Etsi halvat lennot Kota Kinabalu

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/12
ma 19/12

Kota Kinabalu lentotiedot ja trendit

Tutustu Kota Kinabalu lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Katso hinnat kohteesta:


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Kota Kinabalu

Lennot Malesian Kota Kinabalun kansainväliselle lentokentälle Suomesta saa nopeimmillaan Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentokentältä. Matka-aika on noin 20 tuntia ja siihen kuuluu kaksi välilaskua. Muilta Suomen lentokentiltä matka-aikaa kertyy useampia tunteja enemmän. Esimerkiksi Oulusta lennot Kota Kinabaluun vievät helposti jopa yli 22 tuntia ja matkaan sisältyy kolme välilaskua. Jos taas lähdet liikkeelle Lapista ja Rovaniemeltä, lennot voivat viedä aikaa noin 26 tuntia, ja matkan varrella voi olla niin ikään kolme välilaskua. Siinä missä Helsinki-Vantaalta pääsee lähtemään Kota Kinabaluun useammalla lentoyhdistelmällä joka päivä, Oulusta ja Rovaniemestä löytyy sopivia vaihtoehtoja vain osalle päivistä. Mikäli olet kuitenkin valmis useampaan välilaskuun, normaalia pidempään odotteluun välilaskukentällä tai ehkä jopa yöpymiseen matkan aikana, avautuu matkantekoon mahdollisuuksia useampana päivänä viikossa. Parhaat Kota Kinabalun lentotarjoukset löydät, jos olet liikkeellä hyvissä ajoin ennen matkan ajankohtaa. Voit myös saada matkasi edullisemmin, jos olet valmis useampaan kuin minimimäärään välilaskuja. Jos sinulla ei ole kiire perille etkä pidä ajanviettoa lentokentillä ongelmallisena, löydät varmasti monia vaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimman.

Valitettavasti et voi lentää Suomesta suoraan Malesian Kota Kinabaluun. Jos lähdet liikkeelle Helsinki-Vantaan lentokentältä, matkaan kuuluu ainakin kaksi välilaskua. Nopeimmilla, hieman alle 20 tuntia kestävillä lennoilla, välilaskupaikkoja ovat Bangkok ja Kuala Lumpur. Useat kahden välilaskun lennot kulkevat Istanbulin ja Kuala Lumpurin kautta. Kolme välilaskua sisältävät lennot voivat pysähtyä esimerkiksi Frankfurtissa, Dohassa ja Kuala Lumpurissa tai Frankfurtissa, Singaporessa ja Kuala Lumpurissa. Oulusta lennot Kota Kinabaluun sisältävät kolme välilaskua, joista ensimmäinen on Helsinki-Vantaalla ja seuraavat Bangkokissa ja Kuala Lumpurissa. Jos lähdet matkaan Rovaniemellä, edessäsi on niin ikään kolme välilaskua. Ensimmäinen pysähdys on Helsinki-Vantaalla ja seuraavat Istanbulissa ja Kuala Lumpurissa. Kun matka Kota Kinabaluun sisältää joka tapauksessa useita välilaskuja, on ehkä hyvä keskittyä nauttimaan myös itse matkanteosta ja matkalle osuvien lentokenttien tunnelmasta. Monesti ainakin osalla välilaskuista on reilusti aikaa nauttia ruoasta tai lentokentän muista palveluista.

Labuan lentokenttä, Kudat lentokenttä tai Lawas lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Kota Kinabalu.


Muut matkustamoluokat Kota Kinabalu lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Kota Kinabalu lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kota Kinabalu?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kota Kinabalu

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kota Kinabalu?

Qatar Airways on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Kota Kinabalu. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Kota Kinabalu, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Qatar Airways lennot kohteeseen Kota Kinabalu

Qatar Airways on suosittu valinta kohteeseen Kota Kinabalu matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 61 lentoa joka viikko kohteeseen Kota Kinabalu lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Kuala Lumpur Intl. Qatar Airways lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 726 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 335 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Qatar Airways keskimäärin pisteet: 7,9/10.


