Halvat lennot Rio de Janeiro

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 9/8
ma 16/8

Halvimmat lennot kaupungin Rio de Janeiro lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Rio de Janeiro lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Rio de Janeiro–Galeão Intl lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Rio de Janeiro

Helsinki (HEL) - Rio de Janeiro–Galeão Intl lentokenttä (GIG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Rio de Janeiro kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Rio de Janeiro–Galeão Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 546 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ RIO DE JANEIROmarraskuu27% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Rio de Janeiro lennot maksavat keskimäärin vain 414 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE RIO DE JANEIRO KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu36% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Rio de Janeiro lentojen keskimääräinen hinta on 775 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN RIO DE JANEIRO KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu674% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Rio de Janeiro kentältä Helsinki helmikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Rio de Janeiro?

Brasilian eläväinen Rio de Janeiro on lähes 6,5 miljoonan asukkaan kiihkeärytminen metropoli, jossa tekeminen ja näkeminen ei varmasti lopu kesken. Tarjolla on rantoja, yöelämää, ostosmahdollisuuksia ja herkullista brasilialaista ruokaa. Kaupungissa viihtyvätkin hyvin niin auringonpalvojat, kulttuurimatkailijat kuin aktiivilomailijatkin. Jalkapallofaneille ja sambamusiikin ystäville brasilialaiskaupunki on unelmakohde.

Rio de Janeiro on suosittu matkailukaupunki vuoden ympäri, ja sää on kaupungissa aina hyvä. Keskilämpötila pysyy koko vuoden ajan noin 22–26 asteessa, eivätkä muutamat pilviset päivät hidasta lomailijoiden tahtia. Halvimmat lennot Rio de Janeiroon myydään tavallisesti kesälomasesongin ulkopuolelle; keväälle, syksylle ja talvelle. Talvella lentoliput voi saada hyvinkin halvalla, kunhan matka ei ajoitu joululomaviikoille.

Jos haluat reissata Brasiliaan nimenomaan kesällä, ryhdy metsästämään lentotarjouksia mahdollisimman ajoissa. Hintojen seuraaminen kannattaa, sillä säästö voi loppupeleissä olla suuri. Vertaa lippujen hintoja eri viikonpäivinä ja kellonaikoina ja tutki erilaisia lentoreittivaihtoehtoja. Halvimmillaan lennot Rio de Janeiroon ovat tavallisesti noin 60 päivää ennen matkaa.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Rio de Janeiro?

  Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Rio de Janeiro kaupungista Porto Alegre oli 198 €. Tämä on 47 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Rio de Janeiro. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Rio de Janeiro omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Rio de Janeiro?

  marraskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Rio de Janeiro kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 414 €. Jos et voi matkustaa kohteeseen Rio de Janeiro marraskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen maaliskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 470 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Rio de Janeiro?

  Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Rio de Janeiro kohteesta Suomi, kun varaat 60 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Rio de Janeiro hintaan, joka on noin 571 €, kun etsit 60 päivää etukäteen. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Rio de Janeiro kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 538 € momondossa.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Rio de Janeiro?

  Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Rio de Janeiro on keskiviikko. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Rio de Janeiro keskiviikko löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 483 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Rio de Janeiro on lauantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 693 €.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Rio de Janeiro?

  Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Rio de Janeiro on aamulla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Rio de Janeiro aamulla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 565 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä keskipäivällä hintojen ollessa keskimäärin 757 €. Lennot kohteeseen Rio de Janeiro kohteesta Suomi keskipäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

 • Löytyykö kaupungin Rio de Janeiro lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Rio de Janeiro on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Rio de Janeiro harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Rio de Janeiro–Galeão Intl lentokenttä (13 km kaupungin Rio de Janeiro keskustasta).

 • Voiko kaupunkiin Rio de Janeiro lentää jotenkin halvemmalla?

