Etsi halvat lennot Zaragoza

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 3/10
ti 10/10

Zaragoza lentotiedot ja trendit

Tutustu Zaragoza lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Zaragoza?


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Zaragoza

Miten kauan kestää lentää Zaragozaan?

Lentoaika Zaragozaan Suomesta on kaikilta lentokentiltä melko pitkä. Suoria lentoja ei valitettavasti vielä ole saatavilla ja vaihtoja joutuu tekemään useamman. Yhdellä tai kahdella vaihdolla pääsee Helsinki-Vantaan lentokentältä nopeimmin ja sieltäkin lentoaika on reilut 12 tuntia. Lennot Zaragozan lentokentälle kulkevat kuitenkin onneksi Euroopan päälentokenttien kautta, joten niissä voi mukavasti viettää myös pidempiä vaihtoja. Monet lentokentät tarjoavat hyvät puitteet shoppailulle, ruokailulle tai yleiseen rentoutumiseen. Muilta Suomen lentokentiltä lentäessä tulee tehdä yksi lisävaihto Helsinki-Vantaalla. Tämä tietenkin lisää lento- ja vaihtoaikaa helposti vähintään parilla tunnilla. Onneksi lentokentällä voi kuluttaa aikaa mukavasti, vaikka ravintolassa istuen tai uiden ja saunoen. Tätä erikoisuutta ei monella maailman lentokentällä ole saatavilla.

Mistä voit lentää suoraan Zaragozaan?

Valitettavasti miltään Suomen lentokentältä ei voi lentää suorilla lennoilla Zaragozaan. Lennot Espanjan Zaragozaan joutuu lentämään aina vähintään yhdellä vaihdolla. Helsinki-Vantaalta matka taittuu kaikista helpoiten ja nopeimmin. Täältä voit lentää kaupunkiin yhdellä vaihdolla, mutta kahden vaihdon lennot voivat välillä olla nopeampia. Jos mielii aloittaa matkansa joltakin Suomen maakuntakentältä, joutuu tekemään Helsinki-Vantaan lentokentällä vielä yhden ylimääräisen vaihdon. Tällöin pisimmillään lento voi sisältää jopa neljä vaihtoa. Tästä ei kuitenkaan kannata lannistua, sillä monet lentokentät tarjoavat mukavat puitteet välilaskun viettoon. Lentokentillä voi yöpyä, shoppailla, nauttia ruokatarjonnasta tai vain katsella lähteviä ja saapuvia lentokoneita. Lisäksi, jos vaihto on erityisen pitkä, voi poiketa vaikka kyseisen lentokentän yhteydessä sijaitsevassa kaupungissa. Matkatavarat jatkavat yleensä automaattisesti seuraavalle lennolle, joten kaupungissa voi kierrellä mukavasti pelkkiä käsimatkatavaroita kanniskellen. Kannattaakin varata itselleen lennot momondon kautta, jotta pääset itse vertailemaan lentoaikoja ja valitsemaan itsellesi sopivimman reitin kohteeseen.

Löytyykö kaupungin Zaragoza lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Zaragoza on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Zaragoza harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Lleida-Alguaire lentokenttä (118 km Zaragoza keskustasta), Pamplona lentokenttä (139 km Zaragoza keskustasta) tai Logroño Agoncillo lentokenttä (148 km Zaragoza keskustasta).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Zaragoza lentokenttä hinnat?

lentoa Zaragoza lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Zaragoza lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Zaragoza lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Zaragoza lentokenttä?

Zaragoza lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Zaragoza lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Zaragoza viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- tai viisumivaatimukset, jos haluat vierailla Zaragozassa?

Zaragoza sijaitsee Espanjassa, joka on Suomen lailla EU-maa. Molemmat maat kuuluvat myös Schengen-alueeseen, joten maiden välillä voi matkustaa vapaasti ilman rajatarkastuksia. Satunnaiset rajatarkastukset ovat silti mahdollisia, mutta erittäin harvinaisia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että matkustusasiakirjoja ei tarvitse ottaa matkaan. Henkilökortti tai passi pitää olla mukana Espanjaan matkustettaessa. Myös kolmannen maan passilla matkustettaessa voi vapaasti vierailla Zaragozassa, jos matkustajalla on Schengen-alueen viisumi.


Aloita matkan suunnittelu - Zaragoza


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Zaragoza

Mitä voit nähdä ja tehdä Zaragozassa?

Zaragoza on upea kaupunki, joka tarjoaa siellä vierailevalle paljon kulttuuria, historiaa sekä nähtävyyksiä. Kaupungissa voi viettää päivää vaikka kierrellen vain satunnaisesti keskustaa nauttien arkkitehtuurista tai suunnata johonkin kaupungin nähtävyyksistä. Kirkkoja kaupungissa on useita, mutta näyttävin niistä on kaupungin tunnetuin maamerkki Basílica de Nuesta Señora del Pilar. Tämä upea 1500- ja 1600-luvulla rakennettu basilika sijaitsee aivan joen rannalla ja parhaat näkymät siitä saakin vastarannalta katsellen. Toinen upea nähtävyys on Palacio de la Aljafería, joka toimii tänä päivänä Aragonian paikallisparlamentin päämajana. Tämä 1000-luvulla rakennettu linna sijaitsee aivan keskustassa ja on ehdottomasti vierailun arvoinen. Kesäkautena se on avoinna vierailijoille päivittäin ja talvikautena hieman harvennetuin aukioloin. Jos haluaa nähdä jotain muuta kuin historiallisia rakennuksia ja museoita, voi suunnata vaikka akvaarioon. Fluvial Aquarium of Zaragoza on Euroopan suurin makean veden akvaario ja tarjoaa nähtäväksi valtavan määrän eri eläimiä. Kaupungin ravintolat tarjoavat myös jokaiselle jotakin. Tarjolla on niin kansainvälistä valikoimaa kuin paikallista espanjalaista sekä aragonialaista ruokaa. Paikalliset tykkäävät laittaa ruokaa tuoreilla aineksilla ja eniten käytettyjä ovat muun muassa kinkku, oliiviöljy, makea sipuli ja vihannekset. Jos Zaragoza kuulostaa juuri oikealta paikalta loman viettoon, varaa lennot kohteeseen Zaragoza itsellesi jo tänään. Parhaat Zaragozan lentotarjoukset löydät helposti momondon verkkosivujen kautta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Zaragoza?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Zaragoza. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Zaragoza joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Zaragoza tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Zaragoza?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Zaragoza. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Zaragoza juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Zaragoza lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Zaragoza

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.