Autonvuokraukset kohteessa Funchal, Madeira

Haussa halpa vuokra-auto Funchal, Madeira? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Funchal, Portugali
15. joulukuu — 22. joulukuu
Sama palautus
Funchal, Portugali
to 15/12
Keskipäivä
to 22/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Funchal, Madeira autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Funchal, Madeira
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

49 €/pvä

15 joulu - 16 joulu
Opel Corsa
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

42 €/pvä

15 joulu - 16 joulu
Volkswagen Golf
Volkswagen Golf SportWagen
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

47 €/pvä

15 joulu - 16 joulu
Volkswagen Golf SportWagen
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

221 €/pvä

15 joulu - 16 joulu
Volkswagen Golf
Opel Adam
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

39 €/pvä

15 joulu - 16 joulu
Opel Adam
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

170 €/pvä

15 joulu - 16 joulu
Volkswagen Polo
Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

41 €/pvä

15 joulu - 16 joulu
Fiat Panda
BMW 1 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

88 €/pvä

15 joulu - 16 joulu
BMW 1 Series
BMW 5 Series
tai vastaava Korkeatasoinen
Maks. 5 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

311 €/pvä

15 joulu - 16 joulu
BMW 5 Series

Tärkeää tietoa Funchal autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Funchalissa on yleensä mahdollista kaikille 18-vuotiaille ajokortin suorittaneille. Joissakin Funchalin vuokraamoissa voi olla korkeampi ikäraja tai vaatimuksena saattaa olla esimerkiksi vähintään vuoden voimassa ollut ajokortti. Pääsääntöisesti auton vuokraus on kuitenkin mahdollista Madeiran saaressa sijaitsevassa kaupungissa kaikenikäisille kuskeille. Nuorten kuskien on kuitenkin varauduttava Funchalissa maksamaan vuokrauksesta hieman tavallista enemmän. Nuoren kuljettajan lisämaksu veloitetaan kaupungissa yleensä kaikilta alle 22–24-vuotiailta kuskeilta. Lisämaksun tarkka ikäraja vaihtelee vuokraamoittain. Koska lisämaksu maksetaan jokaiselta vuokrapäivältä, voi se vaikuttaa selvästi vuokrauksen kokonaishintaan. Ota se siis huomioon autovuokrauksen kokonaishintaa laskiessasi ja hintavertailua tehdessäsi.

Funchalin kaupungissa ajavien kannattaa varautua hieman nopeatahtisempaan ja arvaamattomampaan liikenteeseen kuin Suomessa. Kaiken kaikkiaan Portugalin Madeira on kuitenkin kutsuva autoilusaari, ja saaren osasta toiseen pääset kätevimmin autolla. Teiden kunto on saarella melko hyvä. Funchalissa ja muualla kaupunkialueilla maksiminopeus on 50 km/h. Monilla kaduilla nopeus on rajoitettu 30–40 km/h. Maanteillä nopeusrajoitus on 90–100 km/h ja moottoriteillä 120 km/h. Rattijuopumuksen promilleraja on Madeiralla ja muualla Portugalissa yhtä tiukka kuin Suomessa: 0,5 promillea. Älä siis istu rattiin alkoholia nauttineena. Vaikka muualla Portugalissa tulliteitä on paljon, Madeiran saarella niitä ei ole. Voit siis ajaa saaren moottoriteillä ilmaiseksi. Funchalissa parkkeeraaminen voi olla vaikeaa etenkin suosittuina kesälomakuukausina, mutta ydinkaupunkialueen ulkopuolella parkkipaikkoja on runsaasti. Kesällä etenkin rantojen läheisyydessä kannattaa suosia maksullisia parkkialueita. Voit myös parkkeerata auton kaupungin keskustan ulkopuolelle ja jatkaa matkaa taksilla, joukkoliikenteellä tai kävellen.

Funchalin keskusta on melko pieni, ja kaupungissa on helppo liikkua jalkaisin. Autonvuokraus Funchalissa kuitenkin kannattaa, sillä suurin osa Madeiralla matkailevista haluaa tutustua rantoihin ja mielenkiintoisin paikkoihin Funchalin ulkopuolella. Autolla pääset kätevästi myös Funchalin ydinkeskustan ulkopuolella sijaitsevaan Jardim Tropical Monte Palacen -puutarhaan tai Madeiran upeaan kasvitieteelliseen puutarhaan (Jardim Botânico da Madeira). Madeira on tunnettu ennen kaikkea kauniista luonnostaan ja rannoistaan. Luonnon ystävien kannattaa tehdä retki Parque Ecológico do Funchal -luonnonpuistoon, jonne on ajomatkaa Funchalin keskustasta noin 30 min. Saaren toiselle laidalle, esimerkiksi Madeiran pohjoisosissa sijaitsevaan kauniiseen Porto Moniziin, matka-aika on autolla alle tunti. Vuokraa auto Madeiralla vaikkapa pariksi päiväksi – näin pystyt vierailemaan kätevästi monessa saaren osissa. Suuntaa vaikkapa Cabo Girãon upealle näköalapaikalle, jylhälle Pico do Arieiron vuoristoalueelle tai Ponta de São Lourençon hienoille patikointipoluille.