  Halvin lentokenttä lähellä Rio de Janeiro on tyypillisesti Rio de Janeiro Santos Dumont lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 371 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Rio de Janeiro

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Rio de Janeiro
Lufthansa
23. tammikuuta
HEL12:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 30m
1 välilasku
GIG06:25Rio de Janeiro–Galeão Intl
6. helmikuuta
GIG13:25Rio de Janeiro–Galeão Intl
17t 30m
1 välilasku
HEL06:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1306 €
Etsi vastaava
Lufthansa
23. tammikuuta
HEL12:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 30m
1 välilasku
GIG06:25Rio de Janeiro–Galeão Intl
6. helmikuuta
GIG13:25Rio de Janeiro–Galeão Intl
25t 40m
1 välilasku
HEL15:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1685 €
Etsi vastaava
KLM
1. lokakuuta
HEL02:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 40m
2 välilaskua
SDU00:25Rio de Janeiro Santos Dumont
5. lokakuuta
SDU11:00Rio de Janeiro Santos Dumont
27t 15m
2 välilaskua
HEL14:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
23. tammikuuta
HEL12:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 40m
2 välilaskua
SDU22:05Rio de Janeiro Santos Dumont
6. helmikuuta
SDU06:45Rio de Janeiro Santos Dumont
23t 40m
2 välilaskua
HEL06:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
23. tammikuuta
HEL12:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 40m
2 välilaskua
SDU22:05Rio de Janeiro Santos Dumont
6. helmikuuta
SDU06:45Rio de Janeiro Santos Dumont
23t 40m
2 välilaskua
HEL06:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
23. tammikuuta
HEL13:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
41t 45m
2 välilaskua
GIG06:55Rio de Janeiro–Galeão Intl
6. helmikuuta
GIG11:30Rio de Janeiro–Galeão Intl
18t 55m
1 välilasku
HEL06:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1075 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Rio de Janeiro

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Rio de Janeiro, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air France
Air France
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 30m
GIGRio de Janeiro–Galeão Intl

Rio de Janeiro ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Rio de Janeiro lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Rio de Janeirossa on kaksi lentokenttää, joista Rio de Janeiro International Airport Galeão on kansainvälisen liikenteen palveluksessa. Pienempi lentoasema Santos Dumont Airport palvelee osaa maan sisäisestä lentoliikenteestä. Helsinki-Vantaalta lähteneet halvat lennot Rio de Janeiroon saapuvat käytännössä aina Rio de Janeiro International Airport Galeão -lentoasemalle. Lentokenttä sijaitsee noin 15 km:n päässä kaupungista. Lentokentältä kaupunkialueelle pääsee nopeimmin ja selkeimmin omalla pikakaistallaan kulkevalla BRT-pikabussiyhteydellä (Bus Rapid Transit). BRT-bussien kyydistä voi hypätä pois useilla eri pysäkeillä Rio de Janeiron valtavalla kaupunkialueella. Lentokentälle yltää kaksi BRT-linjaa. Niistä TransCarioca-linja pysähtyy kaikkiaan 47:llä eri pysäkillä. Toinen linja, TransCarioca Expres, suuntaa puolestaan Alvorada-bussiasemalle. Sen muita pysäkkejä ovat Fundão Terminal, Vicente de Carvalho -asema (josta on yhteys kaupungin metroon) ja Madureira. BRT-bussiin noustaksesi voit valita kahden eri lentokenttäpysäkin väliltä. Ne sijaitsevat saapuvien lentojen terminaaleissa 1 ja 2. Bussit liikennöivät kaikkina viikonpäivinä vuorokauden ympäri. Lipun hinta on noin 3,40 Brasilian realia.


Rio de Janeiro: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Rio de Janeiro
Helsinki - Rio de Janeiro reitin lennot
Lyhyin lentoaika18t 50m
Halvin hinta468 €

Liikkuminen Rio de Janeirossa?

Rio de Janeiron kaltainen valtava kaupunki on mahdotonta ottaa haltuun kävelemällä. Myös auton vuokraaminen kaupungissa kannattaa mieluiten unohtaa, sillä liikenne voi olla kaoottista. Suuressa kaupungissa suunnistaminenkin on vaikeaa. Onneksi Riossa on hyvä joukkoliikennejärjestelmä, joka toimii ennen kaikkea paikallisbussien ja metron varassa.

Kaupungin metrojärjestelmä on turvallinen, selkeä ja nopea. Linjoja on vain kaksi, joten kokonaisuus on matkailijallekin helppo hahmottaa. Rio de Janeiro on ruuhkainen kaupunki, ja metrolla huristellessa ruuhkat on helppo välttää. Lipputyyppejä metroon on monia erilaisia, mutta peruslipun hinta on 4,30 realia. Erilaisia yhdistelmälippuja on tarjolla esimerkiksi metroon ja bussiin, metroon ja BRT-pikabussiin ja niin edelleen. Lippuja voi ostaa asemilta ainoastaan käteisellä. Metrolla pääsee kätevästi moniin matkailijoiden suosimiin kaupunginosiin, esimerkiksi Copacabanaan. Jos haluat liikkua mieluiten bussilla, paras vaihtoehto on napata city bus -kaupunkibussi. Siihen lipun hinta on noin 3,40 realia. Tutustu kuitenkin tarkkaan matkareittiin ennen linja-autoon hyppäämistä, sillä Rio de Janeiron kokoiseen kaupunkiin on helppo eksyä.


