Halvat lennot Madrid

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Madrid

Yhteenveto Madrid lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

43 €

Halvin meno-paluulennon hinta

104 €

Nopein lentoaika

8t 55m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Madrid kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 43 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Madrid-Barajas).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Madrid kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 104 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Madrid-Barajas).
Nopein lento kohteeseen Madrid kohteesta Suomi kestää 8t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Madrid-Barajas).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Madrid mukaan lukien Lufthansa, airBaltic ja Ryanair.

Halvimmat lennot kaupungin Madrid lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Madrid lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Madrid

HALVIN REITTI Helsinki - Madrid

Helsinki (HEL) - Madrid (MAD)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Madrid kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Madrid-Barajas, jolloin hinta on keskimääräinen 239 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MADRIDtammikuu16% halvempitammikuu aikana Helsinki - Madrid lennot maksavat keskimäärin vain 202 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MADRID KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu36% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Madrid lentojen keskimääräinen hinta on 324 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MADRID KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu503% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Madrid kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Madrid?

Espanjan suurin kaupunki Madrid tarjoaa nähtävää ympäri vuoden, ja kaupungin ystävien onneksi halvat lennot Madridiin ovat nykyään yleisiä. Toisin kuin esimerkiksi Espanjan etelärannikolla, Madridissa voi kokea selvästi vuodenaikojen vaihtelun. Jos siis mietit, milloin on paras aika matkustaa espanjalaismetropoliin, voi valinnan tehdä säätilojen mukaan.

Madridin sää on kesäkuusta elokuuhun helteinen ja lämpötila voi nousta jopa 40 lämpöasteen tienoille. Talvella lämpötila painuu kylmimmillään pari astetta pakkasen puolelle. Kevät ja syksy ovat säiden puolesta erinomaista aikaa tutustua kaupunkiin – ja myös hotellit ja muut palvelut ovat näinä vuodenaikoina halpoja.

Lentoliput Madridiin ovat ympäri vuoden melko tasaisen hintaisia, tosin erityisen halvalla matkat Madridiin saa esimerkiksi marraskuussa. Korkeimmillaan lentojen ja majoituksen hinnat ovat kesälomakaudella, etenkin kesäkuussa. Halvimmat lennot ja hotellit voi saada Euroopan lomasesonkien ulkopuolelle, mutta lentotarjouksia seuraamalla pelkät lennot Madridiin voi löytää edulliseen hintaan myös kesälle. Milloin lennot kannattaa siis ostaa, jos toiveissa on saada halvat lennot Madridiin? Kuten Euroopan-lennoilla yleensäkin, noin pari kuukautta ennen matkaa on hyvä ajankohta.

tammikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Madrid kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 202 €. Jos et voi matkustaa tammikuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Madrid kohteesta Suomi elokuu ajanjaksolle. elokuu aikana lennot kaupunkiin Madrid ovat vielä keskimäärin 202 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin tammikuu.

Paras aika varata lento kohteeseen Madrid kohteesta Suomi on 49 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 239 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Madrid kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 104 € momondossa.

Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää lentokentälle Madrid kentältä Suomi. Halvin viimeksi maanantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 201 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä lauantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 222 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Madrid.

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Madrid on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 97 €. Lennot kaupunkiin Madrid ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 242 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.momondosta löytyneet halvat lennot: Madrid

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Madrid
Ryanair
19. syyskuuta
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 35m
1 välilasku
MAD20:20Madrid-Barajas
29. syyskuuta
MAD14:40Madrid-Barajas
27t 00m
1 välilasku
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
19. syyskuuta
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 35m
1 välilasku
MAD20:20Madrid-Barajas
29. syyskuuta
MAD09:20Madrid-Barajas
32t 20m
2 välilaskua
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
13. kesäkuuta
HEL19:35Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 00m
2 välilaskua
MAD18:35Madrid-Barajas
20. kesäkuuta
MAD03:05Madrid-Barajas
15t 05m
2 välilaskua
HEL18:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
19. syyskuuta
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 10m
2 välilaskua
MAD17:55Madrid-Barajas
29. syyskuuta
MAD09:20Madrid-Barajas
32t 20m
2 välilaskua
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
13. kesäkuuta
HEL19:35Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 00m
2 välilaskua
MAD11:35Madrid-Barajas
17. kesäkuuta
MAD13:40Madrid-Barajas
27t 20m
2 välilaskua
HEL17:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
13. kesäkuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
58t 35m
3 välilaskua
MAD15:05Madrid-Barajas
20. kesäkuuta
MAD03:25Madrid-Barajas
54t 45m
3 välilaskua
HEL10:10Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Madrid

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Madrid, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
20. kesäkuuta
HEL19:25Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 20m
3 välilaskua
MAD12:45Madrid-Barajas
Ryanair
21. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 30m
3 välilaskua
MAD18:40Madrid-Barajas
Ryanair
19. syyskuuta
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 35m
1 välilasku
MAD20:20Madrid-Barajas

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Madrid?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Madrid

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Madrid?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Madrid suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Finnair, Lufthansa, KLM ja Ryanair. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

KLM lennot kohteeseen Madrid

KLM lentää kohteeseen Madrid noin 31 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia KLM tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 122 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Madrid reitille. KLM on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 7,8/10 pistettä.

