Halvat lennot Sevilla

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Sevilla (SVQ)
pe 9.4.
pe 16.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Sevilla lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Sevilla lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Sevilla

HALVIN REITTI Helsinki - Sevilla

Helsinki (HEL) - Málaga (AGP)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Sevilla kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Málaga, jolloin hinta on keskimääräinen 223 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SEVILLAtammikuu17% halvempitammikuu aikana Helsinki - Sevilla lennot maksavat keskimäärin vain 222 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SEVILLA KENTÄLTÄ HELSINKIhuhtikuu24% kalliimpihuhtikuu aikana Helsinki - Sevilla lentojen keskimääräinen hinta on 330 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SEVILLA KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu856% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Sevilla kentältä Helsinki helmikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Sevillaan?

Andalusian helmi Sevilla on parhaimmillaan keväisin ja syksyisin, jolloin lähes 700 000 asukkaan kaupungin voi nähdä kauneimmillaan. Esimerkiksi huhtikuusta kesäkuuhun säät ovat leppoisat, ja lämpötila keikkuu keskimäärin noin 20 asteen tuntumassa, samoin kuin syys- ja lokakuussakin. Mikäli todella kuumat säät eivät ole mieleesi, heinä- ja elokuussa matkustamista kannattaa välttää. Tuolloin lämpöasteet nousevat jopa yli 40 asteeseen, eli auringonpaiste on taattua. Vaikka Sevillan talvessa on viehätyksensä, voivat ydintalven kuukaudet olla viileitä ja sateisia. Talvimatkailija hyötyy kuitenkin erityisen halvoista lennoista Sevillaan, sillä lennon ja majoituksen voi saada talvikaudelle halvalla.

Suoria lentoja Helsingistä tai muista Suomen kaupungeista Sevillaan ei ole tarjolla, mutta lentoja yhdistelemällä andalusialaiskaupunkiin voi päästä kohtuuhintaan. Eurooppalaisina lomakuukausina, etenkin kesälomasesongin aikaan, lentoliput voivat nousta hinnoiltaan, mutta lentoja vertaamalla ja lentotarjouksia seuraamalla pelkät lennot voi saada edullisesti lomakuukausillekin. Halvat lennot Sevillaan voi yleensä napata lähes mille kuukaudelle tahansa lentoja vertaamalla ja tarjouksia seuraamalla.

Pääsiäisviikko, espanjalaisittain Semana Santa, kuuluu Sevillan vilkkaimpiin matkailukuukausiin, joten hotellit ja lennot ovat pääsiäisen tienoilla hinnoiltaan normaalia korkeammalla.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Sevilla?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Sevilla paikasta Lissabon ovat löytäneet lentoja 96 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Sevilla. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Sevilla alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Sevilla?

Jos et pysty lentämään kohteeseen Sevilla tammikuu aikana, on maaliskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Sevilla reitillä maaliskuu aikana maksavat keskimäärin 232 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Sevilla?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Sevilla on 45 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 267 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Sevilla?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Sevilla on maanantai hintojen ollessa 230 €. lauantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 288 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Sevilla?

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Sevilla. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 202 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä aamulla hintojen ollessa keskimäärin 263 €. Lennot kohteeseen Sevilla kohteesta Suomi aamulla ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Löytyykö kaupungin Sevilla lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Sevilla on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Sevilla harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Jerez de la Frontera La Parra lentokenttä (72 km kaupungin Sevilla keskustasta) tai Málaga lentokenttä (155 km kaupungin Sevilla keskustasta).

Voiko kaupunkiin Sevilla lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Sevilla lentokenttä ovat keskimäärin 166 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Sevilla. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Sevilla

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Sevilla
Iberia
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 15m
Sevilla
Sevilla
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Sevilla

Iberia
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 15m
Sevilla

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Sevillaan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Sevilla

Suorat lennot Sevillaan eivät ainakaan toistaiseksi kuulu Helsingistä tai muista suomalaiskaupungeista operoivien lentoyhtiöiden tarjontaan, mutta kaupunkiin on helppo matkustaa yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Euroopan lentokenttien kautta Sevillaan operoivat edullisesti monet perinteiset lentoyhtiöt, kuten Lufthansa, TAP Portugal, KLM ja Iberia, monien muiden lentoyhtiöiden lisäksi. Halvat lennot Sevillaan onkin helppo löytää laajasta lentotarjonnasta. Lähtevät lennot starttaavat yleensä matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä, ja yhden vaihtokentän kautta lentoaika Helsingistä Sevillaan on lyhimmillään noin seitsemän tuntia. Lennon pituus riippuu kuitenkin reitistä ja odotusajasta vaihtokentällä. Mikäli valitsemallasi lentoreitillä yhdistyvät useamman lentoyhtiön lennot, muista tarkistaa myös matkatavarasäädöksien yhteensopivuus niin käsimatkatavaroiden kuin ruumaankin laitettavien matkatavaroiden osalta.


