Autonvuokraukset kohteessa Kaunas, Kaunasin lääni

Haussa halpa vuokra-auto Kaunas, Kaunasin lääni? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kaunas, Liettua
9. helmikuu — 16. helmikuu
Sama palautus
Kaunas, Liettua
to 9/2
Keskipäivä
to 16/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Kaunas, Kaunasin lääni

Löydä kohteesta Kaunas juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

6 € - 36 €

Kaikki autotyypit

6 € - 73 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kaunas, Liettuan on 20 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Kaunas, Liettuan on marraskuuta. Hinta on 70 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 6 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kaunas. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kaunas voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Kaunas autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kaunas, Kaunasin lääni

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

7,9

Nouto/palautus

7,9

Value

10,0

Hertz

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

ADDCAR RENTAL

4 sijaintia

SURPRICE CAR RENTAL

3 sijaintia

ADMITA

2 sijaintia

Carsrent

2 sijaintia

Dollar

2 sijaintia

GREEN MOTION

2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Kaunas

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Kaunas

Suositut autotyypit

Compact, Economy, Standard

Halvin vuokra-auto

21 €

Suosituin malli

Volkswagen Polo
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Kaunas viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, Economy, Standard.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Kaunas on 21 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 35 €/pvä.
Kohteen Kaunas suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volkswagen Polo. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Volkswagen Golf.

Vuokraa auto läheltä kohteen Kaunas suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Kaunas

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Kaunas - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kaunas, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Kaunas löytyvät yleensä GREEN MOTION kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaGREEN MOTION , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 8,12/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Kaunas on 8,12/pvä.

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Kaunas kuukauden maaliskuu aikana. Kohteessa Kaunas sataa keskimäärin 40 mm cm ja lämpötila on noin 6 °C maaliskuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Standardi vuokraaminen kaupungissa Kaunas maksaa keskimäärin 92 €/päivä.

Kun ajat Kaunas kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Kaunas kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 130 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Kuukauden helmikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Kaunas on −3 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 30 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Kaunas.

Jos etsit Kaunas vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden helmikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Kaunasin lääni lämpötila on yleensä −3 °C ja sademäärä vastaavasti 30 mm.


Tutustu alueen Liettuan muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Liettuan

Aloita matkan suunnittelu - Kaunas


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Kaunas käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Kaunas suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Kaunas, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Kaunas.

Voit erityisesti suodattaa Kaunas vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Kaunas vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.