Etsi halpoja lentoja Sevilla alk. 464 €.

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/6
ti 20/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Sevilla

Yhteenveto Sevilla lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

464 €

Nopein lentoaika

7t 30m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Sevilla kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 464 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sevillan lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Sevilla kohteesta Suomi kestää 7t 30m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sevillan lentoasema).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Sevilla mukaan lukien Lufthansa ja KLM.

Sevilla lentotiedot ja trendit

Tutustu Sevilla lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Sevilla?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Sevilla kohteeseen Suomi on helmikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 202 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. marraskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Sevilla, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 203 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Sevilla?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Sevilla on tiistai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 225 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Kallein päivä lentää kaupunkiin Sevilla on keskiviikko, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 438 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Sevilla?

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Sevilla. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 240 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä aamulla hintojen ollessa keskimäärin 458 €. Lennot kohteeseen Sevilla kohteesta Suomi aamulla ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Sevilla?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Sevilla kestää yleensä 4t 35m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Málagan lentoasema kentälle (Sevilla suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Tampere-Pirkkala kohteeseen Málagan lentoasema, lentoaika on silloin noin 4t 45m.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Sevilla?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Sevilla on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 278 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 272 €.

Halvimmat lennot kaupungin Sevilla lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Sevilla lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Sevilla

HALVIN REITTI Helsinki - Sevilla

Helsinki (HEL) - Sevilla (SVQ)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Sevilla kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Sevillan lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 278 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SEVILLAhelmikuu28% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Sevilla lennot maksavat keskimäärin vain 202 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SEVILLA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu28% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Sevilla lentojen keskimääräinen hinta on 359 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SEVILLA KENTÄLTÄ HELSINKImarraskuu389% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Sevilla kentältä Helsinki marraskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Sevilla

Andalusian helmi Sevilla on parhaimmillaan keväisin ja syksyisin, jolloin lähes 700 000 asukkaan kaupungin voi nähdä kauneimmillaan. Esimerkiksi huhtikuusta kesäkuuhun säät ovat leppoisat, ja lämpötila keikkuu keskimäärin noin 20 asteen tuntumassa, samoin kuin syys- ja lokakuussakin. Mikäli todella kuumat säät eivät ole mieleesi, heinä- ja elokuussa matkustamista kannattaa välttää. Tuolloin lämpöasteet nousevat jopa yli 40 asteeseen, eli auringonpaiste on taattua. Vaikka Sevillan talvessa on viehätyksensä, voivat ydintalven kuukaudet olla viileitä ja sateisia. Talvimatkailija hyötyy kuitenkin erityisen halvoista lennoista Sevillaan, sillä lennon ja majoituksen voi saada talvikaudelle halvalla.

Suoria lentoja Helsingistä tai muista Suomen kaupungeista Sevillaan ei ole tarjolla, mutta lentoja yhdistelemällä andalusialaiskaupunkiin voi päästä kohtuuhintaan. Eurooppalaisina lomakuukausina, etenkin kesälomasesongin aikaan, lentoliput voivat nousta hinnoiltaan, mutta lentoja vertaamalla ja lentotarjouksia seuraamalla pelkät lennot voi saada edullisesti lomakuukausillekin. Halvat lennot Sevillaan voi yleensä napata lähes mille kuukaudelle tahansa lentoja vertaamalla ja tarjouksia seuraamalla.

Pääsiäisviikko, espanjalaisittain Semana Santa, kuuluu Sevillan vilkkaimpiin matkailukuukausiin, joten hotellit ja lennot ovat pääsiäisen tienoilla hinnoiltaan normaalia korkeammalla.

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Sevilla paikasta Mallorca ovat löytäneet lentoja 82 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Sevilla. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Sevilla alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Sevilla on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Sevilla harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Jerez de la Frontera La Parra lentokenttä (72 km Sevilla keskustasta) tai Málagan lentoasema lentokenttä (155 km Sevilla keskustasta).


momondosta löytyneet halvat lennot: Sevilla

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Sevilla
Lufthansa
6. heinäkuuta
HEL02:10Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 30m
1 välilasku
SVQ09:40Sevillan lentoasema
15. heinäkuuta
SVQ09:15Sevillan lentoasema
10t 50m
1 välilasku
HEL20:05Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
23. lokakuuta
HEL14:10Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 40m
1 välilasku
SVQ06:50Sevillan lentoasema
29. lokakuuta
SVQ17:30Sevillan lentoasema
11t 40m
1 välilasku
HEL05:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
6. heinäkuuta
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 45m
2 välilaskua
SVQ09:25Sevillan lentoasema
15. heinäkuuta
SVQ09:15Sevillan lentoasema
10t 50m
1 välilasku
HEL20:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
23. lokakuuta
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 45m
2 välilaskua
SVQ09:25Sevillan lentoasema
29. lokakuuta
SVQ09:25Sevillan lentoasema
10t 35m
1 välilasku
HEL20:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
6. heinäkuuta
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 45m
2 välilaskua
SVQ09:25Sevillan lentoasema
15. heinäkuuta
SVQ09:30Sevillan lentoasema
10t 35m
2 välilaskua
HEL20:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
23. lokakuuta
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 45m
2 välilaskua
SVQ09:25Sevillan lentoasema
29. lokakuuta
SVQ09:25Sevillan lentoasema
21t 35m
2 välilaskua
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Sevilla

