0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Kota Kinabalu

Etsi halvat lennot Kota Kinabalu

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 4/3
ma 11/3
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Kota Kinabalu lentotiedot ja trendit

Tutustu Kota Kinabalu lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kota Kinabalu?

Datamme mukaan keskiviikko on halvin päivä lentää lentokentälle Kota Kinabalu kentältä Suomi. Halvin viimeksi keskiviikko lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 1174 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. tiistai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 1693 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kota Kinabalu?


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Kota Kinabalu

Miten kauan kestää lentää Kota Kinabaluun?

Lennot Malesian Kota Kinabalun kansainväliselle lentokentälle Suomesta saa nopeimmillaan Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentokentältä. Matka-aika on noin 20 tuntia ja siihen kuuluu kaksi välilaskua. Muilta Suomen lentokentiltä matka-aikaa kertyy useampia tunteja enemmän. Esimerkiksi Oulusta lennot Kota Kinabaluun vievät helposti jopa yli 22 tuntia ja matkaan sisältyy kolme välilaskua. Jos taas lähdet liikkeelle Lapista ja Rovaniemeltä, lennot voivat viedä aikaa noin 26 tuntia, ja matkan varrella voi olla niin ikään kolme välilaskua. Siinä missä Helsinki-Vantaalta pääsee lähtemään Kota Kinabaluun useammalla lentoyhdistelmällä joka päivä, Oulusta ja Rovaniemestä löytyy sopivia vaihtoehtoja vain osalle päivistä. Mikäli olet kuitenkin valmis useampaan välilaskuun, normaalia pidempään odotteluun välilaskukentällä tai ehkä jopa yöpymiseen matkan aikana, avautuu matkantekoon mahdollisuuksia useampana päivänä viikossa. Parhaat Kota Kinabalun lentotarjoukset löydät, jos olet liikkeellä hyvissä ajoin ennen matkan ajankohtaa. Voit myös saada matkasi edullisemmin, jos olet valmis useampaan kuin minimimäärään välilaskuja. Jos sinulla ei ole kiire perille etkä pidä ajanviettoa lentokentillä ongelmallisena, löydät varmasti monia vaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimman.

Mistä voit lentää suoraan Kota Kinabaluun?

Valitettavasti et voi lentää Suomesta suoraan Malesian Kota Kinabaluun. Jos lähdet liikkeelle Helsinki-Vantaan lentokentältä, matkaan kuuluu ainakin kaksi välilaskua. Nopeimmilla, hieman alle 20 tuntia kestävillä lennoilla, välilaskupaikkoja ovat Bangkok ja Kuala Lumpur. Useat kahden välilaskun lennot kulkevat Istanbulin ja Kuala Lumpurin kautta. Kolme välilaskua sisältävät lennot voivat pysähtyä esimerkiksi Frankfurtissa, Dohassa ja Kuala Lumpurissa tai Frankfurtissa, Singaporessa ja Kuala Lumpurissa. Oulusta lennot Kota Kinabaluun sisältävät kolme välilaskua, joista ensimmäinen on Helsinki-Vantaalla ja seuraavat Bangkokissa ja Kuala Lumpurissa. Jos lähdet matkaan Rovaniemellä, edessäsi on niin ikään kolme välilaskua. Ensimmäinen pysähdys on Helsinki-Vantaalla ja seuraavat Istanbulissa ja Kuala Lumpurissa. Kun matka Kota Kinabaluun sisältää joka tapauksessa useita välilaskuja, on ehkä hyvä keskittyä nauttimaan myös itse matkanteosta ja matkalle osuvien lentokenttien tunnelmasta. Monesti ainakin osalla välilaskuista on reilusti aikaa nauttia ruoasta tai lentokentän muista palveluista.

Löytyykö kaupungin Kota Kinabalu lähettyviltä muita lentokenttiä?

Labuan lentokenttä, Kudat lentokenttä tai Lawas lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Kota Kinabalu.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Kota Kinabalu, Sabah lentokenttä hinnat?

lentoa Kota Kinabalu, Sabah lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Kota Kinabalu, Sabah lentokenttä?

helmikuuta 2024 alkaen 2 toimijaa on valittavissa lentoa Kota Kinabalu, Sabah lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Kota Kinabalu, Sabah lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Kota Kinabalu, Sabah lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Kota Kinabalu, Sabah lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Kota Kinabalu, Sabah lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Kota Kinabalu viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Kota Kinabalussa on?

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia matkustaessaan Malesiaan enintään 90 päivän ajaksi. Sinulla pitää kuitenkin olla mukanasi Suomen passi, joka on voimassa matkan ajan ja kuusi kuukautta maahan saapumisen jälkeen.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kota Kinabalu

Mitä voit tehdä ja nähdä Kota Kinabalussa?

Kota Kinabalu sijaitsee Malesialle kuuluvalla puolella Borneon saarta. Borneo houkuttelee matkailijoita etenkin luonnollaan ja rannoillaan, ja Kota Kinabalu lentokenttineen on reitti, jota pitkin alueelle usein saavutaan. Kota Kinabalu on saanut nimensä Borneon korkeimman kohdan Mount Kinabalun mukaan. Se ja Kinabalun kansallispuisto sijaitsevat kuitenkin muutaman tunnin ajomatkan päässä kaupungin ulkopuolella. Kaupungin edustalla, vain lyhyen venematkan päässä, sijaitsee sen sijaan Tunku Abdul Rahmanin luonnonsuojelualue. Alue levittäytyy viidelle saarelle ja siellä voi vaikka uida kauniilla valkohiekkaisilla rannoilla sekä snorklata ja sukeltaa. Saarilta löytyy paitsi omaa rauhaa, myös lomahotelleja palveluineen. Kota Kinabalun lähellä Borneon maan kamaralla on kauniita rantoja, esimerkiksi Tanjung Aru, joka tarjoaa myös upeat puitteet vaikkapa auringonlaskun ihailuun. Kota Kinabalusta matkailijat löytävät rantaelämän lisäksi baareja, ravintoloita ja hotelleja, mutta kaupungissa voi tutustua myös paikalliseen kulttuuriin. Kota Kinabalussa järjestetään esimerkiksi vilkkaita markkinoita ja kalatori, jossa on tarjolla vastapyydettyä kalaa. Kaupungin museoiden joukkoon kuuluvat muun muassa Sabahin alueesta kertova Sabah State Museum ja Aquarium & Marine Museum -merimuseo, joihin molempiin pääsee pientä maksua vastaan. Britannian siirtomaa-ajan historiasta muistuttavat vanhimmat pystyssä olevat rakennukset, esimerkiksi Atkinsonin kellotorni ja Sabah Tourism Board -rakennus.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Kota Kinabalu?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Kota Kinabalu joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Kota Kinabalu tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Kota Kinabalu?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Kota Kinabalu.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Kota Kinabalu juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Kota Kinabalu lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kota Kinabalu

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Kota Kinabalu


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Kota Kinabalu
1 aikuinen
ma 4/3
ma 11/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.