Lennot Sveitsi

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Sveitsi

Yhteenveto Sveitsi lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

65 €

Halvin meno-paluulennon hinta

141 €

Nopein lentoaika

2t 50m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Sveitsi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 65 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Geneven kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Sveitsi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 141 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Zurich).
Nopein lento kohteeseen Sveitsi kohteesta Suomi kestää 2t 50m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Zurich).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Sveitsi mukaan lukien Air France, KLM ja Austrian Airlines.

Halvimmat lennot Sveitsi kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Sveitsi
Zürich
Zürich

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Sveitsi

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Sveitsi

Jos haluat lentää kohteeseen Sveitsi halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten easyJet, SWISS ja Scandinavian Airlines, joiden tarjoamat hinnat alkavat 27 €, 44 € sekä 80 €.

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Sveitsi kestää yleensä 2t 50m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Zurich kentälle (Sveitsi suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Tampere-Pirkkala kohteeseen Zurich, lentoaika on noin 5t 40m.

Halvin momondosta löydetty lento kohteeseen Sveitsi oli 36 €. Jos et löydä näin halpaa lentotarjousta, muista, että alle 300 € oleva hinta on vielä hyvä hinta lennolle kohteeseen Sveitsi. 319 € on keskimääräinen lentohinta kohteeseen Sveitsi, kun taas 1220 € on kallein.

Paras päivä lentää kohteeseen Sveitsi on maanantaina ja sen jälkeen tiistaina. maanantaina ja tiistaina tarjoavat yleensä halvimmat lennot kohteeseen Sveitsi. Jos matkapäiväsi ovat joustavia, yritä välttää varausta päivälle lauantaina, joka on kallein viikonpäivä lentää kohteeseen Sveitsi.Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Sveitsi kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Sveitsi kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Sveitsi: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Sveitsi, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiGeneve3t 00m142 €
HelsinkiZürich2t 50m143 €
HelsinkiBasel6t 20m151 €
TampereZürich31t 05m374 €
VaasaZürich17t 00m390 €
Kokkola-PietarsaariZürich5t 15m394 €
KittiläZürich24t 30m429 €
JyväskyläZürich23t 40m586 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Sveitsi

Suorat reittilennot Suomesta Sveitsiin liikennöi suomalainen lentoyhtiö Finnair. Lentoyhtiö lentää suorin yhteyksin Geneveen ja Zürichiin. Suomessa kaikki suorat lennot lähtevät Helsinki-Vantaan lentokentältä Vantaalla, noin 18 kilometrin päässä Helsingistä. Mikäli haluat aloittaa lennon jostain toisesta suomalaiskaupungista, varaudu vaihtamaan konetta esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Zürichissä lennot laskeutuvat Zürichin kansainväliselle lentoasemalle (Flughafen Zürich) ja Genevessä Geneven kansainväliselle lentoasemalle (Aéroport international de Genève). Mikäli matka-aikataulusi sallii vaihdolliset lennot Sveitsiin, lentoyhtiövaihtoehtoja on monia. Yhden vaihtokentän kautta lentoliput Sveitsiin voi napata edullisesti esimerkiksi alankomaalaisen KLM:n tai saksalaisen Lufthansan lentotarjonnasta. Muista hyödyntää myös Sveitsin kotimaan lentoja, mikäli haluat jatkaa matkaasi Genevestä tai Zürichista muihin Sveitsin mielenkiintoisiin kaupunkikohteisiin, esimerkiksi Lausanneen tai Baseliin.

Budjettimatkailijan kannattaa sijoittaa Sveitsin matkansa syksylle, jolloin useimpiin Sveitsin kaupunkeihin pystyy matkaamaan keskimääräistä edullisemmin lentohinnoin. Kesän vilkkain matkailukausi on tuolloin ohi, eikä Alppien hiihtokausi ole vielä startannut. Syksyllä voi siis saada halvalla lennon ja hotellin sekä muutkin matkailupalvelut. Pidä mielessä, että esimerkiksi Geneveen alkuviikon lennot ovat viikonloppulentoja edullisempia, eli hintojen vertailu eri viikonpäivien välillä kannattaa. Edulliset lennot on helpointa varata yleensä viimeistään noin 50 päivää ennen matkaan lähtöä.

