Autonvuokraukset kohteessa Chișinău, Chişinău

Haussa halpa vuokra-auto Chișinău, Chişinău? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Chișinău, Moldova
12. joulukuu — 19. joulukuu
Chișinău, Moldova
ti 12/12
Keskipäivä
ti 19/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Chișinău

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Chișinău

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Chișinău?

Datamme perusteella Mercedes-Benz V-Class on suosituin vuokra-auto kaupungissa Chișinău.Käyttäjämme ovat löytäneet Mercedes-Benz V-Class vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 74 €/pvä kaupungissa Chișinău, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 74 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Chișinău on Suzuki Vitara keskimääräisen hinnan ollessa 66 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 66 €/pvä.

Tärkeää tietoa Chișinău autonvuokrauksesta

Voinko ajaa Ukrainaan tai Romaniaan vuokra-autolla Chisinausta?

Jos haluat ylittää Moldovan rajan Chisinaun vuokra-autolla johonkin sen naapurimaista, sinun on tarkistettava autonvuokrauspaikkojesi erityisehdot Chisinaussa. Yleisesti ottaen, jos haluat viedä vuokra-autosi rajan yli, voit matkustaa Euroopan maiden sisällä, mutta sinun on maksettava ylimääräinen vakuutusmaksu. Esimerkiksi Hertz sallii kansainvälisen matkustamisen ja perii eri maksun sen mukaan, missä maassa haluat ajaa. Maksu on alhaisempi, jos kyse on naapurimaista Romaniaan tai Ukrainaan. He myös kieltävät ajoneuvojensa kuljettamisen lautoilla. Yhdensuuntainen vuokraus toiseen maahan jättämistä varten on myös todennäköisesti kielletty kaikissa vuokraamoissa. Sinulta ei vaadita mitään muuta kuin voimassa oleva ajokortti ja maahantuloviisumi, riippuen siitä, mistä päin olet tulossa.

Voiko Chisinaussa vuokrata auton ilman luottokorttia?

Jos mietit, voitko varata autonvuokrauksen kohteessa Chişinău ilman luottokorttia, et todennäköisesti pysty siihen. Jos jotkin vuokraamot, kuten Hertz ja Enterprise, antavat sinulle mahdollisuuden maksaa vuokrauksen pankki- tai elektronikortilla, mutta vaativat luottokortin palauttamisen yhteydessä ja takuumaksua varten. Joissakin paikoissa, kuten Hertzissä ja Alamossa, on sama ehto käteismaksuille, ne sallitaan, kunhan esität luottokortin vakuustalletusta varten. Turvatalletuksen määrä voi nousta, jos haluat ajaa luksusvuokra-autoa Chisinaussa tai premium-luokan ajoneuvoja. Luottokorttimaksua ja vakuustalletusta varten hyväksytään kuitenkin useimmat Visa-, MasterCard- ja American Express -kortit. Yhteinen vaatimus kaikille vuokraamoilla on, että henkilö, joka varaa autonvuokrauksen Chisinaussa, on oltava sama kuin luottokortissa oleva nimi sekä pääkuljettaja.

Mitä liikennelakeja minun olisi hyvä pitää silmällä Chisinaussa?

Niille, jotka eivät ole koskaan ajaneet halpaa vuokra-autoa Chisinaussa, voivat lukea nämä muutamat vinkit ja tiedot liikennesäännöistä. Moldovassa ajetaan tien oikealla puolella. Matkustajien on käytettävä turvavyötä aina ajoneuvossa ollessaan. Jos matkustat lasten kanssa, muista, että alle 12-vuotiaat eivät saa istua etuistuimella, ja alle seitsemänvuotiaiden lasten on matkustettava erityisessä lastenistuimessa. Laita mobiililaitteesi pois ajon aikana, sillä ne ovat sallittuja vain handsfree-järjestelmillä. Moldovassa ollaan tiukkoja myös sen suhteen, että rattijuopumusta ei saa sallia. Veren alkoholipitoisuuden raja on 0,3 promillea. Katso kuitenkin lisätietoja Chisinaun moottoriajoneuvo-osastolta.

Mitä asiakirjoja kansainvälinen matkustaja tarvitsee autonvuokraukseen Chisinaussa?

Jos olet kansainvälinen matkustaja, joka noutaa autonvuokrauksen Chisinaussa, sinun on varmistettava, että sinulla on oikeat asiakirjat mukana. Jos sinulla ei ole Euroopan unionin ajokorttia, sinua pyydetään näyttämään kansainvälinen ajokortti oman ajokorttisi ohella. Tämä lupa on hankittava etukäteen samassa maassa kuin ajokorttisi. Se toimii käännöksenä eri kielille, eikä se ole voimassa, ellei sitä näytetä ajokortin mukana. Suosittelemme, että sinulla on se aina mukanasi, kun ajat Moldovassa. Henkilöllisyystodistuksen ja ajokortin lisäksi sinulla on oltava myös voimassa oleva passi ja luottokortti mukanasi noutaessasi ajoneuvosi Chisinaussa.


0

Chișinău autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Chișinău, Chişinău

Alamo

1 sijainti

National

1 sijainti

Sixt

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

7,1

Value

6,5

GREEN MOTION

6 sijaintia

Hertz

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

8,0

Value

2,0

FLIZZR

5 sijaintia

Avis

2 sijaintia

Enterprise Rent-A-Car

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Chișinău suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Chișinău

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Chișinău - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Chișinău, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Chișinău tammikuu ajaksi?

Keskilämpötila kohteessa Chișinău on −1 °C ja sademäärä noin 30 mm cm tammikuu ajanjaksona. Jotta olet varautunut hyvin Chișinău matkaan, suosittelemme vuokraamaan maasturin. Vuokraamalla maasturin varmistat, että voit turvallisesti ja helposti ajaa kaupungin Chișinău lumisilla ja jäisillä kaduilla. Maasturi vuokraaminen kaupungissa Chișinău maksaa keskimäärin 49 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Chișinău, Moldova?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Chișinău on 60 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Chișinău taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Chișinău alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 90 km/t.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Mercedes-Benz V-Class vuokra-autoja kaupungissa Chișinău?

Millainen sää on kohteessa Chișinău, Moldova kuukauden joulukuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Chișinău kuukauden joulukuu aikana on 0 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 30 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Chișinău samanlainen kuin muualla Chişinău alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Chișinău road triplle alueelle Chişinău tai sitä ympäröiville alueille kuukauden joulukuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 0 °C ja sademäärän vastaavasti 30 mm koko kuukauden ajan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Chișinău hinnat?

autoa Chișinău hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Chișinău?

joulukuuta 2023 alkaen 31 toimijaa on valittavissa autoa Chișinău osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Chișinău?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Chișinău. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Chișinău?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Chișinău. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Chișinău?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Chișinău on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Chișinău?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Chișinău antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Chișinău, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Chișinău, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Chișinău momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Chișinău.

Löytyykö kohteesta Chișinău autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Chișinău autonvuokrauksissa.

Voinko etsiä Chișinău vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Chișinău autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Chișinău

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.