0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Pohjois-Makedonia

Etsi halpoja lentoja Pohjois-Makedonia alk. 165 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 9/3
la 16/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Pohjois-Makedonia

Yhteenveto Pohjois-Makedonia lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

165 €

Halvin meno-paluulennon hinta

182 €

Nopein lentoaika

12t 35m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Pohjois-Makedonia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 165 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Pohjois-Makedonia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 182 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Pohjois-Makedonia kohteesta Suomi kestää 12t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Pohjois-Makedonia mukaan lukien Lufthansa, Austrian Airlines ja Turkish Airlines.

Pohjois-Makedonia lentotiedot ja trendit

Tutustu Pohjois-Makedonia lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Pohjois-Makedonia?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Pohjois-Makedonia lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema lento kestää keskimäärin 7t 55m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Pohjois-Makedonia?

Lufthansa on suosituin lentoyhtiö, joka lentää kohteeseen Pohjois-Makedonia, ja 70 % käyttäjistämme valitsi heidän lennon matkustaessaan Pohjois-Makedonia alueelle. Muita suosittuja vaihtoehtoja ovat Turkish Airlines ja airBaltic. Kohteeseen Pohjois-Makedonia lentää yhteensä Pohjois-Makedonia eri lentoyhtiötä.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Pohjois-Makedonia? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet
Skopje

Skopje

Skopje Fortress

Church of St. Clement of Ohrid

Mustafa Pasha's Mosque

Philip II Arena

Stone Bridge

Ohrid

Ohrid

Church of Saint Sophia

Church of St. John at Kaneo

Samuil's Fortress

Ohrid Amphitheater

Cyril and Methodius Statue


Halvimmat lennot Pohjois-Makedonia kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Pohjois-Makedonia
Skopje
Skopje

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Pohjois-Makedonia

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Pohjois-Makedonia

Mikä lento on halvin kohteeseen Pohjois-Makedonia?

Jos haluat lentää kohteeseen Pohjois-Makedonia halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten Wizz Air, Croatia Airlines ja Lufthansa, joiden tarjoamat hinnat alkavat 33 €, 111 € sekä 146 €.

Mikä on alueen Pohjois-Makedonia suosituin lentokenttä?

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Pohjois-Makedonia?

Harkitse lennon varaamista kohteeseen Pohjois-Makedonia keskiviikkona, joka on viikon halvin päivä. Huomioithan myös, että perjantaina lentäminen on myös halpa vaihtoehto. Yritä välttää varaamasta lentoa kohteeseen Pohjois-Makedonia lauantaina, joka on yleensä viikon kallein päivä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Pohjois-Makedonia hinnat?

lentoa Pohjois-Makedonia hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Pohjois-Makedonia?

maaliskuuta 2024 alkaen 7 toimijaa on valittavissa lentoa Pohjois-Makedonia osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Pohjois-Makedonia?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Pohjois-Makedonia matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Pohjois-Makedonia?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Pohjois-Makedonia matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Pohjois-Makedonia. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Pohjois-Makedonia kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Pohjois-Makedonia kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Pohjois-Makedonia: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Pohjois-Makedonia, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiSkopje7t 55m182 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Pohjois-Makedonia

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Makedoniaan?

Suomen ja Makedonian välillä ei liikennöidä suoria reittilentoja, mutta halvat lennot Makedoniaan voi saada helposti vähintään yhden vaihtokentän kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta pääkaupunkiin Skopjeen liikennöivät kätevillä yhden vaihdon lennoilla esimerkiksi kroatialainen Croatia Airlines ja turkkilainen Turkish Airlines. Mikäli matka-aikatauluusi sopivat hieman pidemmät kahden välilaskun yhteydet, lennot voi saada myös esimerkiksi Lufthansan tarjonnasta. Usein lennot Makedoniaan liikennöidään ainakin kahden lentoyhtiön voimin, ja reittejä maahan operoivat myös esimerkiksi suomalainen Finnair ja unkarilainen halpalentoyhtiö Wizz Air. Lähes kaikki lentoreitit Suomesta kulkevat Makedoniassa Skopjeen. Muihin Makedonian kaupunkeihin lentoyhteydet ovat heikot, sillä kotimaan lentoja maan sisällä ei juurikaan lennetä. Skopjessa lennot ottaa vastaan Skopjen kansainvälinen lentoasema (Skopje International Airport), joka sijaitsee noin 17 kilometrin päässä Skopjen kaupunkialueesta.

Milloin on paras aika matkustaa Makedoniaan?

