Autonvuokraus Miami Beach - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Miami Beach? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

pe 10.7.
Keskipäivä
la 11.7.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Autovuokraamo Miami Beach: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Miami Beach

Takaisin

Alamo

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8,7

Pisteet perustuvat 6 518 arvosteluihin

Katso 1 sijainti

Enterprise

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8,5

Pisteet perustuvat 12 875 arvosteluihin

Katso kaikki 5 sijaintia

Avis

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,6

Pisteet perustuvat 2 263 arvosteluihin

Katso kaikki 3 sijaintia

Hertz

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,4

Pisteet perustuvat 3 910 arvosteluihin

Katso kaikki 4 sijaintia

Dollar

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7,3

Pisteet perustuvat 6 375 arvosteluihin

Katso 1 sijainti

Silvercar

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8,8

Pisteet perustuvat 157 arvosteluihin

Katso 1 sijainti

National

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8,0

Pisteet perustuvat 880 arvosteluihin

Katso 1 sijainti

GREEN MOTION

Vuokraamon pisteet: OK 5,3

Pisteet perustuvat 378 arvosteluihin

Katso 1 sijainti

Tietoja matkastasi kohteeseen Miami Beach

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Miami Beachilta?

Autonvuokraus Miami Beachilta hoituu ongelmitta, kun olet jo täyttänyt 21 vuotta ja omaat voimassa olevan ajokortin. Muutama autovuokraamo on valmis vuokraamaan auton nuoremmillekin kuskeille. Vuokra-auton valintaa tehdessä onkin tärkeää kysyä jokaisen asioinnin yhteydessä juuri kyseisen yrityksen ikävaatimukset sekä vakuutuskäytännöt. Alle 25-vuotiaat ovat velvollisia maksamaan nuoren kuljettajan lisämaksun. Myöskään tiettyjä erikoisajoneuvoja tai suurempia kulkuneuvoja ei yleensä vuokrata alle 25-vuotiaille.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Miami Beachilla

Miami on hyvin laajalle levinnyt kaupunki, joten auton vuokraus on kätevä tapa liikkua Miami Beachilta muualle kaupunkiin, olitpa sitten menossa ostoksille, rannalle, ruokailemaan tai katsomaan nähtävyyksiä. Mikäli et ole aikaisemmin liikkunut Miamissa autolla, on hyvä tutustua Miamin liikenteeseen jo hieman etukäteen. Kun autonvuokraus Miami Beachilta on tehty, saattavat pysäköintimahdollisuudet kaupungissa mietityttää. Miami on suuri metropoli, joten on odotettavaa, että kaupungilla on suurimmaksi osaksi tarjolla vain maksullisia vaihtoehtoja pysäköintiin. Hinnat vaihtelevat hieman naapurustosta riippuen sekä siitä, kuinka kauaksi aikaa aiot autosi pysäköidä. Miamin pysäköintilaitos (Miami Parking Authority) operoi suurinta osaa julkisista pysäköintipaikoista esimerkiksi seuraavilla alueilla: Downtown, Coconut Grove, Brickell, Little Havana, Wynwood ja Design District (autohallit ja katupysäköinti). Miami Beachin kaupunki sen sijaan hallinnoi pysäköintitiloja South Beachilla ja sitä ympäröivissä lähiöissä. Pysäköinti hallissa maksaa noin 1 USD/h (0,9 EUR) tai 15 USD/pv (13 EUR). Katsothan tarkasti opasteet, jotka osoittavat, onko katupysäköinti tarkoitettu vain asukkaille vai kaikille autoilijoille. Nopeusrajoitukset seuraavat yleisesti seuraavia määrityksiä: 24 km/h koulujen alueilla, 48 km/h asuinalueiden lähettyvillä ja 88 km/h useimmilla pikaväylillä. Huonompien sääolosuhteiden vallitessa edellytetään pienempiä nopeuksia. Ajovalojen on oltava päällä auringonlaskun ja auringonnousun välisenä aikana ilman poikkeuksia. Miamin valtateistä osa on maksullisia tulliteitä, kuten Floridan Turnpike, Dolphin Expressway (836) ja Airport Expressway (State Road 112). Palmetto Expressway (826) sen sijaan on maksuton tie. Maksulliset tiet edellyttävät, että kaikki kuljettajat maksavat maksun SunPass-palvelun kautta. Mikäli aiot ajaa vuokra-autollasi reittejä, jotka sisältävät tietulleja, varmista vuokra-autoyhtiöltäsi maksukäytännöt. Useimmat vuokra-autoyhtiöt perivät maksun SunPassin käytöstä. Pyydä aina vuokra-autoyhtiötä etukäteen selvittämään, mikä kaikki kuuluu hintaan ja mistä maksat erikseen.

