Halvat lennot Sevilla

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 27/7
ti 3/8

Halvimmat lennot kaupungin Sevilla lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Sevilla lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Sevilla

HALVIN REITTI Helsinki - Sevilla

Helsinki (HEL) - Málaga (AGP)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Sevilla kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Málaga, jolloin hinta on keskimääräinen 225 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SEVILLAtammikuu17% halvempitammikuu aikana Helsinki - Sevilla lennot maksavat keskimäärin vain 224 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SEVILLA KENTÄLTÄ HELSINKIhuhtikuu24% kalliimpihuhtikuu aikana Helsinki - Sevilla lentojen keskimääräinen hinta on 333 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SEVILLA KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu856% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Sevilla kentältä Helsinki helmikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Sevilla?

Andalusian helmi Sevilla on parhaimmillaan keväisin ja syksyisin, jolloin lähes 700 000 asukkaan kaupungin voi nähdä kauneimmillaan. Esimerkiksi huhtikuusta kesäkuuhun säät ovat leppoisat, ja lämpötila keikkuu keskimäärin noin 20 asteen tuntumassa, samoin kuin syys- ja lokakuussakin. Mikäli todella kuumat säät eivät ole mieleesi, heinä- ja elokuussa matkustamista kannattaa välttää. Tuolloin lämpöasteet nousevat jopa yli 40 asteeseen, eli auringonpaiste on taattua. Vaikka Sevillan talvessa on viehätyksensä, voivat ydintalven kuukaudet olla viileitä ja sateisia. Talvimatkailija hyötyy kuitenkin erityisen halvoista lennoista Sevillaan, sillä lennon ja majoituksen voi saada talvikaudelle halvalla.

Suoria lentoja Helsingistä tai muista Suomen kaupungeista Sevillaan ei ole tarjolla, mutta lentoja yhdistelemällä andalusialaiskaupunkiin voi päästä kohtuuhintaan. Eurooppalaisina lomakuukausina, etenkin kesälomasesongin aikaan, lentoliput voivat nousta hinnoiltaan, mutta lentoja vertaamalla ja lentotarjouksia seuraamalla pelkät lennot voi saada edullisesti lomakuukausillekin. Halvat lennot Sevillaan voi yleensä napata lähes mille kuukaudelle tahansa lentoja vertaamalla ja tarjouksia seuraamalla.

Pääsiäisviikko, espanjalaisittain Semana Santa, kuuluu Sevillan vilkkaimpiin matkailukuukausiin, joten hotellit ja lennot ovat pääsiäisen tienoilla hinnoiltaan normaalia korkeammalla.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Sevilla?

  Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Sevilla paikasta Lissabon ovat löytäneet lentoja 96 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Sevilla. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Sevilla alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Sevilla?

  Halvin kuukausi lentää kohteesta Sevilla kohteeseen Suomi on tammikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 224 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. maaliskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Sevilla, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 234 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Sevilla?

  Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Sevilla on 45 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 269 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 147 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Sevilla?

  Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Sevilla on maanantai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 232 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Kallein päivä lentää kaupunkiin Sevilla on lauantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 290 €.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Sevilla?

  Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Sevilla. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 204 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä aamulla hintojen ollessa keskimäärin 265 €. Lennot kohteeseen Sevilla kohteesta Suomi aamulla ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

 • Löytyykö kaupungin Sevilla lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Sevilla on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Sevilla harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Jerez de la Frontera La Parra lentokenttä (72 km kaupungin Sevilla keskustasta) tai Málaga lentokenttä (155 km kaupungin Sevilla keskustasta).

 • Voiko kaupunkiin Sevilla lentää jotenkin halvemmalla?

