Autonvuokraukset kohteessa Krakova, Vähä-Puolan voivodikunta

Haussa halpa vuokra-auto Krakova, Vähä-Puolan voivodikunta? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Krakova, Puola
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Krakova, Puola
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Krakova

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Krakova

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Krakova?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Krakova löytyvät yleensä Viaggiare Rent kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaViaggiare Rent, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 7 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Krakova on 7 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Krakova?

Vuokraamolla SURPRICE CAR RENTAL on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Krakova 9 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Krakova?

Kun vuokraat autoa kaupungista Krakova, suurin osa käyttäjistämme valitsee Kia Cee'd keskimääräiseen hintaan 40 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Kia Sportage 26 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Kia Cee'd vuokra-autoja kaupungista Krakova niinkin alhaiseen hintaan kuin 32 €/pvä ja Kia Sportage hintaan 26 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Krakova, Vähä-Puolan voivodikunta autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Krakova, Vähä-Puolan voivodikunta
Opel Adam
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

18 €/pvä

3 heinä - 8 heinä
Opel Adam
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

19 €/pvä

3 heinä - 8 heinä
Volkswagen Polo
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

23 €/pvä

3 heinä - 8 heinä
Opel Corsa
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

24 €/pvä

3 heinä - 8 heinä
Ford Focus
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

25 €/pvä

3 heinä - 8 heinä
Ford Focus
Mercedes-Benz A-Class
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

30 €/pvä

3 heinä - 8 heinä
Mercedes-Benz A-Class
Volkswagen Golf SportWagen
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

30 €/pvä

3 heinä - 8 heinä
Volkswagen Golf SportWagen
Skoda Octavia
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

32 €/pvä

3 heinä - 8 heinä
Skoda Octavia
Volkswagen Tiguan
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

32 €/pvä

27 heinä - 31 heinä
Volkswagen Tiguan

Tärkeää tietoa Krakova autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Krakovassa on mahdollista kaiken ikäisille kuskeille. Yleensä autovuokraamoiden ainoita vaatimuksia ovat 18 vuoden ikä ja ajokortti. Jotkut autovuokraamot saattavat kuitenkin vaatia asiakkailtaan vähintään vuoden voimassa ollutta ajokorttia. Hyvin nuorten kuskien kannattaa varautua Krakovassa pieniin lisämaksuihin. Nuoren kuljettajan lisämaksu peritään Krakovassa ja muualla Puolassa usein alle 20–21-vuotilta kuskeilta. On myös olemassa autovuokraamoita, jotka eivät tätä lisämaksua peri. Hintavertailu Krakovassa kannattaa, sillä kokemattomatkin kuljettavat voivat saada vuokra-auton käyttöönsä puolalaiskaupungissa edulliseen hintaan. Auton vuokraaminen on yleensä ongelmatonta myös iäkkäille kuskeille, sillä Krakovan autovuokraamoilla ei yleensä ole yläikärajaa.

Liikenne Krakovassa ja muualla Puolassa on selvästi kaoottisempaa ja kiivastahtisempaa kuin suomalaisissa kaupungeissa. Ruuhkat ovat suurkaupungissa tavallisia. Sekä kaupungissa että kaupungin ulkopuolella ajamiseen kannattaa siis varata riittävästi aikaa. Käyttöön kannattaa ottaa myös GPS. Krakovan kaupunkialueilla enimmäisnopeusrajoitus on 50–60 km/h vuorokaudenajasta riippuen, mutta monille kaduille on merkitty tätä alhaisempi nopeusrajoitus. Asuinalueilla nopeusrajoitus on usein 20 km/h. Seuraa siis enimmäisnopeutta merkitseviä liikennemerkkejä. Kaupungin ulkopuolella nopeusrajoitus on tavallisesti 90–100 km/h. Puolan moottoriteillä enimmäisnopeus on jopa 140 km/h, joten moottoritieliikenteessä kannattaa olla erityisen varovainen. Koska Krakovan liikenne vaatii tarkkaavaisuutta, ei liikenteeseen kannata lähteä alkoholia nauttineena. Rattijuopumuksen promilleraja on Puolassa vain 0,2 promillea. Ajovaloja on käytettävä Krakovassa kaikkina vuorokaudenaikoina. Pysäköinti on Krakovan keskustassa runsaan automäärän vuoksi haastavaa, joten tiedustele parkkimahdollisuutta omasta hotellistasi. Jos majoitukseen ei sisälly parkkipaikkaa, kannattaa auto jättää valvotuille, maksullisille parkkialueille. Älä parkkeeraa vuokra-autoasi Krakovassa koskaan laittomalle paikalle, sillä auto saatetaan hinata pois.

