Autonvuokraukset lentokentällä Zurich lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Zurich lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Zürich, Sveitsi - Zurich (ZRH)
19. Desember — 22. Desember
Zürich, Sveitsi - Zurich (ZRH)
ti. 19/12
Keskipäivä
fr. 22/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Zurich lentokenttä

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Zurich lentokenttä

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat lentokentällä Zurich lentokenttä?

momondo-käyttäjien suosituin automallin lentokentällä Zurich lentokenttä on Volkswagen Golf ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Ford Focus. Käyttäjämme ovat löytäneet Volkswagen Golf tarjouksia lentokentällä Zurich lentokenttä keskimääräiseen hintaan 63 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 49 € per päivä. Mallin Ford Focus vuokraaminen lentokentällä Zurich lentokenttä maksaa yleensä keskimäärin 131 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 71 € per päivä.

Mikä on suosituin vuokra-auto kentällä Zurich lentokenttä?

Suosituin vuokrattava autotyyppi kentällä Zurich lentokenttä on Pienikokoinen. Kuluneen vuoden aikana 54 % momondon käyttäjistä etsivät Pienikokoinen autoja vuokrattavaksi kentällä Zurich lentokenttä. Suosituin autovuokraamo, joka tarjoaa Pienikokoinen autoja tällä lentokentällä, on Alamo ja niinkin alhaiseen hintaan kuin 61 €/pvä. Jos teet päätöstä Pienikokoinen autojen välillä kentällä Zurich lentokenttä, ota huomioon Volkswagen Golf tai Ford Focus - molemmat ovat suosittuja vaihtoehtoja matkailijoiden keskuudessa.

Milloin on paras aika vuokrata auto kentältä Zurich lentokenttä?

Datamme mukaan paras aika vuokrata auto kentältä Zurich lentokenttä on yli 90 päivää ennen noutopäivääsi hintojen ollessa keskimäärin 60 €/pvä. Kuluneen vuoden aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet kentältä Zurich lentokenttä vuokra-autoja viikonlopuksi hintaan 86 €/pvä ja arkipäiviksi 50 €/pvä. Harkitse auton vuokraamista kuun lokakuu aikana (halvin kuukausi), vuokra-autotarjousten ollessa keskimäärin 50 €/pvä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kentällä Zurich lentokenttä?

Suosituin vuokraamo kentällä Zurich lentokenttä on Sixt perustuen 49 arvosteluihin ja keskimääräisiin arviopisteisiin 7,5. 21 % momondon käyttäjistä valitsi Sixt vuokra-auton kuluneen vuoden aikana. Alamo sekä Europcar sijaitsevat myös kentällä Zurich lentokenttä ja molemmilla on korkeat asiakasarviopisteet. Vuokraamo Alamo on saanut arviopisteet 6,9 perustuen 42 arvosteluihin. Vuokraamon Europcar pisteet ovat taas vastaavasti 9,3 perustuen 7 arvosteluihin.

Parhaat tarjoukset Zurich lentokenttä autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittuja vuokra-autovaihtoja kohteessa Zurich lentokenttä
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

55 €/pvä

18 feb. - 25 feb.
Toyota Corolla
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

54 €/pvä

18 feb. - 25 feb.
Toyota Corolla
Volkswagen Tiguan
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

66 €/pvä

18 feb. - 25 feb.
Volkswagen Tiguan
Citroen C4 Picasso
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

58 €/pvä

18 feb. - 25 feb.
Citroen C4 Picasso
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

54 €/pvä

18 feb. - 25 feb.
Vauxhall Mokka
Opel Astra Sports Tourer
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

59 €/pvä

18 feb. - 25 feb.
Opel Astra Sports Tourer
Mercedes-Benz C-Class Wagon
tai vastaava Premium-farmari
Maks. 5 matkustajaa

127 €/pvä

18 feb. - 25 feb.
Mercedes-Benz C-Class Wagon
Audi A5 Sportback
tai vastaava Korkeatasoinen
Maks. 5 matkustajaa

130 €/pvä

18 feb. - 25 feb.
Audi A5 Sportback
Land Rover Range Rover Evoque
tai vastaava Suuri maasturi
Maks. 5 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

106 €/pvä

18 feb. - 25 feb.
Land Rover Range Rover Evoque

Zurich lentokenttä autonvuokraustiedot

Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratessani auton Zürichin lentokentältä (ZRH)?

Kun harkitset autonvuokrausta Zürichin lentokentältä, on hyvä tutustua jo ennen matkaa tarvittaviin asiakirjoihin sekä kortteihin. Näin vuokra-auton hankkiminen olisi mahdollisimman vaivatonta. Sopimusehtoihin sekä vaatimuksiin voi tutustua netissä etukäteen autonvuokraajien kotisivuilla. Kuljettajalla on ehdottomasti oltava voimassa oleva ajokortti, joka on kuitenkin vähintään vuoden vanha. Vuokrausehtojen mukaisesti kuljettajan on oltava vähintään 20-vuotias, mutta myös autokohtaisia eroja löytyy, joten myös 18-vuotiaat kuskit voivat vuokrata auton. Alle 25-vuotiailta kuskeilta veloitetaan kuitenkin pieni nuoren kuljettajan maksu autonvuokrauksen yhteydessä. EU-maissa myönnetyt ajokortit hyväksytään automaattisesti, joten suomalaisen kuskin ei tarvitse erikseen hommata kansainvälistä ajokorttia, jos oma ajokortti on myönnetty Suomessa. Maksutapoina käyvät oikeastaan vain yleisimmät luottokortit, joten oman maksukortin saldo kannattaa tarkastaa etukäteen. Vuokra-autoa ei voi maksaa tai varata käteisellä tai prepaid-maksukorteilla.

