Etsi ja löydä halvat lennot Sveitsiin

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 5/2
su 12/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Sveitsiin

Yhteenveto Sveitsin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

58 €

Halvin meno-paluulennon hinta

146 €

Nopein lentoaika

5t 10m

Liikennöi:

7 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Sveitsi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 58 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Zurich).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Sveitsi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 146 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Geneven kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Sveitsi kohteesta Suomi kestää 5t 10m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Geneven kansainvälinen lentoasema).
7 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Sveitsi mukaan lukien Lufthansa, Air France ja KLM.

Sveitsin lentotiedot ja trendit

Tutustu Sveitsin lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mikä lento on halvin kohteeseen Sveitsi?

Jos haluat lentää kohteeseen Sveitsi halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten easyJet, Brussels Airlines ja SWISS, joiden tarjoamat hinnat alkavat 60 €, 72 € sekä 88 €.
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Sveitsi suosituimmat kaupungit?

momondo-käyttäjien suosima kaupunki maassa Sveitsi on Zürich, jossa he vierailevat 266 % useammin kuin missään muussa maan Sveitsi kaupungissa. Käyttäjämme matkustavat usein myös kaupunkeihin Geneve ja Basel.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Sveitsi?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Sveitsi kestää yleensä 2t 50m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Zurich kentälle (Sveitsi suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Zurich, lentoaika on noin .

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Sveitsi?

Datamme mukaan Finnair, Lufthansa ja Scandinavian Airlines ovat kolme suosituinta lentoyhtiötä, jotka lentävät kohteeseen Sveitsi. Finnair on käyttäjiemme keskuudessa ykkösvaihtoehto, koska 63 % ihmisistä valitsee tämän lentoyhtiön lennon matkustaessaan kohteeseen Sveitsi. Huomioithan, että 9 eri lentoyhtiötä, jotka lentävät alueelle Sveitsi säännöllisesti, joten voit valita muutamasta lisävaihtoehdosta tarvittaessa.

Halvimmat lennot Sveitsi kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Sveitsi
Zürich
Zürich

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Sveitsi

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Sveitsi

Halvin momondosta löydetty lento kohteeseen Sveitsi oli 60 €. Jos et löydä näin halpaa lentotarjousta, muista, että alle 404 € oleva hinta on vielä hyvä hinta lennolle kohteeseen Sveitsi. 413 € on keskimääräinen lentohinta kohteeseen Sveitsi, kun taas 1688 € on kallein.

Paras päivä lentää kohteeseen Sveitsi on maanantaina ja sen jälkeen tiistaina. maanantaina ja tiistaina tarjoavat yleensä halvimmat lennot kohteeseen Sveitsi. Jos matkapäiväsi ovat joustavia, yritä välttää varausta päivälle sunnuntaina, joka on kallein viikonpäivä lentää kohteeseen Sveitsi.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Sveitsi kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Sveitsi kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Sveitsi lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Sveitsi lennollasi

Halvat lennot Sveitsi: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Sveitsi, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiZürich2t 50m145 €
HelsinkiGeneve3t 00m146 €
HelsinkiBasel4t 30m210 €
TampereZürich4t 50m264 €
Kokkola-PietarsaariZürich12t 10m409 €
KittiläZürich13t 40m409 €
VaasaZürich5t 05m468 €
JyväskyläZürich13t 35m567 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Sveitsi

Suorat reittilennot Suomesta Sveitsiin liikennöi suomalainen lentoyhtiö Finnair. Lentoyhtiö lentää suorin yhteyksin Geneveen ja Zürichiin. Suomessa kaikki suorat lennot lähtevät Helsinki-Vantaan lentokentältä Vantaalla, noin 18 kilometrin päässä Helsingistä. Mikäli haluat aloittaa lennon jostain toisesta suomalaiskaupungista, varaudu vaihtamaan konetta esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Zürichissä lennot laskeutuvat Zürichin kansainväliselle lentoasemalle (Flughafen Zürich) ja Genevessä Geneven kansainväliselle lentoasemalle (Aéroport international de Genève). Mikäli matka-aikataulusi sallii vaihdolliset lennot Sveitsiin, lentoyhtiövaihtoehtoja on monia. Yhden vaihtokentän kautta lentoliput Sveitsiin voi napata edullisesti esimerkiksi alankomaalaisen KLM:n tai saksalaisen Lufthansan lentotarjonnasta. Muista hyödyntää myös Sveitsin kotimaan lentoja, mikäli haluat jatkaa matkaasi Genevestä tai Zürichista muihin Sveitsin mielenkiintoisiin kaupunkikohteisiin, esimerkiksi Lausanneen tai Baseliin.

Budjettimatkailijan kannattaa sijoittaa Sveitsin matkansa syksylle, jolloin useimpiin Sveitsin kaupunkeihin pystyy matkaamaan keskimääräistä edullisemmin lentohinnoin. Kesän vilkkain matkailukausi on tuolloin ohi, eikä Alppien hiihtokausi ole vielä startannut. Syksyllä voi siis saada halvalla lennon ja hotellin sekä muutkin matkailupalvelut. Pidä mielessä, että esimerkiksi Geneveen alkuviikon lennot ovat viikonloppulentoja edullisempia, eli hintojen vertailu eri viikonpäivien välillä kannattaa. Edulliset lennot on helpointa varata yleensä viimeistään noin 50 päivää ennen matkaan lähtöä.