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Sevilla, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
7t 30m
SVQSevillan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Sevilla?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Sevilla

Kohteeseen Sevilla on normaalina viikkona 37 Vueling lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Barcelonan lentoasema (El Prat) ja paras momondossa nähty Vueling lipun hinta on 164 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Sevilla). Vueling lentoyhtiö on saanut 7,6 206 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Sevilla on KLM (7,6/10, 255 arvosteluilla). Suurin osa KLM lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Sevilla saapuvat kohteesta Schiphol, mutta kohteeseen Sevilla on maailmanlaajuisesti 5 KLM lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty KLM tarjous oli 168 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sevilla, meno-paluu).


Sevilla: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Sevilla
Helsinki - Sevilla reitin lennot
Nopein lentoaika7t 30m
Halvin hinta406 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Sevilla

Sevillan nähtävyydet voi ottaa kätevästi haltuun käyttämällä kaupungin kattavaa joukkoliikennettä. Kaupungissa voi liikkua helposti niin paikallisbusseilla, raitiovaunulla kuin metrollakin, mutta ydinkeskustan katuihin ja aukioihin on paras tutustua jalkaisin. Paikallisbusseja operoi Tussam-bussiyhtiö, jonka verkosto kattaa koko kaupungin. Yhden bussimatkan hinta on kertalipulla noin puolitoista euroa. Matkailijoiden keskuudessa suosittuja ovat Tarjeta turística -bussikortit, joiden hinta on päivän matka-ajalle viiden euron paikkeilla ja kolmen päivän ajalle noin 10 euroa. Sevillan vuonna 2009 valmistuneessa metrossa on neljä linjaa, ja metromatkan hinta riippuu käytetyistä vyöhykkeistä (saltos). Metron kertalipun hinta liikkuu 1–2 euron välillä, ja päivälipun hinta on puolestaan noin 4,50 euroa.

Sevilla tunnetaan yhtenä koko Euroopan parhaista pyöräilykaupungeista, ja pyöräteitä onkin kaupungin alueella 170 kilometrin pituudelta. Sevici-kaupunkipyörän voi napata alleen ympäri kaupunkia sirotelluista pyöräpisteistä. Tosin ensin on rekisteröidyttävä kaupunkipyörien käyttäjäksi. Lyhytaikaisesti (short term) palveluun rekisteröityvän kannattaa varautua siihen, että tililtä otetaan noin 150 euron pantti pyörien käytön ajaksi. Myös auton vuokraaminen on hyvä vaihtoehto, jos toiveissa on suunnata vaikkapa läheiselle Costa de la Luzin rannikkoalueelle.


Kohteen Sevilla viisumivaatimukset

Espanja on Suomen tavoin Euroopan unionin jäsenvaltio ja Schengen-maa. Schengen-alueella matkustettaessa ei ole rajatarkastuksia, joten passia ei yleensä välttämättä tarvita mukaan Sevillan matkalle. Mukana on kuitenkin oltava aina jokin voimassa oleva matkustusasiakirja, joka voi olla passin sijasta myös virallinen henkilökortti. Vaikka varsinaisia rajatarkastuksia ei järjestetä, voivat lentoyhtiöt aina vaatia matkustajia todistamaan henkilöllisyytensä virallisella matkustusasiakirjalla. Ajokortti ei sovi matkustusasiakirjaksi. Virallista henkilötodistusta voit tarvita myös Espanjaan saavuttuasi, sillä paikallisilla viranomaisilla on oikeus pyytää matkailijoita todistamaan henkilöllisyytensä.


Aloita matkan suunnittelu - Sevilla


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Sevilla

Halvat lennot Sevillaan voi saada hintoja vertailemalla ja ajoissa buukkaamalla. Suosi esimerkiksi arkilentoja ja pyri varaamaan matkat viimeistään noin 50–60 päivää ennakkoon.

Tutustu esimerkiksi Sevillan katedraaliin, satumaiseen Plaza de España -aukioon, Alcázar-palatsiin ja taidokkaaseen Metropol Parasol -puurakennelmaan.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Sevilla on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Sevilla nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Sevilla tällä käytännöllä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.