Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Miami Beach, Florida

Haussa halpa vuokra-auto Miami Beach, Florida? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Miami Beach, FL, Yhdysvallat
7. maaliskuu — 14. maaliskuu
Miami Beach, FL, Yhdysvallat
to 7/3
Keskipäivä
to 14/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Miami Beach

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Miami Beach

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Miami Beach?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Miami Beach löytyvät yleensä Blue Auto Trading kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaBlue Auto Trading, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 5 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Miami Beach on 5 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Miami Beach?

Vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Miami Beach 6 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Miami Beach?

Keskimääräiseen hintaan 84 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 53 €/pvä), Ford Mustang Convertible vuokra-autot kaupungissa Miami Beach on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Honda Civic vuokraaminen kaupungissa Miami Beach keskimääräiseen hintaan 19 €/pvä (17 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Tärkeää tietoa Miami Beach autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Miami Beachilta?

Autonvuokraus Miami Beachilta hoituu ongelmitta, kun olet jo täyttänyt 21 vuotta ja omaat voimassa olevan ajokortin. Muutama autovuokraamo on valmis vuokraamaan auton nuoremmillekin kuskeille. Vuokra-auton valintaa tehdessä onkin tärkeää kysyä jokaisen asioinnin yhteydessä juuri kyseisen yrityksen ikävaatimukset sekä vakuutuskäytännöt. Alle 25-vuotiaat ovat velvollisia maksamaan nuoren kuljettajan lisämaksun. Myöskään tiettyjä erikoisajoneuvoja tai suurempia kulkuneuvoja ei yleensä vuokrata alle 25-vuotiaille.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Miami Beachilla

Miami on hyvin laajalle levinnyt kaupunki, joten auton vuokraus on kätevä tapa liikkua Miami Beachilta muualle kaupunkiin, olitpa sitten menossa ostoksille, rannalle, ruokailemaan tai katsomaan nähtävyyksiä. Mikäli et ole aikaisemmin liikkunut Miamissa autolla, on hyvä tutustua Miamin liikenteeseen jo hieman etukäteen. Kun autonvuokraus Miami Beachilta on tehty, saattavat pysäköintimahdollisuudet kaupungissa mietityttää. Miami on suuri metropoli, joten on odotettavaa, että kaupungilla on suurimmaksi osaksi tarjolla vain maksullisia vaihtoehtoja pysäköintiin. Hinnat vaihtelevat hieman naapurustosta riippuen sekä siitä, kuinka kauaksi aikaa aiot autosi pysäköidä. Miamin pysäköintilaitos (Miami Parking Authority) operoi suurinta osaa julkisista pysäköintipaikoista esimerkiksi seuraavilla alueilla: Downtown, Coconut Grove, Brickell, Little Havana, Wynwood ja Design District (autohallit ja katupysäköinti). Miami Beachin kaupunki sen sijaan hallinnoi pysäköintitiloja South Beachilla ja sitä ympäröivissä lähiöissä. Pysäköinti hallissa maksaa noin 1 USD/h (0,9 EUR) tai 15 USD/pv (13 EUR). Katsothan tarkasti opasteet, jotka osoittavat, onko katupysäköinti tarkoitettu vain asukkaille vai kaikille autoilijoille. Nopeusrajoitukset seuraavat yleisesti seuraavia määrityksiä: 24 km/h koulujen alueilla, 48 km/h asuinalueiden lähettyvillä ja 88 km/h useimmilla pikaväylillä. Huonompien sääolosuhteiden vallitessa edellytetään pienempiä nopeuksia. Ajovalojen on oltava päällä auringonlaskun ja auringonnousun välisenä aikana ilman poikkeuksia. Miamin valtateistä osa on maksullisia tulliteitä, kuten Floridan Turnpike, Dolphin Expressway (836) ja Airport Expressway (State Road 112). Palmetto Expressway (826) sen sijaan on maksuton tie. Maksulliset tiet edellyttävät, että kaikki kuljettajat maksavat maksun SunPass-palvelun kautta. Mikäli aiot ajaa vuokra-autollasi reittejä, jotka sisältävät tietulleja, varmista vuokra-autoyhtiöltäsi maksukäytännöt. Useimmat vuokra-autoyhtiöt perivät maksun SunPassin käytöstä. Pyydä aina vuokra-autoyhtiötä etukäteen selvittämään, mikä kaikki kuuluu hintaan ja mistä maksat erikseen.

