Halvat lennot Sevilla

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Sevilla

Yhteenveto Sevilla lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

51 €

Halvin meno-paluulennon hinta

138 €

Nopein lentoaika

8t 55m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Sevilla kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 51 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sevillan lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Sevilla kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 138 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sevillan lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Sevilla kohteesta Suomi kestää 8t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sevillan lentoasema).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Sevilla mukaan lukien KLM ja Ryanair.

Halvimmat lennot kaupungin Sevilla lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Sevilla lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Sevilla

HALVIN REITTI Helsinki - Sevilla

Helsinki (HEL) - Málaga (AGP)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Sevilla kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Málagan lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 247 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SEVILLAtammikuu17% halvempitammikuu aikana Helsinki - Sevilla lennot maksavat keskimäärin vain 246 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SEVILLA KENTÄLTÄ HELSINKIhuhtikuu24% kalliimpihuhtikuu aikana Helsinki - Sevilla lentojen keskimääräinen hinta on 366 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SEVILLA KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu856% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Sevilla kentältä Helsinki helmikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Sevilla?

Andalusian helmi Sevilla on parhaimmillaan keväisin ja syksyisin, jolloin lähes 700 000 asukkaan kaupungin voi nähdä kauneimmillaan. Esimerkiksi huhtikuusta kesäkuuhun säät ovat leppoisat, ja lämpötila keikkuu keskimäärin noin 20 asteen tuntumassa, samoin kuin syys- ja lokakuussakin. Mikäli todella kuumat säät eivät ole mieleesi, heinä- ja elokuussa matkustamista kannattaa välttää. Tuolloin lämpöasteet nousevat jopa yli 40 asteeseen, eli auringonpaiste on taattua. Vaikka Sevillan talvessa on viehätyksensä, voivat ydintalven kuukaudet olla viileitä ja sateisia. Talvimatkailija hyötyy kuitenkin erityisen halvoista lennoista Sevillaan, sillä lennon ja majoituksen voi saada talvikaudelle halvalla.

Suoria lentoja Helsingistä tai muista Suomen kaupungeista Sevillaan ei ole tarjolla, mutta lentoja yhdistelemällä andalusialaiskaupunkiin voi päästä kohtuuhintaan. Eurooppalaisina lomakuukausina, etenkin kesälomasesongin aikaan, lentoliput voivat nousta hinnoiltaan, mutta lentoja vertaamalla ja lentotarjouksia seuraamalla pelkät lennot voi saada edullisesti lomakuukausillekin. Halvat lennot Sevillaan voi yleensä napata lähes mille kuukaudelle tahansa lentoja vertaamalla ja tarjouksia seuraamalla.

Pääsiäisviikko, espanjalaisittain Semana Santa, kuuluu Sevillan vilkkaimpiin matkailukuukausiin, joten hotellit ja lennot ovat pääsiäisen tienoilla hinnoiltaan normaalia korkeammalla.

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Sevilla paikasta Valencia ovat löytäneet lentoja 94 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Sevilla. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Sevilla alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Halvin kuukausi lentää kohteesta Sevilla kohteeseen Suomi on tammikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 246 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. maaliskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Sevilla, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 258 €.

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Sevilla on 45 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 296 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 138 €.

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Sevilla on torstai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 213 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Kallein päivä lentää kaupunkiin Sevilla on lauantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 281 €.

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Sevilla. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 128 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä keskipäivällä hintojen ollessa keskimäärin 302 €. Lennot kohteeseen Sevilla kohteesta Suomi keskipäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Sevilla on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Sevilla harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Jerez de la Frontera La Parra lentokenttä (72 km kaupungin Sevilla keskustasta) tai Málagan lentoasema lentokenttä (155 km kaupungin Sevilla keskustasta).

