Autonvuokraus Ponta Delgada, Portugali

Haussa halpa vuokra-auto Ponta Delgada, Portugali? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Ponta Delgada, Portugali
1. elokuu — 8. elokuu
Sama palautus
Ponta Delgada, Portugali
su 1/8
Keskipäivä
su 8/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Ponta Delgada, Portugali

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

7 € - 54 €

Kaikki autotyypit

7 € - 54 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ponta Delgada, Portugali on 14 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Ponta Delgada, Portugali on joulukuuta. Hinta on 54 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 7 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 0 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Ponta Delgada. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ponta Delgada voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Ponta Delgada Pieni vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Ponta Delgada: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Ponta Delgada, Portugali
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

6,0
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,2

Mukavuus

8,4

Kokonaisarvosana

8,2

Nouto/palautus

8,4

Hinta-laatusuhde

8,4
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Mukavuus

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Hinta-laatusuhde

2,0
6 sijaintia
6 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Ponta Delgada, Portugali kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Ponta Delgada Nordela lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Ponta Delgada

Tähän mennessä ajankohtana heinäkuu on momondossa ollut 14 vuokra-autohakua kohteessa Ponta Delgada.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Ponta Delgada noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Ponta Delgada sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Hertz ja Alamo.. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Ponta Delgada autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Vuokraamolla Ilha Verde on yleensä halvimmat päivähinnat autonvuokraukselle kaupungissa Ponta Delgada, ja hinnat ovat saatavilla missä tahansa heidän toimipisteessä. Keskimäärin voit odottaa maksavasi 17 €/päivä, mutta käyttäjämme ovat löytäneet autonvuokraukselle niinkin alhaisia hintoja kuin 16 €/päivä paikassa Ponta Delgada.

Peritäänkö Ponta Delgada, Portugali autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Ponta Delgada sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Hertz, Ilha Verde ja INTERRENT peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Kuinka monta Ilha Verde autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Ponta Delgada?

Yrityksellä Ilha Verde on eniten vuokraamoja kaupungissa Ponta Delgada, Portugali, josta löytyy yhteensä 4 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 17 €/päivä tarjouksia Ilha Verde vuokra-autoille kaupungissa Ponta Delgada, Portugali.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Ponta Delgada, Portugali?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Ponta Delgada, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Ponta Delgada ovat 100 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Ponta Delgada huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Millainen sää on kohteessa Ponta Delgada, Portugali kuukauden heinäkuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Ponta Delgada kuukauden heinäkuu aikana voivat odottaa 20 °C lämpötiloja ja 27 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen heinäkuu sään perusteella?

Kaupungissa Ponta Delgada on yleensä lämmintä heinäkuu aikana, mistä syystä momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

Onko sää kaupungissa Ponta Delgada samanlainen kuin muualla Azorit alueella?

Jos etsit Ponta Delgada vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden heinäkuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Azorit lämpötila on yleensä 20 °C ja sademäärä vastaavasti 27 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Ponta Delgada lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Ponta Delgada

Aloita matkan suunnittelu - Ponta Delgada