Autonvuokraukset kohteessa Krakova, Vähä-Puolan voivodikunta

Haussa halpa vuokra-auto Krakova, Vähä-Puolan voivodikunta? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Krakova, Puola
1. kesäkuu — 8. kesäkuu
Sama palautus
Krakova, Puola
ke 1/6
Keskipäivä
ke 8/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Krakova, Vähä-Puolan voivodikunta autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Krakova, Vähä-Puolan voivodikunta
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

31 €/pvä

22 heinä - 29 heinä
Toyota Fortuner
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

49 €/pvä

22 heinä - 29 heinä
BMW 3 Series
Daewoo Leganza
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

55 €/pvä

22 heinä - 29 heinä
Daewoo Leganza
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

19 €/pvä

22 heinä - 29 heinä
Mitsubishi Colt
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

36 €/pvä

7 kesä - 11 kesä
Renault Mégane
Toyota Fortuner
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

48 €/pvä

7 kesä - 11 kesä
Toyota Fortuner
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

37 €/pvä

22 heinä - 29 heinä
Kia Forte
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

51 €/pvä

7 kesä - 11 kesä
BMW 3 Series
Peugeot 308
tai vastaava Standardi farmari
Maks. 5 matkustajaa

62 €/pvä

22 heinä - 29 heinä
Peugeot 308

Autonvuokraustarjoukset Krakova, Vähä-Puolan voivodikunta

Löydä kohteesta Krakova juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

8 € - 42 €

Kaikki autotyypit

16 € - 47 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Krakova, Puolan on 20 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Krakova, Puolan on helmikuuta. Hinta on 60 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 8 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 26 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Krakova. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Krakova voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Krakova Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Krakova, Puolan on 26 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Krakova, Puolan on maaliskuuta. Hinta on 70 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 8 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Krakova. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Krakova voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Krakova Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Krakova, Puolan on 21 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Krakova, Puolan on lokakuuta. Hinta on 23 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 17 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 19 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Krakova. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Krakova voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Krakova, Puolan on 20 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Krakova, Puolan on syyskuuta. Hinta on 30 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 14 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 26 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Krakova. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Krakova voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Krakova Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Krakova, Puolan on 25 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Krakova, Puolan on joulukuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Krakova. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Krakova voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

29 €/pvä

22 heinä - 29 heinä
Mitsubishi Colt
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

19 €/pvä

22 heinä - 29 heinä
Mitsubishi Colt
Mini Countryman
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

17 €/pvä

22 heinä - 29 heinä
Mini Countryman

Krakova autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Krakova, Vähä-Puolan voivodikunta
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,3

Value

7,3
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,7

Nouto/palautus

7,0

Value

5,7
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0
9 sijaintia
6 sijaintia
6 sijaintia
6 sijaintia
5 sijaintia

Krakova autonvuokraustiedot

Autonvuokraus Krakovassa on mahdollista kaiken ikäisille kuskeille. Yleensä autovuokraamoiden ainoita vaatimuksia ovat 18 vuoden ikä ja ajokortti. Jotkut autovuokraamot saattavat kuitenkin vaatia asiakkailtaan vähintään vuoden voimassa ollutta ajokorttia. Hyvin nuorten kuskien kannattaa varautua Krakovassa pieniin lisämaksuihin. Nuoren kuljettajan lisämaksu peritään Krakovassa ja muualla Puolassa usein alle 20–21-vuotilta kuskeilta. On myös olemassa autovuokraamoita, jotka eivät tätä lisämaksua peri. Hintavertailu Krakovassa kannattaa, sillä kokemattomatkin kuljettavat voivat saada vuokra-auton käyttöönsä puolalaiskaupungissa edulliseen hintaan. Auton vuokraaminen on yleensä ongelmatonta myös iäkkäille kuskeille, sillä Krakovan autovuokraamoilla ei yleensä ole yläikärajaa.

Liikenne Krakovassa ja muualla Puolassa on selvästi kaoottisempaa ja kiivastahtisempaa kuin suomalaisissa kaupungeissa. Ruuhkat ovat suurkaupungissa tavallisia. Sekä kaupungissa että kaupungin ulkopuolella ajamiseen kannattaa siis varata riittävästi aikaa. Käyttöön kannattaa ottaa myös GPS. Krakovan kaupunkialueilla enimmäisnopeusrajoitus on 50–60 km/h vuorokaudenajasta riippuen, mutta monille kaduille on merkitty tätä alhaisempi nopeusrajoitus. Asuinalueilla nopeusrajoitus on usein 20 km/h. Seuraa siis enimmäisnopeutta merkitseviä liikennemerkkejä. Kaupungin ulkopuolella nopeusrajoitus on tavallisesti 90–100 km/h. Puolan moottoriteillä enimmäisnopeus on jopa 140 km/h, joten moottoritieliikenteessä kannattaa olla erityisen varovainen. Koska Krakovan liikenne vaatii tarkkaavaisuutta, ei liikenteeseen kannata lähteä alkoholia nauttineena. Rattijuopumuksen promilleraja on Puolassa vain 0,2 promillea. Ajovaloja on käytettävä Krakovassa kaikkina vuorokaudenaikoina. Pysäköinti on Krakovan keskustassa runsaan automäärän vuoksi haastavaa, joten tiedustele parkkimahdollisuutta omasta hotellistasi. Jos majoitukseen ei sisälly parkkipaikkaa, kannattaa auto jättää valvotuille, maksullisille parkkialueille. Älä parkkeeraa vuokra-autoasi Krakovassa koskaan laittomalle paikalle, sillä auto saatetaan hinata pois.