Nähtävyyksiä Miami Beachilla ja sen lähellä

Autonvuokraus Miami Beachilta on tehty vaivattomaksi, sillä palveluja alueella tarjoaa todella moni kansainvälinen vuokrayritys. Auton vuokraaminen mahdollistaa useiden nähtävyyksien ja kohteiden tutkimisen lyhyemmässäkin ajassa. Miami itsessään ei todellakaan tarvitse esittelyä. Se on tunnettu kaikkialla maailmassa erityisesti upeista rannoista ja aurinkoisesta säästä. Miami on kaupunki, joka häikäisee vierailijansa täydellisellä glamourillaan, runsailla palvelutarjonnallaan sekä kauniilla luonnollaan – tästä pitävät huolen Biskajanlahti ja sininen Etelä-Floridan taivas. Miami Beach on luonnollisesti Miamin paras alue rantapäivien viettämiseen hienohiekkaisilla rannoilla, auringonsäteitä pyydystäen. Käytännössä alueen ranta sijaitsee kyseisen kunnan ulkopuolella, koska se sijaitsee saarella. Rantojen lisäksi alue tunnetaan myös Art Deco -kortteleistaan sekä uniikeista ja kauniista rakennuksistaan. Vuokra-auto tarjoaa sinulle mahdollisuuden myös mukaviin päiväretkiin. Yksi koko perhettä kiinnostavista kohteista on Everglades. Vain lyhyen ajomatkan päässä Miamista sijaitseva Evergladesin kansallispuisto kattaa 1,5 miljoonaa hehtaaria suota, joka on koti alligaattoreille, käärmeille, krokotiileille ja isolle joukolle lintuja. Kävelyreittien sekä villieläinten katseluun tehtyjen puisien jalkakäytävien lisäksi sinulla on mahdollisuus tutustua suon elämään myös veneillen. Kierros veneillen on yksi jännittävimmistä tavoista nähdä Everglades sekä alligaattorit lähietäisyydeltä.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Yleensä Floridassa vaaditaan varkaussuoja, täydentävä vakuutus sekä LDW, joka on vakuutus vuokra-auton vaurioitumisen, varkausvahinkojen tai vandalismin varalle. Mikäli esimerkiksi luottokorttiyhtiösi ei vakuuta vuokra-autoiluasi, sinun on hankittava vakuutukset vuokrayrityksen kautta. Monesti minimivakuutukset sisältyvät vuokran hintaan. Autovuokraamot kannustavat voimakkaasti myös useampaan vapaaehtoiseen vahinkovakuutukseen, vaikka vuokraajalla olisikin jo kattava vakuutus luottokorttiyhtiön tai matkavakuutuksen puolesta. Pidä siis huoli, että tutustut vuokra-autostasi tehdyn tarjouksen sisältöön tarkasti sekä tarkistat jo hallussasi olevat omat vakuutuksesi ennen sopimuksen tekoa.

Voiko Miami Beachilla ajaa suomalaisella ajokortilla?

