Lennot Liettua

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
to 21/10
to 28/10

Halvimmat lennot Liettua kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Liettua
Vilna
Vilna

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Liettua

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Liettua
  • Mitkä ovat maan Liettua suosituimmat kaupungit?

    momondo-käyttäjien suosima kaupunki maassa Liettua on Vilna, jossa he vierailevat 143 % useammin kuin missään muussa maan Liettua kaupungissa. Käyttäjämme matkustavat usein myös kaupunkeihin Kaunas ja Palanga.

  • Mikä lento on halvin kohteeseen Liettua?

    momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Liettua ovat lentoyhtiön Wizz Air tarjoama 25 €, lentoyhtiön airBaltic tarjoama 82 € sekä lentoyhtiön SAS tarjoama 98 €.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Liettua kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Liettua kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Liettua: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Liettua, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeParas hinta
HelsinkiVilna92 €
HelsinkiPalanga128 €
TampereVilna151 €

Liettua on helppo, mielenkiintoinen ja edullinen lomakohde suomalaismatkailijoille. Maahan turisteja kutsuu muun muassa historiallinen Vilna, jonka kaunis vanhakaupunki kuuluu Baltian alueen upeimpiin. Kesäaikaan Palangan kaltaiset rannikkokaupungit houkuttelevat nauttimaan auringosta, ja myös satamakaupunki Klaipėda on mielenkiintoinen matkakohde. Suomesta Liettuaan on vaivatonta matkustaa, sillä maiden välillä on vilkkaat lentoyhteydet. Helsinki-Vantaan lentokentältä liikennöidään varsinkin Liettuan pääkaupunkiin Vilnaan useita suoria lentoja päivässä. Lyhyiden lentomatkojen ansiosta maassa on helppo piipahtaa vaikkapa viikonloppulomalla. Parhaimmillaan Liettua on säiden puolesta keväästä syksyyn. Kesälomakuukaudet ovat maan suosituinta matkailuaikaa, mutta halvat lennot Liettuaan voit löytää helposti keväälle, syksylle tai talvelle. Keväällä ja syksyllä maassa saa nauttia lämpimän leudoista ilmoista, mutta talvella lämpötilat laskevat usein pakkasen puolelle. Jouluisin ja vuodenvaihteessa lentojen hinnat ovat yleensä hieman keskimääräistä korkeammat, ja myös muut suositut lomaviikot vaikuttavat lentojen hintoihin. Mikäli haluat saada lentoliput Liettuaan halvalla suosituimmille lomaviikoille, kannattaa lentovaraus tehdä ajoissa. Mikäli onnistut nappaamaan pelkät lennot edulliseen hintaan, on budjettiystävällinen loma Liettuassa turvattu. Maan yleinen hintataso on selvästi Suomea edullisempi.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Liettuaan?

Suoria lentoja Suomesta Liettuaan löydät sekä Finnairilta että Wizzairilta. Finnair operoi suoria lentoja ainoastaan Liettuan pääkaupunkiin Vilnaan. Wizzair vastaavasti lentää Turusta Kaunasiin. Finnairin Liettuan lennot laskeutuvat Vilnan lentoasemalle (Vilniaus oro uostas). Vilnan lentokenttä on Liettuan suurin lentoasema ja se sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä Vilnan keskustasta. Lentoyhteydet Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Vilnan välillä ovat vilkkaat, sillä lentoja operoidaan yleensä vähintään kaksi kertaa päivässä. Parhaimmillaan kaupunkien välillä kulkee jopa seitsemän päivittäistä lentoa. Halvat lennot Liettuaan voi saada myös välilaskullisten lentoreittien kautta. Esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentoasemalta Vilnaan halvat välilaskulliset voi valita esimerkiksi latvialaisen halpalentoyhtiön airBalticin lentotarjonnasta. Vaihdolliset lennot Liettuaan kulkevat Vilnan lisäksi maan toiseksi suurimpaan kaupunkiin Kaunasiin ja rannikkokaupunkiin Palangaan. Palangaan liikennöivät yhden vaihdon lennoin Helsinki-Vantaan lentoasemalta esimerkiksi airBaltic ja norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian. Kaunasin välilaskullisilla lentoreiteillä yhdistyvät esimerkiksi Norwegianin ja irlantilaisen halpalentoyhtiö Ryanairin lennot. Vertaa lentoreittejä tarkkaan, sillä lentojen kestoissa ja hinnoissa voi olla suuriakin eroja.

Milloin on paras aika matkustaa Liettuaan?

Sään kannalta Liettuan paras matkailukausi starttaa toukokuussa ja päättyy syyskuun tuntumassa. Näinä kuukausina lämpötilat pyörivät parhaimmillaan noin 18–23 asteen tuntumassa. Liettuan kaupungit ovat keväällä ja kesällä eläväisimmillään, ja etenkin rannikkoseudulla kesäaika tarjoaa mahdollisuuden auringonottoon ja ulkoilma-aktiviteetteihin. Jos haluat yhdistää hyvät säät ja edulliset hinnat, kannattaa halvat lennot Liettuaan ostaa esimerkiksi touko- tai syyskuulle. Kesä-, heinä- ja elokuussa kesälomakausi on kiivaimmillaan, joten lennot ja hotellit ovat kaikkialla maassa keskimääräistä kalliimpia. Vaikka Liettua on Suomeen verrattuna edullinen maa, kannattaa pienen budjetin reissaajien välttää suosituimpina kesälomakuukausina matkustamista. Talvella sää Liettuassa on viileä, ja usein lämpötilat tippuvat pakkasen puolelle. Esimerkiksi Vilna on kuitenkin tunnelmallinen kaupunkikohde myös talvisin, joten talvikuukausien todella halvat lennot kannattaa käyttää hyväksi.

Kuinka kauan kestää lento Liettuaan?

Lennot Liettuaan vaihtelevat kestoltaan lentoreitin mukaan. Suorilla lennoilla Helsinki-Vantaan lentoasemalta Vilnaan lentoaika on vain yksi tunti ja 15 minuuttia.

Tarvitaanko Liettuaan passi tai viisumi?

Matkat Liettuaan ovat helppoja, sillä Suomen kansalaiset eivät tarvitse Liettuan matkalle viisumia. Liettua kuuluu Euroopan unioniin ja Schengen-alueeseen, eli maahan matkustaminen on vaivatonta. Vaikka Schengen-maiden välillä ei ole rajatarkastuksia, on Liettuaan otettava mukaan joko passi tai virallinen henkilökortti. Lentoyhtiöiden henkilökunta voi pyytää matkustajia todistamaan henkilöllisyytensä. Ajokortti ei käy matkustusasiakirjaksi Liettuaan matkustettaessa.


Liettua: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Vilna reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 40m
Halvin hinta92 €
Helsinki - Palanga reitin lennot
Lyhyin lentoaika13t 55m
Halvin hinta128 €
Tampere - Vilna reitin lennot
Lyhyin lentoaika14t 35m
Halvin hinta151 €

Etsi lentoja kohteeseen Liettua

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Liettua