Autonvuokraus Miami Beach, Florida - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Miami Beach, FL? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Miami Beach, FL, Yhdysvallat
13. toukokuu — 20. toukokuu
Sama palautus
Miami Beach, FL, Yhdysvallat
to 13/5
Keskipäivä
to 20/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Miami Beach: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Miami Beach, FL
5,4
OK
39 arvostelua5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,8

Comfort

5,9

Kokonaisarvosana

5,1

Nouto/palautus

5,0

Hinta-laatusuhde

5,4
7,4
Hyvä
9 arvostelua3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,8

Hinta-laatusuhde

7,7
7,2
Hyvä
3 arvostelua1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

6,6

Hinta-laatusuhde

7,3
6,0
Hyvä
17 arvostelua2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,4

Comfort

6,2

Kokonaisarvosana

5,7

Nouto/palautus

6,2

Hinta-laatusuhde

5,7
5,6
OK
29 arvostelua3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,8

Comfort

6,4

Kokonaisarvosana

5,3

Nouto/palautus

4,7

Hinta-laatusuhde

6,0
5,4
OK
18 arvostelua1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,8

Comfort

5,4

Kokonaisarvosana

5,3

Nouto/palautus

5,2

Hinta-laatusuhde

5,2
3,0
Keskinkertainen
5 arvostelua1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

3,2

Kokonaisarvosana

2,8

Nouto/palautus

3,6

Hinta-laatusuhde

3,6
0,0
Kauhea
1 sijainti

Tietoja matkastasi kohteeseen Miami Beach

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Miami Beachilta?

Autonvuokraus Miami Beachilta hoituu ongelmitta, kun olet jo täyttänyt 21 vuotta ja omaat voimassa olevan ajokortin. Muutama autovuokraamo on valmis vuokraamaan auton nuoremmillekin kuskeille. Vuokra-auton valintaa tehdessä onkin tärkeää kysyä jokaisen asioinnin yhteydessä juuri kyseisen yrityksen ikävaatimukset sekä vakuutuskäytännöt. Alle 25-vuotiaat ovat velvollisia maksamaan nuoren kuljettajan lisämaksun. Myöskään tiettyjä erikoisajoneuvoja tai suurempia kulkuneuvoja ei yleensä vuokrata alle 25-vuotiaille.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Miami Beachilla

Miami on hyvin laajalle levinnyt kaupunki, joten auton vuokraus on kätevä tapa liikkua Miami Beachilta muualle kaupunkiin, olitpa sitten menossa ostoksille, rannalle, ruokailemaan tai katsomaan nähtävyyksiä. Mikäli et ole aikaisemmin liikkunut Miamissa autolla, on hyvä tutustua Miamin liikenteeseen jo hieman etukäteen. Kun autonvuokraus Miami Beachilta on tehty, saattavat pysäköintimahdollisuudet kaupungissa mietityttää. Miami on suuri metropoli, joten on odotettavaa, että kaupungilla on suurimmaksi osaksi tarjolla vain maksullisia vaihtoehtoja pysäköintiin. Hinnat vaihtelevat hieman naapurustosta riippuen sekä siitä, kuinka kauaksi aikaa aiot autosi pysäköidä. Miamin pysäköintilaitos (Miami Parking Authority) operoi suurinta osaa julkisista pysäköintipaikoista esimerkiksi seuraavilla alueilla: Downtown, Coconut Grove, Brickell, Little Havana, Wynwood ja Design District (autohallit ja katupysäköinti). Miami Beachin kaupunki sen sijaan hallinnoi pysäköintitiloja South Beachilla ja sitä ympäröivissä lähiöissä. Pysäköinti hallissa maksaa noin 1 USD/h (0,9 EUR) tai 15 USD/pv (13 EUR). Katsothan tarkasti opasteet, jotka osoittavat, onko katupysäköinti tarkoitettu vain asukkaille vai kaikille autoilijoille. Nopeusrajoitukset seuraavat yleisesti seuraavia määrityksiä: 24 km/h koulujen alueilla, 48 km/h asuinalueiden lähettyvillä ja 88 km/h useimmilla pikaväylillä. Huonompien sääolosuhteiden vallitessa edellytetään pienempiä nopeuksia. Ajovalojen on oltava päällä auringonlaskun ja auringonnousun välisenä aikana ilman poikkeuksia. Miamin valtateistä osa on maksullisia tulliteitä, kuten Floridan Turnpike, Dolphin Expressway (836) ja Airport Expressway (State Road 112). Palmetto Expressway (826) sen sijaan on maksuton tie. Maksulliset tiet edellyttävät, että kaikki kuljettajat maksavat maksun SunPass-palvelun kautta. Mikäli aiot ajaa vuokra-autollasi reittejä, jotka sisältävät tietulleja, varmista vuokra-autoyhtiöltäsi maksukäytännöt. Useimmat vuokra-autoyhtiöt perivät maksun SunPassin käytöstä. Pyydä aina vuokra-autoyhtiötä etukäteen selvittämään, mikä kaikki kuuluu hintaan ja mistä maksat erikseen.

