Autonvuokraukset kohteessa Miami Beach, Florida

Haussa halpa vuokra-auto Miami Beach, Florida? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Miami Beach, FL, Yhdysvallat
7. helmikuu — 14. helmikuu
Sama palautus
Miami Beach, FL, Yhdysvallat
ti 7/2
Keskipäivä
ti 14/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Tärkeää tietoa Miami Beach autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Miami Beachilta hoituu ongelmitta, kun olet jo täyttänyt 21 vuotta ja omaat voimassa olevan ajokortin. Muutama autovuokraamo on valmis vuokraamaan auton nuoremmillekin kuskeille. Vuokra-auton valintaa tehdessä onkin tärkeää kysyä jokaisen asioinnin yhteydessä juuri kyseisen yrityksen ikävaatimukset sekä vakuutuskäytännöt. Alle 25-vuotiaat ovat velvollisia maksamaan nuoren kuljettajan lisämaksun. Myöskään tiettyjä erikoisajoneuvoja tai suurempia kulkuneuvoja ei yleensä vuokrata alle 25-vuotiaille.

Miami on hyvin laajalle levinnyt kaupunki, joten auton vuokraus on kätevä tapa liikkua Miami Beachilta muualle kaupunkiin, olitpa sitten menossa ostoksille, rannalle, ruokailemaan tai katsomaan nähtävyyksiä. Mikäli et ole aikaisemmin liikkunut Miamissa autolla, on hyvä tutustua Miamin liikenteeseen jo hieman etukäteen. Kun autonvuokraus Miami Beachilta on tehty, saattavat pysäköintimahdollisuudet kaupungissa mietityttää. Miami on suuri metropoli, joten on odotettavaa, että kaupungilla on suurimmaksi osaksi tarjolla vain maksullisia vaihtoehtoja pysäköintiin. Hinnat vaihtelevat hieman naapurustosta riippuen sekä siitä, kuinka kauaksi aikaa aiot autosi pysäköidä. Miamin pysäköintilaitos (Miami Parking Authority) operoi suurinta osaa julkisista pysäköintipaikoista esimerkiksi seuraavilla alueilla: Downtown, Coconut Grove, Brickell, Little Havana, Wynwood ja Design District (autohallit ja katupysäköinti). Miami Beachin kaupunki sen sijaan hallinnoi pysäköintitiloja South Beachilla ja sitä ympäröivissä lähiöissä. Pysäköinti hallissa maksaa noin 1 USD/h (0,9 EUR) tai 15 USD/pv (13 EUR). Katsothan tarkasti opasteet, jotka osoittavat, onko katupysäköinti tarkoitettu vain asukkaille vai kaikille autoilijoille. Nopeusrajoitukset seuraavat yleisesti seuraavia määrityksiä: 24 km/h koulujen alueilla, 48 km/h asuinalueiden lähettyvillä ja 88 km/h useimmilla pikaväylillä. Huonompien sääolosuhteiden vallitessa edellytetään pienempiä nopeuksia. Ajovalojen on oltava päällä auringonlaskun ja auringonnousun välisenä aikana ilman poikkeuksia. Miamin valtateistä osa on maksullisia tulliteitä, kuten Floridan Turnpike, Dolphin Expressway (836) ja Airport Expressway (State Road 112). Palmetto Expressway (826) sen sijaan on maksuton tie. Maksulliset tiet edellyttävät, että kaikki kuljettajat maksavat maksun SunPass-palvelun kautta. Mikäli aiot ajaa vuokra-autollasi reittejä, jotka sisältävät tietulleja, varmista vuokra-autoyhtiöltäsi maksukäytännöt. Useimmat vuokra-autoyhtiöt perivät maksun SunPassin käytöstä. Pyydä aina vuokra-autoyhtiötä etukäteen selvittämään, mikä kaikki kuuluu hintaan ja mistä maksat erikseen.

Autonvuokraus Miami Beachilta on tehty vaivattomaksi, sillä palveluja alueella tarjoaa todella moni kansainvälinen vuokrayritys. Auton vuokraaminen mahdollistaa useiden nähtävyyksien ja kohteiden tutkimisen lyhyemmässäkin ajassa. Miami itsessään ei todellakaan tarvitse esittelyä. Se on tunnettu kaikkialla maailmassa erityisesti upeista rannoista ja aurinkoisesta säästä. Miami on kaupunki, joka häikäisee vierailijansa täydellisellä glamourillaan, runsailla palvelutarjonnallaan sekä kauniilla luonnollaan – tästä pitävät huolen Biskajanlahti ja sininen Etelä-Floridan taivas. Miami Beach on luonnollisesti Miamin paras alue rantapäivien viettämiseen hienohiekkaisilla rannoilla, auringonsäteitä pyydystäen. Käytännössä alueen ranta sijaitsee kyseisen kunnan ulkopuolella, koska se sijaitsee saarella. Rantojen lisäksi alue tunnetaan myös Art Deco -kortteleistaan sekä uniikeista ja kauniista rakennuksistaan. Vuokra-auto tarjoaa sinulle mahdollisuuden myös mukaviin päiväretkiin. Yksi koko perhettä kiinnostavista kohteista on Everglades. Vain lyhyen ajomatkan päässä Miamista sijaitseva Evergladesin kansallispuisto kattaa 1,5 miljoonaa hehtaaria suota, joka on koti alligaattoreille, käärmeille, krokotiileille ja isolle joukolle lintuja. Kävelyreittien sekä villieläinten katseluun tehtyjen puisien jalkakäytävien lisäksi sinulla on mahdollisuus tutustua suon elämään myös veneillen. Kierros veneillen on yksi jännittävimmistä tavoista nähdä Everglades sekä alligaattorit lähietäisyydeltä.