Sveitsi on monipuolinen matkailumaa, ja jokaisella vuodenajalla on Sveitsiin matkailijoille jotain tarjottavaa. Lämpimistä säistä nauttivan kannattaa reissata maahan kesällä, sillä tuolloin Sveitsissä nautitaan tavallisesti noin 20 asteen lämpötiloista. Keski-Euroopalle tyypillisesti kesäkuukaudet voivat kuitenkin olla epävakaisia, ja kesäsateet ovat mahdollisia. Talvisin lämpötilat tippuvat Sveitsin suosituimmissa matkailukaupungeissa noin nollan asteen tuntumaan ja vuoristoalueilla selvästi pakkasen puolelle. Mikäli Alpit ja muut Sveitsin vuoristoalueet kutsuvat, paras aika matkustaa Sveitsiin on luonnollisestikin talvella. Mikäli etsit muunlaisia luontokokemuksia, esimerkiksi patikointimahdollisuuksia, ja haluat nauttia myös sveitsiläiskaupungeista eläväisimmillään, maahan kannattaa reissata keväällä, kesällä tai syksyllä. Budjettimatkailijan valinta on syksy, jolloin halvat lennot Sveitsiin ovat helposti saatavilla.

Lentoaika Sveitsiin vaihtelee valitsemasi lentoreitin ja kohdekaupungin mukaan. Suorien lentojen kestoaika Geneveen on noin kolme tuntia, Zürichiin puolestaan noin kaksi tuntia ja 45 minuuttia. Jos valitset välilaskulliset halvat lennot Sveitsiin, matka-aika riippuu lentoreitistä sekä välilaskujen määrästä ja kestosta. Esimerkiksi Geneveen vaihtolennot kestävät yleensä vähintään noin neljä tuntia ja 30 minuuttia. Jos aloitat lentomatkasi Suomessa jostain muusta kaupungista kuin Helsingistä, muista laskea matka-aikaan mukaan myös kotimaan lennon kesto. Mikäli lentosi starttaavat Helsingin ulkopuolelta, sisältyy lentoreittiin aina koneen vaihto.

Matkat Sveitsiin ovat suomalaismatkailijoille vaivattomia, sillä maahan matkustavien ei tarvitse hankkia viisumia. Sveitsi ei kuulu Euroopan unioniin, mutta se on Suomen tapaan Schengen-valtio. Vaikka suomalaismatkustajille ja muista Schengen-maista lentäville ei järjestetä Sveitsin lentokentillä varsinaisia rajatarkastuksia, voivat lentoyhtiöt tai lentokentän henkilökunta pyytää matkustajia todistamaan henkilöllisyytensä. Matkustusasiakirjaksi sopii joko passi tai virallinen henkilökortti.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Sveitsi

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Sveitsi?

    Hintavahtien avulla saat sähköpostiisi tiedon, kun lentojen hinnat kohteeseen Sveitsi laskevat. Aktivoi hintavahti valitsemalla haluamasi matkapäivät ja etsi tarjouksia. Kun selaat tarjouksia, näet Hintavahti-widgetin, napsauta sitä kytkeäksesi ilmoitukset päälle.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Sveitsi momondon avulla?

    Hyödynnä hintojen ennustusalgoritmissa käytettyä tekoälyä, joka ennustaa, onko parempi varata nyt vai odottaa, kunnes hinnat laskevat. Voit strategisesti valita parhaat päivät lentää ja säästää rahaa matkallasi käyttämällä Hintakalenteri-työkalua. “Explore” näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä, kun taas tilaamalla hintavahteja saat selville, kun hinnat muuttuvat, joten voit varata kun hinnat ovat oikeat.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Näytämme yli 700 kilpailijan hinnat yhdellä napsautuksella. Tarjoamme lentoyhtiöiden ja eri varaussivustojen vaihtoehdot 30:ltä kansainväliseltä markkinalta, ja pystymme näyttämään sinulle monipuolisen valikoiman tarjouksia, jotta voit suunnitella rauhassa seuraavaa seikkailuasi.


Sveitsi: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Zürich reitin lennot
Nopein lentoaika2t 50m
Halvin hinta145 €
Helsinki - Geneve reitin lennot
Nopein lentoaika3t 00m
Halvin hinta146 €
Helsinki - Basel reitin lennot
Nopein lentoaika4t 30m
Halvin hinta210 €
Kittilä - Zürich reitin lennot
Nopein lentoaika13t 40m
Halvin hinta409 €
Jyväskylä - Zürich reitin lennot
Nopein lentoaika13t 35m
Halvin hinta567 €
Kokkola-Pietarsaari - Zürich reitin lennot
Nopein lentoaika12t 10m
Halvin hinta409 €
Vaasa - Zürich reitin lennot
Nopein lentoaika5t 05m
Halvin hinta468 €
Tampere - Zürich reitin lennot
Nopein lentoaika4t 50m
Halvin hinta264 €

Aloita matkan suunnittelu - Sveitsi


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Sveitsi on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Sveitsi.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Sveitsi momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun kaikki mahdolliset Sveitsi lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Totta kai.momondo seuraa Sveitsi lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.