Autonvuokraus Krakova, Puola

Haussa halpa vuokra-auto Krakova, Puola? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Krakova, Puola
10. elokuu — 17. elokuu
Sama palautus
Krakova, Puola
ti 10/8
Keskipäivä
ti 17/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Krakova, Puola

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

5 € - 22 €

Kaikki autotyypit

10 € - 41 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Krakova, Puola on 12 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Krakova, Puola on huhtikuuta. Hinta on 62 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 5 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 35 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Krakova. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Krakova voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Krakova Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Krakova, Puola on 21 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Krakova, Puola on maaliskuuta. Hinta on 67 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 7 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 5 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Krakova. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Krakova voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Krakova Keskikoko vuokra-autohinnat.

Pakettiauto auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Krakova, Puola on 22 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Krakova, Puola on joulukuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 29 € päivässä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 14 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Krakova. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Krakova voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Krakova Pakettiauto vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Krakova: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Krakova, Puola
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Mukavuus

7,3

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,3

Hinta-laatusuhde

7,3
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Mukavuus

7,4

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

5,4

Hinta-laatusuhde

6,9
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Mukavuus

6,6

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Hinta-laatusuhde

6,0
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Mukavuus

5,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Hinta-laatusuhde

6,0
9 sijaintia
6 sijaintia
5 sijaintia
5 sijaintia

Tietoja matkastasi kohteeseen Krakova

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Krakovassa?

Autonvuokraus Krakovassa on mahdollista kaiken ikäisille kuskeille. Yleensä autovuokraamoiden ainoita vaatimuksia ovat 18 vuoden ikä ja ajokortti. Jotkut autovuokraamot saattavat kuitenkin vaatia asiakkailtaan vähintään vuoden voimassa ollutta ajokorttia. Hyvin nuorten kuskien kannattaa varautua Krakovassa pieniin lisämaksuihin. Nuoren kuljettajan lisämaksu peritään Krakovassa ja muualla Puolassa usein alle 20–21-vuotilta kuskeilta. On myös olemassa autovuokraamoita, jotka eivät tätä lisämaksua peri. Hintavertailu Krakovassa kannattaa, sillä kokemattomatkin kuljettavat voivat saada vuokra-auton käyttöönsä puolalaiskaupungissa edulliseen hintaan. Auton vuokraaminen on yleensä ongelmatonta myös iäkkäille kuskeille, sillä Krakovan autovuokraamoilla ei yleensä ole yläikärajaa.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Krakovassa

Liikenne Krakovassa ja muualla Puolassa on selvästi kaoottisempaa ja kiivastahtisempaa kuin suomalaisissa kaupungeissa. Ruuhkat ovat suurkaupungissa tavallisia. Sekä kaupungissa että kaupungin ulkopuolella ajamiseen kannattaa siis varata riittävästi aikaa. Käyttöön kannattaa ottaa myös GPS. Krakovan kaupunkialueilla enimmäisnopeusrajoitus on 50–60 km/h vuorokaudenajasta riippuen, mutta monille kaduille on merkitty tätä alhaisempi nopeusrajoitus. Asuinalueilla nopeusrajoitus on usein 20 km/h. Seuraa siis enimmäisnopeutta merkitseviä liikennemerkkejä. Kaupungin ulkopuolella nopeusrajoitus on tavallisesti 90–100 km/h. Puolan moottoriteillä enimmäisnopeus on jopa 140 km/h, joten moottoritieliikenteessä kannattaa olla erityisen varovainen. Koska Krakovan liikenne vaatii tarkkaavaisuutta, ei liikenteeseen kannata lähteä alkoholia nauttineena. Rattijuopumuksen promilleraja on Puolassa vain 0,2 promillea. Ajovaloja on käytettävä Krakovassa kaikkina vuorokaudenaikoina. Pysäköinti on Krakovan keskustassa runsaan automäärän vuoksi haastavaa, joten tiedustele parkkimahdollisuutta omasta hotellistasi. Jos majoitukseen ei sisälly parkkipaikkaa, kannattaa auto jättää valvotuille, maksullisille parkkialueille. Älä parkkeeraa vuokra-autoasi Krakovassa koskaan laittomalle paikalle, sillä auto saatetaan hinata pois.

Nähtävyyksiä Krakovassa ja sen lähellä

Krakovan keskustan nähtävyyksiin ei kannata lähteä tutustumaan autolla. Kävely ja joukkoliikenne ovat parempi tapa tutustua usein ruuhkaisen kaupungin keskeisimpiin paikkoihin ja monumentteihin. Autovuokraus Krakovassa on hyvä idea, jos haaveilet päiväretkistä Krakovan ulkopuolella tai laajemmasta automatkasta Puolassa. Luonnon ystäviä odottaa hieman ydinkaupunkialueen ulkopuolella laaja Bielańsko-Tyniecki Park Krajobrazowy -luonnonpuisto, jonne on keskustasta vain noin 20 min ajomatka. Kesäkuukausina Krakovassa vierailevia houkuttelee myös Kryspinów-järven alue, jonne ajoaika on noin 30 min. Jos haluat vierailla Krakovan lisäksi toisessa puolalaisessa kaupunkikohteessa, Katowicen kaupunki on Krakovasta noin tunnin automatkan päässä. Puolan historiasta kiinnostuneiden kannattaa ottaa suunta Auschwitz-Birkenaun museoalueelle, entiselle keskitysleirille, joka johdattaa vieraansa toisen maailmansodan tapahtumiin. Aktiivilomailijoita kutsuu sekä kesällä että talvella noin kahden tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Zakopanen pieni kaupunki. Talvella luonnonkaunis kaupunki tarjoaa talviurheilumahdollisuuksia ja kesällä hyviä retkeilyreittejä.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Auton vuokraus Krakovassa kannattaa tehdä harkiten. Vuokrauksesta kiinnostuneiden on syytä selvittää tarkkaan etenkin vuokrapakettiin sisältyvät vakuutukset. Koska Krakovan liikenne on arvaamattomampaa kuin suomalaiskaupunkien, huomio kannattaa kiinnittää etenkin kolariturvan omavastuuosuuteen. Jos omavastuu on korkea, tiedustele vuokraamolta mahdollisuutta sen pienentämiseen tai poistamiseen. Omavastuun pienentämisestä peritään lisämaksu, mutta hinta on varmasti pienempi kuin mahdollisesta kolarista koituvat kulut. Koska varkaudet ovat Puolassa melko tavallisia, selvitä myös, sisältyykö vakuutuspakettiisi automaattisesti varkausturva. Varmista myös, että vuokra-autosi Krakovassa sisältää vastuuvakuutuksen, joka korvaa kolmansille osapuolille aiheutuneet vahingot.

Voiko Krakovassa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Krakovassa, kuten muissakin EU-alueen kaupungeissa, voi ajaa ongelmitta suomalaisella ajokortilla. Pakkaa ajokortti mukaan Puolan matkalle, sillä tarvitset sitä vuokra-autoa noutaessasi. Ota mukaan autovuokraamoon myös passi tai virallinen henkilökortti.

Mistä auton nouto ja palautus Krakovassa onnistuu?

Autonvuokraus Krakovassa onnistuu esimerkiksi lentokentällä tai kaupungin keskustassa. Autovuokraamoita on paljon etenkin matkailijoiden suosimilla hotellialueilla sekä Kraków Główny -rautatieaseman tuntumassa. Jos suunnitelmissasi on viettää Puolan loma tien päällä tai Krakovan lähiseutuja kierrellen, vuokraa auto kätevästi heti Krakovan kansainväliseltä lentokentältä. Lentokentällä on hyvä valikoima sekä tunnettuja kansainvälisiä autovuokraamoketjuja että paikallisia autovuokraamoita. Jos vuokraat auton vain päiväksi tai pariksi lomasi aikana, onnistuu vuokraus helposti keskustan vuokraamoista. Vuokra-auto noudetaan Krakovassa yleensä suoraan vuokraamosta, ja myös palautus tapahtuu tavallisesti samaan aikaan. Lisähinnasta monet Krakovan vuokraamot tarjoavat asiakkailleen auton toimituksen vaikkapa hotellille. Mikäli matka-aikataulusi Krakovassa on tiukka, kannattaa toimitus- ja noutopalveluja hyödyntää, vaikka ne nostavatkin hieman vuokrauksen kokonaishintaa. (Tarkastettu: 20/05/2019).


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Krakova, Puola kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Krakova

Ajankohtana elokuu tähän päivään mennessä, 132 momondon käyttäjää ovat etsineet halpoja vuokra-autoja kohteessa Krakova.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Krakova noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Enterprise, Alamo ja Budget ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Krakova COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Krakova. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Krakova autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit olettaa löytäväsi parhaat tarjoukset Global Rent A Car vuokraamolta, kun vierailet kaupungissa Krakova. Keskimääräisillä 22 €/päivä hinnoilla, jotka ovat saatavilla heidän 2 toimipisteessä, Global Rent A Car on loistava yritys, miltä vuokrata auto.

Peritäänkö Krakova, Puola autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurin osa kaupungissa Krakova sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Enterprise, Alamo ja Global Rent A Car peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Krakova syyskuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Krakova kuukauden syyskuu aikana. Kohteessa Krakova sataa keskimäärin 40 mm cm ja lämpötila on noin 8 °C syyskuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Krakova maksaa keskimäärin 30 €/päivä.

Kuinka monta GREEN MOTION autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Krakova?

Yrityksellä GREEN MOTION on eniten vuokraamoja kaupungissa Krakova, Puola, josta löytyy yhteensä 4 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 14 €/päivä tarjouksia GREEN MOTION vuokra-autoille kaupungissa Krakova, Puola.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Krakova, Puola?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Krakova huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Krakova taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 100 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Krakova rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 140 km/t.

Millainen sää on kohteessa Krakova, Puola kuukauden elokuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Krakova kuukauden elokuu aikana voivat odottaa 17 °C lämpötiloja ja 70 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen elokuu sään perusteella?

Ottaen huomioon se, että lämpötilat kohteessa Krakova ovat yleensä korkeat elokuu aikana ja sateen mahdollisuus on melkoisen alhainen, momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

Onko sää kaupungissa Krakova samanlainen kuin muualla Vähä-Puolan voivodikunta alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Krakova ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Vähä-Puolan voivodikunta lämpötila kuukauden aikana elokuu on 17 °C ja mahdollinen sademäärä 70 mm.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Puola

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Gdansk, Varsova ja Katowice eri puolilla Puola

Autonvuokraukset kaupungin Krakova lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Krakova

Aloita matkan suunnittelu - Krakova