Halvat lennot Sevilla

pe 3.4.
pe 10.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Sevilla lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Sevilla lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Sevillaan?

Andalusian helmi Sevilla on parhaimmillaan keväisin ja syksyisin, jolloin lähes 700 000 asukkaan kaupungin voi nähdä kauneimmillaan. Esimerkiksi huhtikuusta kesäkuuhun säät ovat leppoisat, ja lämpötila keikkuu keskimäärin noin 20 asteen tuntumassa, samoin kuin syys- ja lokakuussakin. Mikäli todella kuumat säät eivät ole mieleesi, heinä- ja elokuussa matkustamista kannattaa välttää. Tuolloin lämpöasteet nousevat jopa yli 40 asteeseen, eli auringonpaiste on taattua. Vaikka Sevillan talvessa on viehätyksensä, voivat ydintalven kuukaudet olla viileitä ja sateisia. Talvimatkailija hyötyy kuitenkin erityisen halvoista lennoista Sevillaan, sillä lennon ja majoituksen voi saada talvikaudelle halvalla.

Suoria lentoja Helsingistä tai muista Suomen kaupungeista Sevillaan ei ole tarjolla, mutta lentoja yhdistelemällä andalusialaiskaupunkiin voi päästä kohtuuhintaan. Eurooppalaisina lomakuukausina, etenkin kesälomasesongin aikaan, lentoliput voivat nousta hinnoiltaan, mutta lentoja vertaamalla ja lentotarjouksia seuraamalla pelkät lennot voi saada edullisesti lomakuukausillekin. Halvat lennot Sevillaan voi yleensä napata lähes mille kuukaudelle tahansa lentoja vertaamalla ja tarjouksia seuraamalla.

Pääsiäisviikko, espanjalaisittain Semana Santa, kuuluu Sevillan vilkkaimpiin matkailukuukausiin, joten hotellit ja lennot ovat pääsiäisen tienoilla hinnoiltaan normaalia korkeammalla.

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Sevilla?

Useimmat matkailijat ovat löytäneet halvimman meno-paluulennon kohteeseen Sevilla, kun he ovat tehneet varauksen kuun tammikuu aikana.

Milloin on paras aika varata lento kohteeseen Sevilla?

Datamme mukaan suurimmista osista eri paikkoja tulevat parhaiden lentotarjousten metsästäjät, jotka varaavat lentoja 60 päivää etukäteen, ovat löytäneet halvimmat lennot kohteeseen Sevilla.

Mikä on halvin päivä lentää kohteeseen Sevilla?

Löydät yleensä hyvän tarjouksen, kun varaat lennon lähtöpäivälle Sevilla kohteeseen tiistai. Yritä välttää keskiviikko valitsemista löhtöpäiväksi jos haluat löytää edullisempia hintoja matkallesi.

Minä ajankohtana päivästä on halvinta lentää kohteeseen Sevilla?

Kun etsit yleisesti ottaen halvinta lentoa kohteeseen Sevilla, datamme osoittaa, että on parasta varata ilta lähtöaika. Lennot ovat yleensä kalliimpia aamu ajankohtana.

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Sevillaan voi saada hintoja vertailemalla ja ajoissa buukkaamalla. Suosi esimerkiksi arkilentoja ja pyri varaamaan matkat viimeistään noin 50–60 päivää ennakkoon.

Kiinnostavatko Sevillan nähtävyydet?

Tutustu esimerkiksi Sevillan katedraaliin, satumaiseen Plaza de España -aukioon, Alcázar-palatsiin ja taidokkaaseen Metropol Parasol -puurakennelmaan.

Mitä mukaan matkalle Sevillaan?

Mukaan kannattaa ottaa hyvät kävelykengät ja suomi-espanja -sanakirja. Kesällä tarpeen ovat kuumuudelta suojaavat vaatteet ja aurinkorasva. Talvella taas kannattaa pakata mukaan lämmintä vaatetta.

Onko Sevillassa turvallista?

Sevilla on kohtuullisen turvallinen suurkaupunki. Pidä kuitenkin silmät auki taskuvarkaiden varalta.

Voiko Sevillassa juoda kraanavettä?

Hanaveden juominen on mahdollista kaikkialla Espanjassa, mutta monet matkailijat suosivat pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Sevillassa?

