Autonvuokraukset kohteessa Vilna, Vilnan lääni

Haussa halpa vuokra-auto Vilna, Vilnan lääni? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Vilna, Liettua
7. helmikuu — 14. helmikuu
Sama palautus
Vilna, Liettua
ti 7/2
Keskipäivä
ti 14/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Vilna, Vilnan lääni

Löydä kohteesta Vilna juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

12 € - 40 €

Kaikki autotyypit

8 € - 137 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Vilna, Liettuan on 18 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Vilna, Liettuan on marraskuuta. Hinta on 37 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 12 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 43 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Vilna. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Vilna voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Vilna, Liettuan on 13 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Vilna, Liettuan on marraskuuta. Hinta on 62 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 5 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 61 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Vilna. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Vilna voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Vilna autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Vilna, Vilnan lääni

Hertz

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

7,5

Value

7,0

Dollar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

8,0

Value

6,0

GREEN MOTION

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,9

Comfort

1,9

Kokonaisarvosana

1,9

Nouto/palautus

1,9

Value

1,9

Ace

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

1,9

Comfort

1,9

Kokonaisarvosana

1,9

Nouto/palautus

1,9

Value

1,9

ADDCAR RENTAL

7 sijaintia

Prime Car Rent

6 sijaintia

SURPRICE CAR RENTAL

6 sijaintia

Carsrent

4 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Vilna suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Vilna

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Vilna - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Vilna, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Vilna löytyvät yleensä GREEN MOTION kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaGREEN MOTION , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 16,52/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Vilna on 22,15/pvä.

Kaupungissa Vilna olevat suositut autovuokraamot, kuten Alamo, Hertz ja Dollar tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Vilna, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Keskilämpötila kohteessa Vilna on −1 °C ja sademäärä noin 37 mm cm helmikuu ajanjaksona. Jotta olet varautunut hyvin Vilna matkaan, suosittelemme vuokraamaan maasturin. Vuokraamalla maasturin varmistat, että voit turvallisesti ja helposti ajaa kaupungin Vilna lumisilla ja jäisillä kaduilla. Maasturi vuokraaminen kaupungissa Vilna maksaa keskimäärin 23 €/päivä.

Vuokraamolla ADDCAR RENTAL on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Vilna 7 toimipaikalla.

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Vilna huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Vilna taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Vilna rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 130 km/t.

Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Vilna on −5 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 39 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Vilna.

Ilmasto alueella Vilnan lääni kuukauden tammikuu aikana on yleensä −5 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 39 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Vilna lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Vilna

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Vilna

Tutustu alueen Liettuan muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Liettuan

Aloita matkan suunnittelu - Vilna


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Vilna. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Vilna, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Vilna, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Vilna.

Voit erityisesti suodattaa Vilna vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Vilna.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.