Autonvuokraus Rabat, Marokko

Haussa halpa vuokra-auto Rabat, Marokko? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Rabat, Marokko
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Rabat, Marokko
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Rabat: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Rabat, Marokko
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,0

Value

6,0
7 sijaintia
7 sijaintia
7 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Rabat, Marokko kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Casablanca Mohammed V:n kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Rabat

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Rabat noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Avis ja Budget ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Rabat. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Rabat autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Rabat, Marokko?

  Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Rabat on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 60 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Rabat ovat yleensä 100 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Rabat?

  Kun vuokraat autoa kaupungista Rabat, suurin osa käyttäjistämme valitsee Hyundai i10 keskimääräiseen hintaan 17 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Hyundai Accent 19 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai i10 vuokra-autoja kaupungista Rabat niinkin alhaiseen hintaan kuin 4 €/pvä ja Hyundai Accent hintaan 6 €/pvä.

 • Millainen sää on kohteessa Rabat, Marokko kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana kaupungin Rabat sademäärä on 80 mm ja keskilämpötila 12 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Rabat parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Rabat kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Rabat. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Rabat vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai i10, Hyundai Accent tai Ford Focus.

 • Onko sää kaupungissa Rabat samanlainen kuin muualla Marokon alueet alueella?

  Ilmasto alueella Marokon alueet kuukauden tammikuu aikana on yleensä 12 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 80 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Rabat lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Marokko

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Marrakech, Casablanca ja Agadir eri puolilla Marokko

Aloita matkan suunnittelu - Rabat