Halvat lennot Rio de Janeiro

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 28/5
la 4/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Rio de Janeiro

Yhteenveto Rio de Janeiro lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

510 €

Halvin meno-paluulennon hinta

665 €

Nopein lentoaika

22t 40m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Rio de Janeiro kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 510 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Rio de Janeiro–Galeão Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Rio de Janeiro kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 665 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Rio de Janeiro–Galeão Intl).
Nopein lento kohteeseen Rio de Janeiro kohteesta Suomi kestää 22t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Rio de Janeiro Santos Dumont).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Rio de Janeiro mukaan lukien Air France, KLM ja Iberia.

Halvimmat lennot kaupungin Rio de Janeiro lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Rio de Janeiro lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Rio de Janeiro–Galeão Intl lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Rio de Janeiro

Helsinki (HEL) - Rio de Janeiro–Galeão Intl lentokenttä (GIG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Rio de Janeiro kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Rio de Janeiro–Galeão Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 613 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ RIO DE JANEIROmarraskuu27% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Rio de Janeiro lennot maksavat keskimäärin vain 466 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE RIO DE JANEIRO KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu36% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Rio de Janeiro lentojen keskimääräinen hinta on 871 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN RIO DE JANEIRO KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu674% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Rio de Janeiro kentältä Helsinki helmikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Rio de Janeiro?

Brasilian eläväinen Rio de Janeiro on lähes 6,5 miljoonan asukkaan kiihkeärytminen metropoli, jossa tekeminen ja näkeminen ei varmasti lopu kesken. Tarjolla on rantoja, yöelämää, ostosmahdollisuuksia ja herkullista brasilialaista ruokaa. Kaupungissa viihtyvätkin hyvin niin auringonpalvojat, kulttuurimatkailijat kuin aktiivilomailijatkin. Jalkapallofaneille ja sambamusiikin ystäville brasilialaiskaupunki on unelmakohde.

Rio de Janeiro on suosittu matkailukaupunki vuoden ympäri, ja sää on kaupungissa aina hyvä. Keskilämpötila pysyy koko vuoden ajan noin 22–26 asteessa, eivätkä muutamat pilviset päivät hidasta lomailijoiden tahtia. Halvimmat lennot Rio de Janeiroon myydään tavallisesti kesälomasesongin ulkopuolelle; keväälle, syksylle ja talvelle. Talvella lentoliput voi saada hyvinkin halvalla, kunhan matka ei ajoitu joululomaviikoille.

Jos haluat reissata Brasiliaan nimenomaan kesällä, ryhdy metsästämään lentotarjouksia mahdollisimman ajoissa. Hintojen seuraaminen kannattaa, sillä säästö voi loppupeleissä olla suuri. Vertaa lippujen hintoja eri viikonpäivinä ja kellonaikoina ja tutki erilaisia lentoreittivaihtoehtoja. Halvimmillaan lennot Rio de Janeiroon ovat tavallisesti noin 60 päivää ennen matkaa.

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Rio de Janeiro kaupungista Denver oli 618 €. Tämä on 71 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Rio de Janeiro. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Rio de Janeiro omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

marraskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Rio de Janeiro kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 466 €. Jos et voi matkustaa kohteeseen Rio de Janeiro marraskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen maaliskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 528 €.

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Rio de Janeiro kohteesta Suomi, kun varaat 60 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Rio de Janeiro hintaan, joka on noin 642 €, kun etsit 60 päivää etukäteen.

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Rio de Janeiro on lauantai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Rio de Janeiro lauantai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 859 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Rio de Janeiro on keskiviikko, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 1034 €.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Rio de Janeiro on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Rio de Janeiro harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Rio de Janeiro–Galeão Intl lentokenttä (13 km kaupungin Rio de Janeiro keskustasta).

Halvin lentokenttä lähellä Rio de Janeiro on tyypillisesti Rio de Janeiro Santos Dumont lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 2133 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.

Kyllä, voit matkustaa naapurustoon Leblon lentämällä kaupungissa Rio de Janeiro sijaitsevalle Rio de Janeiro Santos Dumont kentälle (Leblon on 10,3 km päässä kentältä).momondosta löytyneet halvat lennot: Rio de Janeiro

