Halvat lennot Valladolid, Kastilia ja León

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 22/5
su 29/5

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Valladolid, Kastilia ja León?

Valitettavasti suorilla lennoilla ei pääse Suomesta Espanjan Valladolidiin, joten matka-aika hieman pitenee vaihtojen takia. Nopeimmillaan kohteeseen lentää Helsingistä noin yhdeksässä tunnissa. Kahdella vaihdolla perillä saattaa olla jopa nopeammin kuin yhdellä, mutta yhdellä pysähdyksellä on huomattavasti mukavampi matkustaa. Kahdella välilaskulla on myös valittavissa paljon enemmän reittejä kuin yhdellä, sillä Valladolidin melko pienelle lentokentälle lentää vain muutama lentoyhtiö. Pitkästä vaihdosta kannattaa ottaa kaikki ilo irti joko lentokentällä tai kaupungissa vieraillemalla. Muilta Suomen lentokentiltä lähdettäessä joutuu vaihtamaan ensin konetta Helsinki-Vantaalla ennen kuin pääsee jatkamaan matkaa Valladolidiin. Onneksi Helsingissä on hyvät puitteet ajanviettoon pidemmäksikin aikaa. Voit piipahtaa lentokentän kaupoissa ja ravintoloissa tai oikein pitkällä vaihdolla käydä jopa kaupungilla kääntymässä.

Suomesta ei valitettavasti pääse miltään lentokentältä suorilla lennoilla Valladolidiin. Lennot Valladolidin lentokentälle joutuu siis aina lentämään välilaskun kautta. Pysähdyksiä joutuu lisäksi pääosin tekemään ainakin kaksi. Helsinki-Vantaalta lennettäessä pääsee nopeimmillaan yhdellä välilaskulla, jos reitti kulkee Barcelonan kautta. Joissain tapauksissa voi olla nopeampi lentää kahdella välilaskulla, mutta jos ei ole erityisen kiire, matkaa tekee mukavammin yhdellä pysähdyksellä. Pitemmän välilaskun voi Barcelonassa viettää nauttien lentokentän tarjoiluista ja oikein pitkällä pysähdyksellä voi suunnata vaikka kaupunkiin päiväksi. Taksilla perille pääsee puolessa tunnissa ja matkatavarat voi mukavasti jättää lentokentän tavarasäilytykseen, jotta kaupungista voi nauttia ilman laukkujen raahausta.

Salamanca Matacan lentokenttä, Burgos lentokenttä tai Leon lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Valladolid, Kastilia ja León.Valladolid, Kastilia ja León ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Valladolid, Kastilia ja León lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Valladolidin lentokentältä?

Valladolidin lentokentältä kaupungin keskustaan pääsee kätevästi niin bussilla, taksilla kuin vuokra-autollakin. Bussit kulkevat aivan terminaalin edustalta suoraan keskustaan noin puolessa tunnissa. Matka on edullinen, mutta bussien vuorovälit ovat hieman harvat. Ne kulkevat kaikkina viikonpäivinä aamusta iltaan. Yöaikaan ei kuitenkaan voi kulkea bussilla kaupunkiin. Kannattaa siis etukäteen katsoa niiden kulku, ettei joudu odottamaan lentokentällä pitkään seuraavaa bussia. Taksilla tai vuokra-autolla taas pääsee perille mihin tahansa aikaan vuorokaudesta seitsemänä päivänä viikossa. Takseissa on kaupungissa kaksi hintaluokkaa. Arkisin toimistoaikoina on edullisempaa kulkea kuin iltaisin ja viikonloppuisin. Lentokentältä kaupunkiin voi kulkea ainoastaan paikallisilla takseilla, kuljetuspalvelut kuten esimerkiksi Uber ja Lyft eivät ole alueella käytössä. Lentokentältä voi myös vuokrata itselleen auton, mikä onkin hyvä tapa kulkea, jos matkan aikana haluaa poistua jossain vaiheessa kaupungista. Vuokra-autot ja lennot Valladolidin lentokentälle varaat itsellesi ja seurueellesi helposti momondon verkkosivujen kautta. Sieltä löydät myös Valladolidin lentotarjoukset.


Kohteen Valladolid, Kastilia ja León viisumivaatimukset

Valladolid sijaitsee pohjoisessa Espanjassa ja maa kuuluu Euroopan Unioniin Suomen lailla. Molemmat maat kuuluvat myös Schengen-alueeseen, joten Suomen kansalainen voi matkustaa alueelle vapaasti ilman rajatarkastuksia. Matkustusasiakirja pitää kuitenkin olla mukana matkassa. Lentoyhtiöt usein vaativat jonkinlaisen henkilöllisyystodistuksen ja voivat evätä koneeseen pääsyn, jos sellaista ei ole näyttää. Henkilökortti riittää tässä tapauksessa, mutta jos omistaa vain passin, kelpaa se yhtä lailla. Maahan saa matkustaa vapaasti myös pysyvällä oleskeluluvalla Suomessa asuva tai Schengen-viisumilla vieraileva kolmannen maan kansalainen.


Aloita matkan suunnittelu - Valladolid, Kastilia ja León


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Valladolid, Kastilia ja León

Valladolid on kaunis ja perinteikäs ylängöllä sijaitseva espanjalaiskaupunki maan luoteisosissa. Se on samalla autonomisen Castilen ja Leónin alueen pääkaupunki. Asukkaita sen vaikutusalueelta löytyy suunnilleen yhtä monta kuin Espoosta. Sen korkea sijainti merenpintaan nähden takaa alueelle miellyttävän ilmaston lämpimine päivineen ja viileine öineen. Talvisin lämpötila pysyttelee myös pääosin plussan puolella. Kaupungissa kierrellessään voi tutustua lukuisiin museoihin, kirkkoihin ja muihin vanhoihin rakennuksiin. Keskustassa sijaitseva Plaza Mayorin keskusaukio on ehdottomasti vierailun arvoinen. Vanhimmat rakennukset ovat 1500-luvulta ja aukio on ihastuttava värikkäine taloineen. Museoista kiinnostavimmat lienevät Museo Nacional de Escultura -taidemuseo, josta löytyy erityisesti paljon veistoksia ja toki rakennus itsessään on jo upea taideteos. Toinen kiinnostava museo African Art Museum Arellano Alonso, joka on erikoistunut Saharan etelänpuoleisen Afrikan taiteeseen ja esillä on paljon esineitä monelta eri vuosisadalta. Jos mieluummin vain rentoutuu kaupungin tunnelmassa, voi suunnata joenvarteen sijaitseviin puistoihin ja pitää vaikka piknikin perheen kesken. Kaupungissa on muutenkin ajateltu viihtyisyyttä hyvin, sillä puistoja sieltä löytyy lukuisia. Espanjassa vieraillessa on ehdottomasti tutustuttava paikalliseen ruokakulttuuriin. Lukuisat tapasbaarit ja illallisravintolat tarjoavat toinen toistaan parempia makuelämyksiä. Viiniä alueella tuotetaan myös paljon, joten kannattaakin kokeilla paikallista erikoisuutta eli sangriaa – punaviiniä sekoitettuna hedelmämehuun. Jos Valladolid kuulostaa seuraavalta lomakohteeltasi, varaa lennot Valladolidiin jo heti tänään kätevästi momondon kautta. Sivustolla pääset vertailemaan hintoja ja lentoaikoja sekä valitsemaan itsellesi näistä parhaat.


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Valladolid on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Valladolid.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Valladolid, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Valladolid, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Valladolid niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Valladolid lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.