  Lentojen hinnat kentälle Sevilla lentokenttä ovat keskimäärin 168 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Sevilla. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Sevilla

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Sevilla
Lufthansa
5. elokuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 20m
1 välilasku
SVQ08:50Sevilla
12. elokuuta
SVQ10:15Sevilla
9t 35m
2 välilaskua
HEL19:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
5. elokuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 20m
1 välilasku
SVQ08:50Sevilla
19. elokuuta
SVQ08:40Sevilla
11t 10m
1 välilasku
HEL19:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. syyskuuta
HEL03:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 55m
1 välilasku
SVQ17:10Sevilla
19. syyskuuta
SVQ02:40Sevilla
7t 45m
1 välilasku
HEL10:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
17. syyskuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 35m
2 välilaskua
SVQ14:10Sevilla
21. syyskuuta
SVQ05:05Sevilla
9t 55m
1 välilasku
HEL15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. syyskuuta
HEL06:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 25m
2 välilaskua
SVQ17:25Sevilla
21. syyskuuta
SVQ03:45Sevilla
11t 15m
1 välilasku
HEL15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
18. syyskuuta
HEL02:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 45m
2 välilaskua
SVQ14:20Sevilla
21. syyskuuta
SVQ03:45Sevilla
11t 15m
1 välilasku
HEL15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Sevilla

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Sevilla, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Lufthansa ja Vueling
Lufthansa
5. elokuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 20m
1 välilasku
SVQ08:50Sevilla
Vueling
1. elokuuta
HEL08:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 10m
1 välilasku
SVQ16:50Sevilla
Vueling
1. elokuuta
HEL08:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 55m
1 välilasku
SVQ19:35Sevilla

Sevilla ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Sevilla lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Sevillan kaupunkia palvelee yksi lentokenttä, joka on espanjankieliseltä nimeltään Aeropuerto de Sevilla ja kansainväliseltä nimeltään Seville Airport. Vaikka kenttä ei kuulu kooltaan Espanjan suurimpiin, on se maan kuudenneksi liikennöidyin lentoasema. Sevillan lentokenttä sijaitsee noin 10 kilometriä kaupungin keskustasta itään, ja lentokentältä on hyvät joukkoliikenneyhteydet keskustaan. Juna- tai metroyhteyttä kentältä keskustaan ei ole, mutta lentokentältä voi napata Línea EA -bussin (Especial Aeropuerto), jonka päätepiste sijaitsee kaupungin ytimessä, Plaza de Armas -aukiolla. Matka-aika ydinkeskustaan on noin 35 minuuttia. Matkalla keskustaan bussi pysähtyy kaupungin tärkeimmissä kohteissa, esimerkiksi Sevilla Santa Justan juna-asemalla, josta lentomatkustajat voivat halutessaan ottaa junan haluamaansa kohteeseen. Bussiyhteys keskustaan on paitsi kätevä myös kohtuuhintainen, sillä normaalilipun hinta on noin 4 euroa ja meno-paluulipun noin 6 euroa. Lipun voi ostaa suoraan bussikuskilta. Bussiliikenne alkaa lentokentältä keskustan suuntaan matkustettaessa aamulla kello 5.20 ja päättyy aamuyöllä kello 1.15. Lentokenttäbussi liikennöi keskustaan vuoden ympäri jokaisena päivänä, pyhäpäivät mukaan lukien.


Sevilla: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Sevilla
Helsinki - Sevilla reitin lennot
Lyhyin lentoaika18t 15m
Halvin hinta178 €

Liikkuminen Sevillassa?

Sevillan nähtävyydet voi ottaa kätevästi haltuun käyttämällä kaupungin kattavaa joukkoliikennettä. Kaupungissa voi liikkua helposti niin paikallisbusseilla, raitiovaunulla kuin metrollakin, mutta ydinkeskustan katuihin ja aukioihin on paras tutustua jalkaisin. Paikallisbusseja operoi Tussam-bussiyhtiö, jonka verkosto kattaa koko kaupungin. Yhden bussimatkan hinta on kertalipulla noin puolitoista euroa. Matkailijoiden keskuudessa suosittuja ovat Tarjeta turística -bussikortit, joiden hinta on päivän matka-ajalle viiden euron paikkeilla ja kolmen päivän ajalle noin 10 euroa. Sevillan vuonna 2009 valmistuneessa metrossa on neljä linjaa, ja metromatkan hinta riippuu käytetyistä vyöhykkeistä (saltos). Metron kertalipun hinta liikkuu 1–2 euron välillä, ja päivälipun hinta on puolestaan noin 4,50 euroa.