Nähtävyyksiä Miami Beachilla ja sen lähellä

Autonvuokraus Miami Beachilta on tehty vaivattomaksi, sillä palveluja alueella tarjoaa todella moni kansainvälinen vuokrayritys. Auton vuokraaminen mahdollistaa useiden nähtävyyksien ja kohteiden tutkimisen lyhyemmässäkin ajassa. Miami itsessään ei todellakaan tarvitse esittelyä. Se on tunnettu kaikkialla maailmassa erityisesti upeista rannoista ja aurinkoisesta säästä. Miami on kaupunki, joka häikäisee vierailijansa täydellisellä glamourillaan, runsailla palvelutarjonnallaan sekä kauniilla luonnollaan – tästä pitävät huolen Biskajanlahti ja sininen Etelä-Floridan taivas. Miami Beach on luonnollisesti Miamin paras alue rantapäivien viettämiseen hienohiekkaisilla rannoilla, auringonsäteitä pyydystäen. Käytännössä alueen ranta sijaitsee kyseisen kunnan ulkopuolella, koska se sijaitsee saarella. Rantojen lisäksi alue tunnetaan myös Art Deco -kortteleistaan sekä uniikeista ja kauniista rakennuksistaan. Vuokra-auto tarjoaa sinulle mahdollisuuden myös mukaviin päiväretkiin. Yksi koko perhettä kiinnostavista kohteista on Everglades. Vain lyhyen ajomatkan päässä Miamista sijaitseva Evergladesin kansallispuisto kattaa 1,5 miljoonaa hehtaaria suota, joka on koti alligaattoreille, käärmeille, krokotiileille ja isolle joukolle lintuja. Kävelyreittien sekä villieläinten katseluun tehtyjen puisien jalkakäytävien lisäksi sinulla on mahdollisuus tutustua suon elämään myös veneillen. Kierros veneillen on yksi jännittävimmistä tavoista nähdä Everglades sekä alligaattorit lähietäisyydeltä.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Yleensä Floridassa vaaditaan varkaussuoja, täydentävä vakuutus sekä LDW, joka on vakuutus vuokra-auton vaurioitumisen, varkausvahinkojen tai vandalismin varalle. Mikäli esimerkiksi luottokorttiyhtiösi ei vakuuta vuokra-autoiluasi, sinun on hankittava vakuutukset vuokrayrityksen kautta. Monesti minimivakuutukset sisältyvät vuokran hintaan. Autovuokraamot kannustavat voimakkaasti myös useampaan vapaaehtoiseen vahinkovakuutukseen, vaikka vuokraajalla olisikin jo kattava vakuutus luottokorttiyhtiön tai matkavakuutuksen puolesta. Pidä siis huoli, että tutustut vuokra-autostasi tehdyn tarjouksen sisältöön tarkasti sekä tarkistat jo hallussasi olevat omat vakuutuksesi ennen sopimuksen tekoa.

Voiko Miami Beachilla ajaa suomalaisella ajokortilla?

Kyllä, suomalainen ajokortti kelpaa hyvin, sillä Floridassa ulkomaiset ajokortit ovat täysin päteviä, kunhan kortti on voimassa ja myönnetty viralliselta taholta. Vaikka näin on, huomioithan, että jotkut autovuokraamot eivät hyväksy ulkomaista ajokorttia asianmukaiseksi dokumentiksi henkilöllisyyden todistamiseen autonvuokrauksen yhteydessä.

Mistä auton nouto ja palautus Miami Beachilla onnistuu?

Mikäli saavut Miamiin lentäen, vuokraa auto suoraan Miami International -lentokentältä (MIA). MIA:n vuokra-autokeskuksen avulla pääset jatkamaan matkaasi nopeasti eteenpäin. Kun lentosi laskeutuu Miamiin, hyppää MIA Moveriin, joka sijaitsee lentokentän kolmannella tasolla Dolphin ja Flamingo-autotallien välissä. Käytä kolmannen kerroksen kävelyhihnoja päästäksesi MIA Mover -asemalle. Myös auton palautus lentokentälle sujuu mutkitta ja pääset jatkamaan suoraan terminaaliin kotilennollesi. Mikäli haluat, voit noutaa tai palauttaa autosi kaupungin tai jopa sen ulkopuolella sijaitseviin muihin pisteisiin, mutta varmistathan käytännöt yritykseltä, jonka kanssa asioit. (Tarkastettu 24/05/2019).


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Miami Beach, FL kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Miami lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Miami Beach

25 käyttäjää on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Miami Beach momondon avulla ajankohtana toukokuu.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Miami Beach noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Miami Beach sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Alamo, Enterprise ja Avis. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Peritäänkö Miami Beach, FL autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Miami Beach on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Miami Beach suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Alamo, Enterprise ja Avis, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Miami Beach kesäkuu ajaksi?

Kun keskiarvolämpötilat ovat 28 °C ja sademäärä yleensä 196 mm cm kesäkuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Miami Beach. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut kesäkuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Miami Beach. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Miami Beach maksaa keskimäärin 92 €/päivä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Miami Beach?

3 toimipaikkaa löytyy kaupungista Miami Beach, FL. Näistä Hertz vuokraamoista momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 43 €/päivä maksavia vuokra-autoja.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Miami Beach, FL?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Miami Beach huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 40 km/t ellei toisin mainita. Miami Beach taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 120 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Miami Beach rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

Millainen sää on kohteessa Miami Beach, FL kuukauden toukokuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Miami Beach kuukauden toukokuu aikana on 26 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 140 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen toukokuu sään perusteella?

Vaikka lämpötilat ovat tavallista korkeammat toukokuu aikana, sateen mahdollisuus on myös suuri. momondo suosittelee ilmastoidun auton vuokraamista, jotta pysyt mukavan viileänä kohteessa Miami Beach

Onko sää kaupungissa Miami Beach samanlainen kuin muualla Florida alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Miami Beach road triplle alueelle Florida tai sitä ympäröiville alueille kuukauden toukokuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 25 °C ja sademäärän vastaavasti 100,5 mm koko kuukauden ajan.


Autonvuokraukset kaupungin Miami Beach lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Miami Beach

Tutustu alueen Florida muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Daytona Beach, Fort Lauderdale ja Fort Myers maan Florida sisällä

Lentolippu varattuna kohteeseen Miami Beach? Aloita matkan suunnittelu!