Kyllä, suomalainen ajokortti kelpaa hyvin, sillä Floridassa ulkomaiset ajokortit ovat täysin päteviä, kunhan kortti on voimassa ja myönnetty viralliselta taholta. Vaikka näin on, huomioithan, että jotkut autovuokraamot eivät hyväksy ulkomaista ajokorttia asianmukaiseksi dokumentiksi henkilöllisyyden todistamiseen autonvuokrauksen yhteydessä.

Mistä auton nouto ja palautus Miami Beachilla onnistuu?

Mikäli saavut Miamiin lentäen, vuokraa auto suoraan Miami International -lentokentältä (MIA). MIA:n vuokra-autokeskuksen avulla pääset jatkamaan matkaasi nopeasti eteenpäin. Kun lentosi laskeutuu Miamiin, hyppää MIA Moveriin, joka sijaitsee lentokentän kolmannella tasolla Dolphin ja Flamingo-autotallien välissä. Käytä kolmannen kerroksen kävelyhihnoja päästäksesi MIA Mover -asemalle. Myös auton palautus lentokentälle sujuu mutkitta ja pääset jatkamaan suoraan terminaaliin kotilennollesi. Mikäli haluat, voit noutaa tai palauttaa autosi kaupungin tai jopa sen ulkopuolella sijaitseviin muihin pisteisiin, mutta varmistathan käytännöt yritykseltä, jonka kanssa asioit. (Tarkastettu 24/05/2019).

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Miami lentokenttä kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Miami autonvuokrauspistettä

Fontainebleau Miami Beach

4441 Collins Avenue

16.6 km lentokentältä

Loews Miami Beach Hotel

1601 Collins Avenue

15.7 km lentokentältä

1 Hotel South Beach

2341 Collins Avenue

15.9 km lentokentältä

Eden Roc Miami Beach

4525 Collins Avenue

16.6 km lentokentältä

Delano South Beach Miami

1685 Collins Avenue

15.7 km lentokentältä

Shore Club South Beach

1901 Collins Avenue

15.8 km lentokentältä

Grand Beach Hotel

4835 Collins Avenue

16.8 km lentokentältä

Faena Hotel Miami Beach

3201 Collins Avenue

16.4 km lentokentältä

W South Beach

2201 Collins Avenue

15.9 km lentokentältä

The Confidante in The Unbound Collection by Hyatt

4041 Collins Avenue

16.5 km lentokentältä

Nobu Hotel Miami Beach

4525 Collins Avenue

16.7 km lentokentältä

SLS South Beach

1701 Collins Avenue

15.7 km lentokentältä

The Palms Hotel & Spa

3025 Collins Avenue

16.3 km lentokentältä

Como Metropolitan Miami Beach

2445 Collins Avenue

16.1 km lentokentältä

Bikini Hostel, Cafe & Beer Garden

1255 West Avenue

14.5 km lentokentältä

Hotel Riu Plaza Miami Beach

3101 Collins Avenue

16.3 km lentokentältä

Hotel Victor

1144 Ocean Drive

15.7 km lentokentältä

Riviera Suites South Beach

318 20th Street

15.6 km lentokentältä

Autonvuokraus Miami Beach

25 käyttäjää on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Miami Beach momondon avulla ajankohtana heinäkuu.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Miami Beach noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Miami Beach sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Alamo, Enterprise ja Avis. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Peritäänkö Miami Beach autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Miami Beach on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Miami Beach suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Alamo, Enterprise ja Avis, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Miami Beach elokuu ajaksi?

Kun keskiarvolämpötilat ovat 28 °C ja sademäärä yleensä 234 mm cm elokuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Miami Beach. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut elokuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Miami Beach. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Miami Beach maksaa keskimäärin 98 €/päivä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Miami Beach?

4 toimipaikkaa löytyy kaupungista Miami Beach. Näistä Hertz vuokraamoista momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 44 €/päivä maksavia vuokra-autoja.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Miami Beach?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Miami Beach huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 40 km/t ellei toisin mainita. Miami Beach taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 120 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Miami Beach rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.


Aloita matkan suunnittelu Miami Beach

 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00