Yleensä Floridassa vaaditaan varkaussuoja, täydentävä vakuutus sekä LDW, joka on vakuutus vuokra-auton vaurioitumisen, varkausvahinkojen tai vandalismin varalle. Mikäli esimerkiksi luottokorttiyhtiösi ei vakuuta vuokra-autoiluasi, sinun on hankittava vakuutukset vuokrayrityksen kautta. Monesti minimivakuutukset sisältyvät vuokran hintaan. Autovuokraamot kannustavat voimakkaasti myös useampaan vapaaehtoiseen vahinkovakuutukseen, vaikka vuokraajalla olisikin jo kattava vakuutus luottokorttiyhtiön tai matkavakuutuksen puolesta. Pidä siis huoli, että tutustut vuokra-autostasi tehdyn tarjouksen sisältöön tarkasti sekä tarkistat jo hallussasi olevat omat vakuutuksesi ennen sopimuksen tekoa.

Kyllä, suomalainen ajokortti kelpaa hyvin, sillä Floridassa ulkomaiset ajokortit ovat täysin päteviä, kunhan kortti on voimassa ja myönnetty viralliselta taholta. Vaikka näin on, huomioithan, että jotkut autovuokraamot eivät hyväksy ulkomaista ajokorttia asianmukaiseksi dokumentiksi henkilöllisyyden todistamiseen autonvuokrauksen yhteydessä.

Mikäli saavut Miamiin lentäen, vuokraa auto suoraan Miami International -lentokentältä (MIA). MIA:n vuokra-autokeskuksen avulla pääset jatkamaan matkaasi nopeasti eteenpäin. Kun lentosi laskeutuu Miamiin, hyppää MIA Moveriin, joka sijaitsee lentokentän kolmannella tasolla Dolphin ja Flamingo-autotallien välissä. Käytä kolmannen kerroksen kävelyhihnoja päästäksesi MIA Mover -asemalle. Myös auton palautus lentokentälle sujuu mutkitta ja pääset jatkamaan suoraan terminaaliin kotilennollesi. Mikäli haluat, voit noutaa tai palauttaa autosi kaupungin tai jopa sen ulkopuolella sijaitseviin muihin pisteisiin, mutta varmistathan käytännöt yritykseltä, jonka kanssa asioit.


Autonvuokraustarjoukset Miami Beach, Florida

Löydä kohteesta Miami Beach juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

25 € - 93 €

Kaikki autotyypit

32 € - 86 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Miami Beach, Yhdysvaltojen on 38 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Miami Beach, Yhdysvaltojen on tammikuuta. Hinta on 35 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 25 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 40 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Miami Beach. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Miami Beach voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Miami Beach, Yhdysvaltojen on 47 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Miami Beach, Yhdysvaltojen on syyskuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 32 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 24 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Miami Beach. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Miami Beach voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Miami Beach, Yhdysvaltojen on 57 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Miami Beach, Yhdysvaltojen on helmikuuta. Hinta on 51 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 28 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Miami Beach. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Miami Beach voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Miami Beach, Yhdysvaltojen on 45 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Miami Beach, Yhdysvaltojen on toukokuuta. Hinta on 60 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 18 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 29 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Miami Beach. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Miami Beach voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Miami Beach, Yhdysvaltojen on 49 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Miami Beach, Yhdysvaltojen on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 50 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 23 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Miami Beach. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Miami Beach voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Miami Beach autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Miami Beach, Florida

National

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,2

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

8,8

Nouto/palautus

8,5

Value

8,7

Sixt

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

8,3

Nouto/palautus

8,3

Value

8,3

Avis

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

6,9

Value

7,2

Hertz

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

6,5

Value

7,5

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,7

Nouto/palautus

7,1

Value

6,8

Enterprise

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,4

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,3

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,6

Comfort

5,7

Kokonaisarvosana

5,7

Nouto/palautus

5,7

Value

5,7

GREEN MOTION

2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Miami Beach

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Miami Beach

Suositut autotyypit

Economy, Standard, Convertible

Halvin vuokra-auto

54 €

Suosituin malli

Ford Mustang Convertible
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Miami Beach viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Standard, Convertible.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Miami Beach on 54 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 54 €/pvä.
Kohteen Miami Beach suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Ford Mustang Convertible. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Nissan Versa.

Vuokraa auto läheltä kohteen Miami Beach suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Miami Beach

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Miami Beach - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Miami Beach, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Miami Beach löytyvät yleensä Routes Car & Truck Rentals kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaRoutes Car & Truck Rentals, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 12,76/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Miami Beach on 12,76/pvä.

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Miami Beach on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Miami Beach suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Hertz, Budget ja Enterprise, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Kun keskiarvolämpötilat ovat 22 °C ja sademäärä yleensä 86 mm cm helmikuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Miami Beach. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut helmikuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Miami Beach. Standardi vuokraaminen kaupungissa Miami Beach maksaa keskimäärin 49 €/päivä.

Vuokraamolla Enterprise on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Miami Beach 6 toimipaikalla.

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Miami Beach huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 40 km/t ellei toisin mainita. Miami Beach taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 120 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Miami Beach rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

Yleensä sää kaupungissa Miami Beach kuukauden tammikuu aikana on 19 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 53 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Miami Beach road triplle alueelle Florida tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 16 °C ja sademäärän vastaavasti 62,5 mm koko kuukauden ajan.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Miami Beach

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Miami Beach

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Miami Beach

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Miami Beach

Tutustu alueen Yhdysvaltojen muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Yhdysvaltojen

Aloita matkan suunnittelu - Miami Beach


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Miami Beach käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Miami Beach, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Miami Beach, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Miami Beach, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Miami Beach.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Miami Beach.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.