Autonvuokraus Klaipeda, Liettua

Haussa halpa vuokra-auto Klaipeda, Liettua? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Klaipeda, Liettua
24. lokakuu — 31. lokakuu
Sama palautus
Klaipeda, Liettua
su 24/10
Keskipäivä
su 31/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Klaipeda: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Klaipeda, Liettua
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
5 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Klaipeda, Liettua kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Palanga Intl lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Klaipeda

Tähän mennessä ajankohtana lokakuu on momondossa ollut 15 vuokra-autohakua kohteessa Klaipeda.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Klaipeda noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Klaipeda sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Yksi tehostettua siivousta tarjoava vuokraamo on Budget. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Klaipeda, Liettua?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Klaipeda, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Klaipeda ovat 90 km/t ja 130 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Klaipeda huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Klaipeda?

Datamme perusteella Volkswagen Polo on suosituin vuokra-auto kaupungissa Klaipeda.Käyttäjämme ovat löytäneet Volkswagen Polo vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 3 €/pvä kaupungissa Klaipeda, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 15 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Klaipeda on Volkswagen Golf keskimääräisen hinnan ollessa 19 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 5 €/pvä.

Millainen sää on kohteessa Klaipeda, Liettua kuukauden lokakuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Klaipeda kuukauden lokakuu aikana on 8 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 90 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen lokakuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Klaipeda kuukauden lokakuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Klaipeda autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Klaipeda vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Volkswagen Polo, Volkswagen Golf tai Ford Fiesta.

Onko sää kaupungissa Klaipeda samanlainen kuin muualla Klaipėdan lääni alueella?

Jos etsit Klaipeda vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden lokakuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Klaipėdan lääni lämpötila on yleensä 8 °C ja sademäärä vastaavasti 90 mm.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Liettua


Aloita matkan suunnittelu - Klaipeda