Autonvuokraus Ponta Delgada (Açores) - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Ponta Delgada (Açores)? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Ponta Delgada (Açores), Portugali
7. maaliskuu — 14. maaliskuu
Sama palautus
Ponta Delgada (Açores), Portugali
su 7/3
Keskipäivä
su 14/3
13:00

Autovuokraamo Ponta Delgada (Açores): autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Ponta Delgada (Açores)
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.6

Pisteet perustuvat 2 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.3

Pisteet perustuvat 10 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: OK 5.3

Pisteet perustuvat 3 arvosteluihin


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Ponta Delgada (Açores) kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Ponta Delgada (Açores) Nordela lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Ponta Delgada (Açores)

Tähän mennessä ajankohtana helmikuu on momondossa ollut 14 vuokra-autohakua kohteessa Ponta Delgada (Açores).

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Ponta Delgada (Açores) noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Ponta Delgada (Açores) sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Alamo, Enterprise ja National. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Ponta Delgada (Açores) autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Vuokraamolla Ilha Verde on yleensä halvimmat päivähinnat autonvuokraukselle kaupungissa Ponta Delgada (Açores), ja hinnat ovat saatavilla missä tahansa heidän toimipisteessä. Keskimäärin voit odottaa maksavasi 17 €/päivä, mutta käyttäjämme ovat löytäneet autonvuokraukselle niinkin alhaisia hintoja kuin 15 €/päivä paikassa Ponta Delgada (Açores).

Peritäänkö Ponta Delgada (Açores) autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Ponta Delgada (Açores) sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Alamo, Enterprise ja National peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Kuinka monta Ilha Verde autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Ponta Delgada (Açores)?

Yrityksellä Ilha Verde on eniten vuokraamoja kaupungissa Ponta Delgada (Açores), josta löytyy yhteensä 3 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 17 €/päivä tarjouksia Ilha Verde vuokra-autoille kaupungissa Ponta Delgada (Açores).

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Ponta Delgada (Açores)?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Ponta Delgada (Açores), mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Ponta Delgada (Açores) ovat 100 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Ponta Delgada (Açores) huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Millainen sää on kohteessa Ponta Delgada (Açores), Portugali kuukauden helmikuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Ponta Delgada (Açores) kuukauden helmikuu aikana voivat odottaa 14 °C lämpötiloja ja 81 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen helmikuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Ponta Delgada (Açores) kuukauden helmikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Ponta Delgada (Açores). Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Ponta Delgada (Açores) vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Fiesta, Ford Focus tai Volkswagen Polo.

Onko sää kaupungissa Ponta Delgada (Açores) samanlainen kuin muualla Azorit alueella?

Jos etsit Ponta Delgada (Açores) vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden helmikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Azorit lämpötila on yleensä 14 °C ja sademäärä vastaavasti 81 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Ponta Delgada (Açores) lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Ponta Delgada (Açores)

Lentolippu varattuna kohteeseen Ponta Delgada (Açores)? Aloita matkan suunnittelu!