Lentojen hinnat kentälle Sevillan lentoasema lentokenttä ovat keskimäärin 154 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Sevilla. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.momondosta löytyneet halvat lennot: Sevilla

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Sevilla
Ryanair
10. kesäkuuta
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 35m
2 välilaskua
SVQ21:15Sevillan lentoasema
18. kesäkuuta
SVQ12:50Sevillan lentoasema
17t 15m
2 välilaskua
HEL06:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. kesäkuuta
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 35m
2 välilaskua
SVQ21:15Sevillan lentoasema
18. kesäkuuta
SVQ09:20Sevillan lentoasema
21t 35m
1 välilasku
HEL06:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
25. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 15m
1 välilasku
SVQ06:40Sevillan lentoasema
2. heinäkuuta
SVQ02:55Sevillan lentoasema
27t 10m
2 välilaskua
HEL06:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
25. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 15m
1 välilasku
SVQ06:40Sevillan lentoasema
2. heinäkuuta
SVQ13:45Sevillan lentoasema
16t 20m
1 välilasku
HEL06:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
10. kesäkuuta
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 35m
2 välilaskua
SVQ21:15Sevillan lentoasema
19. kesäkuuta
SVQ18:10Sevillan lentoasema
24t 00m
2 välilaskua
HEL18:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
24. kesäkuuta
HEL20:10Helsinki-Vantaan lentoasema
45t 10m
2 välilaskua
SVQ17:20Sevillan lentoasema
2. heinäkuuta
SVQ02:55Sevillan lentoasema
27t 10m
2 välilaskua
HEL06:05Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Sevilla

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Sevilla, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
30. toukokuuta
HEL19:35Helsinki-Vantaan lentoasema
44t 05m
3 välilaskua
SVQ15:40Sevillan lentoasema
Ryanair
30. toukokuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
42t 10m
2 välilaskua
SVQ12:35Sevillan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
30. toukokuuta
HEL19:35Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 55m
2 välilaskua
SVQ09:30Sevillan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Sevilla?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Sevilla

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Sevilla?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Sevilla kohteesta Suomi ovat Lufthansa, Ryanair, KLM ja Air France. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.

KLM lennot kohteeseen Sevilla

Kohteeseen Sevilla on normaalina viikkona 4 KLM lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Pariisi Charles de Gaulle ja paras momondossa nähty KLM lipun hinta on 160 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Sevilla). KLM lentoyhtiö on saanut 7,8 121 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.

Lufthansa lennot kohteeseen Sevilla

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Sevilla on Lufthansa (7,4/10, 301 arvosteluilla). Suurin osa Lufthansa lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Sevilla saapuvat kohteesta Frankfurt, mutta kohteeseen Sevilla on maailmanlaajuisesti 4 Lufthansa lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty Lufthansa tarjous oli 103 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sevilla, meno-paluu).


Sevilla ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Sevilla lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Sevillan kaupunkia palvelee yksi lentokenttä, joka on espanjankieliseltä nimeltään Aeropuerto de Sevilla ja kansainväliseltä nimeltään Seville Airport. Vaikka kenttä ei kuulu kooltaan Espanjan suurimpiin, on se maan kuudenneksi liikennöidyin lentoasema. Sevillan lentokenttä sijaitsee noin 10 kilometriä kaupungin keskustasta itään, ja lentokentältä on hyvät joukkoliikenneyhteydet keskustaan. Juna- tai metroyhteyttä kentältä keskustaan ei ole, mutta lentokentältä voi napata Línea EA -bussin (Especial Aeropuerto), jonka päätepiste sijaitsee kaupungin ytimessä, Plaza de Armas -aukiolla. Matka-aika ydinkeskustaan on noin 35 minuuttia. Matkalla keskustaan bussi pysähtyy kaupungin tärkeimmissä kohteissa, esimerkiksi Sevilla Santa Justan juna-asemalla, josta lentomatkustajat voivat halutessaan ottaa junan haluamaansa kohteeseen. Bussiyhteys keskustaan on paitsi kätevä myös kohtuuhintainen, sillä normaalilipun hinta on noin 4 euroa ja meno-paluulipun noin 6 euroa. Lipun voi ostaa suoraan bussikuskilta. Bussiliikenne alkaa lentokentältä keskustan suuntaan matkustettaessa aamulla kello 5.20 ja päättyy aamuyöllä kello 1.15. Lentokenttäbussi liikennöi keskustaan vuoden ympäri jokaisena päivänä, pyhäpäivät mukaan lukien.


