Halvat lennot Helsinki - Alicante

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Alicante

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Alicante

Paras löydetty hinta 121 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Alicante viimeisen 72 tunnin aikana on 121 €
Lyhyin lentoaika 4t 20m Lyhyin lentoaika Helsinki Alicante on 4t 20m.
Suora lento Joka päivä Suoria lentoja Helsinki - Alicante lennetään joka päivä.
Lentokentät Alicante 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Alicante: Alicante-Elchen lentoasema (ALC)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Alicante

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää Alicante?
tammikuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Alicante on tammikuu ja kallein lokakuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Alicante?
tiistai
Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein sunnuntai
Milloin on halvin aika lentää Alicante?
illalla
Helsinki - Alicante lennot ovat noin 9 % kalliimpia aamulla kuin illalla
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Alicante?
easyJet
easyJet, SAS ja Finnair ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Alicante reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki-Vantaan lentoasema - Alicante-Elchen lentoasema
Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Alicante-Elchen lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Alicante lentohinnat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
ALC
Alicante-Elchen lentoasema
Milloin on halvinta varata lennot Alicante?
60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Alicante on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Alicante: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Alicante lennot vaihtamalla välilehteä
Nopein
Halvin
Useita lentoyhtiöitä
1. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 50m
1 välilasku
ALC
Alicante-Elchen lentoasema
14. kesäkuuta
ALC
Alicante-Elchen lentoasema
4t 15m
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
22. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 55m
1 välilasku
ALC
Alicante-Elchen lentoasema
6. heinäkuuta
ALC
Alicante-Elchen lentoasema
9t 55m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SAS
1. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 45m
1 välilasku
ALC
Alicante-Elchen lentoasema
14. kesäkuuta
ALC
Alicante-Elchen lentoasema
20t 35m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Alicante?

Suorat lennot Helsingistä Alicanteen operoivat suomalainen Finnair ja norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian. Finnair operoi suoria Alicanten lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta yleensä ainakin kerran viikossa. Norwegian liikennöi kaupunkien välillä normaalisti kaikkina viikonpäivinä. Lennot Helsingistä Alicanten rannikkokaupunkiin Espanjaan voi ostaa myös vaihdollisia reittejä. Yhden välilaskun lentoja Alicanteen lentävät Helsingistä esimerkiksi Norwegian, pohjoismainen SAS ja hollantilainen KLM.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee Vantaan kaupungin puolella, eli Helsingin keskustasta matkaa kentälle kertyy noin 18 kilometriä. Matka lentoasemalle taittuu kuitenkin helposti ja nopeasti joko junalla, bussilla tai taksilla. Helsingin rautatieasemalta on helppo nousta lähijuniin, jotka liikennöivät lentokentälle noin puolessa tunnissa. Lentokentän suuntaan kulkevat lähijunat I ja P. Kätevän kyydin Helsinki-Vantaan kentälle tarjoaa myös lentokenttäbussi Finnair City Bus. Se liikennöi rautatieasemalta lentokentälle yleensä noin 20 minuutin välein, ja matka-aika on alkaen noin puoli tuntia. Eri puolilta Helsingin keskustaa voit nousta myös HSL:n seutuliikenteen busseihin, jotka kulkevat lentokentän suuntaan. Busseja lähtee esimerkiksi Hakaniemestä ja rautatieaseman tuntumasta. Tutustu niiden aikatauluihin HSL:n nettisivuilla.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Alicantessa?

Lennot Helsingistä Alicanteen laskeutuvat Alicante-Elchen lentokentälle (Aeropuerto de Alicante-Elche). Lentoasemalta on matkaa kaupungin keskustaan noin yhdeksän kilometriä. Lentokentältä keskustaan pääset kätevimmin lentokenttäbussilla C-6, jonka matka-aika kaupungin ytimeen on noin 20 minuuttia. Bussin päätepysäkki sijaitsee Alicanten juna-asemalla. Bussilipun hinta on noin 3,85 euroa. C-6-linjan bussit liikennöivät lentoasemalta keskustaan vuorokauden ympäri.