Tarvitaanko Rio de Janeiroon passi tai viisumi?

Suomen kansalaiset eivät tarvitse Brasilian reissulleen viisumia, kunhan kyse on normaalista turistimatkasta, jonka kesto on enimmillään 90 vuorokautta. Mikäli aiot olla Rio de Janeirossa pidempään kuin 90 päivää, tarvitset viisumin. Siinä tapauksessa kannattaa ottaa yhteys Brasilian suurlähetystöön Helsingissä. Suomalaismatkustajien on täytettävä Brasilian maahantulokortti viimeistään Rio de Janeiron lentokentällä. Älä heitä korttia pois, sillä se on tarpeen myös maasta poistuttaessa. Brasilian reissuille on aina pakattava mukaan passi, jonka on oltava voimassa vielä puoli vuotta paluulennon päivämäärän jälkeenkin. Jos lentosi Rio de Janeiroon kulkee Yhdysvaltojen kautta, tarvitset Yhdysvaltojen ESTA-matkustusluvan.


Aloita matkan suunnittelu - Rio de Janeiro


Vinkkejä Rio de Janeiroon matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Rio de Janeiroon voi löytää etenkin kesäkauden ulkopuolelle. Esimerkiksi helmikuusta huhtikuuhun pelkät lennot voi saada kohtuulliseen hintaan. Samoin syksyisin ja alkutalvesta, ennen joulua, hinnat ovat matalalla. Tutki erilaisia lentoreittejä ja vertaa myös lentojen hintoja eri viikonpäivinä.

Kiinnostavatko Rio de Janeiron nähtävyydet?

Corcovadovuorella sijaitseva Kristus-patsas, Cristo Redentor, on kaupungin symboli ja ehdottomasti suurin nähtävyys. Tutustu kaupungin rantoihin, esimerkiksi kuuluun Copacabanaan. Vieraile myös Ipaneman kaupunginosassa.

Mitä mukaan matkalle Rio de Janeiroon?

Rio de Janeirossa on kesä vuoden ympäri, eli helteisiin keleihin kannattaa varautua kevyellä vaatetuksella. Muista myös rantavarusteet ja uimapuku.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Rio de Janeirossa

Tarkasta hinnat ja rajoitukset omalta suomalaiselta operaattoriltasi ennen matkaa. Hotelleissa on lähes aina ilmainen wifi-yhteys, jota voi hyödyntää. Mobiilidatan käyttö ei siis ole mitenkään pakollista. Mikäli haluat käyttää mobiilidataa enemmän, ovat paikalliset prepaid-liittymät kätevä vaihtoehto.

Onko Rio de Janeirossa turvallista?

Turvattomuus on matkailijan kannalta suurin ongelma Rio de Janeiroon matkatessa. Kaupungissa on monia alueita, joilla matkailijoiden ei kannata liikkua. Yöaikaan ulkona kävelemistä kannattaa välttää. Kanna mukana mahdollisimman vähän arvoesineitä. Muista myös ottaa hyvä matkavakuutus ennen reissuun lähtöä.

Voiko Rio de Janeirossa juoda kraanavettä?

Rio de Janeiron kraanavettä ei voi juoda, eli pulloveden käyttö on ehdottoman suositeltavaa.

Tippi ja juomarahakäytännöt Rio de Janeirossa?

Juomarahan jättäminen kuuluu Brasilian kulttuuriin. Hyvästä palvelusta jätetään aina tippi.

Millainen on Rio de Janeiron hintataso?

Yleinen hintataso on Rio de Janeirossa selvästi Suomea edullisempi. Matkailijoille suunnattujen palveluiden hinnat voivat kuitenkin olla paikallista hintatasoa korkeampia.

Mikä on aikaero Suomi-Brasilia?

Brasiliassa on monta aikavyöhykettä. Kesäisin Rio de Janeirossa ollaan 6 tuntia jäljessä Suomen aikaa ja talvisin 4 tuntia.

Mikä on etäisyys Helsinki-Rio de Janeiro?

Välimatka on noin 11090 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Brasilia

Eikö sittenkään Rio de Janeiro? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Brasilia