Sevilla: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Sevilla
Helsinki - Sevilla reitin lennot
Lyhyin lentoaika7t 10m
Halvin hinta138 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Sevilla

Sevillan nähtävyydet voi ottaa kätevästi haltuun käyttämällä kaupungin kattavaa joukkoliikennettä. Kaupungissa voi liikkua helposti niin paikallisbusseilla, raitiovaunulla kuin metrollakin, mutta ydinkeskustan katuihin ja aukioihin on paras tutustua jalkaisin. Paikallisbusseja operoi Tussam-bussiyhtiö, jonka verkosto kattaa koko kaupungin. Yhden bussimatkan hinta on kertalipulla noin puolitoista euroa. Matkailijoiden keskuudessa suosittuja ovat Tarjeta turística -bussikortit, joiden hinta on päivän matka-ajalle viiden euron paikkeilla ja kolmen päivän ajalle noin 10 euroa. Sevillan vuonna 2009 valmistuneessa metrossa on neljä linjaa, ja metromatkan hinta riippuu käytetyistä vyöhykkeistä (saltos). Metron kertalipun hinta liikkuu 1–2 euron välillä, ja päivälipun hinta on puolestaan noin 4,50 euroa.

Sevilla tunnetaan yhtenä koko Euroopan parhaista pyöräilykaupungeista, ja pyöräteitä onkin kaupungin alueella 170 kilometrin pituudelta. Sevici-kaupunkipyörän voi napata alleen ympäri kaupunkia sirotelluista pyöräpisteistä. Tosin ensin on rekisteröidyttävä kaupunkipyörien käyttäjäksi. Lyhytaikaisesti (short term) palveluun rekisteröityvän kannattaa varautua siihen, että tililtä otetaan noin 150 euron pantti pyörien käytön ajaksi. Myös auton vuokraaminen on hyvä vaihtoehto, jos toiveissa on suunnata vaikkapa läheiselle Costa de la Luzin rannikkoalueelle.


Kohteen Sevilla viisumivaatimukset

Espanja on Suomen tavoin Euroopan unionin jäsenvaltio ja Schengen-maa. Schengen-alueella matkustettaessa ei ole rajatarkastuksia, joten passia ei yleensä välttämättä tarvita mukaan Sevillan matkalle. Mukana on kuitenkin oltava aina jokin voimassa oleva matkustusasiakirja, joka voi olla passin sijasta myös virallinen henkilökortti. Vaikka varsinaisia rajatarkastuksia ei järjestetä, voivat lentoyhtiöt aina vaatia matkustajia todistamaan henkilöllisyytensä virallisella matkustusasiakirjalla. Ajokortti ei sovi matkustusasiakirjaksi. Virallista henkilötodistusta voit tarvita myös Espanjaan saavuttuasi, sillä paikallisilla viranomaisilla on oikeus pyytää matkailijoita todistamaan henkilöllisyytensä.


Aloita matkan suunnittelu - Sevilla


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Sevilla

Halvat lennot Sevillaan voi saada hintoja vertailemalla ja ajoissa buukkaamalla. Suosi esimerkiksi arkilentoja ja pyri varaamaan matkat viimeistään noin 50–60 päivää ennakkoon.

Tutustu esimerkiksi Sevillan katedraaliin, satumaiseen Plaza de España -aukioon, Alcázar-palatsiin ja taidokkaaseen Metropol Parasol -puurakennelmaan.

Mukaan kannattaa ottaa hyvät kävelykengät ja suomi-espanja -sanakirja. Kesällä tarpeen ovat kuumuudelta suojaavat vaatteet ja aurinkorasva. Talvella taas kannattaa pakata mukaan lämmintä vaatetta.

Sevilla on kohtuullisen turvallinen suurkaupunki. Pidä kuitenkin silmät auki taskuvarkaiden varalta.

Hanaveden juominen on mahdollista kaikkialla Espanjassa, mutta monet matkailijat suosivat pullovettä.

Tipin jättäminen kuuluu espanjalaiseen kulttuuriin. Kahvikupillisesta juomarahaa ei ole pakko jättää, mutta esimerkiksi illallisesta on tapana tipata noin 10 prosenttia.

Hintataso on Sevillassa esimerkiksi Helsinkiä selvästi edullisempi, joskin esimerkiksi ravintoloiden hinnat vaihtelevat alueen mukaan.

Espanjan aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Helsingistä Sevillaan on matkaa noin 4 000 kilometriä.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Sevilla on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Sevilla nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Sevilla tällä käytännöllä.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Sevilla.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Sevilla niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Sevilla lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.