Lennot Viro

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Viro

Yhteenveto Viro lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

25 €

Halvin meno-paluulennon hinta

96 €

Nopein lentoaika

0t 30m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Viro kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 25 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tallinna Ulemiste).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Viro kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 96 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tallinna Ulemiste).
Nopein lento kohteeseen Viro kohteesta Suomi kestää 0t 30m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tallinna Ulemiste).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Viro mukaan lukien Finnair, airBaltic ja Ryanair.

Halvimmat lennot Viro kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Viro
Tallinna
Tallinna

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Viro

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Viro

Parhaat momondo-sivustolta löytyneet hinnat lennoille kohteeseen Viro ovat:
33 € per henkilö Vipper-lennolle
37 € per henkilö FlexFlight-lennolle
48 € per henkilö Wizz Air-lennolle

Keskimääräinen Suomi–Viro lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Tallinna Ulemiste kestää keskimäärin 30m, kun taas lento paikasta Tampere-Pirkkala paikkaan Tallinna Ulemiste kestää keskimäärin . Tallinna Ulemiste on alueen Viro suosituin lentokenttä.

Lentojen hinnat kohteeseen Viro vaihtelevat useiden tekijöiden mukaan, mutta voit odottaa löytäväsi niinkin alhaisia hintoja kuin 32 € tai jopa 430 €. Viimeaikaisten lentolipputietojen perusteella olemme havainneet, että lippu kohteeseen Viro hintaan 180 € tai alle on hyvä tarjous 186 € ollessa keskihinta.

Lentäminen kohteeseen Viro perjantaina tai torstaina on paras vaihtoehto, koska silloin lentojen hinnat ovat yleensä alhaisimpia. Viikon kallein päivä lentää kohteeseen Viro on maanantaina.Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Viro kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Viro kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Viro: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Viro, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiTallinna0t 30m92 €
HelsinkiTartto0t 50m148 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Viro

Suorat reittilennot Suomesta Viroon liikennöi suomalainen Finnair. Finnair operoi suoria lentojaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta Tallinnaan ja Tarttoon. Viron pääkaupunkiin Tallinnaa lentoyhteydet ovat tiiviit, ja lentoja on kaupunkien välillä aina useita päivässä. Päivittäisiä lentoja Helsinki-Vantaalta Tallinaan saatetaan operoida jopa 17. Tarttoon Finnair puolestaan lentää tavallisesti kerran tai kaksi kertaa päivässä. Viroon lähtevät lennot starttaavat Suomessa aina Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Tallinnassa lennot laskeutuvat Lennart Meren lentoasemalle (Lennart Meri Tallinna lennujaam), joka sijaitsee noin kolme kilometriä Tallinnan keskustan ulkopuolella. Tartossa Suomen lennot ottaa puolestaan vastaan Tarton lentoasema (Tartu lennujaam), joka sijaitsee noin 11 kilometrin päässä Tarton keskustasta. Halvat lennot Viroon on mahdollista saada myös vaihtokenttien kautta. Helsinki-Vantaalta Tallinnaan yhden välilaskun lentoja operoivat muun muassa latvialainen airBaltic ja skandinaavinen SAS. Välilaskullisten Viron lentojen hinnat ovat kuitenkin vain harvoin edullisempia kuin suorien lentojen. Myös lentoaika vaihtolennoilla on selvästi suoria lentoja pidempi. Yleensä kätevin ja budjettiystävällisin vaihtoehto on ottaa Viroon suora lento.

Kevät ja syksy ovat parhaita aikoja matkustaa Viroon niin sään kuin lentohintojenkin puolesta. Lämpötilat pyörivät loppukeväällä ja alkusyksystä noin 15 asteen tuntumassa, eikä syksyllä ja keväällä matkustavien tarvitse maksaa kesän korkeimpia hintoja lennoista ja hotelleista. Vaikka Viro on kaiken kaikkiaan Suomea edullisempi maa, kesäkaudella matkailupalveluiden hintataso on maassa keskimääräistä korkeammalla. Halvat lennot Viroon voit napata helposti myös talvelle. Vaikka Viron lämpötilat voivat olla talvikuukausina nollassa asteessa tai hieman pakkasen puolella, ovat maan kaupungit talvisinkin mielenkiintoisia vierailukohteita. Budjettimatkailijoidenkin kannattaakin miettiä Viroon matkustamista talvella. Jos toiveissasi on tutustua Viron kauniisiin rannikkokaupunkeihin, kuten Tarttoon ja Pärnuun, on maahan paras suunnata keskikesällä. Heinä-elokuussa esimerkiksi Tarton keskilämpötilat pyörivät noin 22–23 asteen tuntumassa, ja parhaina päivinä alueella nautitaan yli 30 lämpöasteesta. Viron uimarannoista pääsee siis nauttimaan parhaiten kesäisin.

Lennot Viroon ovat vaivattomia, sillä suorilla lennoilla lentoaika on lyhimmillään vain noin puoli tuntia. Suorilla lennoilla lentoaika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Tallinnaan on noin 35 minuuttia, eli vähemmän kuin monilla Suomen kotimaan lennoilla. Helsinki-Vantaan lentokentältä Tarttoon matka-aika on puolestaan noin 50 minuuttia. Jos valitset mieluummin välilaskulliset lennot Viroon, matka-aika venyy useampaan tuntiin. Esimerkiksi Tallinnaan vaihtolentojen kesto on alkaen noin kaksi tuntia ja 30 minuuttia. Jos haluat aloittaa lentomatkasi Suomessa Helsinki-Vantaan lentoaseman sijaan joltain toiselta lentokentältä, matka-aikaan on lisättävä Suomen kotimaan lennon kesto. Vaikkapa Turusta, Tampereelta, Oulusta tai Kuopiosta aloitettu lentoreitti sisältää aina koneen vaihdon – useimmiten Helsinki-Vantaan lentokentällä, sillä suoria lentoja Viron kaupunkeihin lennetään ainoastaan Helsinki-Vantaalta.

Matkat Viroon ovat Suomen kansalaisille helppoja. Välimatka on lyhyt, eikä Viron matkalle tarvitse hankkia viisumia. Viro kuuluu Euroopan unioniin ja Schengen-alueeseen, joten matkalle ei välttämättä tarvitse ottaa mukaan edes passia. Passin sijaan matkustusasiakirjaksi sopii Viroon reissatessa myös virallinen henkilökortti. Pelkän ajokortin kanssa naapurimaahan ei kuitenkaan voi matkustaa.


Viro: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Tallinna reitin lennot
Lyhyin lentoaika0t 30m
Halvin hinta92 €
Helsinki - Tartto reitin lennot
Lyhyin lentoaika0t 50m
Halvin hinta148 €

Etsi lentoja kohteeseen Viro

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Viro


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Viro on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Viro nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Viro tällä käytännöllä.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Viro, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Viro on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.