Autonvuokraus Santander, Espanja

Haussa halpa vuokra-auto Santander, Espanja? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Santander, CB, Espanja
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Santander, CB, Espanja
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Santander: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Santander, Espanja
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

8,0

Value

7,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Value

6,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Santander, Espanja kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Bilbao lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Santander

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Santander noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Hertz ja Europcar ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Santander autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Santander, Espanja autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Suurimmalla osalla niistä Santander vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Santander, kuten Hertz, OK RENT A CAR ja Europcar tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Santander, Espanja?

  Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Santander tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 100 km/t ja moottoriteillä Santander kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Santander ajat.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Santander?

  Kun vuokraat autoa kaupungista Santander, suurin osa käyttäjistämme valitsee Volkswagen Polo keskimääräiseen hintaan 18 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Fiat 500 26 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Volkswagen Polo vuokra-autoja kaupungista Santander niinkin alhaiseen hintaan kuin 3 €/pvä ja Fiat 500 hintaan 1 €/pvä.

 • Millainen sää on kohteessa Santander, Espanja kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Santander kuukauden tammikuu aikana on 10 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 100 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Santander kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Santander autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Santander vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Volkswagen Polo, Fiat 500 tai Ford Focus.


Aloita matkan suunnittelu - Santander