Kota Kinabalu ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Kota Kinabalu lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Kota Kinabalun lentokentältä kaupungin keskustaan?

Kota Kinabalun lentokenttä sijaitsee vain pienen matkan päässä kaupungin keskustasta. Ainoa julkiseen liikenteeseen verrattavissa oleva keino päästä lentokentältä kaupunkiin on taksi. Esimerkiksi busseja ei siis ole tarjolla. Taksit kuljettavat matkustajia Kota Kinabalun keskustaan lentokentän terminaalin 1 edestä. Hinta matkalle on kohtuullinen ja kiinteä. Taksimatkan voi maksaa ostamalla kupongin Airport Taxi -tiskiltä tuloaulasta tasolta 1. Tämän jälkeen voit kävellä pienen matkan terminaalin ulkopuolelle, ottaa taksin ja ojentaa kupongin kuljettajalle. Kota Kinabalussa on käytössä Malesiassa alkunsa saanut GrabTaxi-sovellus, joten voit etsiä itsellesi kyytiä myös sen avulla. Sovellus on vienyt sijan aiemmin Malesiassakin toimineelta Uberilta. Jos haluat liikkua saarella omin päin, voit tietenkin vuokrata itsellesi auton. Lentokentällä on vuokrattavissa usean eri autovuokraamon autoja.


Kohteen Kota Kinabalu viisumivaatimukset

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia matkustaessaan Malesiaan enintään 90 päivän ajaksi. Sinulla pitää kuitenkin olla mukanasi Suomen passi, joka on voimassa matkan ajan ja kuusi kuukautta maahan saapumisen jälkeen.


Aloita matkan suunnittelu - Kota Kinabalu


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kota Kinabalu

Kota Kinabalu sijaitsee Malesialle kuuluvalla puolella Borneon saarta. Borneo houkuttelee matkailijoita etenkin luonnollaan ja rannoillaan, ja Kota Kinabalu lentokenttineen on reitti, jota pitkin alueelle usein saavutaan. Kota Kinabalu on saanut nimensä Borneon korkeimman kohdan Mount Kinabalun mukaan. Se ja Kinabalun kansallispuisto sijaitsevat kuitenkin muutaman tunnin ajomatkan päässä kaupungin ulkopuolella. Kaupungin edustalla, vain lyhyen venematkan päässä, sijaitsee sen sijaan Tunku Abdul Rahmanin luonnonsuojelualue. Alue levittäytyy viidelle saarelle ja siellä voi vaikka uida kauniilla valkohiekkaisilla rannoilla sekä snorklata ja sukeltaa. Saarilta löytyy paitsi omaa rauhaa, myös lomahotelleja palveluineen. Kota Kinabalun lähellä Borneon maan kamaralla on kauniita rantoja, esimerkiksi Tanjung Aru, joka tarjoaa myös upeat puitteet vaikkapa auringonlaskun ihailuun. Kota Kinabalusta matkailijat löytävät rantaelämän lisäksi baareja, ravintoloita ja hotelleja, mutta kaupungissa voi tutustua myös paikalliseen kulttuuriin. Kota Kinabalussa järjestetään esimerkiksi vilkkaita markkinoita ja kalatori, jossa on tarjolla vastapyydettyä kalaa. Kaupungin museoiden joukkoon kuuluvat muun muassa Sabahin alueesta kertova Sabah State Museum ja Aquarium & Marine Museum -merimuseo, joihin molempiin pääsee pientä maksua vastaan. Britannian siirtomaa-ajan historiasta muistuttavat vanhimmat pystyssä olevat rakennukset, esimerkiksi Atkinsonin kellotorni ja Sabah Tourism Board -rakennus.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Malesia

Eikö sittenkään Kota Kinabalu? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Malesia

Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Kota Kinabalu tällä käytännöllä.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Kota Kinabalu.

Totta kai.momondo seuraa Kota Kinabalu lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.