Air France lennot kohteeseen Madrid

Air France (7,8/10, 142 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Madrid tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 127 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Madrid on keskimäärin viikossa 35 Air France lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Madrid

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Madrid
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
FinnairHintaalk. 120 €1. luokkaArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja
IberiaHintaalk. 241 €1. luokkaArvostelut
7,1
Etsi Iberia lentoja

   Madrid ja lähiympäristö: lentokentät

   Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Madrid lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

   Helsinki-Vantaalta lähtevät halvat lennot Madridiin saapuvat lähes aina valtavalle Madrid–Barajasin kansainväliselle lentokentälle, joka pitää sisällään neljä terminaalia. Joitakin lentoyhtiöitä palvelee huomattavasti pienempi Madrid–Torrejónin lentoasema. Madrid–Barajasin lentoasemalta keskustaan pääsee niin junalla, metrolla kuin bussillakin. Metrolinja 8 suuntaa Nuevos Ministerios -asemalle ja Cercanías-lähijuna puolestaan esimerkiksi Chamartínin, Atochan ja Príncipe Píon asemille. Lentokentältä liikennöi myös useita lentokenttäbussilinjoja. Madrid–Torrejónin kentältä yhteydet keskustaan ovat heikohkot, matkustajille on tarjolla ainoastaan yksi keskustaan vaihtuvin aikatauluin suuntaava bussiyhteys ja taksit.


   Madrid: lennot muista kaupungeista

   Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Madrid
   Helsinki - Madrid reitin lennot
   Lyhyin lentoaika4t 35m
   Halvin hinta104 €

   Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Madrid

   Madridissa on helpointa liikkua kaupungin kattavan metroverkoston avulla. Metrolinjoja on kaikkiaan 13 (12 varsinaista linjaa ja lisälinja R), ja metrolla matkustaminen on myös edullista. Yksittäisen lipun hinta on noin 1,50–2 euroa (riippuen matkasta) ja kätevän kymmenen matkan kortin voi ostaa metroasemien lippuautomaateista alle 13 euron hintaan. Metroverkostoa täydentää Cercanías-paikallisjunaverkosto (liput 1,70–5,50 euroa, riippuen käytettyjen vyöhykkeiden määrästä), ja myös kaupungin busseja kannattaa hyödyntää.

   Madrid on nouseva pyöräilykaupunki, ja matkailijoidenkin käytössä ovat kaupungin kätevät sähköavusteiset BiciMAD-kaupunkipyörät. Niillä pyöräily onnistuu helposti mäkisessäkin maastossa. Pyöriä käyttävien on kirjauduttava BiciMAD-järjestelmään pyöräpisteillä, joita on ympäri kaupunkia, ja satunnaisten käyttäjien tililtä otetaan pyörälainan ajaksi 150 euron panttimaksu, joka kuitenkin palautetaan tilille, kun pyörä on palautettu takaisin telineeseen. Pyörän voi jättää mihin tahansa BiciMAD-pisteeseen.


   Kohteen Madrid viisumivaatimukset

   Espanjaan reissaaminen on helppoa, sillä Espanja on Suomen tavoin sekä EU- että Schengen-valtio. Passia Espanjaan ei siis välttämättä tarvitse ottaa mukaan, mutta tästä huolimatta Madridiin lentävillä on aina oltava mukanaan jokin matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti. Ajokortti ei sovi matkustusdokumentiksi. Matkustajien on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä. Espanjan ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille on helppo jättää myös matkustusilmoitus omasta matkasta. Suomen Madridin-suurlähetystö ja Suomen konsulaatit auttavat suomalaismatkustajia, jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita. Suurlähetystön ja konsulaattien yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finlandia.es.


   Aloita matkan suunnittelu - Madrid


   Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Madrid

   Vertaa lentojen hintoja ja matkusta etenkin suosituimpien lomasesonkien ulkopuolella.

   Gran Vía -pääkatu, Museo del Prado -kansallismuseo ja kuninkaallinen palatsi eli Palacio Real kuuluvat tunnetuimpiin kohteisiin.

   Kesäaikaan mukaan on otettava hyvä aurinkorasva, talvisin varaudu viileisiin öihin.

   Madrid on suhteellisen turvallinen suurkaupunki, mutta varo taskuvarkaita.

   Kraanavettä voi juoda huoletta.

   Hyviin tapoihin kuuluu jättää pieni juomaraha etenkin ravintoloissa.

   Madrid on espanjalaiskaupungiksi melko kallis, mutta hintataso on silti esimerkiksi Helsinkiä edullisempi.

   Espanjan aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

   Teitä pitkin välimatkaa on lähes 3900 kilometriä.


   Miksi käyttää momondo?

   Lentojen löytäminen kohteeseen Madrid on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Madrid.

   Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Madrid tällä käytännöllä.

   Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Madrid, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

   Lentojen hintavahteja kohteeseen Madrid on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


   Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
   Joustava matkustaminen
   momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
   Eksperttinäkemykset
   Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
   Hintavahdit
   Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.