Nähtävyyksiä Miami Beachilla ja sen lähellä

Autonvuokraus Miami Beachilta on tehty vaivattomaksi, sillä palveluja alueella tarjoaa todella moni kansainvälinen vuokrayritys. Auton vuokraaminen mahdollistaa useiden nähtävyyksien ja kohteiden tutkimisen lyhyemmässäkin ajassa. Miami itsessään ei todellakaan tarvitse esittelyä. Se on tunnettu kaikkialla maailmassa erityisesti upeista rannoista ja aurinkoisesta säästä. Miami on kaupunki, joka häikäisee vierailijansa täydellisellä glamourillaan, runsailla palvelutarjonnallaan sekä kauniilla luonnollaan – tästä pitävät huolen Biskajanlahti ja sininen Etelä-Floridan taivas. Miami Beach on luonnollisesti Miamin paras alue rantapäivien viettämiseen hienohiekkaisilla rannoilla, auringonsäteitä pyydystäen. Käytännössä alueen ranta sijaitsee kyseisen kunnan ulkopuolella, koska se sijaitsee saarella. Rantojen lisäksi alue tunnetaan myös Art Deco -kortteleistaan sekä uniikeista ja kauniista rakennuksistaan. Vuokra-auto tarjoaa sinulle mahdollisuuden myös mukaviin päiväretkiin. Yksi koko perhettä kiinnostavista kohteista on Everglades. Vain lyhyen ajomatkan päässä Miamista sijaitseva Evergladesin kansallispuisto kattaa 1,5 miljoonaa hehtaaria suota, joka on koti alligaattoreille, käärmeille, krokotiileille ja isolle joukolle lintuja. Kävelyreittien sekä villieläinten katseluun tehtyjen puisien jalkakäytävien lisäksi sinulla on mahdollisuus tutustua suon elämään myös veneillen. Kierros veneillen on yksi jännittävimmistä tavoista nähdä Everglades sekä alligaattorit lähietäisyydeltä.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Yleensä Floridassa vaaditaan varkaussuoja, täydentävä vakuutus sekä LDW, joka on vakuutus vuokra-auton vaurioitumisen, varkausvahinkojen tai vandalismin varalle. Mikäli esimerkiksi luottokorttiyhtiösi ei vakuuta vuokra-autoiluasi, sinun on hankittava vakuutukset vuokrayrityksen kautta. Monesti minimivakuutukset sisältyvät vuokran hintaan. Autovuokraamot kannustavat voimakkaasti myös useampaan vapaaehtoiseen vahinkovakuutukseen, vaikka vuokraajalla olisikin jo kattava vakuutus luottokorttiyhtiön tai matkavakuutuksen puolesta. Pidä siis huoli, että tutustut vuokra-autostasi tehdyn tarjouksen sisältöön tarkasti sekä tarkistat jo hallussasi olevat omat vakuutuksesi ennen sopimuksen tekoa.

Voiko Miami Beachilla ajaa suomalaisella ajokortilla?

Kyllä, suomalainen ajokortti kelpaa hyvin, sillä Floridassa ulkomaiset ajokortit ovat täysin päteviä, kunhan kortti on voimassa ja myönnetty viralliselta taholta. Vaikka näin on, huomioithan, että jotkut autovuokraamot eivät hyväksy ulkomaista ajokorttia asianmukaiseksi dokumentiksi henkilöllisyyden todistamiseen autonvuokrauksen yhteydessä.

