Halvat lennot Zaragoza

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Zaragoza?

Lentoaika Zaragozaan Suomesta on kaikilta lentokentiltä melko pitkä. Suoria lentoja ei valitettavasti vielä ole saatavilla ja vaihtoja joutuu tekemään useamman. Yhdellä tai kahdella vaihdolla pääsee Helsinki-Vantaan lentokentältä nopeimmin ja sieltäkin lentoaika on reilut 12 tuntia. Lennot Zaragozan lentokentälle kulkevat kuitenkin onneksi Euroopan päälentokenttien kautta, joten niissä voi mukavasti viettää myös pidempiä vaihtoja. Monet lentokentät tarjoavat hyvät puitteet shoppailulle, ruokailulle tai yleiseen rentoutumiseen. Muilta Suomen lentokentiltä lentäessä tulee tehdä yksi lisävaihto Helsinki-Vantaalla. Tämä tietenkin lisää lento- ja vaihtoaikaa helposti vähintään parilla tunnilla. Onneksi lentokentällä voi kuluttaa aikaa mukavasti, vaikka ravintolassa istuen tai uiden ja saunoen. Tätä erikoisuutta ei monella maailman lentokentällä ole saatavilla.

Valitettavasti miltään Suomen lentokentältä ei voi lentää suorilla lennoilla Zaragozaan. Lennot Espanjan Zaragozaan joutuu lentämään aina vähintään yhdellä vaihdolla. Helsinki-Vantaalta matka taittuu kaikista helpoiten ja nopeimmin. Täältä voit lentää kaupunkiin yhdellä vaihdolla, mutta kahden vaihdon lennot voivat välillä olla nopeampia. Jos mielii aloittaa matkansa joltakin Suomen maakuntakentältä, joutuu tekemään Helsinki-Vantaan lentokentällä vielä yhden ylimääräisen vaihdon. Tällöin pisimmillään lento voi sisältää jopa neljä vaihtoa. Tästä ei kuitenkaan kannata lannistua, sillä monet lentokentät tarjoavat mukavat puitteet välilaskun viettoon. Lentokentillä voi yöpyä, shoppailla, nauttia ruokatarjonnasta tai vain katsella lähteviä ja saapuvia lentokoneita. Lisäksi, jos vaihto on erityisen pitkä, voi poiketa vaikka kyseisen lentokentän yhteydessä sijaitsevassa kaupungissa. Matkatavarat jatkavat yleensä automaattisesti seuraavalle lennolle, joten kaupungissa voi kierrellä mukavasti pelkkiä käsimatkatavaroita kanniskellen. Kannattaakin varata itselleen lennot momondon kautta, jotta pääset itse vertailemaan lentoaikoja ja valitsemaan itsellesi sopivimman reitin kohteeseen.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Zaragoza on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Zaragoza harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Lleida-Alguaire lentokenttä (118 km kaupungin Zaragoza keskustasta), Pamplona lentokenttä (139 km kaupungin Zaragoza keskustasta) tai Logroño Agoncillo lentokenttä (148 km kaupungin Zaragoza keskustasta).

Lentojen hinnat kentälle Pamplona lentokenttä ovat keskimäärin 180 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Zaragoza. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.Zaragoza ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Zaragoza lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Zaragozan lentokentältä?

Zaragozan lentokentältä voi matkustaa kaupungin keskustaan usealla eri kulkuvälineellä. Bussilla keskustaan hurauttaa noin puolessa tunnissa ja lippu on erittäin edullinen. Bussit kulkevat aamuvarhaisesta iltamyöhään, mutta aikataulut on hyvä tarkistaa etukäteen. Ainakin sunnuntaisin bussit kulkevat harvennetulla vuorovälillä, joten on hyvä selvittää bussien kulku ennen kaupunkiin lentämistä. Taksi taas puolestaan on helpoin ja nopein tapa matkustaa Zaragozan keskustaan. Etuna on lisäksi mahdollisuus matkata mihin tahansa päin kaupunkia keskustan bussiaseman sijaan. Taksimatkan hinta on myös hyvin kohtuullinen. Bussit ja taksit lähtevät molemmat suoraan terminaalin ovien edestä. Lentokentältä on lisäksi mahdollista vuokrata itselleen auto. Autovuokraamot sijaitsevat kätevästi terminaalin sisällä ja ovat helposti löydettävissä matkalaukkujen noudon jälkeen. Omalla vuokra-autolla voi kulkea kätevästi kaupungin keskustaan ja näin ollen pääsee suoraan majoituspaikan oven edustalle. Vuokra-auton etuna on lisäksi vapaus kulkea minne ja milloin tahansa koko loman aikana. Sen palautat myös kätevästi lentokentälle ennen paluulentoa.


Kohteen Zaragoza viisumivaatimukset

Zaragoza sijaitsee Espanjassa, joka on Suomen lailla EU-maa. Molemmat maat kuuluvat myös Schengen-alueeseen, joten maiden välillä voi matkustaa vapaasti ilman rajatarkastuksia. Satunnaiset rajatarkastukset ovat silti mahdollisia, mutta erittäin harvinaisia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että matkustusasiakirjoja ei tarvitse ottaa matkaan. Henkilökortti tai passi pitää olla mukana Espanjaan matkustettaessa. Myös kolmannen maan passilla matkustettaessa voi vapaasti vierailla Zaragozassa, jos matkustajalla on Schengen-alueen viisumi.


Aloita matkan suunnittelu - Zaragoza


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Zaragoza

Zaragoza on upea kaupunki, joka tarjoaa siellä vierailevalle paljon kulttuuria, historiaa sekä nähtävyyksiä. Kaupungissa voi viettää päivää vaikka kierrellen vain satunnaisesti keskustaa nauttien arkkitehtuurista tai suunnata johonkin kaupungin nähtävyyksistä. Kirkkoja kaupungissa on useita, mutta näyttävin niistä on kaupungin tunnetuin maamerkki Basílica de Nuesta Señora del Pilar. Tämä upea 1500- ja 1600-luvulla rakennettu basilika sijaitsee aivan joen rannalla ja parhaat näkymät siitä saakin vastarannalta katsellen. Toinen upea nähtävyys on Palacio de la Aljafería, joka toimii tänä päivänä Aragonian paikallisparlamentin päämajana. Tämä 1000-luvulla rakennettu linna sijaitsee aivan keskustassa ja on ehdottomasti vierailun arvoinen. Kesäkautena se on avoinna vierailijoille päivittäin ja talvikautena hieman harvennetuin aukioloin. Jos haluaa nähdä jotain muuta kuin historiallisia rakennuksia ja museoita, voi suunnata vaikka akvaarioon. Fluvial Aquarium of Zaragoza on Euroopan suurin makean veden akvaario ja tarjoaa nähtäväksi valtavan määrän eri eläimiä. Kaupungin ravintolat tarjoavat myös jokaiselle jotakin. Tarjolla on niin kansainvälistä valikoimaa kuin paikallista espanjalaista sekä aragonialaista ruokaa. Paikalliset tykkäävät laittaa ruokaa tuoreilla aineksilla ja eniten käytettyjä ovat muun muassa kinkku, oliiviöljy, makea sipuli ja vihannekset. Jos Zaragoza kuulostaa juuri oikealta paikalta loman viettoon, varaa lennot kohteeseen Zaragoza itsellesi jo tänään. Parhaat Zaragozan lentotarjoukset löydät helposti momondon verkkosivujen kautta.


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Zaragoza. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Zaragoza tällä käytännöllä.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Zaragoza. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Zaragoza lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.