Etsi halpoja lentoja Liettuaan alk. 70 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 2/12
la 9/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Liettuaan

Yhteenveto Liettuan lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

70 €

Halvin meno-paluulennon hinta

114 €

Nopein lentoaika

1t 40m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Liettua kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 70 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Vilna).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Liettua kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 114 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Vilna).
Nopein lento kohteeseen Liettua kohteesta Suomi kestää 1t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Vilna).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Liettua mukaan lukien Scandinavian Airlines, SWISS ja Austrian Airlines.

Liettuan lentotiedot ja trendit

Tutustu Liettuan lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mikä lento on halvin kohteeseen Liettua?

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Liettua ovat lentoyhtiön Ryanair tarjoama 12 €, lentoyhtiön airBaltic tarjoama 30 € sekä lentoyhtiön Finnair tarjoama 90 €.
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Liettua suosituimmat kaupungit?

momondo-käyttäjien suosima kaupunki maassa Liettua on Vilna, jossa he vierailevat 52 % useammin kuin missään muussa maan Liettua kaupungissa. Käyttäjämme matkustavat usein myös kaupunkeihin Kaunas ja Palanga.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Liettua?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Liettua lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Vilna lento kestää keskimäärin 1t 40m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Vilna kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Liettua?

3 lentoyhtiöstä, jotka lentävät paikkaan Liettua, Finnair, airBaltic ja Ryanair ovat suosituimpia käyttäjätietojemme perusteella. Finnair on suosituin kolmesta lentoyhtiöstä, ja 70 % käyttäjistä valitsee ne matkalleen kohteeseen Liettua.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Liettua? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Liettua kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Liettua
Vilna
Vilna

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Liettua

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Liettua

Mikä on alueen Liettua suosituin lentokenttä?

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Liettua?

Lennot kohteeseen Liettua voi olal saatavilla jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 92 € per lippu. Käyttäjämme löytävät kuitenkin yleensä lentoliput kohteeseen Liettua keskimääräiseen hintaan 169 €. Jos haluat löytää hyvän tarjouksen lennollesi kohteeseen Liettua, kannattaa sinun harkita varauksen tekemistä, jos löydät lennon hintaan 135 € tai alle.

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Liettua?

Lentäminen kohteeseen Liettua tiistaina tai keskiviikkona on paras vaihtoehto, koska silloin lentojen hinnat ovat yleensä alhaisimpia. Viikon kallein päivä lentää kohteeseen Liettua on perjantaina.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Liettua hinnat?

lentoa Liettua hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Liettua?

marraskuuta 2023 alkaen 3 toimijaa on valittavissa lentoa Liettua osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Liettua?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Liettua matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Liettua?

Liettua matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Liettua. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Liettua kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Liettua kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Liettua: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Liettua, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiVilna1t 40m113 €
TampereVilna3t 00m135 €
HelsinkiPalanga18t 39m234 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Liettua

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Liettuaan?

Suoria lentoja Suomesta Liettuaan löydät sekä Finnairilta että Wizzairilta. Finnair operoi suoria lentoja ainoastaan Liettuan pääkaupunkiin Vilnaan. Wizzair vastaavasti lentää Turusta Kaunasiin. Finnairin Liettuan lennot laskeutuvat Vilnan lentoasemalle (Vilniaus oro uostas). Vilnan lentokenttä on Liettuan suurin lentoasema ja se sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä Vilnan keskustasta. Lentoyhteydet Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Vilnan välillä ovat vilkkaat, sillä lentoja operoidaan yleensä vähintään kaksi kertaa päivässä. Parhaimmillaan kaupunkien välillä kulkee jopa seitsemän päivittäistä lentoa. Halvat lennot Liettuaan voi saada myös välilaskullisten lentoreittien kautta. Esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentoasemalta Vilnaan halvat välilaskulliset voi valita esimerkiksi latvialaisen halpalentoyhtiön airBalticin lentotarjonnasta. Vaihdolliset lennot Liettuaan kulkevat Vilnan lisäksi maan toiseksi suurimpaan kaupunkiin Kaunasiin ja rannikkokaupunkiin Palangaan. Palangaan liikennöivät yhden vaihdon lennoin Helsinki-Vantaan lentoasemalta esimerkiksi airBaltic ja norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian. Kaunasin välilaskullisilla lentoreiteillä yhdistyvät esimerkiksi Norwegianin ja irlantilaisen halpalentoyhtiö Ryanairin lennot. Vertaa lentoreittejä tarkkaan, sillä lentojen kestoissa ja hinnoissa voi olla suuriakin eroja.

