Lennot Pohjois-Makedonia

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Pohjois-Makedonia

Yhteenveto Pohjois-Makedonia lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

108 €

Halvin meno-paluulennon hinta

145 €

Nopein lentoaika

14t 00m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Pohjois-Makedonia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 108 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Pohjois-Makedonia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 145 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Pohjois-Makedonia kohteesta Suomi kestää 14t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Pohjois-Makedonia mukaan lukien Lufthansa, Turkish Airlines ja Pegasus Airlines.

Halvimmat lennot Pohjois-Makedonia kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Pohjois-Makedonia
Skopje
Skopje

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Pohjois-Makedonia

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Pohjois-Makedonia

Jos haluat lentää kohteeseen Pohjois-Makedonia halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten Wizz Air, Croatia Airlines ja Air Serbia, joiden tarjoamat hinnat alkavat 51 €, 101 € sekä 152 €.

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Pohjois-Makedonia lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema lento kestää keskimäärin 7t 45m. Toisaalta, kun lennät kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Voit odottaa maksavasi keskimäärin 267 € lennosta kohteeseen Pohjois-Makedonia. Käyttäjämme löysivät kuitenkin lentoja kohteeseen Pohjois-Makedonia hintaan 28 €, mikä on halvin hinta, jonka olemme nähneet kuluneen viikon aikana. 807 € per lippu on yleensä kallein lento kohteeseen Pohjois-Makedonia, kun taas 247 € hintaa tai alle pidetään hyvänä tarjouksena.

Harkitse lennon varaamista kohteeseen Pohjois-Makedonia perjantaina, joka on viikon halvin päivä. Huomioithan myös, että lauantaina lentäminen on myös halpa vaihtoehto. Yritä välttää varaamasta lentoa kohteeseen Pohjois-Makedonia tiistaina, joka on yleensä viikon kallein päivä.Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Pohjois-Makedonia? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Pohjois-Makedonia kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Pohjois-Makedonia kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Pohjois-Makedonia: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Pohjois-Makedonia, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiSkopje7t 45m175 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Pohjois-Makedonia

Suomen ja Makedonian välillä ei liikennöidä suoria reittilentoja, mutta halvat lennot Makedoniaan voi saada helposti vähintään yhden vaihtokentän kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta pääkaupunkiin Skopjeen liikennöivät kätevillä yhden vaihdon lennoilla esimerkiksi kroatialainen Croatia Airlines ja turkkilainen Turkish Airlines. Mikäli matka-aikatauluusi sopivat hieman pidemmät kahden välilaskun yhteydet, lennot voi saada myös esimerkiksi Lufthansan tarjonnasta. Usein lennot Makedoniaan liikennöidään ainakin kahden lentoyhtiön voimin, ja reittejä maahan operoivat myös esimerkiksi suomalainen Finnair ja unkarilainen halpalentoyhtiö Wizz Air. Lähes kaikki lentoreitit Suomesta kulkevat Makedoniassa Skopjeen. Muihin Makedonian kaupunkeihin lentoyhteydet ovat heikot, sillä kotimaan lentoja maan sisällä ei juurikaan lennetä. Skopjessa lennot ottaa vastaan Skopjen kansainvälinen lentoasema (Skopje International Airport), joka sijaitsee noin 17 kilometrin päässä Skopjen kaupunkialueesta.

Makedonian paras matkailusesonki sijoittuu lämpötilojen puolesta kevääseen ja kesään. Etenkin heinä-elokuussa sää Makedoniassa on parhaillaan helteinen ja sateet vähäisiä. Esimerkiksi Skopjen seudulla nautitaan näinä kuukausina noin 30 asteen lämpötiloista. Lentoliput Makedoniaan ovat kesäkaudella kuitenkin keskimääräistä kalliimpia. Hintojen nousu alkaa jo keväällä, huhti-toukokuussa. Halvat lennot Makedoniaan saat napattua helposti etenkin syksylle ja alkutalvelle. Syys-, loka- ja marraskuussa lennot ovat pääsääntöisesti edullisia ja myös majoituksen saa näille kuukausille kesälomakuukausia selvästi pienemmällä budjetilla. Säiden puolesta syksy on miellyttävän leutoa matkailuaikaa, ja se sopii mainiosti niin aktiivilomailijoille kuin Makedonian kaupunkikohteisiin suuntaavillekin. Esimerkiksi lokakuussa keskilämpötila on noin 13 asteen paikkeilla. Sateet ovat syksyllä mahdollisia, mutta ne eivät häiritse lomailua Makedoniassa. Eniten maassa sataa joulu-helmikuussa.

Makedonian lennot vaihtelevat kestoltaan valitsemasi lentoreitin mukaan. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Skopjeen lentoaika on parhaimmillaan alkaen noin viisi tuntia. Nopeimpiin lentoreitteihin sisältyy vain yksi välilasku. Jos lentoreittiisi kuuluu erityisen pitkä vaihtoaika tai useampi välilasku, voi matka-aika venyä noin seitsemästä yhdeksään tuntiin. Vertaa lentoja tarkkaan, sillä Makedoniaan voi lentää monien eri reittien kautta. Kahden vaihdon lennot voi toisinaan saada yhden välilaskun lentoja hieman edullisemmin, mutta säästö voi olla tarvittavaan vaivannäköön nähden pieni.

Budjettimatka Makedoniaan onnistuu parhaiten suunnittelemalla matka esimerkiksi syksylle tai alkutalvelle, jolloin lennot maahan ovat tavallisesti halvimmillaan. Mikäli suuntaat Makedoniaan kevät- tai kesälomamatkalle, varmistat edulliset lennot ja hotellit varaamalla ne ajoissa. Lentovaraus kannattaa tehdä viimeistään noin 50–60 päivää ennen matkaan lähtöä. Lentojen hintoja kannattaa vertailla tarkkaan, sillä edullisenkin lentosesongin aikana hinnat vaihtelevat. Alkuviikosta, esimerkiksi tiistaisin, lennot Makedoniaan saa yleensä loppuviikkoa edullisemmin. Budjettireissaajan kannattaa välttää suosituimpina kesälomakuukausina ja vuodenvaihteessa matkustamista.

Makedonia ei kuulu Euroopan unioniin eikä Schengen-alueeseen. Suomen kansalaiset voivat silti matkustaa maahan ilman viisumia. Viisumivapaa oleskelu Makedoniassa saa kestää enintään kolme kuukautta (90 vuorokautta) ja se koskee ainoastaan turistimatkoja. Mikäli suunnittelet tätä pidempää Makedonian matkaa, voit pyytää lisätietoja viisumin anomisesta Makedonian konsulaatista Helsingissä tai Makedonian suurlähetystöstä Tukholmassa. Makedonian lentokentillä järjestetään rajatarkastuksia, eli mukana matkassa on oltava myös passi.


Pohjois-Makedonia: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Skopje reitin lennot
Lyhyin lentoaika7t 45m
Halvin hinta175 €

Etsi lentoja kohteeseen Pohjois-Makedonia

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Pohjois-Makedonia


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Pohjois-Makedonia. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Pohjois-Makedonia momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Pohjois-Makedonia, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Pohjois-Makedonia on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.