Halvat lennot Santiago de Compostela

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot kaupungin Santiago de Compostela lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Santiago de Compostela lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Santiago de Compostela

HALVIN REITTI Helsinki - Santiago de Compostela

Helsinki (HEL) - Santiago de Compostela (SCQ)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Santiago de Compostela kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Santiago de Compostela, jolloin hinta on keskimääräinen 408 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SANTIAGO DE COMPOSTELAmarraskuu28% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Santiago de Compostela lennot maksavat keskimäärin vain 270 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SANTIAGO DE COMPOSTELA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu56% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Santiago de Compostela lentojen keskimääräinen hinta on 581 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SANTIAGO DE COMPOSTELA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu409% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Santiago de Compostela kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Santiago de Compostela?

Santiago de Compostela on Espanjan luoteisosassa sijaitseva kaupunki. Suomesta lennot Espanjan Santiago de Compostelaan vievät pyöreästi kahdeksan tuntia ja sisältävät yleensä yhden välilaskun. Yhdellä välilaskulla selviää, jos matka alkaa Suomen pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Helsinki-Vantaalta ensimmäisen lennon voi ottaa esimerkiksi Espanjan Alicanteen tai Barcelonaan tai Frankfurtin lentoasemalle Saksaan. Lyhimmän ajan lentokoneessa olemista vaatii lento Frankfurtin kautta. Tällöin koneessa tarvitsee olla noin viisi tuntia kokonaismatka-ajasta. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta Suomesta lähtiessä matka-aika pitenee, sillä lentäen matkustaessa välilaskuja tulee aina yksi lisää. Esimerkiksi Oulun lentoasemalta tulee ensin tehdä lento Helsinki-Vantaalle, ja jatkaa vasta sieltä kohti seuraavia välietappeja. Yleensä matka on pakko aloittaa jollain muulla kulkuneuvolla, esimerkiksi junalla. Esimerkiksi Tampereelta matka alkaisi noin kahden tunnin junamatkalla Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja jatkuisi sieltä lentäen kohti ensimmäistä välilaskua.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole saatavilla ja kaikki lennot Santiago de Compostelaan vaativat ainakin yhden välilaskun, riippuen lentoasemasta, josta matkaan lähdetään. Suorimmat reitit lähtevät Helsinki-Vantaan lentokentältä ja vaativat yhden välilaskun. Näppärimpiin reitteihin kuuluvat lennot Alicanten, Barcelonan tai Frankfurtin kautta perille Santiago de Compostelaan. Lyhimmän lentoajan tarjoaa lento Helsinki-Vantaalta Frankfurtiin välilaskulle ja sieltä määränpäähän. Vaihto- ja odotusaikojen takia kannattaa tosin hieman tutkia lentojen aikatauluja jokaisesta välilaskukohteesta, sillä odotusajat saattavat vaihdella runsaasti. Muilta Suomen lentoasemilta, kuten Rovaniemeltä, lennot vaativat yhden välilaskun lisää. Esimerkiksi Rovaniemen lentokentältä tulee ensin lentää Helsinki-Vantaalle ja jatkaa vasta sieltä matkaa kohti seuraavaa välietappia.

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Santiago de Compostela on 68 € per henkilö kaupungista Málaga, mikä on 83 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Santiago de Compostela. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Santiago de Compostela omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Jos et halua vierailla kaupungissa Santiago de Compostela marraskuu aikana, kannattaa sinun odottaa syyskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 270 €.

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Santiago de Compostela on tiistai hintojen ollessa 249 €. Varmista, että et varaa lähtöä sunnuntai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Santiago de Compostela sunnuntai aikana on 342 €.

A Coruñan lentoasema lentokenttä tai Vigo lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Santiago de Compostela.

Voit löytää tarjouksia kentälle Vigo lentokenttä keskimääräiseen hintaan 388 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Santiago de Compostela?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Santiago de Compostela

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Santiago de Compostela?

Lentäessäsi kohteeseen Santiago de Compostela kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Lufthansa, Vueling tai Ryanair. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.


Santiago de Compostela ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Santiago de Compostela lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten kaupungin keskustaan pääsee Santiago de Compostelan lentokentältä?