Makedonian paras matkailusesonki sijoittuu lämpötilojen puolesta kevääseen ja kesään. Etenkin heinä-elokuussa sää Makedoniassa on parhaillaan helteinen ja sateet vähäisiä. Esimerkiksi Skopjen seudulla nautitaan näinä kuukausina noin 30 asteen lämpötiloista. Lentoliput Makedoniaan ovat kesäkaudella kuitenkin keskimääräistä kalliimpia. Hintojen nousu alkaa jo keväällä, huhti-toukokuussa. Halvat lennot Makedoniaan saat napattua helposti etenkin syksylle ja alkutalvelle. Syys-, loka- ja marraskuussa lennot ovat pääsääntöisesti edullisia ja myös majoituksen saa näille kuukausille kesälomakuukausia selvästi pienemmällä budjetilla. Säiden puolesta syksy on miellyttävän leutoa matkailuaikaa, ja se sopii mainiosti niin aktiivilomailijoille kuin Makedonian kaupunkikohteisiin suuntaavillekin. Esimerkiksi lokakuussa keskilämpötila on noin 13 asteen paikkeilla. Sateet ovat syksyllä mahdollisia, mutta ne eivät häiritse lomailua Makedoniassa. Eniten maassa sataa joulu-helmikuussa.

Kuinka kauan kestää lento Makedoniaan?

Makedonian lennot vaihtelevat kestoltaan valitsemasi lentoreitin mukaan. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Skopjeen lentoaika on parhaimmillaan alkaen noin viisi tuntia. Nopeimpiin lentoreitteihin sisältyy vain yksi välilasku. Jos lentoreittiisi kuuluu erityisen pitkä vaihtoaika tai useampi välilasku, voi matka-aika venyä noin seitsemästä yhdeksään tuntiin. Vertaa lentoja tarkkaan, sillä Makedoniaan voi lentää monien eri reittien kautta. Kahden vaihdon lennot voi toisinaan saada yhden välilaskun lentoja hieman edullisemmin, mutta säästö voi olla tarvittavaan vaivannäköön nähden pieni.

Kuinka löydän halvat lennot Makedoniaan?

Budjettimatka Makedoniaan onnistuu parhaiten suunnittelemalla matka esimerkiksi syksylle tai alkutalvelle, jolloin lennot maahan ovat tavallisesti halvimmillaan. Mikäli suuntaat Makedoniaan kevät- tai kesälomamatkalle, varmistat edulliset lennot ja hotellit varaamalla ne ajoissa. Lentovaraus kannattaa tehdä viimeistään noin 50–60 päivää ennen matkaan lähtöä. Lentojen hintoja kannattaa vertailla tarkkaan, sillä edullisenkin lentosesongin aikana hinnat vaihtelevat. Alkuviikosta, esimerkiksi tiistaisin, lennot Makedoniaan saa yleensä loppuviikkoa edullisemmin. Budjettireissaajan kannattaa välttää suosituimpina kesälomakuukausina ja vuodenvaihteessa matkustamista.

Tarvitaanko Makedoniaan passi tai viisumi?

Makedonia ei kuulu Euroopan unioniin eikä Schengen-alueeseen. Suomen kansalaiset voivat silti matkustaa maahan ilman viisumia. Viisumivapaa oleskelu Makedoniassa saa kestää enintään kolme kuukautta (90 vuorokautta) ja se koskee ainoastaan turistimatkoja. Mikäli suunnittelet tätä pidempää Makedonian matkaa, voit pyytää lisätietoja viisumin anomisesta Makedonian konsulaatista Helsingissä tai Makedonian suurlähetystöstä Tukholmassa. Makedonian lentokentillä järjestetään rajatarkastuksia, eli mukana matkassa on oltava myös passi.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Pohjois-Makedonia

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Pohjois-Makedonia?

    Voit hyödyntää momondon hintavahteja etsimällä ensin lentoja kohteeseen Pohjois-Makedonia. Lentotarjoukset näytetään reaaliajassa. Voit tilta hintavahdin widgettimme avustuksella.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Pohjois-Makedonia momondon avulla?

    Suunnittele matkasi älykkäästi lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla, joka käyttää lentodataa auttaaksesi sinua valitsemaan parhaat päivät lentääksesi halvimmalla hinnalla. Hintakalenterimme auttaa sinua saamaan eniten vastinetta rahoillesi osoittamalla sinulle, milloin on edullisinta lentää. Suunnittele oma matkasi onnistuneesti “Explore”-työkalun avulla. Asiantuntijoiden matkatärpit ovat vain yhden klikkauksen päässä momondon Discover-blogissa. Tilaa hintavahteja seurataksesi hintamuutoksia ja varataksesi lennot, kun hinnat ovat alimmillaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Pohjois-Makedonia?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Pohjois-Makedonia. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Pohjois-Makedonia joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Pohjois-Makedonia momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Pohjois-Makedonia?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Pohjois-Makedonia, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Pohjois-Makedonia juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Pohjois-Makedonia on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Pohjois-Makedonia

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Pohjois-Makedonia

Suositut lennot Pohjois-Makedonia
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Pohjois-Makedonia
1 aikuinen
la 9/3
la 16/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.