Autonvuokraukset kentällä Lissabon Portela lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Lissabon Portela lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Lissabon, Portugali - Portela (LIS)
5. huhtikuu — 8. huhtikuu
Sama palautus
Lissabon, Portugali - Portela (LIS)
ke 5/4
Keskipäivä
la 8/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Lissabon Portela lentokenttä autonvuokraustiedot

Lissabon on Portugalin pääkaupunki ja alue kuuluu näin ollen Euroopan Unioniin. Suomessa myönnetty ajokortti kelpaa sellaisenaan toisessa EU-maassa, joten kansainväliselle ajokortille ei ole tarvetta. Luonnollisesti suomalaisen ajokortin pitää kuitenkin olla voimassa autoa vuokratessa. Autonvuokraus vaatii virallisesti vähintään 18 vuoden ikää, mutta yritykset asettavat usein omat vähimmäisikärajansa sekä jonkinlaisen vaatimuksen ajokokemuksesta. Yritysten asettama vähimmäisikä vaihtelee 21 ja 25 vuoden välillä. Asiakkaan on yleensä pitänyt omistaa ajokortti vähintäänkin vuosi tai kaksi. Nuorilta kuljettajilta saatetaan myös veloittaa päiväkohtaisesta lisämaksua vuokrauksesta. Yksityiskohdat kannattaa tarkistaa autovuokraamosta hyvissä ajoin ennen matkan alkua. Ajokortin lisäksi vuokraajalta vaaditaan jonkinlainen henkilöllisyystodistus. Passi tai eurooppalainen henkilökortti riittävät tähän mainiosti. Vuokraamot ottavat näistä usein kopiot itselleen arkistoon. Autonvuokrauksen voi maksaa joko käteisellä sekä pankki- tai luottokortilla. Osa yrityksistä saattaa haluta vuokraushinnan lisäksi jonkinlaisen panttimaksun kortilta tai käteisenä. Tämä annetaan asiakkaalle takaisin auton palautuksen sekä tarkistuksen jälkeen.

Lissabonin Portelan lentokentän autovuokraamot ovat pääsääntöisesti auki aamuvarhaisesta noin puoleenyöhön. Autonvuokraus onnistuu usein myös näiden aukioloaikojen ulkopuolella, mutta asiasta pitää sopia etukäteen autovuokraamon kanssa. Ongelmatilanteissa vuokraamoiden palvelukeskuksiin voi soittaa ympäri vuorokauden – esimerkiksi silloin, jos auto hajoaa tien päällä keskellä yötä. Kentältä löytyy kaikille asiakkaille maksuton langaton verkko ja autoon voi myös vuokrata itselleen kannettavan WiFi-laitteen pientä lisämaksua vastaan. Muita tarjottavia lisäpalveluita ovat muun muassa navigointilaitteet, lastenistuimet, lumiketjut sekä erinäiset lisävakuutukset. Autonvuokraus tapahtuu terminaalin 1 sisällä, joten kulku sinne on esteetöntä myös pyörätuolissa matkaaville asiakkaille.


Autonvuokraustarjoukset Lissabon Portela lentokenttä

Löydä kohteessa Lissabon Portela lentokenttä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

11 € - 63 €

Kaikki autotyypit

11 € - 73 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lissabon Portela lentokenttä on 29 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Lissabon Portela lentokenttä on helmikuuta. Hinta on 63 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 26 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lissabon Portela lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lissabon Portela lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lissabon Portela lentokenttä on 43 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Lissabon Portela lentokenttä on helmikuuta. Hinta on 75 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 12 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lissabon Portela lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lissabon Portela lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lissabon Portela lentokenttä on 78 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Lissabon Portela lentokenttä on marraskuuta. Hinta on 21 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 62 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 50 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lissabon Portela lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lissabon Portela lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lissabon Portela lentokenttä on 48 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Lissabon Portela lentokenttä on helmikuuta. Hinta on 69 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 19 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lissabon Portela lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lissabon Portela lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lissabon Portela lentokenttä on 64 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Lissabon Portela lentokenttä on marraskuuta. Hinta on 8 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 59 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 40 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lissabon Portela lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lissabon Portela lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Lissabon Portela lentokenttä on 39 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Lissabon Portela lentokenttä on syyskuuta. Hinta on 3 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 39 € per päivä. Avoautovuokraus on tyypillisesti 3 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Lissabon Portela lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Lissabon Portela lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Lissabon Portela lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Lissabon Portela lentokenttä

SADORENT

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

BENErent Rent-A-Car

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

7,3

Value

8,6

Hertz

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

6,2

Value

6,4

DRIVEONHOLIDAYS

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,2

Value

6,5

Avis

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

5,0

Nouto/palautus

4,6

Value

5,4

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

4,0

Ok Mobility

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

3,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

FLIZZR

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Vuokraa auto läheltä kohteen Lissabonin suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Lissabonin

Autonvuokraukset kentällä Lissabon Portela lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Lissabon Portela lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Datamme mukaan automalli Opel Astra Sports Tourer on halvin vuokra-auto kentällä Humberto Delgado lentokenttä. Jos vertaat vuokra-autojen hintoja, huomaat, että vuokraamo Record Go tarjoaa Opel Astra Sports Tourer autonvuokrausta keskimääräiseen hintaan 6 €/pvä. Halvin päivähinta vuokraamon Record Go Opel Astra Sports Tourer mallille on 6 €, ja tämä hinta löytyi viime vuonna. Jos varaat vuokra-auton kentältä Humberto Delgado lentokenttä etukäteen, saatat löytää nämä upeat autonvuokraustarjoukset.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Portugalin

Löydä vuokra-autotarjoukset maan Portugalin eri alueilta, kuten Lissabon, Funchal ja Faro

Aloita matkan suunnittelu - Lissabon Portela lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Lissabon Portela lentokenttä. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Lissabon Portela lentokenttä helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.