Kuinka kauan Helsinki–Alicante lento kestää?

Suorilla lennoilla lentoaika Helsingistä Alicanteen on alkaen noin neljä tuntia ja 25 minuuttia. Jos valitset Alicanteen välilaskulliset lennot, matka-aika riippuu lentoreitistä. Yhden välilaskun lentoreiteillä lentojen kokonaiskesto on alkaen noin kuusi tuntia.

Milloin on paras aika matkustaa Alicanteen?

Alicanten vilkkainta matkailusesonkia on ehdottomasti kesä. Kesäkuusta elokuuhun kaupunkiin virtaa matkailijoita nauttimaan pitkistä hiekkarannoista. Lentoliput Helsingistä Alicanteen ovat siis kalleimmillaan kesä-heinäkuussa. Koska Espanjan kesät voivat olla joidenkin suomalaismatkailijoiden makuun kuumia, myös kevät on suosittua matkailuaikaa Alicantessa. Kevätkuukausina kaupungissa saa nauttia kesäkautta edullisimmista hinnoista ja leppoisammista lämpötiloista. Pienellä budjetilla reissaaville paras aika matkustaa Alicanteen on yleensä syksyllä ja syystalvella, esimerkiksi syyskuussa ja marraskuussa. Näinä kuukausina lennot Helsingistä Alicanteen voi saada halvalla ja myös majoituksen voi hankkia keskimääräistä edullisemmin.

Tarvitaanko lennolle Alicanteen passia/viisumia?

Passia ei ole pakko ottaa mukaan Alicanten matkalle. Espanja on EU- ja Schengen-maa, joten Alicanteen on mahdollista matkustaa myös virallisen henkilökortin kera. Viisumia et Espanjan matkoille tarvitse.


Vinkkejä Alicanteen

  • Alicantessa kesän matkailukausi on todella vilkas, ja varsinkin hotellien hintataso on kesällä korkea. Majoitus kannattaakin varata kesälomamatkalle ajoissa. Halpoja hotelleja kannattaa etsiä hieman ydinkeskustan ulkopuolelta. Kallista on yleensä myös rantaviivan tuntumassa, joten etsi majapaikkoja, joista on kävelymatka rantaan. Jos aiot vuokrata auton, suosi hotelleja, joiden hintaan sisältyy parkkipaikka, sillä kesäkaudella parkkipaikan löytäminen voi olla vaikeaa.
  • Alicantessa on tapana jättää tippi hyvästä palvelusta. Mikäli saat hyvää palvelua ja ruokaa, on suositeltavaa jättää ravintolan henkilökunnalle noin 5–10 prosentin tippi. Jos taas palvelu ei ole mieleesi, voi tipin jättää antamatta. Pienistä ostoksista juomarahaa ei yleensä jätetä. Esimerkiksi taksikuskeille voi jättää halutessaan pienen tipin, mutta sitä ei odoteta.
  • Alicantelaiset ovat uskollisia perinteisille ruoka-ajoilleen, eli esimerkiksi illallisen tarjoileminen aloitetaan monissa ravintoloissa vasta kello 20 jälkeen illalla. Turistien suosimissa ravintoloissa keittiö saattaa olla auki koko päivän. Baareista voit puolestaan saada ruoka-aikojen välillä esimerkiksi kylmiä tapaksia.

(Hinnat tarkistettu 20.11.2018.)


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Alicante

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Valencia reitin lennot
Lyhyin lentoaika
6t 10m
Halvin hinta
150 €
Turku - Alicante reitin lennot
Lyhyin lentoaika
27t 50m
Halvin hinta
311 €
Helsinki - Grenada reitin lennot
Lyhyin lentoaika
13t 30m
Halvin hinta
393 €
Helsinki - Ibiza reitin lennot
Lyhyin lentoaika
29t 50m
Halvin hinta
1 970 €
Näytä lisää

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Alicante: