Autonvuokraukset kohteessa Kotka, Kymenlaakso

Etsi halpoja vuokra-autotarjouksia Kotka, Kymenlaakso

Kotka, Suomi
30. maaliskuu — 6. huhtikuu
Sama palautus
Kotka, Suomi
to 30/3
Keskipäivä
to 6/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Tärkeää tietoa Kotka autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Kotkassa onnistuu kätevimmin kaikilta yli 19-vuotiailta autokuskeilta, joilla on ollut ajokortti hallussaan vähintään 12 kuukautta. Nämä ovat autovuokraamoiden yleisimpiä rajoituksia nuorille kuskeille Kotkassa ja muualla Suomessa. Pienillä autovuokraamoilla ei välttämättä ole lainkaan ikärajaa, eli jotkut vuokraamot saattavat vuokrata autoja kaikille 18 vuotta täyttäneille, joilla on ajokortti. Nuoret kuskit eivät välttämättä saa käyttöönsä mitä tahansa autovuokraamoissa tarjolla olevista automerkeistä ja -malleista, vaan joillain automalleilla voi olla korkeampi ikäraja kuin toisilla. Muista pitää autovuokraamosi ajan tasalla myös vuokra-auton kuskien määrästä. Autoilla on yleensä yksi pääkuski. Lisäkuskeista maksetaan lisämaksu, ja myös heidän on täytettävä vuokraamon määrittelemät ikärajat. Suomessa alle 25-vuotiaden kuskien on yleensä maksettava vuokraamolle nuoren kuljettajan lisämaksu. Huomioi tämä lisämaksu, joka maksetaan yleensä jokaiselta vuokrapäivältä, vuokrauksen lopullista hintaa arvioidessasi. Erilaisten lisämaksujen koko vaihtelee vuokraamoittain.

Autoilu on Kotkassa helppoa myös matkailijoille. Liikenne on yleensä rauhallista sekä keskustassa että Kotkaa ympäröivillä alueilla. Keskustan alueella ja taajamien sisällä nopeusrajoitukset vaihtelevat yleensä 30–40 km/h välillä. Kaupunkialueen suuremmilla teillä nopeusrajoitus on 50 km/h ja kaupunkialueen ulkopuolella alkaen 60 km/h. Kotkan läpi kulkee vilkasliikenteinen valtatie 7. Kotkan liikenteessä on hyvä pitää mielessä samat autoilua koskevat lait kuin muuallakin Suomessa. Alkoholia maistelleena ei kannata lähteä rattiin, sillä rattijuopumuksen promilleraja on 0,5 promillea. Pidä ajovalot päällä, olit liikenteessä sitten päivällä tai yöllä. Suomessa päivällä on pakollista käyttää ainakin huomiovaloja ja yöllä myös takavaloja. Kotkan keskustassa on runsaasti parkkitilaa. Pysäköintipaikat ovat valtaosin joko maksullisia tai aikarajoitettuja, joten parkkikiekko kannattaa pitää mukana autossa. Tilaa on runsaasti esimerkiksi Kotkan torin alla sijaitsevassa maksullisessa Kotkan Toriparkissa. Kotkan katuparkkipaikkojen hinnat vaihtelevat vyöhykkeen mukaan. I-vyöhykkeellä yksi parkkitunti maksaa noin 2 EUR ja II-vyöhykkeellä noin 1 EUR. Ydinkaupunkialueen ulkopuolelta on helppo löytää ilmaista parkkitilaa.

Kotkan keskustan nähtävyyksiin, kuten satama-alueeseen ja Merikeskus Vellamoon, tutustut kätevästi jalkaisin. Ydinkaupunkialueella auto ei ole tarpeellinen, mutta autonvuokraus Kotkassa voi silti olla hyvä idea. Kotka levittäytyy useammalle saarelle, ja useimmilla saarista pääsee kätevästi autolla. Paljon nähtävää on myös Kotka-Haminan seudulla kokonaisuudessaan ja Kotkan lähikaupungeissa. Naapurikunnat Kouvola, Hamina ja Pyhtää sijaitsevat kätevän automatkan päässä Kotkasta. Kymijoen luonnonkaunis alue tarjoaa paljon aktiviteettimahdollisuuksia. Luontomatkailijoita kutsuu lisäksi Kotkasta noin 30 min ajomatkan päässä sijaitseva Valkmusan kansallispuisto. Kotka on merikaupunki, joten paikkakunnalla vierailevien ei kannata jättää välistä vierailua Itäisen Suomenlahden kansallispuistossa. Jätä auto parkkiin ja jatka laivalla matkaa niille saarille, joille on tarjolla reittiliikennettä. Alueen suurimpia saaria ovat esimerkiksi Ulko-Tammio, Ristisaari ja Kilpisaari.


Autonvuokraustarjoukset Kotka, Kymenlaakso

Löydä kohteesta Kotka juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

39 € - 78 €

Kaikki autotyypit

39 € - 89 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kotka, Suomen on 53 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Kotka, Suomen on lokakuuta. Hinta on 28 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 39 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 12 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kotka, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kotka voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Kotka autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kotka, Kymenlaakso

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

3,9

Comfort

5,9

Kokonaisarvosana

5,9

Nouto/palautus

5,9

Value

5,9

Scandia Rent

2 sijaintia

Sunnycars

2 sijaintia

Enterprise

1 sijainti

Europcar

1 sijainti

Hertz

1 sijainti

keddy by Europcar

1 sijainti

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Kotka

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Kotka

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Wagon

Halvin vuokra-auto

53 €
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Kotka viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Wagon.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Kotka on 53 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 55 €/pvä.

Vuokraa auto läheltä kohteen Kotka suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Kotka

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Kotka - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kotka, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Kotka löytyvät yleensä Avis kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaAvis, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 53 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Kotka on 55 €/pvä.

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Kotka on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Kotka ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 90 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Kotka

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Kotka

Aloita matkan suunnittelu - Kotka


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Kotka on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Kotka suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.