Tipin jättäminen kuuluu espanjalaiseen kulttuuriin. Kahvikupillisesta juomarahaa ei ole pakko jättää, mutta esimerkiksi illallisesta on tapana tipata noin 10 prosenttia.

Millainen on Sevillan hintataso?

Hintataso on Sevillassa esimerkiksi Helsinkiä selvästi edullisempi, joskin esimerkiksi ravintoloiden hinnat vaihtelevat alueen mukaan.

Mikä on aikaero Suomi-Espanja?

Espanjan aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Sevilla?

Helsingistä Sevillaan on matkaa noin 4 000 kilometriä.

Miten pääsen lentokentältä Sevillan keskustaan?

Sevillan kaupunkia palvelee yksi lentokenttä, joka on espanjankieliseltä nimeltään Aeropuerto de Sevilla ja kansainväliseltä nimeltään Seville Airport. Vaikka kenttä ei kuulu kooltaan Espanjan suurimpiin, on se maan kuudenneksi liikennöidyin lentoasema. Sevillan lentokenttä sijaitsee noin 10 kilometriä kaupungin keskustasta itään, ja lentokentältä on hyvät joukkoliikenneyhteydet keskustaan. Juna- tai metroyhteyttä kentältä keskustaan ei ole, mutta lentokentältä voi napata Línea EA -bussin (Especial Aeropuerto), jonka päätepiste sijaitsee kaupungin ytimessä, Plaza de Armas -aukiolla. Matka-aika ydinkeskustaan on noin 35 minuuttia. Matkalla keskustaan bussi pysähtyy kaupungin tärkeimmissä kohteissa, esimerkiksi Sevilla Santa Justan juna-asemalla, josta lentomatkustajat voivat halutessaan ottaa junan haluamaansa kohteeseen. Bussiyhteys keskustaan on paitsi kätevä myös kohtuuhintainen, sillä normaalilipun hinta on noin 4 euroa ja meno-paluulipun noin 6 euroa. Lipun voi ostaa suoraan bussikuskilta. Bussiliikenne alkaa lentokentältä keskustan suuntaan matkustettaessa aamulla kello 5.20 ja päättyy aamuyöllä kello 1.15. Lentokenttäbussi liikennöi keskustaan vuoden ympäri jokaisena päivänä, pyhäpäivät mukaan lukien.

Tarvitaanko Sevillaan passi?

Espanja on Suomen tavoin Euroopan unionin jäsenvaltio ja Schengen-maa. Schengen-alueella matkustettaessa ei ole rajatarkastuksia, joten passia ei yleensä välttämättä tarvita mukaan Sevillan matkalle. Mukana on kuitenkin oltava aina jokin voimassa oleva matkustusasiakirja, joka voi olla passin sijasta myös virallinen henkilökortti. Vaikka varsinaisia rajatarkastuksia ei järjestetä, voivat lentoyhtiöt aina vaatia matkustajia todistamaan henkilöllisyytensä virallisella matkustusasiakirjalla. Ajokortti ei sovi matkustusasiakirjaksi. Virallista henkilötodistusta voit tarvita myös Espanjaan saavuttuasi, sillä paikallisilla viranomaisilla on oikeus pyytää matkailijoita todistamaan henkilöllisyytensä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Sevillaan?

Suorat lennot Sevillaan eivät ainakaan toistaiseksi kuulu Helsingistä tai muista suomalaiskaupungeista operoivien lentoyhtiöiden tarjontaan, mutta kaupunkiin on helppo matkustaa yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Euroopan lentokenttien kautta Sevillaan operoivat edullisesti monet perinteiset lentoyhtiöt, kuten Lufthansa, TAP Portugal, KLM ja Iberia, monien muiden lentoyhtiöiden lisäksi. Halvat lennot Sevillaan onkin helppo löytää laajasta lentotarjonnasta. Lähtevät lennot starttaavat yleensä matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä, ja yhden vaihtokentän kautta lentoaika Helsingistä Sevillaan on lyhimmillään noin seitsemän tuntia. Lennon pituus riippuu kuitenkin reitistä ja odotusajasta vaihtokentällä. Mikäli valitsemallasi lentoreitillä yhdistyvät useamman lentoyhtiön lennot, muista tarkistaa myös matkatavarasäädöksien yhteensopivuus niin käsimatkatavaroiden kuin ruumaankin laitettavien matkatavaroiden osalta.

Milloin on paras aika matkustaa Sevillaan?