Sevilla tunnetaan yhtenä koko Euroopan parhaista pyöräilykaupungeista, ja pyöräteitä onkin kaupungin alueella 170 kilometrin pituudelta. Sevici-kaupunkipyörän voi napata alleen ympäri kaupunkia sirotelluista pyöräpisteistä. Tosin ensin on rekisteröidyttävä kaupunkipyörien käyttäjäksi. Lyhytaikaisesti (short term) palveluun rekisteröityvän kannattaa varautua siihen, että tililtä otetaan noin 150 euron pantti pyörien käytön ajaksi. Myös auton vuokraaminen on hyvä vaihtoehto, jos toiveissa on suunnata vaikkapa läheiselle Costa de la Luzin rannikkoalueelle.


Tarvitaanko Sevillaan passi?

Espanja on Suomen tavoin Euroopan unionin jäsenvaltio ja Schengen-maa. Schengen-alueella matkustettaessa ei ole rajatarkastuksia, joten passia ei yleensä välttämättä tarvita mukaan Sevillan matkalle. Mukana on kuitenkin oltava aina jokin voimassa oleva matkustusasiakirja, joka voi olla passin sijasta myös virallinen henkilökortti. Vaikka varsinaisia rajatarkastuksia ei järjestetä, voivat lentoyhtiöt aina vaatia matkustajia todistamaan henkilöllisyytensä virallisella matkustusasiakirjalla. Ajokortti ei sovi matkustusasiakirjaksi. Virallista henkilötodistusta voit tarvita myös Espanjaan saavuttuasi, sillä paikallisilla viranomaisilla on oikeus pyytää matkailijoita todistamaan henkilöllisyytensä.


Aloita matkan suunnittelu - Sevilla


Vinkkejä Sevillaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Sevillaan voi saada hintoja vertailemalla ja ajoissa buukkaamalla. Suosi esimerkiksi arkilentoja ja pyri varaamaan matkat viimeistään noin 50–60 päivää ennakkoon.

Kiinnostavatko Sevillan nähtävyydet?

Tutustu esimerkiksi Sevillan katedraaliin, satumaiseen Plaza de España -aukioon, Alcázar-palatsiin ja taidokkaaseen Metropol Parasol -puurakennelmaan.

Mitä mukaan matkalle Sevillaan?

Mukaan kannattaa ottaa hyvät kävelykengät ja suomi-espanja -sanakirja. Kesällä tarpeen ovat kuumuudelta suojaavat vaatteet ja aurinkorasva. Talvella taas kannattaa pakata mukaan lämmintä vaatetta.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Sevillassa

Roaming-maksujen perintä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista kuitenkin oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa. Hyödynnä myös hotellien wifi-yhteyksiä.

Onko Sevillassa turvallista?

Sevilla on kohtuullisen turvallinen suurkaupunki. Pidä kuitenkin silmät auki taskuvarkaiden varalta.

Voiko Sevillassa juoda kraanavettä?

Hanaveden juominen on mahdollista kaikkialla Espanjassa, mutta monet matkailijat suosivat pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Sevillassa?

Tipin jättäminen kuuluu espanjalaiseen kulttuuriin. Kahvikupillisesta juomarahaa ei ole pakko jättää, mutta esimerkiksi illallisesta on tapana tipata noin 10 prosenttia.

Millainen on Sevillan hintataso?

Hintataso on Sevillassa esimerkiksi Helsinkiä selvästi edullisempi, joskin esimerkiksi ravintoloiden hinnat vaihtelevat alueen mukaan.

Mikä on aikaero Suomi-Espanja?

Espanjan aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Sevilla?

Helsingistä Sevillaan on matkaa noin 4 000 kilometriä.