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Rio de Janeiro
Air France
8. lokakuuta
HEL14:15Helsinki-Vantaan lentoasema
55t 20m
2 välilaskua
GIG21:35Rio de Janeiro–Galeão Intl
25. lokakuuta
GIG17:55Rio de Janeiro–Galeão Intl
19t 35m
1 välilasku
HEL13:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
8. lokakuuta
HEL14:15Helsinki-Vantaan lentoasema
55t 20m
2 välilaskua
GIG21:35Rio de Janeiro–Galeão Intl
25. lokakuuta
GIG11:55Rio de Janeiro–Galeão Intl
18t 55m
2 välilaskua
HEL06:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
10. lokakuuta
HEL02:30Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 05m
1 välilasku
GIG21:35Rio de Janeiro–Galeão Intl
25. lokakuuta
GIG17:55Rio de Janeiro–Galeão Intl
19t 35m
1 välilasku
HEL13:30Helsinki-Vantaan lentoasema
LATAM Airlines
11. lokakuuta
HEL12:50Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 15m
2 välilaskua
SDU22:05Rio de Janeiro Santos Dumont
26. lokakuuta
SDU10:35Rio de Janeiro Santos Dumont
26t 20m
2 välilaskua
HEL12:55Helsinki-Vantaan lentoasema
LATAM Airlines
11. lokakuuta
HEL12:50Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 15m
2 välilaskua
SDU22:05Rio de Janeiro Santos Dumont
22. lokakuuta
SDU13:25Rio de Janeiro Santos Dumont
23t 25m
2 välilaskua
HEL12:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
6. lokakuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 40m
1 välilasku
GIG21:40Rio de Janeiro–Galeão Intl
25. lokakuuta
GIG17:55Rio de Janeiro–Galeão Intl
19t 35m
1 välilasku
HEL13:30Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Rio de Janeiro

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Rio de Janeiro, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Iberia, KLM ja TAP AIR PORTUGAL
KLM
6. syyskuuta
HEL09:55Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 45m
1 välilasku
GIG21:40Rio de Janeiro–Galeão Intl
Useita lentoyhtiöitä
6. syyskuuta
HEL12:40Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 00m
2 välilaskua
GIG19:40Rio de Janeiro–Galeão Intl
TAP AIR PORTUGAL
6. syyskuuta
HEL14:20Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 55m
2 välilaskua
SDU00:15Rio de Janeiro Santos Dumont

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Rio de Janeiro?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Rio de Janeiro

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Rio de Janeiro?

Norwegian on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Rio de Janeiro. KLM, Lufthansa ja Air France ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Rio de Janeiro kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Rio de Janeiro, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

KLM lennot kohteeseen Rio de Janeiro

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Rio de Janeiro on KLM, ja se liikennöi 13 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Sao Paulo Guarulhos Intl, ja paras tarjous KLM lennolle kohteeseen Rio de Janeiro on 706 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Rio de Janeiro, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 121 KLM Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,8.

Lufthansa lennot kohteeseen Rio de Janeiro

795 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty Lufthansa meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Rio de Janeiro. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. Lufthansa lentoyhtiöllä on 8 lentoa kohteeseen Rio de Janeiro useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 300 momondo-käyttäjää ovat arvostellut lentoyhtiön Lufthansa keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 7,3/10.


Rio de Janeiro ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Rio de Janeiro lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Rio de Janeiro keskustaan

Rio de Janeirossa on kaksi lentokenttää, joista Rio de Janeiro International Airport Galeão on kansainvälisen liikenteen palveluksessa. Pienempi lentoasema Santos Dumont Airport palvelee osaa maan sisäisestä lentoliikenteestä. Helsinki-Vantaalta lähteneet halvat lennot Rio de Janeiroon saapuvat käytännössä aina Rio de Janeiro International Airport Galeão -lentoasemalle. Lentokenttä sijaitsee noin 15 km:n päässä kaupungista. Lentokentältä kaupunkialueelle pääsee nopeimmin ja selkeimmin omalla pikakaistallaan kulkevalla BRT-pikabussiyhteydellä (Bus Rapid Transit). BRT-bussien kyydistä voi hypätä pois useilla eri pysäkeillä Rio de Janeiron valtavalla kaupunkialueella. Lentokentälle yltää kaksi BRT-linjaa. Niistä TransCarioca-linja pysähtyy kaikkiaan 47:llä eri pysäkillä. Toinen linja, TransCarioca Expres, suuntaa puolestaan Alvorada-bussiasemalle. Sen muita pysäkkejä ovat Fundão Terminal, Vicente de Carvalho -asema (josta on yhteys kaupungin metroon) ja Madureira. BRT-bussiin noustaksesi voit valita kahden eri lentokenttäpysäkin väliltä. Ne sijaitsevat saapuvien lentojen terminaaleissa 1 ja 2. Bussit liikennöivät kaikkina viikonpäivinä vuorokauden ympäri. Lipun hinta on noin 3,40 Brasilian realia.


