Autonvuokraukset kohteessa Tromssa, Tromssan lääni

Haussa halpa vuokra-auto Tromssa, Tromssan lääni? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Tromssa, Norja
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Tromssa, Norja
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Tromssa, Tromssan lääni

Löydä kohteesta Tromssa juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

39 € - 134 €

Kaikki autotyypit

50 € - 170 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tromssa, Norjan on 70 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Tromssa, Norjan on joulukuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 39 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 16 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tromssa. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tromssa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tromssa, Norjan on 66 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Tromssa, Norjan on syyskuuta. Hinta on 4 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 64 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 21 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tromssa. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tromssa voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Tromssa autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Tromssa, Tromssan lääni
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

8,8

Kokonaisarvosana

8,8

Nouto/palautus

8,4

Value

7,2
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

6,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

5,3

Nouto/palautus

4,6

Value

5,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

5,6

Nouto/palautus

4,0

Value

6,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

4,0

Value

6,0
3 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Tromssa suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Tromssa

Autonvuokraus Tromssa

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Tromssa, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Voit odottaa löytäväsi halvimmat vuokra-autohinnat kaupungissa Tromssa Europcar vuokraamolta, jolla on 2 toimipistettä kaupungissa. momondo-käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaiset päivähinnat kuin 67 €, mutta Europcar keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kaupungissa Tromssa on 82 €/päivä.

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Tromssa on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Tromssa suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Hertz, Budget ja Europcar, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Tromssa kesäkuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 12 °C ja sademäärä 73 mm cm kesäkuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Standardi vuokraaminen kaupungissa Tromssa maksaa keskimäärin 153 €/päivä.

2 toimipaikkaa löytyy kaupungista Tromssa, Norja. Näistä Europcar vuokraamoista momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 82 €/päivä maksavia vuokra-autoja.

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Tromssa huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Tromssa taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Tromssa rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 110 km/t.

Kuukauden toukokuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Tromssa on 5 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 46 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Tromssa.

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Tromssa road triplle alueelle Tromssan lääni tai sitä ympäröiville alueille kuukauden toukokuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 5 °C ja sademäärän vastaavasti 35 mm koko kuukauden ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Tromssa


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Tromssa momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Tromssa, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Tromssa autoillle.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Tromssa.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Tromssa.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Tromssa, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.