Miten pääsen lentokentältä Sevillan keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Sevilla lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Sevillan kaupunkia palvelee yksi lentokenttä, joka on espanjankieliseltä nimeltään Aeropuerto de Sevilla ja kansainväliseltä nimeltään Seville Airport. Vaikka kenttä ei kuulu kooltaan Espanjan suurimpiin, on se maan kuudenneksi liikennöidyin lentoasema. Sevillan lentokenttä sijaitsee noin 10 kilometriä kaupungin keskustasta itään, ja lentokentältä on hyvät joukkoliikenneyhteydet keskustaan. Juna- tai metroyhteyttä kentältä keskustaan ei ole, mutta lentokentältä voi napata Línea EA -bussin (Especial Aeropuerto), jonka päätepiste sijaitsee kaupungin ytimessä, Plaza de Armas -aukiolla. Matka-aika ydinkeskustaan on noin 35 minuuttia. Matkalla keskustaan bussi pysähtyy kaupungin tärkeimmissä kohteissa, esimerkiksi Sevilla Santa Justan juna-asemalla, josta lentomatkustajat voivat halutessaan ottaa junan haluamaansa kohteeseen. Bussiyhteys keskustaan on paitsi kätevä myös kohtuuhintainen, sillä normaalilipun hinta on noin 4 euroa ja meno-paluulipun noin 6 euroa. Lipun voi ostaa suoraan bussikuskilta. Bussiliikenne alkaa lentokentältä keskustan suuntaan matkustettaessa aamulla kello 5.20 ja päättyy aamuyöllä kello 1.15. Lentokenttäbussi liikennöi keskustaan vuoden ympäri jokaisena päivänä, pyhäpäivät mukaan lukien.


Suositut lentoreitit Sevilla

Etsityimmät lennot Sevilla sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Sevilla reitin lennot
Lyhyin lentoaika
31t 35m
Halvin hinta
192 €

Liikkuminen Sevillassa?

Sevillan nähtävyydet voi ottaa kätevästi haltuun käyttämällä kaupungin kattavaa joukkoliikennettä. Kaupungissa voi liikkua helposti niin paikallisbusseilla, raitiovaunulla kuin metrollakin, mutta ydinkeskustan katuihin ja aukioihin on paras tutustua jalkaisin. Paikallisbusseja operoi Tussam-bussiyhtiö, jonka verkosto kattaa koko kaupungin. Yhden bussimatkan hinta on kertalipulla noin puolitoista euroa. Matkailijoiden keskuudessa suosittuja ovat Tarjeta turística -bussikortit, joiden hinta on päivän matka-ajalle viiden euron paikkeilla ja kolmen päivän ajalle noin 10 euroa. Sevillan vuonna 2009 valmistuneessa metrossa on neljä linjaa, ja metromatkan hinta riippuu käytetyistä vyöhykkeistä (saltos). Metron kertalipun hinta liikkuu 1–2 euron välillä, ja päivälipun hinta on puolestaan noin 4,50 euroa.

Sevilla tunnetaan yhtenä koko Euroopan parhaista pyöräilykaupungeista, ja pyöräteitä onkin kaupungin alueella 170 kilometrin pituudelta. Sevici-kaupunkipyörän voi napata alleen ympäri kaupunkia sirotelluista pyöräpisteistä. Tosin ensin on rekisteröidyttävä kaupunkipyörien käyttäjäksi. Lyhytaikaisesti (short term) palveluun rekisteröityvän kannattaa varautua siihen, että tililtä otetaan noin 150 euron pantti pyörien käytön ajaksi. Myös auton vuokraaminen on hyvä vaihtoehto, jos toiveissa on suunnata vaikkapa läheiselle Costa de la Luzin rannikkoalueelle.


Tarvitaanko Sevillaan passi?

Espanja on Suomen tavoin Euroopan unionin jäsenvaltio ja Schengen-maa. Schengen-alueella matkustettaessa ei ole rajatarkastuksia, joten passia ei yleensä välttämättä tarvita mukaan Sevillan matkalle. Mukana on kuitenkin oltava aina jokin voimassa oleva matkustusasiakirja, joka voi olla passin sijasta myös virallinen henkilökortti. Vaikka varsinaisia rajatarkastuksia ei järjestetä, voivat lentoyhtiöt aina vaatia matkustajia todistamaan henkilöllisyytensä virallisella matkustusasiakirjalla. Ajokortti ei sovi matkustusasiakirjaksi. Virallista henkilötodistusta voit tarvita myös Espanjaan saavuttuasi, sillä paikallisilla viranomaisilla on oikeus pyytää matkailijoita todistamaan henkilöllisyytensä.


Vinkkejä Sevillaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Sevillaan voi saada hintoja vertailemalla ja ajoissa buukkaamalla. Suosi esimerkiksi arkilentoja ja pyri varaamaan matkat viimeistään noin 50–60 päivää ennakkoon.

Kiinnostavatko Sevillan nähtävyydet?

Tutustu esimerkiksi Sevillan katedraaliin, satumaiseen Plaza de España -aukioon, Alcázar-palatsiin ja taidokkaaseen Metropol Parasol -puurakennelmaan.

Mitä mukaan matkalle Sevillaan?

Mukaan kannattaa ottaa hyvät kävelykengät ja suomi-espanja -sanakirja. Kesällä tarpeen ovat kuumuudelta suojaavat vaatteet ja aurinkorasva. Talvella taas kannattaa pakata mukaan lämmintä vaatetta.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Sevillassa

Roaming-maksujen perintä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista kuitenkin oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa. Hyödynnä myös hotellien wifi-yhteyksiä.

Onko Sevillassa turvallista?

Sevilla on kohtuullisen turvallinen suurkaupunki. Pidä kuitenkin silmät auki taskuvarkaiden varalta.

Voiko Sevillassa juoda kraanavettä?

Hanaveden juominen on mahdollista kaikkialla Espanjassa, mutta monet matkailijat suosivat pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Sevillassa?

Tipin jättäminen kuuluu espanjalaiseen kulttuuriin. Kahvikupillisesta juomarahaa ei ole pakko jättää, mutta esimerkiksi illallisesta on tapana tipata noin 10 prosenttia.

Millainen on Sevillan hintataso?

Hintataso on Sevillassa esimerkiksi Helsinkiä selvästi edullisempi, joskin esimerkiksi ravintoloiden hinnat vaihtelevat alueen mukaan.

Mikä on aikaero Suomi-Espanja?

Espanjan aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Sevilla?

Helsingistä Sevillaan on matkaa noin 4 000 kilometriä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka