Autonvuokraus Vilna, Liettua

Haussa halpa vuokra-auto Vilna, Liettua? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Vilna, Liettua
25. lokakuu — 1. marraskuu
Sama palautus
Vilna, Liettua
ma 25/10
Keskipäivä
ma 1/11
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Vilna: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Vilna, Liettua
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Mukavuus

8,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

8,0

Hinta-laatusuhde

6,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,7

Mukavuus

4,3

Kokonaisarvosana

3,9

Nouto/palautus

3,9

Hinta-laatusuhde

3,1
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,9

Mukavuus

1,9

Kokonaisarvosana

1,9

Nouto/palautus

1,9

Hinta-laatusuhde

1,9
6 sijaintia
6 sijaintia
5 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Vilna, Liettua kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Vilna lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Vilna

585 käyttäjää on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Vilna momondon avulla ajankohtana lokakuu.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Vilna noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Alamo, Hertz ja Dollar ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Vilna COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Vilna. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Vilna autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Halvin vuokraamo kaupungissa Vilna on GREEN MOTION , missä keskimääräinen hinta vuokraukselle päivää kohti on 21 € 6 toimipisteissä kaupungissa Vilna. Halvin GREEN MOTION tarjous, jonka momondo-käyttäjät ovat löytäneet kaupungista Vilna on 14 €.

Peritäänkö Vilna, Liettua autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Vilna olevat suositut autovuokraamot, kuten Alamo, Hertz ja Dollar tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Vilna, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Kuinka monta GREEN MOTION autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Vilna?

6 toimipaikkaa löytyy kaupungista Vilna, Liettua. Näistä GREEN MOTION vuokraamoista momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 21 €/päivä maksavia vuokra-autoja.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Vilna, Liettua?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Vilna huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Vilna taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Vilna rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 130 km/t.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Vilna?

Keskimääräiseen hintaan 21 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 0 €/pvä), Volkswagen Polo vuokra-autot kaupungissa Vilna on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Fiat 500 vuokraaminen kaupungissa Vilna keskimääräiseen hintaan 9 €/pvä (0 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Vilna?

Vuokraamolla ADC Rent on Audi A4 autoja saatavilla kaupungissa Vilna 39 €/pvä hintaan keskimäärin. Mallin Audi A4 saatavuus kaupungissa Vilna voi vaihdella, joten älä jätä vuokra-auton varaamista viime tippaan.Pidä mielessä, että vuokraamolla ADC Rent on myös tarjolla muita luokan Luksus autoja jos Audi A4 varaaminen ei onnistu matkustuspäivinäsi. Volvo XC90 vuokraaminen vuokraamolta ADC Rent kaupungissa Vilna on myös hyvä vaihtoehto.

Millainen sää on kohteessa Vilna, Liettua kuukauden lokakuu aikana?

Kuukauden lokakuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Vilna on 6 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 52 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Vilna.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen lokakuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Vilna kuukauden lokakuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Vilna. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Vilna vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Volkswagen Polo, Fiat 500 tai Volkswagen Golf.

Onko sää kaupungissa Vilna samanlainen kuin muualla Vilnan lääni alueella?

Ilmasto alueella Vilnan lääni kuukauden lokakuu aikana on yleensä 6 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 52 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Vilna lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Liettua


Aloita matkan suunnittelu - Vilna