Rio de Janeiro: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Rio de Janeiro
Dubai - Rio de Janeiro reitin lennot
Lyhyin lentoaika26t 45m
Halvin hinta1967 €
Helsinki - Rio de Janeiro reitin lennot
Lyhyin lentoaika18t 50m
Halvin hinta674 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Rio de Janeiro

Rio de Janeiron kaltainen valtava kaupunki on mahdotonta ottaa haltuun kävelemällä. Myös auton vuokraaminen kaupungissa kannattaa mieluiten unohtaa, sillä liikenne voi olla kaoottista. Suuressa kaupungissa suunnistaminenkin on vaikeaa. Onneksi Riossa on hyvä joukkoliikennejärjestelmä, joka toimii ennen kaikkea paikallisbussien ja metron varassa.

Kaupungin metrojärjestelmä on turvallinen, selkeä ja nopea. Linjoja on vain kaksi, joten kokonaisuus on matkailijallekin helppo hahmottaa. Rio de Janeiro on ruuhkainen kaupunki, ja metrolla huristellessa ruuhkat on helppo välttää. Lipputyyppejä metroon on monia erilaisia, mutta peruslipun hinta on 4,30 realia. Erilaisia yhdistelmälippuja on tarjolla esimerkiksi metroon ja bussiin, metroon ja BRT-pikabussiin ja niin edelleen. Lippuja voi ostaa asemilta ainoastaan käteisellä. Metrolla pääsee kätevästi moniin matkailijoiden suosimiin kaupunginosiin, esimerkiksi Copacabanaan. Jos haluat liikkua mieluiten bussilla, paras vaihtoehto on napata city bus -kaupunkibussi. Siihen lipun hinta on noin 3,40 realia. Tutustu kuitenkin tarkkaan matkareittiin ennen linja-autoon hyppäämistä, sillä Rio de Janeiron kokoiseen kaupunkiin on helppo eksyä.


Kohteen Rio de Janeiro viisumivaatimukset

Suomen kansalaiset eivät tarvitse Brasilian reissulleen viisumia, kunhan kyse on normaalista turistimatkasta, jonka kesto on enimmillään 90 vuorokautta. Mikäli aiot olla Rio de Janeirossa pidempään kuin 90 päivää, tarvitset viisumin. Siinä tapauksessa kannattaa ottaa yhteys Brasilian suurlähetystöön Helsingissä. Suomalaismatkustajien on täytettävä Brasilian maahantulokortti viimeistään Rio de Janeiron lentokentällä. Älä heitä korttia pois, sillä se on tarpeen myös maasta poistuttaessa. Brasilian reissuille on aina pakattava mukaan passi, jonka on oltava voimassa vielä puoli vuotta paluulennon päivämäärän jälkeenkin. Jos lentosi Rio de Janeiroon kulkee Yhdysvaltojen kautta, tarvitset Yhdysvaltojen ESTA-matkustusluvan.


Aloita matkan suunnittelu - Rio de Janeiro


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Rio de Janeiro

Halvat lennot Rio de Janeiroon voi löytää etenkin kesäkauden ulkopuolelle. Esimerkiksi helmikuusta huhtikuuhun pelkät lennot voi saada kohtuulliseen hintaan. Samoin syksyisin ja alkutalvesta, ennen joulua, hinnat ovat matalalla. Tutki erilaisia lentoreittejä ja vertaa myös lentojen hintoja eri viikonpäivinä.

Corcovadovuorella sijaitseva Kristus-patsas, Cristo Redentor, on kaupungin symboli ja ehdottomasti suurin nähtävyys. Tutustu kaupungin rantoihin, esimerkiksi kuuluun Copacabanaan. Vieraile myös Ipaneman kaupunginosassa.

Rio de Janeirossa on kesä vuoden ympäri, eli helteisiin keleihin kannattaa varautua kevyellä vaatetuksella. Muista myös rantavarusteet ja uimapuku.

Turvattomuus on matkailijan kannalta suurin ongelma Rio de Janeiroon matkatessa. Kaupungissa on monia alueita, joilla matkailijoiden ei kannata liikkua. Yöaikaan ulkona kävelemistä kannattaa välttää. Kanna mukana mahdollisimman vähän arvoesineitä. Muista myös ottaa hyvä matkavakuutus ennen reissuun lähtöä.

Rio de Janeiron kraanavettä ei voi juoda, eli pulloveden käyttö on ehdottoman suositeltavaa.

Juomarahan jättäminen kuuluu Brasilian kulttuuriin. Hyvästä palvelusta jätetään aina tippi.

Yleinen hintataso on Rio de Janeirossa selvästi Suomea edullisempi. Matkailijoille suunnattujen palveluiden hinnat voivat kuitenkin olla paikallista hintatasoa korkeampia.

Brasiliassa on monta aikavyöhykettä. Kesäisin Rio de Janeirossa ollaan 6 tuntia jäljessä Suomen aikaa ja talvisin 4 tuntia.

Välimatka on noin 11090 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Brasilia

Eikö sittenkään Rio de Janeiro? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Brasilia

Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Rio de Janeiro momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Rio de Janeiro tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Rio de Janeiro on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.