Autonvuokraus Bukarest, Romania

Haussa halpa vuokra-auto Bukarest, Romania? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Bukarest, Romania
28. tammikuu — 4. helmikuu
Sama palautus
Bukarest, Romania
pe 28/1
Keskipäivä
pe 4/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Bukarest, Romania

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

1 € - 21 €

Kaikki autotyypit

1 € - 69 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bukarest, Romania on 8 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Bukarest, Romania on lokakuuta. Hinta on 88 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 1 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 58 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Bukarest. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bukarest voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Bukarest Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bukarest, Romania on 16 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Bukarest, Romania on toukokuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 19 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 11 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Bukarest. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bukarest voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Bukarest Keskikoko vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Bukarest: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Bukarest, Romania
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

3,3

Kokonaisarvosana

3,3

Value

2,6
5 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Bukarest, Romania kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Bukarest Henri Coandăn lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Bukarest

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Bukarest noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Avis ja Budget ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Bukarest COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Bukarest. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Bukarest, Romania autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Bukarest. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Bukarest valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

 • Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Bukarest helmikuu ajaksi?

  Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Bukarest kuukauden helmikuu aikana. Kohteessa Bukarest sataa keskimäärin 30 mm cm ja lämpötila on noin 5 °C helmikuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Bukarest maksaa keskimäärin 28 €/päivä.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Bukarest, Romania?

  50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Bukarest, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Bukarest ovat 100 km/t ja 130 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Bukarest huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Bukarest?

  Keskimääräiseen hintaan 14 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 0 €/pvä), Ford Focus vuokra-autot kaupungissa Bukarest on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Hyundai Accent vuokraaminen kaupungissa Bukarest keskimääräiseen hintaan 12 €/pvä (1 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla BMW 5 Series vuokra-autoja kaupungissa Bukarest?

  Vuokraamolla NU Car on BMW 5 Series autoja saatavilla kaupungissa Bukarest 62 €/pvä hintaan keskimäärin. Mallin BMW 5 Series saatavuus kaupungissa Bukarest voi vaihdella, joten älä jätä vuokra-auton varaamista viime tippaan.

 • Millainen sää on kohteessa Bukarest, Romania kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Bukarest kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa −1 °C lämpötiloja ja 40 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  tammikuu kuukauden aikana kohteessa Bukarest lämpötilat ovat yleensä pakkasen puolella ja mahdollisuus jäähän ja lumeen pn suuri. On todennäköisesti parasta vuokrata nelivetoinen maasturi matkalle kohteeseen Bukarest.

 • Onko sää kaupungissa Bukarest samanlainen kuin muualla Bucuresti alueella?

  Ilmasto alueella Bucuresti kuukauden tammikuu aikana on yleensä −1 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 40 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Bukarest lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Romania

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Cluj-Napoca, Oradea ja Târgu Mureş eri puolilla Romania

Aloita matkan suunnittelu - Bukarest