Autonvuokraukset kohteessa Tromssa, Tromssan lääni

Haussa halpa vuokra-auto Tromssa, Tromssan lääni? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Tromssa, Norja
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Tromssa, Norja
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Tromssa

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Tromssa

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Tromssa?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Tromssa löytyvät yleensä Yllätysvuokraamo kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaYllätysvuokraamo, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 36 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Tromssa on 36 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Tromssa?

momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Tromssa on Toyota Yaris ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Suzuki SX4 S-Cross. Käyttäjämme ovat löytäneet Toyota Yaris tarjouksia kaupungissa Tromssa keskimääräiseen hintaan 57 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 7 € per päivä. Mallin Suzuki SX4 S-Cross vuokraaminen kaupungissa Tromssa maksaa yleensä keskimäärin 56 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 29 € per päivä.

Tärkeää tietoa Tromssa autonvuokrauksesta

Voinko ajaa muihin Euroopan maihin vuokra-autolla Tromssasta?

Vaikka niiden maiden määrä, joihin voit viedä vuokra-autosi, voi vaihdella autovuokraamoittain, suurimmaksi osaksi tässä osassa maailmaa voit viedä Tromssan vuokra-autosi muihin Keski-Euroopan maihin. Useimmat yhtiöt eivät anna sinun viedä vuokra-autoja Itä-Euroopan maihin. Ainoa ehto on, että sinun on ilmoitettava autovuokraamolle, että aiot viedä Tromssan vuokra-autosi näihin maihin, kun vuokraat ajoneuvon. On tärkeää huomata, että rajojen ylittämisestä saatetaan periä maksu, ja lisäksi saatat joutua maksamaan vakuutuksen, kun matkustat muihin maihin. Voit yleensä hankkia vakuutuksen rajan ylittämistä varten yritykseltä, jolta vuokraat autosi.

Voitko vuokrata vuokra-auton Tromssassa ilman luottokorttia?

Vaikka on mahdollista vuokrata halpa vuokra-auto Tromssassa ilman luottokorttia, on muutamia tärkeitä asioita muistettava. Jos esimerkiksi käytät pankkikorttia autonvuokraukseen Tromssassa, voi olla rajoituksia, jotka koskevat vuokraajan ikää, auton tyyppiä, jonka voit vuokrata, ja pankkikorttiasi saatetaan pidättää huomattavassa määrin autoa vuokrattaessa. Suurimmaksi osaksi vuokra-autojen vuokrauspaikat tässä osassa maailmaa eivät anna sinun käyttää käteistä autoa vuokratessasi. Joissakin toimipisteissä voit ehkä käyttää käteistä vuokrauksen maksamiseen, kun vuokra-aika on päättynyt.

Mitä liikennelakeja minun on hyvä pitää silmällä Tromssassa?

Ajaminen vuokra-autolla Tromssassa ei poikkea paljon siitä, mitä luultavasti löydät missä tahansa muualla, mutta on joitakin asioita, jotka on hyvä pitää mielessä, kun ajat täällä. Vuokrasähköautoa ajaessasi on hyvä pitää matkapuhelin mukana, varsinkin syrjäisillä paikoilla. Kännykkää ei kuitenkaan saa käyttää ajon aikana, ellet käytä sitä handsfree-tilassa. Kaikissa Tromssan luksusvuokra-autoissa on oltava mukana vähintään yksi haijastinliivi ja varoituskolmio rikkoutumisen varalta. Ajamisen aikana inun on pidettävä valot päällä koko ajan, myös kirkkaina, aurinkoisina päivinä. On tärkeää olla tarkkana sääolosuhteiden suhteen, kun ajat vuokra-autoasi, etenkin jos ajat vuoristoteiden läpi, joissa voi olla raskasta lunta ja kovaa tuulta. Norjassa on paljon jalankulkijoita ja polkupyöräilijöitä liikenteessä, ja sinun vastuullasi economy-luokan vuokra-auton kuljettajana on antaa heille etuajo-oikeus ja ylläpitää heidän turvallisuuttaan. Kaikilla ajoneuvon matkustajilla on oltava turvavyöt, ja pienten lasten on oltava turvaistuimessa. On suositeltavaa tutustua Tromssan moottoriajoneuvo-osastoon, jos et tunne liikennelakeja tai jos alueella on tapahtunut viimeaikaisia lakimuutoksia.

