Etsi ja löydä halvat lennot Liettuaan

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 8/10
la 15/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Liettuaan

Yhteenveto Liettuan lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

50 €

Halvin meno-paluulennon hinta

104 €

Nopein lentoaika

1t 40m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Liettua kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 50 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Palanga Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Liettua kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 104 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Vilna).
Nopein lento kohteeseen Liettua kohteesta Suomi kestää 1t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Vilna).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Liettua mukaan lukien Scandinavian Airlines, Finnair ja airBaltic.

Liettuan lentotiedot ja trendit

Tutustu Liettuan lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Liettua?

Lennot kohteeseen Liettua voi olal saatavilla jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 7 € per lippu. Käyttäjämme löytävät kuitenkin yleensä lentoliput kohteeseen Liettua keskimääräiseen hintaan 211 €. Jos haluat löytää hyvän tarjouksen lennollesi kohteeseen Liettua, kannattaa sinun harkita varauksen tekemistä, jos löydät lennon hintaan 201 € tai alle.
See prices from:

Mitkä ovat maan Liettua suosituimmat kaupungit?

momondo-käyttäjien suosima kaupunki maassa Liettua on Kaunas, jossa he vierailevat 58 % useammin kuin missään muussa maan Liettua kaupungissa. Käyttäjämme matkustavat usein myös kaupunkeihin Vilna ja Palanga.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Liettua?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Liettua lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Vilna lento kestää keskimäärin 1t 40m. Toisaalta, kun lennät kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Vilna kestää se yleensä 3t. Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Liettua?

8 lentoyhtiöstä, jotka lentävät paikkaan Liettua, Ryanair, Finnair ja airBaltic ovat suosituimpia käyttäjätietojemme perusteella. Ryanair on suosituin kolmesta lentoyhtiöstä, ja 58 % käyttäjistä valitsee ne matkalleen kohteeseen Liettua.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Liettua? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Liettua kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Liettua
Kaunas
Kaunas

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Liettua

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Liettua

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Liettua ovat lentoyhtiön Ryanair tarjoama 9 €, lentoyhtiön Norwegian tarjoama 89 € sekä lentoyhtiön Finnair tarjoama 95 €.

Lentäminen kohteeseen Liettua keskiviikkona tai perjantaina on paras vaihtoehto, koska silloin lentojen hinnat ovat yleensä alhaisimpia. Viikon kallein päivä lentää kohteeseen Liettua on tiistaina.Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Liettua kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Liettua kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Liettua lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Liettua lennollasi

Halvat lennot Liettua: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Liettua, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiVilna1t 40m104 €
HelsinkiPalanga18t 50m166 €
TampereVilna3t 00m169 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Liettua

Liettua on helppo, mielenkiintoinen ja edullinen lomakohde suomalaismatkailijoille. Maahan turisteja kutsuu muun muassa historiallinen Vilna, jonka kaunis vanhakaupunki kuuluu Baltian alueen upeimpiin. Kesäaikaan Palangan kaltaiset rannikkokaupungit houkuttelevat nauttimaan auringosta, ja myös satamakaupunki Klaipėda on mielenkiintoinen matkakohde. Suomesta Liettuaan on vaivatonta matkustaa, sillä maiden välillä on vilkkaat lentoyhteydet. Helsinki-Vantaan lentokentältä liikennöidään varsinkin Liettuan pääkaupunkiin Vilnaan useita suoria lentoja päivässä. Lyhyiden lentomatkojen ansiosta maassa on helppo piipahtaa vaikkapa viikonloppulomalla. Parhaimmillaan Liettua on säiden puolesta keväästä syksyyn. Kesälomakuukaudet ovat maan suosituinta matkailuaikaa, mutta halvat lennot Liettuaan voit löytää helposti keväälle, syksylle tai talvelle. Keväällä ja syksyllä maassa saa nauttia lämpimän leudoista ilmoista, mutta talvella lämpötilat laskevat usein pakkasen puolelle. Jouluisin ja vuodenvaihteessa lentojen hinnat ovat yleensä hieman keskimääräistä korkeammat, ja myös muut suositut lomaviikot vaikuttavat lentojen hintoihin. Mikäli haluat saada lentoliput Liettuaan halvalla suosituimmille lomaviikoille, kannattaa lentovaraus tehdä ajoissa. Mikäli onnistut nappaamaan pelkät lennot edulliseen hintaan, on budjettiystävällinen loma Liettuassa turvattu. Maan yleinen hintataso on selvästi Suomea edullisempi.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Liettuaan?

