saarella niitä ei ole. Voit siis ajaa saaren moottoriteillä ilmaiseksi. Funchalissa parkkeeraaminen voi olla vaikeaa etenkin suosittuina kesälomakuukausina, mutta ydinkaupunkialueen ulkopuolella parkkipaikkoja on runsaasti. Kesällä etenkin rantojen läheisyydessä kannattaa suosia maksullisia parkkialueita. Voit myös parkkeerata auton kaupungin keskustan ulkopuolelle ja jatkaa matkaa taksilla, joukkoliikenteellä tai kävellen.

Nähtävyyksiä Funchalissa ja sen lähellä

Funchalin keskusta on melko pieni, ja kaupungissa on helppo liikkua jalkaisin. Autonvuokraus Funchalissa kuitenkin kannattaa, sillä suurin osa Madeiralla matkailevista haluaa tutustua rantoihin ja mielenkiintoisin paikkoihin Funchalin ulkopuolella. Autolla pääset kätevästi myös Funchalin ydinkeskustan ulkopuolella sijaitsevaan Jardim Tropical Monte Palacen -puutarhaan tai Madeiran upeaan kasvitieteelliseen puutarhaan (Jardim Botânico da Madeira). Madeira on tunnettu ennen kaikkea kauniista luonnostaan ja rannoistaan. Luonnon ystävien kannattaa tehdä retki Parque Ecológico do Funchal -luonnonpuistoon, jonne on ajomatkaa Funchalin keskustasta noin 30 min. Saaren toiselle laidalle, esimerkiksi Madeiran pohjoisosissa sijaitsevaan kauniiseen Porto Moniziin, matka-aika on autolla alle tunti. Vuokraa auto Madeiralla vaikkapa pariksi päiväksi – näin pystyt vierailemaan kätevästi monessa saaren osissa. Suuntaa vaikkapa Cabo Girãon upealle näköalapaikalle, jylhälle Pico do Arieiron vuoristoalueelle tai Ponta de São Lourençon hienoille patikointipoluille.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Jos auton vuokraaminen Funchalissa jännittää, pidä huoli, että vuokra-autollasi on riittävä vakuutusturva ennen rattiin istumista. Vastuuvakuutus, eli kolmannelle osapuolelle aiheutetut vahingot korvaava vakuutus, on pakollinen kaikilla Madeiran teillä liikennöiville autoille. Pidä siis huoli, että vastuuvakuutus kuuluu vakuutuspakettiisi. Vuokra-autojen hintaan kuuluu Funchalissa yleensä automaattisesti kolariturva, mutta sen omavastuuosuus voi olla yllättävän korkea. Vahinkotilanteessa joudut kustantamaan omavastuun omasta pussistasi. Selvitä siis vuokraamoltasi, mihin hintaan omavastuuosuutta voi pienentää. Tiedustele myös, kuuluuko esimerkiksi varkausvakuutus auton automaattisen vakuuspaketin piiriin. Joidenkin luottokorttien piiriin saattavat kuulua myös vuokra-autojen erilaiset vahinkotilanteet, joten selvitä myös luottokorttisi vakuutuksen ehdot.

Voiko Funchalissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Funchalissa, kuten muissakin EU-alueen kaupungeissa, voi ajaa suomalaisella ajokortilla ongelmitta. Pakkaa ajokortti mukaan matkaan Portugaliin, sillä kortti on esitettävä autovuokraamon toimispisteessä auton noudon yhteydessä. Mukana on oltava myös jokin virallinen henkilöllisyystodistus, esimerkiksi passi tai henkilökortti.

Mistä auton nouto ja palautus Funchalissa onnistuu?

Autonvuokraus Funchalissa onnistuu kätevimmin joko kaupungin keskustassa tai Madeiran lentokentällä. Saaren lentoasema sijaitsee noin 20 km:n päässä Funchalista, ja matka keskustaan on helppo taittaa vuokra-autolla. Monet Madeiralle saapuvat matkailijat vuokraavat ja noutavat autonsa jo lentokentältä. Kun paluu Suomeen koittaa, voit palauttaa auton lentoasemalle ennen paluulentoasi. Jos et halua vuokra-autoa koko loman ajaksi, käytä hyväksesi autovuokraamoita Funchalin kaupunkialueella. Tässä tapauksessa vuokra-auto kannattaa hankkia joltakin majoitusalueesi vuokraamolta, sillä auto noudetaan yleensä vuokraamon toimipisteestä. Vuokraamoja on kattava valikoima etenkin rannan lähellä, Estrada Monumental -katua ympäröivissä lähikortteleissa. Monilla Funchalin autovuokraamoilla on asiakkailleen myös autojen toimitus- ja noutopalvelut, mutta näistä palveluista peritään lisähinta. Palvelun avulla vuokra-auto voidaan toimittaa vaikkapa hotellisi ovelle. (Tarkastettu: 20/05/2019).


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Funchal kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Funchal Madeira lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Funchal

Tänä vuonna ajankohtana tammikuu olemme tehneet momondon käyttäjille 40 vuokra-autohakua kohteeseen Funchal.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Funchal noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Avis, Budget ja Dollar ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Funchal COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Funchal. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Funchal autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit olettaa löytäväsi parhaat tarjoukset Sixt vuokraamolta, kun vierailet kaupungissa Funchal. Keskimääräisillä 27 €/päivä hinnoilla, jotka ovat saatavilla heidän toimipisteessään, Sixt on loistava yritys, miltä vuokrata auto.

Peritäänkö Funchal autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Funchal sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Funchal. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Kuinka monta Madeira Rent autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Funchal?

Madeira Rent on erittäin suosittu kaupungissa Funchal, koska heillä on enemmän toimipisteitä kuin millään muulla vuokraamolla. Voit löytää 2 toimipistettä kaupungista Funchal ja voit olettaa maksavasi noin 30 €/päivä vuokra-autostasi kohteessa Funchal.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Funchal?

Kun ajat Funchal kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Funchal kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 100 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Millainen sää on kohteessa Funchal, Portugali kuukauden tammikuu aikana?

Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Funchal on 16 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 91 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Funchal.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Funchal kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Funchal. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Funchal vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Focus, Nissan Juke tai Ford Focus Wagon.

Onko sää kaupungissa Funchal samanlainen kuin muualla Madeira alueella?

Ilmasto alueella Madeira kuukauden tammikuu aikana on yleensä 16 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 91 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Funchal lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Lentolippu varattuna kohteeseen Funchal? Aloita matkan suunnittelu!