Mitä palveluja Zürichin lentokentän (ZRH) autovuokraamot tarjoaa?

Zürichin lentokentän autonvuokrauspiste palvelee asiakkaita mielellään ja siellä onkin henkilökuntaa yleensä aamuvarhaisesta iltaan saakka. Eri autonvuokraamoihin voi tutustua jo etukäteen netissä ja varata auton sieltä, sillä yleensä halvat vuokra-autot löytyvät yhtiöiden nettisivuilta, ja auto maksetaan usein etukäteen. Autovuokraamot eivät tarjoa erikseen Wi-Fi-yhteyttä, mutta lentokentältä löytyy ilmainen langaton verkko, joka on matkustajien ja vierailijoiden käytettävissä. Vuokra-autojen peruspalveluihin sisältyvät yleensä esimerkiksi vapaat ajokilometrit, vuokrauksen peruutus maksutta ja talvirenkaat. Kalliimpiin ja isoimpiin autoihin kuuluu yleensä Premium-luokan palvelumaksuja, nämäkin autotyypistä riippuen. Kun varaat mieleistä autoa, voit myös ottaa tarvittaessa lisäturvia mahdollisiin vikaantumis- tai onnettomuustilanteisiin. Saatavilla on muun muassa kolariturva, lasi- ja rengasturva rikkoutumiseen sekä henkilövakuutus. Jos olet matkaamassa lasten kanssa, tarjolla on myös lastenistuimia useassa eri koossa, joten lapsetkin matkaavat turvallisesti vuokra-autojen kyydissä. Lisäpalveluista voit myös ostaa navigaattorin käyttöösi tai maksaa mahdollisia tietullimaksuja, jos olet ylittämässä rajaa eri maihin autosi kanssa.


Autonvuokraustarjoukset Zurich lentokenttä

Löydä kohteessa Zurich lentokenttä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

50 € - 88 €

Kaikki autotyypit

59 € - 112 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Zurich lentokenttä on 73 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Zurich lentokenttä on lokakuuta. Hinta on 32 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 50 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 9 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Zurich lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Zurich lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Zurich lentokenttä pieni car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Zurich lentokenttä on 86 €. Halvin aika vuokrata keskikoko car kohteessa Zurich lentokenttä on tammikuuta. Hinta on 63 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. keskikoko carvuokraus on tyypillisesti 9 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Zurich lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Zurich lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Zurich lentokenttä keskikoko car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Zurich lentokenttä on 74 €. Halvin aika vuokrata suuri car kohteessa Zurich lentokenttä on marraskuuta. Hinta on 6 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 71 € per päivä. suuri carvuokraus on tyypillisesti 7 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Zurich lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Zurich lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Zurich lentokenttä suuri car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Zurich lentokenttä on 68 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Zurich lentokenttä on elokuuta. Hinta on 25 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 51 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 15 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Zurich lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Zurich lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Zurich lentokenttä Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Zurich lentokenttä on 60 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Zurich lentokenttä on maaliskuuta. Hinta on 14 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 53 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 24 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Zurich lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Zurich lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

54 €/pvä

18 feb. - 25 feb.
Toyota Corolla
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

55 €/pvä

18 feb. - 25 feb.
Toyota Corolla
Volkswagen Golf SportWagen
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

59 €/pvä

18 feb. - 25 feb.
Volkswagen Golf SportWagen

Zurich lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Zurich lentokenttä
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

9,7

Kokonaisarvosana

8,8

Nouto/palautus

8,5

Value

8,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,4

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

8,5

Nouto/palautus

8,7

Value

8,1
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

8,2

Nouto/palautus

7,9

Value

6,8

GREEN MOTION

1 sijainti
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

7,2

Value

6,9
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

6,3

Kokonaisarvosana

5,3

Nouto/palautus

5,3

Value

4,6

FLIZZR

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

6,0

AcaRent

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Zürichin suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Zürichin

Autonvuokraukset kentällä Zurich lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Zurich lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Zurich lentokenttä hinnat?

autoa Zurich lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Zurich lentokenttä?

joulukuuta 2023 alkaen 29 toimijaa on valittavissa autoa Zurich lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Zurich lentokenttä?

Eri maissa, myös kohteessa Zurich lentokenttä, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Zurich lentokenttä?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Zurich lentokenttä, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Sveitsin

Löydä vuokra-autotarjoukset maan Sveitsin eri alueilta, kuten Geneve, Zürich ja Basel

Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Zurich lentokenttä?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Zurich lentokenttä voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Zurich lentokenttä?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Zurich lentokenttä antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Zurich lentokenttä, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Zurich lentokenttä, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Zurich lentokenttä momondo avulla?

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Zurich lentokenttä.

Löytyykö kohteesta Zurich lentokenttä autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Zurich lentokenttä vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Zurich lentokenttä vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Zurich lentokenttä autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Zurich lentokenttä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.