Autonvuokraukset kohteessa Basel, Basel-Stadt

Haussa halpa vuokra-auto Basel, Basel-Stadt? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Basel, Sveitsi
10. lokakuu — 17. lokakuu
Sama palautus
Basel, Sveitsi
ma 10/10
Keskipäivä
ma 17/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Basel, Basel-Stadt

Löydä kohteesta Basel juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

39 € - 105 €

Kaikki autotyypit

39 € - 105 €

The average price of a Pieni rental in Basel, Sveitsin is 38 €. The cheapest time to rent a Pieni in Basel, Sveitsin is in maaliskuuta. The price is 0% lower than the rest of the year at just 39 € per day. A Pieni rental is typically 16 % halvempi than the average car rental in Basel. The average price of a vehicle rental in Basel can vary based on a number of factors including supply, popularity of the vehicle, and how far out you book your rental car.


Basel autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Basel, Basel-Stadt
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

9,0

Value

9,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0
8 sijaintia
6 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Basel

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Basel

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Full-size

Halvin vuokra-auto

37 €
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Basel viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Full-size.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Basel on 37 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 46 €/pvä.

Vuokraa auto läheltä kohteen Basel suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Basel

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Basel - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Basel, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Vuokraamon Europcar päivähinnat ovat tyypillisesti halvimmat keskimääräisen hinnan ollessa 39 €/päivä vuokra-autolle kaupungissa Basel. Kaikkein halvin hinta, mikä vuokra-autolle on löytynyt heidän 4 toimipisteistä kaupungissa Basel on 27 €/päivä.

Kaupungissa Basel olevat suositut autovuokraamot, kuten Thrifty, Alamo ja Hertz tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Basel, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Europcar autovuokraamolla on eniten toimipisteitä kaupungissa Basel, Sveitsi. Sen 4 eri toimipisteessä voit odottaa maksavasi päivittäisen hinnan 39 € vuokratessasi auton kaupungissa Basel, Sveitsi.

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Basel huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Basel taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 80 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Basel rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

Yleensä sää kaupungissa Basel kuukauden lokakuu aikana on 10 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 51 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Ilmasto alueella Basel-Stadt kuukauden lokakuu aikana on yleensä 10 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 51 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Basel lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Aloita matkan suunnittelu - Basel


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Basel on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Basel, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Basel, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Basel, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Basel.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Basel, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.