Kaupunkiin saapuessa lennot laskeutuvat Santiago-Rosalía de Castro -lentoasemalle joka sijaitsee kohtuullisen matkan päässä itään Santiago de Compostelan keskustasta. Kaupungin ytimeen on mahdollisuus päästä muutamallakin kätevällä keinolla. Aivan saapuvien lentojen terminaalien edestä lähtee Tralusa-linja-autoja kohti kaupungin keskustaa kaksi kertaa tunnissa varhaisesta aamusta lähes puoleen yöhön. Bussit pysähtyvät useammalla pysäkillä kaupungin keskeisillä alueilla, esimerkiksi linja-autoasemalla, juna-asemalla ja Rúa da Rosa -kadulla. Toinen, hieman nopeampi, mutta kalliimpi vaihtoehto keskustaan pääsemiseksi on napata terminaalin edestä taksi. Lentokentän ja keskustan väliä operoivilla takseilla on kiinteä hinta, mikä kannattaa toki siitä huolimatta varmistaa ennen kyydin ottamista. Lentoaseman matkustajaterminaalin katutasossa pitää toimipisteitään myös usea kansainvälinen autoja vuokraava yritys. Auton vuokraamalla pääsee kulkemaan kätevästi kaupunkiin, joskin Santiago de Compostelan historiallinen keskusta on monelta osin suljettu autoliikenteeltä. Mikäli matkalla on tarkoitus tutkia laajemmin lähiseutua omaan tahtiin tai vierailla lähialueiden muissa kaupungeissa, voi auton vuokraaminen olla silti hyvä ratkaisu. Autolla matkan keskustaan taittaa hyvin A-54- ja SC-20-teitä pitkin.


Kohteen Santiago de Compostela viisumivaatimukset

Santiago de Compostela on Espanjassa sijaitseva kaupunki. Espanja on sekä EU-maa että Schengen-valtio. Täten Suomen kansalaisella matkustaminen Espanjaan on erittäin helppoa, eikä erillisiä rajatarkastuksia tai viisumivaatimuksia maahan mennessä normaaliolosuhteissa ole. Voimassaoleva ja maassa hyväksytty matkustusasiakirja eli passi tai henkilökortti tulee kuitenkin olla mukana sillä, matkustajan henkilöllisyys ja kansalaisuus tulee pystyä tarvittaessa tarkistamaan.


Aloita matkan suunnittelu - Santiago de Compostela


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Santiago de Compostela

Lennot Santiago de Compostelaan on helppo perustella kaupungin useilla hienoilla nähtävyyksillä, kuten upeilla historiallisilla rakennuksilla. Yli 500 vuotta vanhanja edelleen hotellina toimiva Parador Hostal Dos Reis Catolicos sekä komea San Martin Pinarion luostari ovat esimerkkejä kaupungin nähtävyysannista. Santiago de Compostela on ollut useita satoja vuosia yksi kristittyjen merkittävimpiä pyhiinvaelluskohteita ja tämä näkyy kaupungin hienoissa nähtävyyksissä. Monte do Gozon mäeltä, joka itsessään on jo mukava paikka vierailla, pyhiinvaeltajat näkevät päämääränsä, Santiago de Compostelan suuren katedraalin. Erittäin koristeellinen ja näyttävä katedraali pitäisi olla jokaisen kaupunkiin matkaajan kohdelistalla. Museo- ja kulttuurimatkailijalle kaupunki tarjoilee paljon nähtävää. Keskustasta heti muurien ulkopuolelta löytyvä Museo do Pobo Galego on yksi kaupungin parhaista kohteista, ja näyttävästä museosta löytyy useita näyttelyitä. Kulttuurikeskus Cidade da Cultura de Galicia on erikoinen nähtävyys myös ulkoisesti. Moderneihin muotoihin rakennetun kulttuurialueen sisältä matkailija löytää nykytaiteen lisäksi esimerkiksi kirjaston ja museon. Ulkoiluun ja kävelyyn soveltuvia paikkoja edustaa hienosti yksi Euroopan kauneimpina pidetty Zona Vellan alue tai upea Alamedan puisto, jossa rauhan ja rentoutumisen lisäksi on tarjolla upeat näköalat historialliseen kaupunginosaan.


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Santiago de Compostela. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Santiago de Compostela tällä käytännöllä.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Santiago de Compostela, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Santiago de Compostela. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.