Andalusian helmi Sevilla on parhaimmillaan keväisin ja syksyisin, jolloin lähes 700 000 asukkaan kaupungin voi nähdä kauneimmillaan. Esimerkiksi huhtikuusta kesäkuuhun säät ovat leppoisat, ja lämpötila keikkuu keskimäärin noin 20 asteen tuntumassa, samoin kuin syys- ja lokakuussakin. Mikäli todella kuumat säät eivät ole mieleesi, heinä- ja elokuussa matkustamista kannattaa välttää. Tuolloin lämpöasteet nousevat jopa yli 40 asteeseen, eli auringonpaiste on taattua. Vaikka Sevillan talvessa on viehätyksensä, voivat ydintalven kuukaudet olla viileitä ja sateisia. Talvimatkailija hyötyy kuitenkin erityisen halvoista lennoista Sevillaan, sillä lennon ja majoituksen voi saada talvikaudelle halvalla. Suoria lentoja Helsingistä tai muista Suomen kaupungeista Sevillaan ei ole tarjolla, mutta lentoja yhdistelemällä andalusialaiskaupunkiin voi päästä kohtuuhintaan. Eurooppalaisina lomakuukausina, etenkin kesälomasesongin aikaan, lentoliput voivat nousta hinnoiltaan, mutta lentoja vertaamalla ja lentotarjouksia seuraamalla pelkät lennot voi saada edullisesti lomakuukausillekin. Halvat lennot Sevillaan voi yleensä napata lähes mille kuukaudelle tahansa lentoja vertaamalla ja tarjouksia seuraamalla. Pääsiäisviikko, espanjalaisittain Semana Santa, kuuluu Sevillan vilkkaimpiin matkailukuukausiin, joten hotellit ja lennot ovat pääsiäisen tienoilla hinnoiltaan normaalia korkeammalla.

Liikkuminen Sevillassa?

Sevillan nähtävyydet voi ottaa kätevästi haltuun käyttämällä kaupungin kattavaa joukkoliikennettä. Kaupungissa voi liikkua helposti niin paikallisbusseilla, raitiovaunulla kuin metrollakin, mutta ydinkeskustan katuihin ja aukioihin on paras tutustua jalkaisin. Paikallisbusseja operoi Tussam-bussiyhtiö, jonka verkosto kattaa koko kaupungin. Yhden bussimatkan hinta on kertalipulla noin puolitoista euroa. Matkailijoiden keskuudessa suosittuja ovat Tarjeta turística -bussikortit, joiden hinta on päivän matka-ajalle viiden euron paikkeilla ja kolmen päivän ajalle noin 10 euroa. Sevillan vuonna 2009 valmistuneessa metrossa on neljä linjaa, ja metromatkan hinta riippuu käytetyistä vyöhykkeistä (saltos). Metron kertalipun hinta liikkuu 1–2 euron välillä, ja päivälipun hinta on puolestaan noin 4,50 euroa. Sevilla tunnetaan yhtenä koko Euroopan parhaista pyöräilykaupungeista, ja pyöräteitä onkin kaupungin alueella 170 kilometrin pituudelta. Sevici-kaupunkipyörän voi napata alleen ympäri kaupunkia sirotelluista pyöräpisteistä. Tosin ensin on rekisteröidyttävä kaupunkipyörien käyttäjäksi. Lyhytaikaisesti (short term) palveluun rekisteröityvän kannattaa varautua siihen, että tililtä otetaan noin 150 euron pantti pyörien käytön ajaksi. Myös auton vuokraaminen on hyvä vaihtoehto, jos toiveissa on suunnata vaikkapa läheiselle Costa de la Luzin rannikkoalueelle.


momondosta löytyneet halvat lennot: Sevilla

Katso käyttäjiemme äskettäin löytämät lentotarjoukset ja löydä edulliset lentoliput: Sevilla
Nopein
Halvin
Lufthansa
21. heinäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 35m
1 välilasku
SVQ
Sevillan lentoasema
16. syyskuuta
SVQ
Sevillan lentoasema
21t 25m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. heinäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 35m
1 välilasku
SVQ
Sevillan lentoasema
16. syyskuuta
SVQ
Sevillan lentoasema
18t 00m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
TAP AIR PORTUGAL
21. heinäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 00m
1 välilasku
SVQ
Sevillan lentoasema
16. syyskuuta
SVQ
Sevillan lentoasema
18t 00m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
21. heinäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 35m
1 välilasku
SVQ
Sevillan lentoasema
16. syyskuuta
SVQ
Sevillan lentoasema
21t 25m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
21. heinäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 35m
1 välilasku
SVQ
Sevillan lentoasema
16. syyskuuta
SVQ
Sevillan lentoasema
28t 15m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. heinäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 35m
1 välilasku
SVQ
Sevillan lentoasema
16. syyskuuta
SVQ
Sevillan lentoasema
18t 00m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Sevillan lentoasema

