Etsi halpoja lentoja Rio de Janeiroon alk. 574 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
to 30/11
to 7/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Rio de Janeiroon

Yhteenveto Rio de Janeiron lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

574 €

Halvin meno-paluulennon hinta

900 €

Nopein lentoaika

19t 15m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Rio de Janeiro kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 574 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Rio de Janeiro–Galeão Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Rio de Janeiro kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 900 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Rio de Janeiro Santos Dumont).
Nopein lento kohteeseen Rio de Janeiro kohteesta Suomi kestää 19t 15m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Rio de Janeiro–Galeão Intl).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Rio de Janeiro mukaan lukien Lufthansa, Air France ja Delta.

Rio de Janeiron lentotiedot ja trendit

Tutustu Rio de Janeiron lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Rio de Janeiro?

marraskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Rio de Janeiro kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 828 €. Jos et voi matkustaa kohteeseen Rio de Janeiro marraskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen maaliskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 862 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Rio de Janeiro?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Rio de Janeiro on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Rio de Janeiro illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 983 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä keskipäivällä hintojen ollessa keskimäärin 1424 €. Lennot kohteeseen Rio de Janeiro kohteesta Suomi keskipäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Rio de Janeiro?

Keskimääräinen Suomi–Rio de Janeiro lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Rio de Janeiro–Galeão Intl kestää keskimäärin 21t 40m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Rio de Janeiro–Galeão Intl kestää keskimäärin . Rio de Janeiro–Galeão Intl on alueen Rio de Janeiro suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Rio de Janeiro?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Rio de Janeiro kohteesta Suomi, kun varaat 42 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Rio de Janeiro hintaan, joka on noin 1050 €, kun etsit 42 päivää etukäteen. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Rio de Janeiro kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 818 € momondossa.

Halvimmat lennot kaupungin Rio de Janeiro lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Rio de Janeiro lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Rio de Janeiro–Galeão Intl lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Rio de Janeiro

Helsinki (HEL) - Rio de Janeiro–Galeão Intl lentokenttä (GIG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Rio de Janeiro kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Rio de Janeiro–Galeão Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 1039 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ RIO DE JANEIROmarraskuu22% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Rio de Janeiro lennot maksavat keskimäärin vain 828 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE RIO DE JANEIRO KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu28% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Rio de Janeiro lentojen keskimääräinen hinta on 1345 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN RIO DE JANEIRO KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu640% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Rio de Janeiro kentältä Helsinki helmikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Rio de Janeiroon

Brasilian eläväinen Rio de Janeiro on lähes 6,5 miljoonan asukkaan kiihkeärytminen metropoli, jossa tekeminen ja näkeminen ei varmasti lopu kesken. Tarjolla on rantoja, yöelämää, ostosmahdollisuuksia ja herkullista brasilialaista ruokaa. Kaupungissa viihtyvätkin hyvin niin auringonpalvojat, kulttuurimatkailijat kuin aktiivilomailijatkin. Jalkapallofaneille ja sambamusiikin ystäville brasilialaiskaupunki on unelmakohde.

Rio de Janeiro on suosittu matkailukaupunki vuoden ympäri, ja sää on kaupungissa aina hyvä. Keskilämpötila pysyy koko vuoden ajan noin 22–26 asteessa, eivätkä muutamat pilviset päivät hidasta lomailijoiden tahtia. Halvimmat lennot Rio de Janeiroon myydään tavallisesti kesälomasesongin ulkopuolelle; keväälle, syksylle ja talvelle. Talvella lentoliput voi saada hyvinkin halvalla, kunhan matka ei ajoitu joululomaviikoille.

Jos haluat reissata Brasiliaan nimenomaan kesällä, ryhdy metsästämään lentotarjouksia mahdollisimman ajoissa. Hintojen seuraaminen kannattaa, sillä säästö voi loppupeleissä olla suuri. Vertaa lippujen hintoja eri viikonpäivinä ja kellonaikoina ja tutki erilaisia lentoreittivaihtoehtoja. Halvimmillaan lennot Rio de Janeiroon ovat tavallisesti noin 60 päivää ennen matkaa.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Rio de Janeiro?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Rio de Janeiro on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Rio de Janeiro tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 900 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Rio de Janeiro on perjantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 1153 €.

Milloin on paras aika suunnitella rantalomaa kaupungissa Rio de Janeiro?

Copacabana Beach rannalla vietetään yleensä aikaa toukokuu, elokuu tai syyskuu, koska lämpötilat pysyttelevät yleensä yli kahdenkymmenen asteen ja sateen mahdollisuus on pieni.