Krakovan keskustan nähtävyyksiin ei kannata lähteä tutustumaan autolla. Kävely ja joukkoliikenne ovat parempi tapa tutustua usein ruuhkaisen kaupungin keskeisimpiin paikkoihin ja monumentteihin. Autovuokraus Krakovassa on hyvä idea, jos haaveilet päiväretkistä Krakovan ulkopuolella tai laajemmasta automatkasta Puolassa. Luonnon ystäviä odottaa hieman ydinkaupunkialueen ulkopuolella laaja Bielańsko-Tyniecki Park Krajobrazowy -luonnonpuisto, jonne on keskustasta vain noin 20 min ajomatka. Kesäkuukausina Krakovassa vierailevia houkuttelee myös Kryspinów-järven alue, jonne ajoaika on noin 30 min. Jos haluat vierailla Krakovan lisäksi toisessa puolalaisessa kaupunkikohteessa, Katowicen kaupunki on Krakovasta noin tunnin automatkan päässä. Puolan historiasta kiinnostuneiden kannattaa ottaa suunta Auschwitz-Birkenaun museoalueelle, entiselle keskitysleirille, joka johdattaa vieraansa toisen maailmansodan tapahtumiin. Aktiivilomailijoita kutsuu sekä kesällä että talvella noin kahden tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Zakopanen pieni kaupunki. Talvella luonnonkaunis kaupunki tarjoaa talviurheilumahdollisuuksia ja kesällä hyviä retkeilyreittejä.


Autonvuokraustarjoukset Krakova, Vähä-Puolan voivodikunta

Löydä kohteesta Krakova juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

11 € - 29 €

Kaikki autotyypit

16 € - 52 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Krakova, Puolan on 21 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Krakova, Puolan on helmikuuta. Hinta on 48 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 35 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Krakova, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Krakova voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Krakova Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Krakova, Puolan on 32 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Krakova, Puolan on maaliskuuta. Hinta on 58 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 14 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 4 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Krakova, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Krakova voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Krakova Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Krakova, Puolan on 28 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Krakova, Puolan on lokakuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 17 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 13 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Krakova, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Krakova voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Krakova, Puolan on 26 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Krakova, Puolan on helmikuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 18 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 16 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Krakova, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Krakova voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Krakova Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Krakova, Puolan on 51 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Krakova, Puolan on joulukuuta. Hinta on 36 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 38 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Krakova, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Krakova voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Opel Adam
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

18 €/pvä

3 heinä - 8 heinä
Opel Adam
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

19 €/pvä

3 heinä - 8 heinä
Volkswagen Polo
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

23 €/pvä

3 heinä - 8 heinä
Opel Corsa

Krakova autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Krakova, Vähä-Puolan voivodikunta

Express Rent a Car

9 sijaintia

Panek

6 sijaintia

GREEN MOTION

4 sijaintia

Hertz

3 sijaintia

SURPRICE CAR RENTAL

9 sijaintia

ADDCAR RENTAL

6 sijaintia

RENTIS

5 sijaintia

Sunnycars

5 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Krakova

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Krakova

Suositut autotyypit

Economy, Intermediate, Mini

Halvin vuokra-auto

14 €

Suosituin malli

Volkswagen Polo
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Krakova viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Intermediate, Mini.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Krakova on 14 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 16 €/pvä.
Kohteen Krakova suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volkswagen Polo. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Renault Clio.

Vuokraa auto läheltä kohteen Krakova suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Krakova

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Krakova - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Krakova, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Suurin osa kaupungissa Krakova sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Go Rental, Ace ja Car Net peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Krakova huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Krakova taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 100 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Krakova rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 140 km/t.


Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Krakova

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Krakova

Aloita matkan suunnittelu - Krakova


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Krakova on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Krakova antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.