Sveitsi on monipuolinen matkailumaa, ja jokaisella vuodenajalla on Sveitsiin matkailijoille jotain tarjottavaa. Lämpimistä säistä nauttivan kannattaa reissata maahan kesällä, sillä tuolloin Sveitsissä nautitaan tavallisesti noin 20 asteen lämpötiloista. Keski-Euroopalle tyypillisesti kesäkuukaudet voivat kuitenkin olla epävakaisia, ja kesäsateet ovat mahdollisia. Talvisin lämpötilat tippuvat Sveitsin suosituimmissa matkailukaupungeissa noin nollan asteen tuntumaan ja vuoristoalueilla selvästi pakkasen puolelle. Mikäli Alpit ja muut Sveitsin vuoristoalueet kutsuvat, paras aika matkustaa Sveitsiin on luonnollisestikin talvella. Mikäli etsit muunlaisia luontokokemuksia, esimerkiksi patikointimahdollisuuksia, ja haluat nauttia myös sveitsiläiskaupungeista eläväisimmillään, maahan kannattaa reissata keväällä, kesällä tai syksyllä. Budjettimatkailijan valinta on syksy, jolloin halvat lennot Sveitsiin ovat helposti saatavilla.

Lentoaika Sveitsiin vaihtelee valitsemasi lentoreitin ja kohdekaupungin mukaan. Suorien lentojen kestoaika Geneveen on noin kolme tuntia, Zürichiin puolestaan noin kaksi tuntia ja 45 minuuttia. Jos valitset välilaskulliset halvat lennot Sveitsiin, matka-aika riippuu lentoreitistä sekä välilaskujen määrästä ja kestosta. Esimerkiksi Geneveen vaihtolennot kestävät yleensä vähintään noin neljä tuntia ja 30 minuuttia. Jos aloitat lentomatkasi Suomessa jostain muusta kaupungista kuin Helsingistä, muista laskea matka-aikaan mukaan myös kotimaan lennon kesto. Mikäli lentosi starttaavat Helsingin ulkopuolelta, sisältyy lentoreittiin aina koneen vaihto.

Matkat Sveitsiin ovat suomalaismatkailijoille vaivattomia, sillä maahan matkustavien ei tarvitse hankkia viisumia. Sveitsi ei kuulu Euroopan unioniin, mutta se on Suomen tapaan Schengen-valtio. Vaikka suomalaismatkustajille ja muista Schengen-maista lentäville ei järjestetä Sveitsin lentokentillä varsinaisia rajatarkastuksia, voivat lentoyhtiöt tai lentokentän henkilökunta pyytää matkustajia todistamaan henkilöllisyytensä. Matkustusasiakirjaksi sopii joko passi tai virallinen henkilökortti.


Sveitsi: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Zürich reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 50m
Halvin hinta143 €
Helsinki - Geneve reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 00m
Halvin hinta142 €
Kokkola-Pietarsaari - Zürich reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 15m
Halvin hinta394 €
Helsinki - Basel reitin lennot
Lyhyin lentoaika6t 20m
Halvin hinta151 €
Vaasa - Zürich reitin lennot
Lyhyin lentoaika17t 00m
Halvin hinta390 €
Kittilä - Zürich reitin lennot
Lyhyin lentoaika24t 30m
Halvin hinta429 €
Jyväskylä - Zürich reitin lennot
Lyhyin lentoaika23t 40m
Halvin hinta586 €
Tampere - Zürich reitin lennot
Lyhyin lentoaika31t 05m
Halvin hinta374 €

Aloita matkan suunnittelu - Sveitsi


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Sveitsi on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Sveitsi.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Sveitsi momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun kaikki mahdolliset Sveitsi lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Totta kai.momondo seuraa Sveitsi lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.