Mitä asiakirjoja kansainvälinen matkailija tarvitsee autonvuokraukseen Tromssassa?

Voidaksesi vuokrata auton jossakin Tromssan monista autovuokraamoista tarvitset voimassa olevan ajokortin alkuperämaastasi. Digitaalinen ajokortti ei ole hyväksyttävä korvike. Jos ajokorttisi ei ole englanninkielinen, tarvitset joko kansainvälisen ajokortin tai notaarin vahvistaman käännöksen englanniksi. Ajoneuvon vuokraajalla on oltava ajokortti vähintään vuoden ajan.


Autonvuokraustarjoukset Tromssa, Tromssan lääni

Löydä kohteesta Tromssa juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

39 € - 141 €

Kaikki autotyypit

50 € - 168 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tromssa, Norjan on 73 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Tromssa, Norjan on joulukuuta. Hinta on 47 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 39 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 16 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tromssa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tromssa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tromssa, Norjan on 80 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Tromssa, Norjan on marraskuuta. Hinta on 54 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 38 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 6 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Tromssa, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tromssa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Tromssa autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Tromssa, Tromssan lääni

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

9,3

Sixt

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,4

Comfort

9,7

Kokonaisarvosana

8,5

Nouto/palautus

8,2

Value

9,1

Europcar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

9,2

Kokonaisarvosana

8,2

Nouto/palautus

8,0

Value

8,5

Hertz

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

8,0

Value

7,0

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

5,0

Nouto/palautus

2,0

Value

6,0

keddy by Europcar

2 sijaintia

Sunnycars

2 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Tromssa suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Tromssa

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Tromssa - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Tromssa, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Tromssa, Norja autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Tromssa on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Tromssa suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Alamo, Europcar ja Hertz, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Tromssa lokakuu ajaksi?

Keskilämpötila kohteessa Tromssa on −1 °C ja sademäärä noin 105 mm cm lokakuu ajanjaksona. Jotta olet varautunut hyvin Tromssa matkaan, suosittelemme vuokraamaan maasturin. Vuokraamalla maasturin varmistat, että voit turvallisesti ja helposti ajaa kaupungin Tromssa lumisilla ja jäisillä kaduilla. Maasturi vuokraaminen kaupungissa Tromssa maksaa keskimäärin 56 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Tromssa, Norja?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Tromssa huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Tromssa taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Tromssa rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 110 km/t.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Volvo XC60 vuokra-autoja kaupungissa Tromssa?

Millainen sää on kohteessa Tromssa, Norja kuukauden syyskuu aikana?

Kuukauden syyskuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Tromssa on 7 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 100 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Tromssa.

Onko sää kaupungissa Tromssa samanlainen kuin muualla Tromssan lääni alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Tromssa road triplle alueelle Tromssan lääni tai sitä ympäröiville alueille kuukauden syyskuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 6 °C ja sademäärän vastaavasti 82 mm koko kuukauden ajan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Tromssa hinnat?

autoa Tromssa hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Tromssa?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Tromssa osiossa on 18 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Tromssa?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Tromssa. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Tromssa?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Tromssa. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Aloita matkan suunnittelu - Tromssa


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Tromssa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Tromssa momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Tromssa?

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Tromssa, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Tromssa, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Tromssa autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Tromssa momondo avulla?

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Tromssa.

Löytyykö kohteesta Tromssa autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Tromssa.

Voinko etsiä Tromssa vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Tromssa, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Tromssa

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.