Autonvuokraukset kohteessa Ponta Delgada, Azorit

Haussa halpa vuokra-auto Ponta Delgada, Azorit? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Ponta Delgada, Portugali
2. kesäkuu — 9. kesäkuu
Sama palautus
Ponta Delgada, Portugali
to 2/6
Keskipäivä
to 9/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Ponta Delgada, Azorit

Löydä kohteesta Ponta Delgada juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

8 € - 71 €

Kaikki autotyypit

8 € - 88 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ponta Delgada, Portugalin on 23 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Ponta Delgada, Portugalin on joulukuuta. Hinta on 67 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 8 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 8 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Ponta Delgada. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ponta Delgada voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Ponta Delgada autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Ponta Delgada, Azorit
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

4,9

Nouto/palautus

5,9

Value

3,9
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

1,9

Nouto/palautus

1,9

Value

1,9
6 sijaintia
6 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Ponta Delgada suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Ponta Delgada

Autonvuokraus Ponta Delgada

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Ponta Delgada, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Suurin osa kaupungissa Ponta Delgada sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Ilha Verde, Alamo ja Hertz peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Ponta Delgada, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Ponta Delgada ovat 100 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Ponta Delgada huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Ponta Delgada kuukauden toukokuu aikana voivat odottaa 16 °C lämpötiloja ja 64 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Jos etsit Ponta Delgada vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden toukokuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Azorit lämpötila on yleensä 16 °C ja sademäärä vastaavasti 64 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Ponta Delgada


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Ponta Delgada momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Ponta Delgada suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Ponta Delgada, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Ponta Delgada.

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Ponta Delgada autonvuokrauksissa.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Ponta Delgada autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.