Jos auton vuokraaminen Funchalissa jännittää, pidä huoli, että vuokra-autollasi on riittävä vakuutusturva ennen rattiin istumista. Vastuuvakuutus, eli kolmannelle osapuolelle aiheutetut vahingot korvaava vakuutus, on pakollinen kaikilla Madeiran teillä liikennöiville autoille. Pidä siis huoli, että vastuuvakuutus kuuluu vakuutuspakettiisi. Vuokra-autojen hintaan kuuluu Funchalissa yleensä automaattisesti kolariturva, mutta sen omavastuuosuus voi olla yllättävän korkea. Vahinkotilanteessa joudut kustantamaan omavastuun omasta pussistasi. Selvitä siis vuokraamoltasi, mihin hintaan omavastuuosuutta voi pienentää. Tiedustele myös, kuuluuko esimerkiksi varkausvakuutus auton automaattisen vakuuspaketin piiriin. Joidenkin luottokorttien piiriin saattavat kuulua myös vuokra-autojen erilaiset vahinkotilanteet, joten selvitä myös luottokorttisi vakuutuksen ehdot.

Funchalissa, kuten muissakin EU-alueen kaupungeissa, voi ajaa suomalaisella ajokortilla ongelmitta. Pakkaa ajokortti mukaan matkaan Portugaliin, sillä kortti on esitettävä autovuokraamon toimispisteessä auton noudon yhteydessä. Mukana on oltava myös jokin virallinen henkilöllisyystodistus, esimerkiksi passi tai henkilökortti.

Autonvuokraus Funchalissa onnistuu kätevimmin joko kaupungin keskustassa tai Madeiran lentokentällä. Saaren lentoasema sijaitsee noin 20 km:n päässä Funchalista, ja matka keskustaan on helppo taittaa vuokra-autolla. Monet Madeiralle saapuvat matkailijat vuokraavat ja noutavat autonsa jo lentokentältä. Kun paluu Suomeen koittaa, voit palauttaa auton lentoasemalle ennen paluulentoasi. Jos et halua vuokra-autoa koko loman ajaksi, käytä hyväksesi autovuokraamoita Funchalin kaupunkialueella. Tässä tapauksessa vuokra-auto kannattaa hankkia joltakin majoitusalueesi vuokraamolta, sillä auto noudetaan yleensä vuokraamon toimipisteestä. Vuokraamoja on kattava valikoima etenkin rannan lähellä, Estrada Monumental -katua ympäröivissä lähikortteleissa. Monilla Funchalin autovuokraamoilla on asiakkailleen myös autojen toimitus- ja noutopalvelut, mutta näistä palveluista peritään lisähinta. Palvelun avulla vuokra-auto voidaan toimittaa vaikkapa hotellisi ovelle.


Autonvuokraustarjoukset Funchal, Madeira

Löydä kohteesta Funchal juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

24 € - 89 €

Kaikki autotyypit

32 € - 190 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Funchal, Portugalin on 54 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Funchal, Portugalin on marraskuuta. Hinta on 56 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 24 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 24 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Funchal. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Funchal voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Funchal Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Funchal, Portugalin on 58 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Funchal, Portugalin on toukokuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 17 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Funchal. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Funchal voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Funchal Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Funchal, Portugalin on 61 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Funchal, Portugalin on joulukuuta. Hinta on 91 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 6 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 13 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Funchal. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Funchal voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Funchal, Portugalin on 64 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Funchal, Portugalin on lokakuuta. Hinta on 30 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 46 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 9 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Funchal. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Funchal voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

39 €/pvä

15 joulu - 16 joulu
Volkswagen up!
Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

41 €/pvä

15 joulu - 16 joulu
Ford Ka
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

42 €/pvä

15 joulu - 16 joulu
Ford Focus

Funchal autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Funchal, Madeira

Budget

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

9,5

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

9,0

Value

9,5

Rodavante

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

9,0

Value

7,0

Avis

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

5,0

Nouto/palautus

7,0

Value

5,0

Sunnycars

9 sijaintia

Free2Move

3 sijaintia

FunchalDrive Rent-a-car

3 sijaintia

Insular Car

3 sijaintia

SF Rent

3 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Funchal

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Funchal

Suosituin vuokraamo

FunchalDrive Rent-a-car

Suositut autotyypit

Mini, Economy, Compact

Halvin vuokra-auto

24 €

Suosituin malli

Peugeot 208
Suosituin Funchal autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on FunchalDrive Rent-a-car. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Madeira Rent ja BRAVACAR .
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Funchal viimeisten 72 tunnin aikana: Mini, Economy, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Funchal on 24 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 43 €/pvä.
Kohteen Funchal suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Peugeot 208. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Fiat 500.

Vuokraa auto läheltä kohteen Funchal suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Funchal

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Funchal - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Funchal, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Voit olettaa löytäväsi parhaat tarjoukset BRAVACAR vuokraamolta, kun vierailet kaupungissa Funchal. Keskimääräisillä 39 €/päivä hinnoilla, jotka ovat saatavilla heidän 2 toimipisteessä, BRAVACAR on loistava yritys, miltä vuokrata auto.

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Funchal sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Funchal. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Paras tapa nauttia kaupungin Funchal nähtävyyksistä kuukauden tammikuu aikana on hypätä avoauton rattiin. Kylmän sään tai vesisateen ei pitäisi häiritä sinua, koska keskilämpötila tammikuu kaupungissa Funchal on 16 °C sekä keskimääräinen sademäärä 65 mm. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Funchal maksaa keskimäärin 137 €/päivä.

Kun ajat Funchal kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Funchal kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 100 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Kuukauden joulukuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Funchal on 17 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 109 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Funchal.

Ilmasto alueella Madeira kuukauden joulukuu aikana on yleensä 17 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 109 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Funchal lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Funchal

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Funchal

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Funchal

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Funchal

Aloita matkan suunnittelu - Funchal


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Funchal momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Funchal antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Funchal ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Funchal, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Funchal.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Funchal autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.