Löytyykö kaupungin Rio de Janeiro lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Rio de Janeiro on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Rio de Janeiro harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Rio de Janeiro–Galeão Intl lentokenttä (13 km Rio de Janeiro keskustasta).

Onko naapurustoon Ipanema saatavilla lentoja?

Kyllä, voit matkustaa naapurustoon Ipanema lentämällä kaupungissa Rio de Janeiro sijaitsevalle Rio de Janeiro Santos Dumont kentälle (Ipanema on 9,2 km päässä kentältä).

Mikä on kaupunkia Copacabana Beach lähinnä oleva lentokenttä?

Rio de Janeiro Santos Dumont lentokenttä on 6,7 km etäisyyden päässä nähtävyyskohteesta Copacabana Beach kaupungissa Rio de Janeiro, mikä tekee siitä lähimmän lentokentän.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Rio de Janeiro hinnat?

lentoa Rio de Janeiro hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Rio de Janeiro?

marraskuuta 2023 alkaen 3 toimijaa on valittavissa lentoa Rio de Janeiro osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Rio de Janeiro?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Rio de Janeiro matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Rio de Janeiro?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Rio de Janeiro matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Rio de Janeiro. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Rio de Janeiro

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Rio de Janeiro
LATAM Airlines
7. helmikuuta
HEL16:00Helsinki-Vantaan lentoasema
45t 25m
2 välilaskua
SDU08:25Rio de Janeiro Santos Dumont
14. helmikuuta
SDU14:30Rio de Janeiro Santos Dumont
27t 30m
2 välilaskua
HEL23:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. helmikuuta
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
42t 25m
2 välilaskua
GIG06:20Rio de Janeiro–Galeão Intl
14. helmikuuta
GIG23:55Rio de Janeiro–Galeão Intl
33t 00m
2 välilaskua
HEL13:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. helmikuuta
HEL07:35Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 15m
2 välilaskua
GIG23:50Rio de Janeiro–Galeão Intl
2. maaliskuuta
GIG14:00Rio de Janeiro–Galeão Intl
28t 05m
2 välilaskua
HEL23:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. helmikuuta
HEL07:35Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 35m
2 välilaskua
SDU08:10Rio de Janeiro Santos Dumont
2. maaliskuuta
SDU10:15Rio de Janeiro Santos Dumont
31t 35m
2 välilaskua
HEL22:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. helmikuuta
HEL07:35Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 35m
2 välilaskua
SDU08:10Rio de Janeiro Santos Dumont
24. helmikuuta
SDU10:55Rio de Janeiro Santos Dumont
31t 05m
2 välilaskua
HEL23:00Helsinki-Vantaan lentoasema
LATAM Airlines
5. helmikuuta
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 20m
2 välilaskua
GIG19:15Rio de Janeiro–Galeão Intl
24. helmikuuta
GIG20:10Rio de Janeiro–Galeão Intl
45t 50m
2 välilaskua
HEL23:00Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Rio de Janeiro

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Rio de Janeiro, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Air France ja TAP AIR PORTUGAL
Useita lentoyhtiöitä
22. huhtikuuta
HEL07:05Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 20m
2 välilaskua
GIG05:25Rio de Janeiro–Galeão Intl
Useita lentoyhtiöitä
22. huhtikuuta
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 05m
3 välilaskua
GIG11:00Rio de Janeiro–Galeão Intl
Useita lentoyhtiöitä
22. huhtikuuta
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 05m
3 välilaskua
SDU11:00Rio de Janeiro Santos Dumont

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Rio de Janeiro

Rio de Janeiron kaltainen valtava kaupunki on mahdotonta ottaa haltuun kävelemällä. Myös auton vuokraaminen kaupungissa kannattaa mieluiten unohtaa, sillä liikenne voi olla kaoottista. Suuressa kaupungissa suunnistaminenkin on vaikeaa. Onneksi Riossa on hyvä joukkoliikennejärjestelmä, joka toimii ennen kaikkea paikallisbussien ja metron varassa.