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Sevilla, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä SAS
Nopein
Halvin
Useita lentoyhtiöitä
1. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 50m
1 välilasku
SVQ
Sevillan lentoasema
SAS
2. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 40m
1 välilasku
SVQ
Sevillan lentoasema
SAS
1. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 15m
1 välilasku
SVQ
Sevillan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Sevillaan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Sevilla

Suorat lennot Sevillaan eivät ainakaan toistaiseksi kuulu Helsingistä tai muista suomalaiskaupungeista operoivien lentoyhtiöiden tarjontaan, mutta kaupunkiin on helppo matkustaa yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Euroopan lentokenttien kautta Sevillaan operoivat edullisesti monet perinteiset lentoyhtiöt, kuten Lufthansa, TAP Portugal, KLM ja Iberia, monien muiden lentoyhtiöiden lisäksi. Halvat lennot Sevillaan onkin helppo löytää laajasta lentotarjonnasta. Lähtevät lennot starttaavat yleensä matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä, ja yhden vaihtokentän kautta lentoaika Helsingistä Sevillaan on lyhimmillään noin seitsemän tuntia. Lennon pituus riippuu kuitenkin reitistä ja odotusajasta vaihtokentällä. Mikäli valitsemallasi lentoreitillä yhdistyvät useamman lentoyhtiön lennot, muista tarkistaa myös matkatavarasäädöksien yhteensopivuus niin käsimatkatavaroiden kuin ruumaankin laitettavien matkatavaroiden osalta.


Miten pääsen lentokentältä Sevillan keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Sevilla lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Sevillan kaupunkia palvelee yksi lentokenttä, joka on espanjankieliseltä nimeltään Aeropuerto de Sevilla ja kansainväliseltä nimeltään Seville Airport. Vaikka kenttä ei kuulu kooltaan Espanjan suurimpiin, on se maan kuudenneksi liikennöidyin lentoasema. Sevillan lentokenttä sijaitsee noin 10 kilometriä kaupungin keskustasta itään, ja lentokentältä on hyvät joukkoliikenneyhteydet keskustaan. Juna- tai metroyhteyttä kentältä keskustaan ei ole, mutta lentokentältä voi napata Línea EA -bussin (Especial Aeropuerto), jonka päätepiste sijaitsee kaupungin ytimessä, Plaza de Armas -aukiolla. Matka-aika ydinkeskustaan on noin 35 minuuttia. Matkalla keskustaan bussi pysähtyy kaupungin tärkeimmissä kohteissa, esimerkiksi Sevilla Santa Justan juna-asemalla, josta lentomatkustajat voivat halutessaan ottaa junan haluamaansa kohteeseen. Bussiyhteys keskustaan on paitsi kätevä myös kohtuuhintainen, sillä normaalilipun hinta on noin 4 euroa ja meno-paluulipun noin 6 euroa. Lipun voi ostaa suoraan bussikuskilta. Bussiliikenne alkaa lentokentältä keskustan suuntaan matkustettaessa aamulla kello 5.20 ja päättyy aamuyöllä kello 1.15. Lentokenttäbussi liikennöi keskustaan vuoden ympäri jokaisena päivänä, pyhäpäivät mukaan lukien.


Suositut lentoreitit Sevilla

Etsityimmät lennot Sevilla sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Sevilla lennot
Lyhyin lentoaika
17t 45m
Halvin hinta
302 €

Liikkuminen Sevillassa?

