Etsi halpoja lentoja Madrid alk. 78 €.

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/6
ti 20/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Madrid

Yhteenveto Madrid lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

78 €

Halvin meno-paluulennon hinta

246 €

Nopein lentoaika

4t 25m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Madrid kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 78 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Madrid-Barajas).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Madrid kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 246 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Madrid-Barajas).
Nopein lento kohteeseen Madrid kohteesta Suomi kestää 4t 25m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Madrid-Barajas).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Madrid mukaan lukien KLM, Finnair ja airBaltic.

Madrid lentotiedot ja trendit

Tutustu Madrid lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Madrid?

tammikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Madrid kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 198 €. Jos et voi matkustaa tammikuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Madrid kohteesta Suomi toukokuu ajanjaksolle. toukokuu aikana lennot kaupunkiin Madrid ovat vielä keskimäärin 203 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin tammikuu.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Madrid?

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Madrid?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle Madrid kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 244 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä perjantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 290 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Madrid.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Madrid?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Madrid on keskipäivällä, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 178 €. Lennot kaupunkiin Madrid ovat kalliimpia aamulla lipun hinnan ollessa keskimäärin 299 €. aamulla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Madrid?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Madrid kestää yleensä 4t 25m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Madrid-Barajas kentälle (Madrid suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Tampere-Pirkkala kohteeseen Madrid-Barajas, lentoaika on silloin noin .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Madrid?

Paras aika varata lento kohteeseen Madrid kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 252 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Madrid kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 214 € momondossa.

Halvimmat lennot kaupungin Madrid lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Madrid lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Madrid

HALVIN REITTI Helsinki - Madrid

Helsinki (HEL) - Madrid (MAD)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Madrid kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Madrid-Barajas, jolloin hinta on keskimääräinen 252 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MADRIDtammikuu22% halvempitammikuu aikana Helsinki - Madrid lennot maksavat keskimäärin vain 198 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MADRID KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu27% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Madrid lentojen keskimääräinen hinta on 321 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MADRID KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu187% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Madrid kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Madrid

Espanjan suurin kaupunki Madrid tarjoaa nähtävää ympäri vuoden, ja kaupungin ystävien onneksi halvat lennot Madridiin ovat nykyään yleisiä. Toisin kuin esimerkiksi Espanjan etelärannikolla, Madridissa voi kokea selvästi vuodenaikojen vaihtelun. Jos siis mietit, milloin on paras aika matkustaa espanjalaismetropoliin, voi valinnan tehdä säätilojen mukaan.

Madridin sää on kesäkuusta elokuuhun helteinen ja lämpötila voi nousta jopa 40 lämpöasteen tienoille. Talvella lämpötila painuu kylmimmillään pari astetta pakkasen puolelle. Kevät ja syksy ovat säiden puolesta erinomaista aikaa tutustua kaupunkiin – ja myös hotellit ja muut palvelut ovat näinä vuodenaikoina halpoja.

Lentoliput Madridiin ovat ympäri vuoden melko tasaisen hintaisia, tosin erityisen halvalla matkat Madridiin saa esimerkiksi marraskuussa. Korkeimmillaan lentojen ja majoituksen hinnat ovat kesälomakaudella, etenkin kesäkuussa. Halvimmat lennot ja hotellit voi saada Euroopan lomasesonkien ulkopuolelle, mutta lentotarjouksia seuraamalla pelkät lennot Madridiin voi löytää edulliseen hintaan myös kesälle. Milloin lennot kannattaa siis ostaa, jos toiveissa on saada halvat lennot Madridiin? Kuten Euroopan-lennoilla yleensäkin, noin pari kuukautta ennen matkaa on hyvä ajankohta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Madrid