Suoria lentoja Suomesta Liettuaan löydät sekä Finnairilta että Wizzairilta. Finnair operoi suoria lentoja ainoastaan Liettuan pääkaupunkiin Vilnaan. Wizzair vastaavasti lentää Turusta Kaunasiin. Finnairin Liettuan lennot laskeutuvat Vilnan lentoasemalle (Vilniaus oro uostas). Vilnan lentokenttä on Liettuan suurin lentoasema ja se sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä Vilnan keskustasta. Lentoyhteydet Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Vilnan välillä ovat vilkkaat, sillä lentoja operoidaan yleensä vähintään kaksi kertaa päivässä. Parhaimmillaan kaupunkien välillä kulkee jopa seitsemän päivittäistä lentoa. Halvat lennot Liettuaan voi saada myös välilaskullisten lentoreittien kautta. Esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentoasemalta Vilnaan halvat välilaskulliset voi valita esimerkiksi latvialaisen halpalentoyhtiön airBalticin lentotarjonnasta. Vaihdolliset lennot Liettuaan kulkevat Vilnan lisäksi maan toiseksi suurimpaan kaupunkiin Kaunasiin ja rannikkokaupunkiin Palangaan. Palangaan liikennöivät yhden vaihdon lennoin Helsinki-Vantaan lentoasemalta esimerkiksi airBaltic ja norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian. Kaunasin välilaskullisilla lentoreiteillä yhdistyvät esimerkiksi Norwegianin ja irlantilaisen halpalentoyhtiö Ryanairin lennot. Vertaa lentoreittejä tarkkaan, sillä lentojen kestoissa ja hinnoissa voi olla suuriakin eroja.

Milloin on paras aika matkustaa Liettuaan?

Sään kannalta Liettuan paras matkailukausi starttaa toukokuussa ja päättyy syyskuun tuntumassa. Näinä kuukausina lämpötilat pyörivät parhaimmillaan noin 18–23 asteen tuntumassa. Liettuan kaupungit ovat keväällä ja kesällä eläväisimmillään, ja etenkin rannikkoseudulla kesäaika tarjoaa mahdollisuuden auringonottoon ja ulkoilma-aktiviteetteihin. Jos haluat yhdistää hyvät säät ja edulliset hinnat, kannattaa halvat lennot Liettuaan ostaa esimerkiksi touko- tai syyskuulle. Kesä-, heinä- ja elokuussa kesälomakausi on kiivaimmillaan, joten lennot ja hotellit ovat kaikkialla maassa keskimääräistä kalliimpia. Vaikka Liettua on Suomeen verrattuna edullinen maa, kannattaa pienen budjetin reissaajien välttää suosituimpina kesälomakuukausina matkustamista. Talvella sää Liettuassa on viileä, ja usein lämpötilat tippuvat pakkasen puolelle. Esimerkiksi Vilna on kuitenkin tunnelmallinen kaupunkikohde myös talvisin, joten talvikuukausien todella halvat lennot kannattaa käyttää hyväksi.

Kuinka kauan kestää lento Liettuaan?

Lennot Liettuaan vaihtelevat kestoltaan lentoreitin mukaan. Suorilla lennoilla Helsinki-Vantaan lentoasemalta Vilnaan lentoaika on vain yksi tunti ja 15 minuuttia.

Tarvitaanko Liettuaan passi tai viisumi?

Matkat Liettuaan ovat helppoja, sillä Suomen kansalaiset eivät tarvitse Liettuan matkalle viisumia. Liettua kuuluu Euroopan unioniin ja Schengen-alueeseen, eli maahan matkustaminen on vaivatonta. Vaikka Schengen-maiden välillä ei ole rajatarkastuksia, on Liettuaan otettava mukaan joko passi tai virallinen henkilökortti. Lentoyhtiöiden henkilökunta voi pyytää matkustajia todistamaan henkilöllisyytensä. Ajokortti ei käy matkustusasiakirjaksi Liettuaan matkustettaessa.


Liettua: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Vilna reitin lennot
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta104 €
Helsinki - Palanga reitin lennot
Nopein lentoaika18t 50m
Halvin hinta166 €
Tampere - Vilna reitin lennot
Nopein lentoaika3t 00m
Halvin hinta169 €

Etsi lentoja kohteeseen Liettua

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Liettua


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Liettua on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Liettua.

Löydät lennot kohteeseen Liettua joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun kaikki mahdolliset Liettua lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Kyllä. momondo voi seurata Liettua lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.