Sevillan nähtävyydet voi ottaa kätevästi haltuun käyttämällä kaupungin kattavaa joukkoliikennettä. Kaupungissa voi liikkua helposti niin paikallisbusseilla, raitiovaunulla kuin metrollakin, mutta ydinkeskustan katuihin ja aukioihin on paras tutustua jalkaisin. Paikallisbusseja operoi Tussam-bussiyhtiö, jonka verkosto kattaa koko kaupungin. Yhden bussimatkan hinta on kertalipulla noin puolitoista euroa. Matkailijoiden keskuudessa suosittuja ovat Tarjeta turística -bussikortit, joiden hinta on päivän matka-ajalle viiden euron paikkeilla ja kolmen päivän ajalle noin 10 euroa. Sevillan vuonna 2009 valmistuneessa metrossa on neljä linjaa, ja metromatkan hinta riippuu käytetyistä vyöhykkeistä (saltos). Metron kertalipun hinta liikkuu 1–2 euron välillä, ja päivälipun hinta on puolestaan noin 4,50 euroa.

Sevilla tunnetaan yhtenä koko Euroopan parhaista pyöräilykaupungeista, ja pyöräteitä onkin kaupungin alueella 170 kilometrin pituudelta. Sevici-kaupunkipyörän voi napata alleen ympäri kaupunkia sirotelluista pyöräpisteistä. Tosin ensin on rekisteröidyttävä kaupunkipyörien käyttäjäksi. Lyhytaikaisesti (short term) palveluun rekisteröityvän kannattaa varautua siihen, että tililtä otetaan noin 150 euron pantti pyörien käytön ajaksi. Myös auton vuokraaminen on hyvä vaihtoehto, jos toiveissa on suunnata vaikkapa läheiselle Costa de la Luzin rannikkoalueelle.


Tarvitaanko Sevillaan passi?

Espanja on Suomen tavoin Euroopan unionin jäsenvaltio ja Schengen-maa. Schengen-alueella matkustettaessa ei ole rajatarkastuksia, joten passia ei yleensä välttämättä tarvita mukaan Sevillan matkalle. Mukana on kuitenkin oltava aina jokin voimassa oleva matkustusasiakirja, joka voi olla passin sijasta myös virallinen henkilökortti. Vaikka varsinaisia rajatarkastuksia ei järjestetä, voivat lentoyhtiöt aina vaatia matkustajia todistamaan henkilöllisyytensä virallisella matkustusasiakirjalla. Ajokortti ei sovi matkustusasiakirjaksi. Virallista henkilötodistusta voit tarvita myös Espanjaan saavuttuasi, sillä paikallisilla viranomaisilla on oikeus pyytää matkailijoita todistamaan henkilöllisyytensä.


Lentolippu varattuna kohteeseen Sevilla? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Sevillaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Sevillaan voi saada hintoja vertailemalla ja ajoissa buukkaamalla. Suosi esimerkiksi arkilentoja ja pyri varaamaan matkat viimeistään noin 50–60 päivää ennakkoon.

Kiinnostavatko Sevillan nähtävyydet?

Tutustu esimerkiksi Sevillan katedraaliin, satumaiseen Plaza de España -aukioon, Alcázar-palatsiin ja taidokkaaseen Metropol Parasol -puurakennelmaan.

Mitä mukaan matkalle Sevillaan?

Mukaan kannattaa ottaa hyvät kävelykengät ja suomi-espanja -sanakirja. Kesällä tarpeen ovat kuumuudelta suojaavat vaatteet ja aurinkorasva. Talvella taas kannattaa pakata mukaan lämmintä vaatetta.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Sevillassa

Roaming-maksujen perintä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista kuitenkin oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa. Hyödynnä myös hotellien wifi-yhteyksiä.

Onko Sevillassa turvallista?

Sevilla on kohtuullisen turvallinen suurkaupunki. Pidä kuitenkin silmät auki taskuvarkaiden varalta.

Voiko Sevillassa juoda kraanavettä?

Hanaveden juominen on mahdollista kaikkialla Espanjassa, mutta monet matkailijat suosivat pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Sevillassa?

Tipin jättäminen kuuluu espanjalaiseen kulttuuriin. Kahvikupillisesta juomarahaa ei ole pakko jättää, mutta esimerkiksi illallisesta on tapana tipata noin 10 prosenttia.

Millainen on Sevillan hintataso?

Hintataso on Sevillassa esimerkiksi Helsinkiä selvästi edullisempi, joskin esimerkiksi ravintoloiden hinnat vaihtelevat alueen mukaan.

Mikä on aikaero Suomi-Espanja?

Espanjan aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Sevilla?

Helsingistä Sevillaan on matkaa noin 4 000 kilometriä.