Krakovan keskustan nähtävyyksiin ei kannata lähteä tutustumaan autolla. Kävely ja joukkoliikenne ovat parempi tapa tutustua usein ruuhkaisen kaupungin keskeisimpiin paikkoihin ja monumentteihin. Autovuokraus Krakovassa on hyvä idea, jos haaveilet päiväretkistä Krakovan ulkopuolella tai laajemmasta automatkasta Puolassa. Luonnon ystäviä odottaa hieman ydinkaupunkialueen ulkopuolella laaja Bielańsko-Tyniecki Park Krajobrazowy -luonnonpuisto, jonne on keskustasta vain noin 20 min ajomatka. Kesäkuukausina Krakovassa vierailevia houkuttelee myös Kryspinów-järven alue, jonne ajoaika on noin 30 min. Jos haluat vierailla Krakovan lisäksi toisessa puolalaisessa kaupunkikohteessa, Katowicen kaupunki on Krakovasta noin tunnin automatkan päässä. Puolan historiasta kiinnostuneiden kannattaa ottaa suunta Auschwitz-Birkenaun museoalueelle, entiselle keskitysleirille, joka johdattaa vieraansa toisen maailmansodan tapahtumiin. Aktiivilomailijoita kutsuu sekä kesällä että talvella noin kahden tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Zakopanen pieni kaupunki. Talvella luonnonkaunis kaupunki tarjoaa talviurheilumahdollisuuksia ja kesällä hyviä retkeilyreittejä.

Auton vuokraus Krakovassa kannattaa tehdä harkiten. Vuokrauksesta kiinnostuneiden on syytä selvittää tarkkaan etenkin vuokrapakettiin sisältyvät vakuutukset. Koska Krakovan liikenne on arvaamattomampaa kuin suomalaiskaupunkien, huomio kannattaa kiinnittää etenkin kolariturvan omavastuuosuuteen. Jos omavastuu on korkea, tiedustele vuokraamolta mahdollisuutta sen pienentämiseen tai poistamiseen. Omavastuun pienentämisestä peritään lisämaksu, mutta hinta on varmasti pienempi kuin mahdollisesta kolarista koituvat kulut. Koska varkaudet ovat Puolassa melko tavallisia, selvitä myös, sisältyykö vakuutuspakettiisi automaattisesti varkausturva. Varmista myös, että vuokra-autosi Krakovassa sisältää vastuuvakuutuksen, joka korvaa kolmansille osapuolille aiheutuneet vahingot.

Krakovassa, kuten muissakin EU-alueen kaupungeissa, voi ajaa ongelmitta suomalaisella ajokortilla. Pakkaa ajokortti mukaan Puolan matkalle, sillä tarvitset sitä vuokra-autoa noutaessasi. Ota mukaan autovuokraamoon myös passi tai virallinen henkilökortti.

Autonvuokraus Krakovassa onnistuu esimerkiksi lentokentällä tai kaupungin keskustassa. Autovuokraamoita on paljon etenkin matkailijoiden suosimilla hotellialueilla sekä Kraków Główny -rautatieaseman tuntumassa. Jos suunnitelmissasi on viettää Puolan loma tien päällä tai Krakovan lähiseutuja kierrellen, vuokraa auto kätevästi heti Krakovan kansainväliseltä lentokentältä. Lentokentällä on hyvä valikoima sekä tunnettuja kansainvälisiä autovuokraamoketjuja että paikallisia autovuokraamoita. Jos vuokraat auton vain päiväksi tai pariksi lomasi aikana, onnistuu vuokraus helposti keskustan vuokraamoista. Vuokra-auto noudetaan Krakovassa yleensä suoraan vuokraamosta, ja myös palautus tapahtuu tavallisesti samaan aikaan. Lisähinnasta monet Krakovan vuokraamot tarjoavat asiakkailleen auton toimituksen vaikkapa hotellille. Mikäli matka-aikataulusi Krakovassa on tiukka, kannattaa toimitus- ja noutopalveluja hyödyntää, vaikka ne nostavatkin hieman vuokrauksen kokonaishintaa.


Vuokraa auto läheltä kohteen Krakova suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Krakova

Autonvuokraus Krakova

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Krakova, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

25 € on viikonlopun mittaisen autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Krakova ajankohtana kesäkuu, edullisimpien tarjousten hinnat alkaen 18 €. 0 € normaali autonvuokrahinta viikon mittaiselle jaksolle kohteessa Krakova, mutta ajalle kesäkuu on mahdollista löytää niinkin alhaisia tarjouksia kuin 0 €, tarpeistasi riippuen.

Voit olettaa löytäväsi parhaat tarjoukset GREEN MOTION vuokraamolta, kun vierailet kaupungissa Krakova. Keskimääräisillä 15 €/päivä hinnoilla, jotka ovat saatavilla heidän 4 toimipisteessä, GREEN MOTION on loistava yritys, miltä vuokrata auto.

Suurin osa kaupungissa Krakova sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Enterprise, Avis ja Global Rent A Car peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Yrityksellä GREEN MOTION on eniten vuokraamoja kaupungissa Krakova, Puola, josta löytyy yhteensä 4 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 15 €/päivä tarjouksia GREEN MOTION vuokra-autoille kaupungissa Krakova, Puola.

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Krakova huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Krakova taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 100 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Krakova rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 140 km/t.

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Krakova kuukauden toukokuu aikana voivat odottaa 12 °C lämpötiloja ja 60 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Krakova ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Vähä-Puolan voivodikunta lämpötila kuukauden aikana toukokuu on 12 °C ja mahdollinen sademäärä 60 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Krakova


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Krakova on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Krakova antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Krakova tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Krakova.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Krakova vuokra-autoille.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Krakova.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.