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Madrid
Useita lentoyhtiöitä
13. syyskuuta
HEL14:10Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 15m
1 välilasku
MAD20:25Madrid-Barajas
26. syyskuuta
MAD12:40Madrid-Barajas
5t 55m
1 välilasku
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. heinäkuuta
HEL16:25Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 35m
2 välilaskua
MAD14:00Madrid-Barajas
12. heinäkuuta
MAD15:00Madrid-Barajas
27t 25m
2 välilaskua
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. elokuuta
HEL11:55Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 50m
1 välilasku
MAD18:45Madrid-Barajas
23. elokuuta
MAD02:35Madrid-Barajas
12t 25m
2 välilaskua
HEL15:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
2. elokuuta
HEL11:55Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 50m
1 välilasku
MAD18:45Madrid-Barajas
9. elokuuta
MAD14:15Madrid-Barajas
16t 50m
2 välilaskua
HEL07:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
23. heinäkuuta
HEL16:05Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 40m
1 välilasku
MAD18:45Madrid-Barajas
13. elokuuta
MAD15:05Madrid-Barajas
20t 30m
1 välilasku
HEL11:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. elokuuta
HEL12:40Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 25m
MAD17:05Madrid-Barajas
23. elokuuta
MAD02:35Madrid-Barajas
12t 25m
2 välilaskua
HEL15:00Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Madrid

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Madrid, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair ja Ryanair
Finnair
28. heinäkuuta
HEL12:40Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 25m
MAD17:05Madrid-Barajas
Useita lentoyhtiöitä
21. elokuuta
HEL16:35Helsinki-Vantaan lentoasema
50t 10m
2 välilaskua
MAD18:45Madrid-Barajas
Useita lentoyhtiöitä
20. elokuuta
HEL19:00Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 35m
2 välilaskua
MAD19:35Madrid-Barajas

Muut matkustamoluokat Madrid lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Madrid lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Madrid?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Madrid

Finnair lentää kohteeseen Madrid noin 21 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia Finnair tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 121 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Madrid reitille. Finnair on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 7,7/10 pistettä.

KLM (7,6/10, 255 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Madrid tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 137 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Madrid on keskimäärin viikossa 33 KLM lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Madrid: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Madrid
Helsinki - Madrid reitin lennot
Nopein lentoaika4t 25m
Halvin hinta220 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Madrid

Madridissa on helpointa liikkua kaupungin kattavan metroverkoston avulla. Metrolinjoja on kaikkiaan 13 (12 varsinaista linjaa ja lisälinja R), ja metrolla matkustaminen on myös edullista. Yksittäisen lipun hinta on noin 1,50–2 euroa (riippuen matkasta) ja kätevän kymmenen matkan kortin voi ostaa metroasemien lippuautomaateista alle 13 euron hintaan. Metroverkostoa täydentää Cercanías-paikallisjunaverkosto (liput 1,70–5,50 euroa, riippuen käytettyjen vyöhykkeiden määrästä), ja myös kaupungin busseja kannattaa hyödyntää.

Madrid on nouseva pyöräilykaupunki, ja matkailijoidenkin käytössä ovat kaupungin kätevät sähköavusteiset BiciMAD-kaupunkipyörät. Niillä pyöräily onnistuu helposti mäkisessäkin maastossa. Pyöriä käyttävien on kirjauduttava BiciMAD-järjestelmään pyöräpisteillä, joita on ympäri kaupunkia, ja satunnaisten käyttäjien tililtä otetaan pyörälainan ajaksi 150 euron panttimaksu, joka kuitenkin palautetaan tilille, kun pyörä on palautettu takaisin telineeseen. Pyörän voi jättää mihin tahansa BiciMAD-pisteeseen.


Kohteen Madrid viisumivaatimukset

Espanjaan reissaaminen on helppoa, sillä Espanja on Suomen tavoin sekä EU- että Schengen-valtio. Passia Espanjaan ei siis välttämättä tarvitse ottaa mukaan, mutta tästä huolimatta Madridiin lentävillä on aina oltava mukanaan jokin matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti. Ajokortti ei sovi matkustusdokumentiksi. Matkustajien on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä. Espanjan ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille on helppo jättää myös matkustusilmoitus omasta matkasta. Suomen Madridin-suurlähetystö ja Suomen konsulaatit auttavat suomalaismatkustajia, jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita. Suurlähetystön ja konsulaattien yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finlandia.es.


Aloita matkan suunnittelu - Madrid


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Madrid

Vertaa lentojen hintoja ja matkusta etenkin suosituimpien lomasesonkien ulkopuolella.

Gran Vía -pääkatu, Museo del Prado -kansallismuseo ja kuninkaallinen palatsi eli Palacio Real kuuluvat tunnetuimpiin kohteisiin.


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Madrid on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Madrid.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Madrid tällä käytännöllä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.