Mistä auton nouto ja palautus Miami Beachilla onnistuu?

Mikäli saavut Miamiin lentäen, vuokraa auto suoraan Miami International -lentokentältä (MIA). MIA:n vuokra-autokeskuksen avulla pääset jatkamaan matkaasi nopeasti eteenpäin. Kun lentosi laskeutuu Miamiin, hyppää MIA Moveriin, joka sijaitsee lentokentän kolmannella tasolla Dolphin ja Flamingo-autotallien välissä. Käytä kolmannen kerroksen kävelyhihnoja päästäksesi MIA Mover -asemalle. Myös auton palautus lentokentälle sujuu mutkitta ja pääset jatkamaan suoraan terminaaliin kotilennollesi. Mikäli haluat, voit noutaa tai palauttaa autosi kaupungin tai jopa sen ulkopuolella sijaitseviin muihin pisteisiin, mutta varmistathan käytännöt yritykseltä, jonka kanssa asioit.


Autonvuokraustarjoukset Miami Beach, Florida

Löydä kohteesta Miami Beach juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

8 € - 56 €

Kaikki autotyypit

8 € - 82 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Miami Beach, Yhdysvaltojen on 15 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Miami Beach, Yhdysvaltojen on syyskuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 8 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 59 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Miami Beach, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Miami Beach voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

keskikoko car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Miami Beach, Yhdysvaltojen on 38 €. Halvin aika vuokrata keskikoko car kohteessa Miami Beach, Yhdysvaltojen on toukokuuta. Hinta on 16 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. keskikoko carvuokraus on tyypillisesti 0 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Miami Beach, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Miami Beach voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Miami Beach, Yhdysvaltojen on 26 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Miami Beach, Yhdysvaltojen on toukokuuta. Hinta on 22 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 31 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Miami Beach, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Miami Beach voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Miami Beach, Yhdysvaltojen on 43 €. Halvin aika vuokrata avoauto kohteessa Miami Beach, Yhdysvaltojen on joulukuuta. Hinta on 48 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 64 € per päivä. avoautovuokraus on tyypillisesti 10 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Miami Beach, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Miami Beach voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Miami Beach autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Miami Beach, Florida

Sixt

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,8

Value

7,6

Hertz

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

7,0

Value

7,6

Avis

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

6,7

Value

6,9

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

7,1

Value

6,8

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,2

Comfort

6,2

Kokonaisarvosana

6,2

Nouto/palautus

6,2

Value

6,1

Enterprise Rent-A-Car

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,1

Comfort

6,3

Kokonaisarvosana

5,6

Nouto/palautus

5,5

Value

6,1

Dollar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

3,8

Comfort

4,1

Kokonaisarvosana

3,6

Nouto/palautus

3,5

Value

4,0

GREEN MOTION

3 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Miami Beach suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Miami Beach
Fontainebleau Miami Beach

Fontainebleau Miami Beach

4441 Collins Avenue, Miami Beach, FL, United States

0,8 km kaupungin keskustasta

Loews Miami Beach Hotel

Loews Miami Beach Hotel

1601 Collins Avenue, Miami Beach, FL, United States

2,7 km kaupungin keskustasta

KAYAK Miami Beach

KAYAK Miami Beach

2216 Park Avenue, Miami Beach, FL, United States

1,6 km kaupungin keskustasta

1 Hotel South Beach

1 Hotel South Beach

2341 Collins Avenue, Miami Beach, FL, United States

1,6 km kaupungin keskustasta

The Confidante Miami Beach, part of Hyatt

The Confidante Miami Beach, part of Hyatt

4041 Collins Avenue, Miami Beach, FL, United States

0,6 km kaupungin keskustasta

The Ritz-Carlton South Beach

The Ritz-Carlton South Beach

1 Lincoln Road, Miami Beach, FL, United States

2,5 km kaupungin keskustasta

Viajero Miami

Viajero Miami

1120 Collins Avenue, Miami Beach, FL, United States

3,5 km kaupungin keskustasta

Edition Miami Beach

Edition Miami Beach

2901 Collins Avenue, Miami Beach, FL, United States

1,0 km kaupungin keskustasta

Nobu Hotel Miami Beach

Nobu Hotel Miami Beach

4525 Collins Avenue, Miami Beach, FL, United States

1,0 km kaupungin keskustasta

The Palms Hotel & Spa

The Palms Hotel & Spa

3025 Collins Avenue, Miami Beach, FL, United States

0,9 km kaupungin keskustasta

W South Beach

W South Beach

2201 Collins Avenue, Miami Beach, FL, United States

1,8 km kaupungin keskustasta

Generator Miami

Generator Miami

3120 Collins Avenue, Miami Beach, FL, United States

0,8 km kaupungin keskustasta

The Goodtime Hotel

The Goodtime Hotel

601 Washington Avenue, Miami Beach, FL, United States

4,2 km kaupungin keskustasta

Faena Hotel Miami Beach

Faena Hotel Miami Beach

3201 Collins Avenue, Miami Beach, FL, United States

0,8 km kaupungin keskustasta

Mondrian South Beach

Mondrian South Beach

1100 West Avenue, Miami Beach, FL, United States

3,7 km kaupungin keskustasta

Broadmore Miami Beach

Broadmore Miami Beach

7450 Ocean Terrace, Miami Beach, FL, United States

5,3 km kaupungin keskustasta

SLS South Beach

SLS South Beach

1701 Collins Avenue, Miami Beach, FL, United States

2,3 km kaupungin keskustasta

6080 Design Hotel by Eskape Collection

6080 Design Hotel by Eskape Collection

6080 Collins Avenue, Miami Beach, FL, United States

3,5 km kaupungin keskustasta


Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Miami Beach - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Miami Beach, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Miami Beach, Florida autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Miami Beach on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Miami Beach suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Budget, Enterprise Rent-A-Car ja National, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Miami Beach maaliskuu ajaksi?

Lämpötila on keskimäärin 24 °C ja sademäärä 74 mm cm, joten paras vuokra-automalli maaliskuumatkalle on avoauto. Avoauton vuokraaminen kaupungissa Miami Beach on jännittävä tapa tutustua kaupunkiin ilman, että tarvitsee huolehtia siitä, mitä taivaalta tulee alas. Sääennustetta kannattaa kuitenkin vilkaista ennen reissua ja tehdä lopullinen päätös vuokra-automallista sen perusteella. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Miami Beach maksaa keskimäärin 97 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Miami Beach, Florida?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Miami Beach huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 40 km/t ellei toisin mainita. Miami Beach taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 120 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Miami Beach rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Jeep Compass vuokra-autoja kaupungissa Miami Beach?

Millainen sää on kohteessa Miami Beach, FL kuukauden helmikuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Miami Beach kuukauden helmikuu aikana on 20 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 69 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Miami Beach samanlainen kuin muualla Florida alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Miami Beach road triplle alueelle Florida tai sitä ympäröiville alueille kuukauden helmikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 17 °C ja sademäärän vastaavasti 66,1 mm koko kuukauden ajan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Miami Beach hinnat?

autoa Miami Beach hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Miami Beach?

54 toimijaa on valittavissa autoa Miami Beach helmikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Miami Beach?

Eri maissa, myös kohteessa Miami Beach, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Miami Beach?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Miami Beach. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Miami Beach?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Miami Beach käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Miami Beach?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Miami Beach, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Miami Beach, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Miami Beach, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Miami Beach momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Miami Beach, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Miami Beach autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Miami Beach.

Voinko etsiä Miami Beach vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Miami Beach.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Miami Beach

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Miami Beach

Suositut autovuokraamot Miami Beach


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Autot Miami Beach
to 7/3
Keskipäivä
to 14/3
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.