Milloin on paras aika matkustaa Liettuaan?

Sään kannalta Liettuan paras matkailukausi starttaa toukokuussa ja päättyy syyskuun tuntumassa. Näinä kuukausina lämpötilat pyörivät parhaimmillaan noin 18–23 asteen tuntumassa. Liettuan kaupungit ovat keväällä ja kesällä eläväisimmillään, ja etenkin rannikkoseudulla kesäaika tarjoaa mahdollisuuden auringonottoon ja ulkoilma-aktiviteetteihin. Jos haluat yhdistää hyvät säät ja edulliset hinnat, kannattaa halvat lennot Liettuaan ostaa esimerkiksi touko- tai syyskuulle. Kesä-, heinä- ja elokuussa kesälomakausi on kiivaimmillaan, joten lennot ja hotellit ovat kaikkialla maassa keskimääräistä kalliimpia. Vaikka Liettua on Suomeen verrattuna edullinen maa, kannattaa pienen budjetin reissaajien välttää suosituimpina kesälomakuukausina matkustamista. Talvella sää Liettuassa on viileä, ja usein lämpötilat tippuvat pakkasen puolelle. Esimerkiksi Vilna on kuitenkin tunnelmallinen kaupunkikohde myös talvisin, joten talvikuukausien todella halvat lennot kannattaa käyttää hyväksi.

Kuinka kauan kestää lento Liettuaan?

Lennot Liettuaan vaihtelevat kestoltaan lentoreitin mukaan. Suorilla lennoilla Helsinki-Vantaan lentoasemalta Vilnaan lentoaika on vain yksi tunti ja 15 minuuttia.

Tarvitaanko Liettuaan passi tai viisumi?

Matkat Liettuaan ovat helppoja, sillä Suomen kansalaiset eivät tarvitse Liettuan matkalle viisumia. Liettua kuuluu Euroopan unioniin ja Schengen-alueeseen, eli maahan matkustaminen on vaivatonta. Vaikka Schengen-maiden välillä ei ole rajatarkastuksia, on Liettuaan otettava mukaan joko passi tai virallinen henkilökortti. Lentoyhtiöiden henkilökunta voi pyytää matkustajia todistamaan henkilöllisyytensä. Ajokortti ei käy matkustusasiakirjaksi Liettuaan matkustettaessa.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Liettua

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Liettua?

    Voit hyödyntää momondon hintavahteja etsimällä ensin lentoja kohteeseen Liettua. Lentotarjoukset näytetään reaaliajassa. Voit tilta hintavahdin widgettimme avustuksella.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Liettua momondon avulla?

    Suunnittele matkasi älykkäästi lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla, joka käyttää lentodataa auttaaksesi sinua valitsemaan parhaat päivät lentääksesi halvimmalla hinnalla. Hintakalenterimme auttaa sinua saamaan eniten vastinetta rahoillesi osoittamalla sinulle, milloin on edullisinta lentää. Suunnittele oma matkasi onnistuneesti “Explore”-työkalun avulla. Asiantuntijoiden matkatärpit ovat vain yhden klikkauksen päässä momondon Discover-blogissa. Tilaa hintavahteja seurataksesi hintamuutoksia ja varataksesi lennot, kun hinnat ovat alimmillaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Vertaamme yli 700 kilpailijan hintoja auttaaksemme sinua löytämään parhaiten sopivan hinnan. momondo toimii yli 30:llä kansainvälisellä markkinalla, minkä ansiosta sinulla on pääsy laajaan valikoimaan hintoja ja tarjouksia. Etsi matkasi useiden vaihtoehtojen joukosta lentoyhtiöistä muihin varaussivustoihin käyttämällä momondon sivua.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Liettua?

Lentojen löytäminen kohteeseen Liettua on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Liettua.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Liettua joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Löydät lennot kohteeseen Liettua joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Liettua?

Kun kaikki mahdolliset Liettua lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Liettua juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Liettua lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Liettua

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.