Autonvuokraus Ponta Delgada (Açores) - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Ponta Delgada (Açores)? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Ponta Delgada (Açores), Portugali
10. joulukuu — 17. joulukuu
Sama palautus
Ponta Delgada (Açores), Portugali
to 10/12
Keskipäivä
to 17/12
Keskipäivä

Autovuokraamo Ponta Delgada (Açores): autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Ponta Delgada (Açores)
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.6

Pisteet perustuvat 2 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.3

Pisteet perustuvat 10 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: OK 5.3

Pisteet perustuvat 3 arvosteluihin


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Ponta Delgada (Açores) kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Ponta Delgada (Açores) Nordela lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Ponta Delgada (Açores)

Tähän mennessä ajankohtana joulukuu on momondossa ollut 14 vuokra-autohakua kohteessa Ponta Delgada (Açores).

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Ponta Delgada (Açores) noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Ponta Delgada (Açores) sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Alamo, Enterprise ja National. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Ponta Delgada (Açores) autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Vuokraamolla Ilha Verde on yleensä halvimmat päivähinnat autonvuokraukselle kaupungissa Ponta Delgada (Açores), ja hinnat ovat saatavilla missä tahansa heidän toimipisteessä. Keskimäärin voit odottaa maksavasi 17 €/päivä, mutta käyttäjämme ovat löytäneet autonvuokraukselle niinkin alhaisia hintoja kuin 15 €/päivä paikassa Ponta Delgada (Açores).

Peritäänkö Ponta Delgada (Açores) autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Ponta Delgada (Açores) sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Alamo, Enterprise ja National peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Ponta Delgada (Açores) tammikuu ajaksi?

Kun matkustat kaupunkiin Ponta Delgada (Açores) kuukauden tammikuu aikana, suosittelemme vuokraamaan taloudellisen auton, jotta pystyt parhaiten varautumaan sää- ja tieolosuhteisiin. Taloudellinen auto toimii sekä märissää että kuivissa tieolosuhteissa, jotka ovat yleisiä kaupungissa Ponta Delgada (Açores) tammikuu aikana, kun lämpötilat ovat noin 14 °C ja keskimääräinen sademäärä on 81 mm. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Ponta Delgada (Açores) maksaa keskimäärin 15 €/päivä.

Kuinka monta Ilha Verde autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Ponta Delgada (Açores)?

Yrityksellä Ilha Verde on eniten vuokraamoja kaupungissa Ponta Delgada (Açores), josta löytyy yhteensä 3 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 17 €/päivä tarjouksia Ilha Verde vuokra-autoille kaupungissa Ponta Delgada (Açores).

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Ponta Delgada (Açores)?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Ponta Delgada (Açores), mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Ponta Delgada (Açores) ovat 100 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Ponta Delgada (Açores) huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.


Lentolippu varattuna kohteeseen Ponta Delgada (Açores)? Aloita matkan suunnittelu!