Kaupungin metrojärjestelmä on turvallinen, selkeä ja nopea. Linjoja on vain kaksi, joten kokonaisuus on matkailijallekin helppo hahmottaa. Rio de Janeiro on ruuhkainen kaupunki, ja metrolla huristellessa ruuhkat on helppo välttää. Lipputyyppejä metroon on monia erilaisia, mutta peruslipun hinta on 4,30 realia. Erilaisia yhdistelmälippuja on tarjolla esimerkiksi metroon ja bussiin, metroon ja BRT-pikabussiin ja niin edelleen. Lippuja voi ostaa asemilta ainoastaan käteisellä. Metrolla pääsee kätevästi moniin matkailijoiden suosimiin kaupunginosiin, esimerkiksi Copacabanaan. Jos haluat liikkua mieluiten bussilla, paras vaihtoehto on napata city bus -kaupunkibussi. Siihen lipun hinta on noin 3,40 realia. Tutustu kuitenkin tarkkaan matkareittiin ennen linja-autoon hyppäämistä, sillä Rio de Janeiron kokoiseen kaupunkiin on helppo eksyä.


Kohteen Rio de Janeiro viisumivaatimukset

Suomen kansalaiset eivät tarvitse Brasilian reissulleen viisumia, kunhan kyse on normaalista turistimatkasta, jonka kesto on enimmillään 90 vuorokautta. Mikäli aiot olla Rio de Janeirossa pidempään kuin 90 päivää, tarvitset viisumin. Siinä tapauksessa kannattaa ottaa yhteys Brasilian suurlähetystöön Helsingissä. Suomalaismatkustajien on täytettävä Brasilian maahantulokortti viimeistään Rio de Janeiron lentokentällä. Älä heitä korttia pois, sillä se on tarpeen myös maasta poistuttaessa. Brasilian reissuille on aina pakattava mukaan passi, jonka on oltava voimassa vielä puoli vuotta paluulennon päivämäärän jälkeenkin. Jos lentosi Rio de Janeiroon kulkee Yhdysvaltojen kautta, tarvitset Yhdysvaltojen ESTA-matkustusluvan.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Rio de Janeiro

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Rio de Janeiroon voi löytää etenkin kesäkauden ulkopuolelle. Esimerkiksi helmikuusta huhtikuuhun pelkät lennot voi saada kohtuulliseen hintaan. Samoin syksyisin ja alkutalvesta, ennen joulua, hinnat ovat matalalla. Tutki erilaisia lentoreittejä ja vertaa myös lentojen hintoja eri viikonpäivinä.

Kiinnostavatko Rio de Janeiron nähtävyydet?

Corcovadovuorella sijaitseva Kristus-patsas, Cristo Redentor, on kaupungin symboli ja ehdottomasti suurin nähtävyys. Tutustu kaupungin rantoihin, esimerkiksi kuuluun Copacabanaan. Vieraile myös Ipaneman kaupunginosassa.

Mitä mukaan matkalle Rio de Janeiroon?

Rio de Janeirossa on kesä vuoden ympäri, eli helteisiin keleihin kannattaa varautua kevyellä vaatetuksella. Muista myös rantavarusteet ja uimapuku.

Onko Rio de Janeirossa turvallista?

Turvattomuus on matkailijan kannalta suurin ongelma Rio de Janeiroon matkatessa. Kaupungissa on monia alueita, joilla matkailijoiden ei kannata liikkua. Yöaikaan ulkona kävelemistä kannattaa välttää. Kanna mukana mahdollisimman vähän arvoesineitä. Muista myös ottaa hyvä matkavakuutus ennen reissuun lähtöä.

Voiko Rio de Janeirossa juoda kraanavettä?

Rio de Janeiron kraanavettä ei voi juoda, eli pulloveden käyttö on ehdottoman suositeltavaa.

Tippi ja juomarahakäytännöt Rio de Janeirossa?

Juomarahan jättäminen kuuluu Brasilian kulttuuriin. Hyvästä palvelusta jätetään aina tippi.

Millainen on Rio de Janeiron hintataso?

Yleinen hintataso on Rio de Janeirossa selvästi Suomea edullisempi. Matkailijoille suunnattujen palveluiden hinnat voivat kuitenkin olla paikallista hintatasoa korkeampia.

Mikä on aikaero Suomi-Brasilia?

Brasiliassa on monta aikavyöhykettä. Kesäisin Rio de Janeirossa ollaan 6 tuntia jäljessä Suomen aikaa ja talvisin 4 tuntia.

Mikä on etäisyys Helsinki-Rio de Janeiro?

Välimatka on noin 11090 km.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Rio de Janeiro?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Rio de Janeiro joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Rio de Janeiro momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Rio de Janeiro?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Rio de Janeiro tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Rio de Janeiro juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Rio de Janeiro on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Rio de Janeiro

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.