Etsi halvat lennot Ibiza

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/12
ti 20/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Ibiza

Yhteenveto Ibiza lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

52 €

Halvin meno-paluulennon hinta

111 €

Nopein lentoaika

15t 40m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Ibiza kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 52 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Ibizan lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Ibiza kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 111 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Ibizan lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Ibiza kohteesta Suomi kestää 15t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Ibizan lentoasema).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Ibiza mukaan lukien KLM, Vueling ja Air Europa.

Ibiza lentotiedot ja trendit

Tutustu Ibiza lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Ibiza?

Jos et pysty lentämään kohteeseen Ibiza maaliskuu aikana, on huhtikuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Ibiza reitillä huhtikuu aikana maksavat keskimäärin 210 €.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Ibiza?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Ibiza on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Ibiza tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 272 €. sunnuntai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 324 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Ibiza?

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Ibiza. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 191 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Ajankohtana keskipäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Ibiza, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 321 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Ibiza?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Ibiza vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Ibizan lentoasema (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 13t 35m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Ibiza on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Ibizan lentoasema lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Ibiza?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Ibiza on 46 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 269 €.

Halvimmat lennot kaupungin Ibiza lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Ibiza lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Ibiza

HALVIN REITTI Helsinki - Ibiza

Helsinki (HEL) - Mallorca (PMI)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Ibiza kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Mallorca Son Sant Joan, jolloin hinta on keskimääräinen 248 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ IBIZAmaaliskuu36% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Ibiza lennot maksavat keskimäärin vain 173 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE IBIZA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu41% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Ibiza lentojen keskimääräinen hinta on 379 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN IBIZA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu332% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Ibiza kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

momondosta löytyneet halvat lennot: Ibiza

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Ibiza

Muut matkustamoluokat Ibiza lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Ibiza lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Ibiza?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Ibiza

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Ibiza?

Kohteeseen Ibiza kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Lufthansa, KLM, Ryanair ja Finnair. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Ibiza rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

Vueling lennot kohteeseen Ibiza

Kohteeseen Ibiza on 36 Vueling lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Barcelonan lentoasema (El Prat) kohteeseen Ibiza, suosituin reitti, jota Vueling liikennöi kohteeseen Ibiza.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Vueling lento kohteeseen Ibiza maksoi 115 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Vueling on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 161 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 7,7/10.

Air France lennot kohteeseen Ibiza

Air France lentää kohteeseen yleensä Ibiza 7 kertaa viikossa, mikä tekee siitä s yhden suosituimmista lentoyhtiöistä, jolla lentää varsinkin, kun suuntaat kohteeseen Ibiza kohteesta Madrid-Barajas. Air France (arviopisteet: 7,6, 282 arvostelua) hinta vaihtelee sen mukaan milloin ja mistä haluat lentää kohteeseen Ibiza. Paras momondosta löydetty Air France lipun hinta kohteeseen Ibiza oli kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (243 € meno-paluu).


Ibiza: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Ibiza
Helsinki - Ibiza reitin lennot
Nopein lentoaika13t 35m
Halvin hinta128 €

Aloita matkan suunnittelu - Ibiza


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Ibiza on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Ibiza.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Ibiza ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun kaikki mahdolliset Ibiza lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Totta kai.momondo seuraa Ibiza lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.